263
Vélemény:)))
-
skampi #183 Switch on your shark vision and find the one green mine in this row, then grab
a barrel at the green square on your radar and carefully toss it at this mine
to get rid of it. Grab another barrel and slowly swim through the gap that you
made, then turn right and grab another barrel off the ground here.
Find the green mine and destroy it, then swim forward through the gap and down
to the ground. Take a barrel from this third pile and swim back up, then use
it to get rid of a third green mine. Swim through the gap as you follow the
blood trail to reach a checkpoint. -
#182 Na megint elakadtam. Búvárok bemennek az aknamezőre. Meg kell találjam az utat, hogy kovetni tudjam őket. (és kinyirni persze :-)) Na most, vannak hórdók lent a talajon de nemtom mit s, hogy? Vki? -
#181 Oda mész a tengerealattjáró roncshoz megölöd a búvárokat. Utána kiválasztod az egyik tornyot ott az automata lövegeket kiiktaod, támadd a sárga göböket. Ezekből 4 db van mindegyik tornyon. Utána vissza a tengeralattjáróhoz és felveszel egy torpedót. A szívás az, hogy lent a talajon a rozsdások azok és nem amik be vanna szorulva. Nos, elkapod az egyiket és az előbbi toronyhoz mész és az egyik oszlopnak szádban a torpedóval - nekicsárdzsolsz. Mindegyik toronynál 2x kell megcsinálni.
Remélem érthető volt :-)
Köszi az angolt sokat segített! -
#180 Na én itt hagytam abba. Végre kinyírtam a gyilkos bálnát, erre alkalmazás hibával kilép a játékból. Kb csak délután óta szenvedtem el eddig magam. Ilyen k*cs*g mentési rendszert nem nagyon láttam eddig :( -
#179 Na már a kardszárnyú delfinnel küzdök. Nem adja könnyen magát :) -
skampi #178 valaki lefordítaná?nem értem igazán... -
skampi #177 Watch for the orange mines that are dropped into the water in this part and
avoid them.
Swim north towards the green square to see some diving cages, a large sub below
you and a pile of torpedoes. Charge the cages and eat the divers to stop them
from shooting at you, then swim towards one of the red markers. Notice the
4 annoying turrets near the surface on each pillar.
They start shooting when you get close, so you want to focus on one at a time.
Swim fast and bite the yellow object above the turret to disable it [eat as
needed]. Repeat this for all 4 turrets, then return to your torpedo pile.
Grab a torpedo and use your shark vision as you return to marker where you
removed the turrets. If you see spotlights with your shark vision, then
turrets are still there.
Launch your torpedo at one of the pillars underwater for a cutscene. Repeat
this on the pillars at the other markers to take out all three and reach a
checkpoint. -
kicsirobi #176 fúrótorony,senki? -
skampi #175 persze!!! -
#174 Azt értem, csak mindig kinyírnak és már unom, pedig már tuljutottam itt. Vagy esetleg jobb egérgombot lenyomva (gyorsabb úszással) törjem be orral? -
skampi #173 törd csak be az üveget! -
#172 Amikor már a tudóst odavittem a kártyaleolvasóhoz, s kinyílik az ajtó, utána a következő részben mindig kinyírnak. Már nagy szenvedések árán sikerült itt továbbjutnom, csak közben gép meghalt, mentés elszállt úgyhogy most megint itt tartok :( Próbáltam már kiugrani és a lövő emberkéket kinyírni, csak sokszor kint maradok és meghalok vagy a másik oldalról lőnek rám. Az üveget meg elég nehéz betörni, s ilyenkor még a cápa is teljesen lelassul és tiszta buborék a víz. Hogy lehetne ezt könnyen megcsinálni? -
#171 Vmi hordók potyognak lefele és azokkal kellene vmit csinálni de fingom sincs mit. -
#170 Detto fúrótorony :-) -
skampi #169 bengelni én sem tudtam...
