JAWS the Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra én is kíváncsi lennék.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

nem tudja valaki,h lehet lenyomni az olajfúró tornyokat?dobálom piros hordókkal,ami a hajóról esik le,de semmi
Harly18
Csak sikerült minden 😄

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Az animáció megvolt, még a nõci is sikoltozott a parton, de utána visszarakott a pályára és nem volt palack sehol. Korábban is próbáltam már a palackot megenni, de nem harap rá úgy, mint rgy élõlényre. Kb már 6-szor kezdtem elölrõl és még mindig ez van. A végén úgy meg fogom unni, hogy uninstall lesz, pedig azt nem szeretném...

Harly18
Én megeszek mindent és mindenkit, de hogy lehet tovább jutni? Csak bojongok abban az elsõ öbölben és semmi....

Amikor van az a videó,hogy megezsi a rácsban lévõ palit,utána edd meg a palackot

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Harly18
Nekem hihetetlenül tetszik a játék 😊 Amikor elkezdtem a játékot, akkor egy öbölben kellett a fókákat, halakat, cápákat és a búvárokat gyilkolászni. Elvileg ez az oktató rész. Összeszedtem több mint 10000 pontot, s nem jutottam a követketõ pályára, pedig a menüben ez volt írva. Mi van ilyenkor? Nekem a gép miatt itt lefagyott, de ezek után hogyan tovább? Lehet külön elkezdeni a játékot az oktató nélkül?

Pfff, eléggé nehéznek bizonyuló küldi :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

köszi szépen<#mf1><#mf1>
Fluff
felbontás beállítás után kilép egyböl... mi lehet a baj?

Nah itt tartok én is és nem vágtam. Thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Seth
az egy idegesítõ rész. El kell csórni gyorsan egy hordót mielõtt robbanna. Majd oda kell vinni ahhoz a csõhöz amibõl ömlik ki vmi trutyi. Na annak kell nekidobni. Feljössz a víz tetejére, ránézel (hogy egy kicsit kiemelkedjen a fejed), aztán Space, erre odadobja (oda kell dobni ahonnan ömlik a trutyi, nem csak úgy a csõnek)

PSN ID.: Beegabor

Köszi és most egy hídnál vagyok ahol dobálják a hordókat a vízbe ott mit kell csinálni?egyébként tetszik a játék
Víz alá sebesen és lesz egy folyosó a víz alatt, törd be az üveget úgy szintén, mint elõbb és hajrá.

már az elején nemtudok tovább menni mert lelõnek ott ahol fogságba vagyok kinyitom a kaput átmegyek és ott már lõnek áttöröm az üvegfalat és ennyi meghalok mi a f***omat kell csinálni pls segítsen valaki
ez abnormális játék... embereket kell szétharapni egy cápával 😮 <#taps>
[borzalmas...<#szomoru1>]
jaws30
HOGYAN LEHET COMBOKAT LENYOMNI!!!

Sziasztok nemtud valaki végigjátszást vagy cheatot a játékhoz?
kilér=kiér

Nah jahh és kérdés, miután kiíér a cápácska a vízi sóhoz, akkor ott azzal az ámbrás cettel, vagy mivel, ami a Vili filmben is volt<#hehe>, hogy boldoguljak? Mindig kicsinál ehh.

Úsz be a cölöp alá,majd durr nek iaz üvegnek és elõbb-utóbb bereped.

Rash87
Jó,már megvan,onnan kihutottam,azután meg lehetetlen megcsinálni :| 8 oldalról lõ mindenki...

Glory, Glory Man. United!

Rash87
És azt hogyan kell? 😊

ThugEdge
na akkor sztetek télleg fos vagy mondjuk ban nála fosabb is,amiket elõtte agyon ajnároztak😊pl?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Seth
elkapsz egy tudóst és odaviszed az egyik kapcsolóhoz

Rash87
Valaki pls írja már le,hogy a legelsõ pályán hogy kell kiszabadulni :|
Nem igazán tudom,mit kell ott csinálni. Látom hogy van 2 zöld gomb,gondolom azzal kell kinyitni a víz alatti ajtót,de hogyan?

hogyan sikerült???
hy! egy pályán megint elakadtam! amikor 4-olajtorony van mit kell ott csinálni?

Asszem pc-n jobb gombbal kell széttörni.Ha új játék kezdetekor beírod névnek hogy SHAAARK akkor minden pályán játszhatsz.

Igen, rájöttem csak még nem mozgok otthon a játékba, de már megette a cápám az emberkét és most szépen haladok, mer kezdem érteni<#eljen>. Jah és tökre tetszik<#eljen><#hawaii>.

elég morbidnak tûnik a kedvcsináló alapján 😄

Seth
Meg kell enni
sárga fény akkor lehet, ha shark vision-ba mész ( S-sel lehet bekapcsolni)

Mármint asszem megkell enni a ketrecben lévõ embert, vagy csak szét törni a ketrecet, de hogyan? Neki támadok és semmi. Meg néha vannak sárga fények, aztán nincsenek :S...tutorialban van ez.

Mit kell csinálni legeslegején Jaws-ba a ketrecbe lévõ emberkékkel? :S Picit még szoktatlan a játék nekem, de bejön.

Én már végigtoltam régen konzolon.Nekem nagyon tetszett,de konzolra nincs már meg,a pc-set meg most szedem.

amúgy nagyon jó játék! még rendesen térkép van és ott kell kiválasztani a
küldetést! (GTA??!!)

<#eljen>

ok! már sikerült!

Gondolkozz cápa módra. Bár gondolom megtetted, de így nem tudok segíteni. Majd este lejön a cucc és elkezdek játszani vele, remélem nekem sikerül és majd akkor elmondom neked.

hy! aki játszik vele van egy pálya este van benne és egy hórdot kéne rádobni egy toronyra de hogyan??????

2008-ig????<#wow1><#wow1> *csendben eldõlt a megdöbbenéstõl* Hogy csináltad? Mindenesetre ezer thanks!<#wave> Csak késve érkezett a segítség, mert megjött pár perce nagy muterom és õ mobiljáról küldtem és töltök<#eljen><#hehe>.

De mégegyszer: hogy lehet 2008-ig érvényes reget regelni?

VRSDM
nálam csak az a gubanc hogy mikor megfogom a tudóst, akkor ugye balegér nyomvatartással fogvatartom, de közbe nem murdál meg? vagy mi? mert nekem folyton lebeg mint valami nyomorék... :S

nekem is csak pozitivum van eddig

u dont have to listen anybody else but me

Istencsászár
Grat.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jaws30
Kell majd harcolni egy órjás polipal is!!!

jaws30
Wanadoo
fel:wnd.sorted
pass:wnd.sorted
Érvényes 2008-ig!!

jaws30
Én még most töltöm!!!

jaws30
Milyen a gépigénye nekem is olyan video karim van!!

jaws30
Valaki tudna dobni egy pc képet róla!!

El kapni és oda vinni?<#idiota><#hehe> Még nem játszottam vele ,de mégis hogy oldja meg ezt a cápa?<#idiota><#hehe> Egy kéz nõ ki oldalából és megragadja a tudóst, oda úszik vele, hogy "Na pajti, kapcsold ki, mer cápa kaja leszel."<#idiota><#hehe>. Ha a szájába veszi és úgy viszi oda, simán kettéharapja, akármennyire is "akar "óvatos" lenni. Mert ugye cápák nem szoktak finoman bánni áldozataikkal.

hy! vmilyen hórdoval kell lehajitani egy tornyot,de hogyan??????