Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#integet2>#integet2>
-tRs-Landor
naggyon odabasz!! <#violent>#violent><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#guluszem1>#guluszem1>
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
nem szégyen bevallani a tévedést. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
-tRs-Landor
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
jókat töltöttem le?<#miaz>#miaz>
-tRs-Landor
meg ált. semmikor sem használjuk ezt a remek kasztot 😄
talán ha a kés is kicsorbult már...<#nevetes2>#nevetes2>
a tegnapi pingproblémára azóta sem jöttem rá sajna...
<#nemtudom>#nemtudom>
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
-tRs-Landor
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
a magyer szerverrõl beszélgetünk már vagy 20 hsz-óta
-tRs-Landor
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
-tRs-Landor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
<#mf2>#mf2>
feltettem a 2.5öt, vagyis csak fel akartam, erre kiírja hogy nincs elég hely...
törölgettem, tenném újra: már fent van a 2.5! (ezt írja a telepítõ, persze ez még mindig csak 2.1)
bekaphatja, én le nem töltöm újra a poet, meg a többi patchet <#schmoll2>#schmoll2>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
felmerült az a szerény elképzelés, hogy a szerver nevét át kellene írni hent3s névre olyan jó voltam vagyok és leszek 😄
ja és nem kell ranked szerintem
-tRs-Landor
többit majd délután, már dolgoznom kellene, de semmi kedvem. 😞
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"ha nincs duplaspawn, akkor úgy, ha 1shotkill a sniper akkor meg úgy."
pontosan így van beállítva most is. a simplaspawn a 32-es pályaméret miatt. a sniperen még vacilálok, még próbálgassuk az assault mappokat, hogy mennyire is zavaró az erõs sniper jelenlét ebben a felállásban.
-tRs-Landor
ww: nem a szétmoddolás, de én poét akarok játszani, ahogy az eredetileg ki van találva, nem úgy, ahogy valaki a saját szerverén moddolgatja. ha nincs duplaspawn, akkor úgy, ha 1shotkill a sniper akkor meg úgy.
* * * RESERVED SLOT FOR SEX * * * 😄DD
-tRs-Landor
gyere fel xfirera ha raersz, latom raersz
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
te a földet nézed ha Istenhez beszélsz? (megalomán szmájl xD)
-tRs-Landor