de a rozsdás torpedókat lehet hajigálni(pl.hajóhoz),de a fúrótoronyra az se hat,én legalábbis azt vettem észre
azért próbálkozzatok,ha valakinek összejön vmi,írja le! -
#168 furotoronynál mit kell csinálni énse tudom mit kell csinálni hajót már megálitotam de semmi mást nem tudok csinálni -
#167 Ez ilyen mellékes küldi csak. -
#166 Jaja, köszi már megtaláltam. Most egy strandon vagyok meg kell fogjak egy fürdőzőt és a sárga bójába bangelni :-) Fogalmam sincs mit kell csinálni. Vki segítene? -
skampi #165 12 hozzászólással lejjebb
de mit kell csinálnia fúrótornyoknál??!! -
#164 Vki tudja, hogy kell megsemmisiteni a gyárat? -
kicsirobi #163 Arra én is kíváncsi lennék. -
skampi #162 nem tudja valaki,h lehet lenyomni az olajfúró tornyokat?dobálom piros hordókkal,ami a hajóról esik le,de semmi -
#161 Csak sikerült minden :D -
#160 Az animáció megvolt, még a nőci is sikoltozott a parton, de utána visszarakott a pályára és nem volt palack sehol. Korábban is próbáltam már a palackot megenni, de nem harap rá úgy, mint rgy élőlényre. Kb már 6-szor kezdtem elölről és még mindig ez van. A végén úgy meg fogom unni, hogy uninstall lesz, pedig azt nem szeretném... -
#159 Én megeszek mindent és mindenkit, de hogy lehet tovább jutni? Csak bojongok abban az első öbölben és semmi.... -
kicsirobi #158 Amikor van az a videó,hogy megezsi a rácsban lévő palit,utána edd meg a palackot
-
#157 Nekem hihetetlenül tetszik a játék :) Amikor elkezdtem a játékot, akkor egy öbölben kellett a fókákat, halakat, cápákat és a búvárokat gyilkolászni. Elvileg ez az oktató rész. Összeszedtem több mint 10000 pontot, s nem jutottam a követkető pályára, pedig a menüben ez volt írva. Mi van ilyenkor? Nekem a gép miatt itt lefagyott, de ezek után hogyan tovább? Lehet külön elkezdeni a játékot az oktató nélkül? -
Dexantreal #156 Pfff, eléggé nehéznek bizonyuló küldi :S. -
lacaaa2 #155 köszi szépen -
#154 felbontás beállítás után kilép egyböl... mi lehet a baj? -
Dexantreal #153 Nah itt tartok én is és nem vágtam. Thanks! -
#152 az egy idegesítő rész. El kell csórni gyorsan egy hordót mielőtt robbanna. Majd oda kell vinni ahhoz a csőhöz amiből ömlik ki vmi trutyi. Na annak kell nekidobni. Feljössz a víz tetejére, ránézel (hogy egy kicsit kiemelkedjen a fejed), aztán Space, erre odadobja (oda kell dobni ahonnan ömlik a trutyi, nem csak úgy a csőnek) -
lacaaa2 #151 Köszi és most egy hídnál vagyok ahol dobálják a hordókat a vízbe ott mit kell csinálni?egyébként tetszik a játék -
Dexantreal #150 Víz alá sebesen és lesz egy folyosó a víz alatt, törd be az üveget úgy szintén, mint előbb és hajrá. -
lacaaa2 #149 már az elején nemtudok tovább menni mert lelőnek ott ahol fogságba vagyok kinyitom a kaput átmegyek és ott már lőnek áttöröm az üvegfalat és ennyi meghalok mi a f***omat kell csinálni pls segítsen valaki -
csgj #148 ez abnormális játék... embereket kell szétharapni egy cápával :O
[borzalmas...] -
#147 HOGYAN LEHET COMBOKAT LENYOMNI!!! -
lacaaa2 #146 Sziasztok nemtud valaki végigjátszást vagy cheatot a játékhoz?
-
Dexantreal #145 kilér=kiér -
Dexantreal #144 Nah jahh és kérdés, miután kiíér a cápácska a vízi sóhoz, akkor ott azzal az ámbrás cettel, vagy mivel, ami a Vili filmben is volt, hogy boldoguljak? Mindig kicsinál ehh.