Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
ebbe a teamspeak-ba hogy kell bemenni?

<#integet2>

-tRs-Landor

MaskimXul
mondjuk nincsenek benne az új pályák, aces high, de azért így is maxirisztekpa <#vigyor2>
MaskimXul
Te hallod.. EZ
naggyon odabasz!! <#violent><#eljen><#eljen><#taps><#guluszem1>
Zerénd
<#falbav>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

MaskimXul
<#vigyor3> 4hónapja töltöttem le és szentül megvoltam gyõzõdve, hogy a poe. 😄

nem szégyen bevallani a tévedést. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

... ;>

-tRs-Landor

jahh, mert rájöttem, hogy a project reality-t tõtöttem le.<#idiota><#duma>😞

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Mert tudja ö is, egy láma vagy! Hehehehe

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

hátmost megkérdeztem, hogy jót töltöttem e le egész nap, erre itt lelámáz... 😞

Zerénd
Üsd Landor üsd! 😄DD

nebáncs<#rinya>

Zerénd
Hááát?

nah befejezni láma, ez nem a battlefiled2 topik

-tRs-Landor

<#ticking>

ésszel <#lama><#ejnye1>

-tRs-Landor

kusspy<#vigyor5>

hógyne! 😄DD a hét gigaláma postja, mind tartalom, mind forma alapján xD <#eljen>

-tRs-Landor

jókat töltöttem le?<#miaz>

jelentkezz be!!

-tRs-Landor

ezmiez?

a ww szerveren még véletlenül sem sniperkedünk <#nezze>
meg ált. semmikor sem használjuk ezt a remek kasztot 😄
talán ha a kés is kicsorbult már...<#nevetes2>

a tegnapi pingproblémára azóta sem jöttem rá sajna...
<#nemtudom>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

ha lövés megy, akkor nincs itt gond 😄

-tRs-Landor

OrionHungary
tegnap a ww-n nyomtuk csak azért gondoltam... olvasás még az írásnál is rosszabbul megy de mint látod igyekszem <#hawaii>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

olvass
a magyer szerverrõl beszélgetünk már vagy 20 hsz-óta

-tRs-Landor

OrionHungary
gondolom nem a ww szerveren volt mert ott 6ot lõttem fejre sniperrel semmi utána inkább pisztolyal mentem mert annak kb 20x olyan erõs a sebzése

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
gonosz vagy <#ejnye1><#hehe>

vagy vegyen jobb gépet/neten <#hehe>

-tRs-Landor

OrionHungary
nekem tegnap fél óra alatt letöltéssel együtt felment a 2.5 próbáld újra pach-elni...

Énvagyokazapád
kösz -.-

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

<#eljen>

-tRs-Landor

<#levele>

-tRs-Landor

hiányozni fogsz <#rinya>
<#mf2>

Énvagyokazapád
nagyszerûû....
feltettem a 2.5öt, vagyis csak fel akartam, erre kiírja hogy nincs elég hely...

törölgettem, tenném újra: már fent van a 2.5! (ezt írja a telepítõ, persze ez még mindig csak 2.1)

bekaphatja, én le nem töltöm újra a poet, meg a többi patchet <#schmoll2>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

mivel nem voltál tegnap nem tudhatod
felmerült az a szerény elképzelés, hogy a szerver nevét át kellene írni hent3s névre olyan jó voltam vagyok és leszek 😄
ja és nem kell ranked szerintem

yay... ettõl féltem..<#wow3>

-tRs-Landor

szerintem a sok sniper színesíti a játékot! imádom õket! tegnap élesztés után nálam maradt egy sniperkit és olyan jól elvoltam vele, hogy csak na! imádom magamat 😄 😄 😄

én is húzok melóba, majd este szétszpemmeljük a tápigot!<#nyes><#hehe>

Zerénd
Jóóóó reggelet poje szekcijjjjóóó! 😄DDD

többit majd délután, már dolgoznom kellene, de semmi kedvem. 😞

kukucs<#integet2>

<#mf2>

MaskimXul
a 3 kör viszont durva, ma is csomóan ezért léptek le. Biztos vagyok benne, hogy sokkal több embert zavar, mint a 64 es map. Az utóbbi meg, most jönnek mindenféle mapméretre, mert új patch van. Azóta ha egy szerveren vannak páran, az biztos hamarosan megtelik, ha tetszik az embereknek. Ezért simán lehetne szeritnem 64es is. Vagy ha nem, akkor az a tg-s script, ha akarod elkérem tõlük.
Beers
Néha kifejezetten érdekes a team balance, persze attól függ melyik oldalon állsz 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Beers
Pedig ide 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

jelenleg is fut a tesztelés hogy mit bír a szerver.
"ha nincs duplaspawn, akkor úgy, ha 1shotkill a sniper akkor meg úgy."
pontosan így van beállítva most is. a simplaspawn a 32-es pályaméret miatt. a sniperen még vacilálok, még próbálgassuk az assault mappokat, hogy mennyire is zavaró az erõs sniper jelenlét ebben a felállásban.

-tRs-Landor

MaskimXul
javaslom a tg-s scriptet, ott van, hogy asszem 50 ember felett tölti be a 64es pályát. Ez mondjuk lehetne 40 szerintem. Ja,meg csak 32 embert bír a szerver?

ww: nem a szétmoddolás, de én poét akarok játszani, ahogy az eredetileg ki van találva, nem úgy, ahogy valaki a saját szerverén moddolgatja. ha nincs duplaspawn, akkor úgy, ha 1shotkill a sniper akkor meg úgy.
másfél óra múlva lehet róla szó béjbi 😄
* * * RESERVED SLOT FOR SEX * * * 😄DD

-tRs-Landor

Maak
na mesz te a picsaba <#mf2>

gyere fel xfirera ha raersz, latom raersz

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

hova címzed te azt a postot?
te a földet nézed ha Istenhez beszélsz? (megalomán szmájl xD)

-tRs-Landor