263
Vélemény:)))
  • Dexantreal
    Lehet, hogy neked nem lassú, de nekem igen. Scarface játékon felbuzdulva elkezdtem tölteni a filemt.....40óra legalább, most van kész belőle 25% ehh. Szedi le olyan 10-zel kb, pedig máshonnan, ami nem torrent, töltök 250-nel.
  • gaspy
    a zártkörű torrentoldalak mind gyorsak mivel az embereknek érdeke hogy figyeljenek az arányukra...
  • grebber
    Ja ha akkor lassú ha régi a cucc amit szednek ,lassú az illetők feltöltése, kb 2-en töltik fel többszörösével le!
    Egyedül egy jó oldal kell hozzá és ennyi az új dolgok mindig maxal jönnek gyorsan felkerülnek.
    Külföldi torrent linket ami jó adhatok privizzen akinek kell!
  • Seth
    hátpedig néha szar lassú :D
  • grebber
    Már bocs ,de torrent korában warezért fizetni:(
    És senki ne jöjjön nekem azzal hogy az szar lassú.
  • Dexantreal
    Pffú, ez tök jó kis trailer volt vagy mi a csuda. Csak nem rég járt le a regem a wanadoo-ra és nincs a mobilomon lóvé már. A pénz meg mobilra hónap végén jön csak. Valakinek nincs érvényes rege az említett oldalra? :S
  • Seth
    lehet adni neki egy esélyt, el lehet ökörködni vele egy darabig. Irányítást szokni kell(vagy gamepad-et használni),kamera tényleg szar. Grafika felemás, cápánk kidolgozása és mozgása szerintem baromi jó, a vizivilág se rossz bár a többéves ecco sokkal szebb ha jól emlékszem.
    Nagy ökörség az egész, bár egy idő után monoton lesz, tegyetek vele egy próbát
    A Razor verzió indul mindenkinek?
    Nekem miután beállítom a felbontást, azonnal visszaugrik a windowsba :(
  • Serpa
    trailerek alapján el lehet vele ökörködni egy ideig, na és utána?!
    ...
  • Istencsászár
    Kedv vagy nemkedv... csináló :) 1 próbát megér.
  • NEOreg3
    kösz, megkímélted az arányomat:)
  • Harly18
    A jó ötleteket mindig elszúrják :(
  • drop
    na hát kiprobáltam grafika hát nem szép kategoria
    irányitás boralmas kamera szintén nem találják el hogy viz alat vagy felet vagy ép közbe legyen hang hát a zenét is jól elrontoták ez a feldolgozás hangulat hát ezek után nem tudom meny és ölj rombolj
    utána meny és ölj semmi kihivás
  • ThugEdge
    egy kicsit off:
    még mindig 30 a limit chellonál?
    amiért egy kicsit on:mert már a határon táncolok és hol van még a hó vége:)
  • Hellsing47
    vki probálta már???jó?
    nem akarok leszedni majd 3GB-ot ugy hogy tök szar a gém :D
  • Serpa
    a pi**ába, h ez is majd 3giga.
  • NEOreg3
    Jaws Unleashed-Razor1911 2.68GB
  • Skynet
    Agyatlan szórakozás volt szerencsém ps2-n hozzá szépszép jójó,ennikell a népet,hajókat megtámadni,menekülni a cápavadászok elöl. Kb ennyi minden pálya,gyorsan rá lehet unni.
  • grebber
    Na majd irjatok róla milyen lett meg tegyetek be saját képeket!
  • zsotee
    Kijött!!!!!!

Jaws.Unleashed.BW6CloneDVD-iTWINS
  • Seth
    bízzatok benne hogy valahol a nyílt tengeren.... ugye nem kell megmagyaráznom
  • Istencsászár
    inkább " hol úszik" :)
  • Csuhai G
    Nah ez meg hol késik?
  • jaws30
  • jaws30
    Sep 26, 2006 nem biztos emberek
  • Harly18
  • Harly18
    Elvileg a ps2-s változat az 900 mb, nem? Nem szedem, csak megpillantottam, nem volt mellette semmi, hogy milyen platformra van, de akkor sajnos tévedtem :(
  • Alwares
    Remélem senki nem szedte le ezt a szart.....
  • Istencsászár
    sőt..
  • Seth
    Dátumot azért figyeled?? júni 21.-e óta kint van ez a torrent, valszeg a ps2-es
  • Harly18
    Lehetséges hogy megérkezett...... :)
  • Harly18
    Nem nagyon akarodzik megérkezni.... :( Tőlem akármennyire is lehúzhatják, nekem tuti tetszeni fog, mert bár nem tűnhet nagyon értelemsnek a játék, de a hangulata tuti ott lesz.......
  • Kemény Husi
    PC verzió, ha jól emlékszem, kevesebb, mint 40%-ot kapott. A gamekapocs meg azt írta a megjelenési listában, hogy ma jön ki.
  • Serpa
    PCst?
    vagy konzolost?
  • Csuhai G
    Nemértem...az ehavi GS-be tesztelték a gamét! Szerintük elég siralmas lett!
  • Serpa
    ha nincs kész, miért adnák ki?
  • leslieboy
    Újabb csúsztatás...

Nem csoda, hogy nincs kint még sehol..gyerekek ez kezd gyanús lenni..hányadik dátumtolás is?..Mi ez Stalker?..Na ez az :/
  • blackgamer
    szoktak itt a fórum fejlécébe képet rakni + infókat, linkeket (mint pl. itt), de amúgy nem olyan fontos
  • Istencsászár
    Most néztem meg megint már aztse tudom hányadjára a JAWS-t ( DVD Jubileumi kiadás ) eredeti angol feljavított hang, kép... csodás :) ennek a gémnek is adunk 1 esélyt, ha másér nem a zene miatt :)
  • Kemény Husi
    Hehe, elég érdekes lesz majd a szárazföldön ugrálni.
    Valószínűleg készítek FAQ-ot a JAWSmovie.com mintájára, de még nagyon hiányos a tartalom, a fele sincs fent annak, amit terveztem.
    Ezt a banner dolgot hogy érted?