263
Vélemény:)))
-
Dexantreal #103 Lehet, hogy neked nem lassú, de nekem igen. Scarface játékon felbuzdulva elkezdtem tölteni a filemt.....40óra legalább, most van kész belőle 25% ehh. Szedi le olyan 10-zel kb, pedig máshonnan, ami nem torrent, töltök 250-nel. -
gaspy #102 a zártkörű torrentoldalak mind gyorsak mivel az embereknek érdeke hogy figyeljenek az arányukra... -
#101 Ja ha akkor lassú ha régi a cucc amit szednek ,lassú az illetők feltöltése, kb 2-en töltik fel többszörösével le!
Egyedül egy jó oldal kell hozzá és ennyi az új dolgok mindig maxal jönnek gyorsan felkerülnek.
Külföldi torrent linket ami jó adhatok privizzen akinek kell! -
#100 hátpedig néha szar lassú :D -
#99 Már bocs ,de torrent korában warezért fizetni:(
És senki ne jöjjön nekem azzal hogy az szar lassú. -
Dexantreal #98 Pffú, ez tök jó kis trailer volt vagy mi a csuda. Csak nem rég járt le a regem a wanadoo-ra és nincs a mobilomon lóvé már. A pénz meg mobilra hónap végén jön csak. Valakinek nincs érvényes rege az említett oldalra? :S -
#97 lehet adni neki egy esélyt, el lehet ökörködni vele egy darabig. Irányítást szokni kell(vagy gamepad-et használni),kamera tényleg szar. Grafika felemás, cápánk kidolgozása és mozgása szerintem baromi jó, a vizivilág se rossz bár a többéves ecco sokkal szebb ha jól emlékszem.
Nagy ökörség az egész, bár egy idő után monoton lesz, tegyetek vele egy próbát -
#96 A Razor verzió indul mindenkinek?
Nekem miután beállítom a felbontást, azonnal visszaugrik a windowsba :( -
#95 trailerek alapján el lehet vele ökörködni egy ideig, na és utána?!
... -
#94 Kedv vagy nemkedv... csináló :) 1 próbát megér. -
#93 kösz, megkímélted az arányomat:) -
#92 A jó ötleteket mindig elszúrják :( -
#91 na hát kiprobáltam grafika hát nem szép kategoria
irányitás boralmas kamera szintén nem találják el hogy viz alat vagy felet vagy ép közbe legyen hang hát a zenét is jól elrontoták ez a feldolgozás hangulat hát ezek után nem tudom meny és ölj rombolj
utána meny és ölj semmi kihivás -
#90 egy kicsit off:
még mindig 30 a limit chellonál?
amiért egy kicsit on:mert már a határon táncolok és hol van még a hó vége:) -
Hellsing47 #89 vki probálta már???jó?
nem akarok leszedni majd 3GB-ot ugy hogy tök szar a gém :D -
#88 a pi**ába, h ez is majd 3giga. -
#87 Jaws Unleashed-Razor1911 2.68GB -
#86 Agyatlan szórakozás volt szerencsém ps2-n hozzá szépszép jójó,ennikell a népet,hajókat megtámadni,menekülni a cápavadászok elöl. Kb ennyi minden pálya,gyorsan rá lehet unni. -
#85 Na majd irjatok róla milyen lett meg tegyetek be saját képeket! -
zsotee #84 Kijött!!!!!!
Jaws.Unleashed.BW6CloneDVD-iTWINS -
#83 bízzatok benne hogy valahol a nyílt tengeren.... ugye nem kell megmagyaráznom -
#82 inkább " hol úszik" :) -
#81 Nah ez meg hol késik? -
#80 -
#79 Sep 26, 2006 nem biztos emberek -
#78 -
#77 Elvileg a ps2-s változat az 900 mb, nem? Nem szedem, csak megpillantottam, nem volt mellette semmi, hogy milyen platformra van, de akkor sajnos tévedtem :( -
#76 Remélem senki nem szedte le ezt a szart..... -
#75 sőt.. -
#74 Dátumot azért figyeled?? júni 21.-e óta kint van ez a torrent, valszeg a ps2-es -
#73 Lehetséges hogy megérkezett...... :) -
#72 Nem nagyon akarodzik megérkezni.... :( Tőlem akármennyire is lehúzhatják, nekem tuti tetszeni fog, mert bár nem tűnhet nagyon értelemsnek a játék, de a hangulata tuti ott lesz....... -
Kemény Husi #71 PC verzió, ha jól emlékszem, kevesebb, mint 40%-ot kapott. A gamekapocs meg azt írta a megjelenési listában, hogy ma jön ki. -
#70 PCst?
vagy konzolost? -
#69 Nemértem...az ehavi GS-be tesztelték a gamét! Szerintük elég siralmas lett! -
#68 ha nincs kész, miért adnák ki? -
#67 Újabb csúsztatás...
Nem csoda, hogy nincs kint még sehol..gyerekek ez kezd gyanús lenni..hányadik dátumtolás is?..Mi ez Stalker?..Na ez az :/
-
blackgamer #66 szoktak itt a fórum fejlécébe képet rakni + infókat, linkeket (mint pl. itt), de amúgy nem olyan fontos -
#65 Most néztem meg megint már aztse tudom hányadjára a JAWS-t ( DVD Jubileumi kiadás ) eredeti angol feljavított hang, kép... csodás :) ennek a gémnek is adunk 1 esélyt, ha másér nem a zene miatt :) -
Kemény Husi #64 Hehe, elég érdekes lesz majd a szárazföldön ugrálni.
Valószínűleg készítek FAQ-ot a JAWSmovie.com mintájára, de még nagyon hiányos a tartalom, a fele sincs fent annak, amit terveztem.
Ezt a banner dolgot hogy érted?