12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#8471 Szeretek Aixozni, most ez valahogy jobban megmozgat mint PoE2-zni most és igen én mindig is sniper fan voltam így örülök hogy úgy lehet sniperkedni ahogy azt el is várom egy játékban :)
-
errrtu #8470 most most most most
sry
-
errrtu #8469 Jaja félelmetes volt a sok IRAMos srácot látni egy kupacban
de a legdurvább volt Gerzsont is ott találni :)
ami nekem most a legcsábítóbb most az AIXban az a régi 1942s pályák felbukkanása bár a tegnapi midway nagyon fos volt és ha most jobban bele is gondolok a többi is csak nosztalgia feeling miatt élvezhető számomra...
de úgy nagyon -
#8468 WAR
Tegnap este felé meglepve láttam hogy tele a TS.. és mindenki egy szobában.. Ez remélem azt jelenti hogy sikerült végre megbeszélni a WAr-ral kapcsolatos fontosabb kérdéseket!!! láttam mindenki az AIX2 szerverén nyomta.. És soha nem láttam még ennyi IRAM-os fickót fen a szerón 1szere!!! Ez remélhetőleg azt jelenti hogy már összeállt a csapat és megvan mindkét oldalon a 8 - 8 ember!!!!
---Más... vettem mikit.. tehát innentől tudok majd kommunikálni veletek.. (ez WAR-ban alapfeltétel) Bár 1enlőre még szokni kell a dolgot.. mert nem tetszik így a játék Head Set-en keresztül.. de megszokható!
---Más... Az AIX2 nem sniperekról szól.. Itt is csak annyi van belőle mint máshol.. Az AIX2 elsősorban a Nagy repcsis pályákra épül.. Itt mindenki csak repkedni akar.. ( bár ez a POE-ra is igaz)
Én 3 dolog miatt szoktam felmenni az AIX-ra.. 1~ ha a PoE2HU szerver üres!! 2~ a Harrier miatt.. imádok vele repkedni.. 3~ a különleges Infantrys pályák miatt.. A The Push Day volt számomra a Best.. De Gabeszék kivették a Map listából.. Pedig Bartlebivel nagyon tudtunk ott korábban!! De megbocsátottam Gabeszéknak mióta vannak az Új TDM modban lévő Infantrys pályák.. Nagyon lehet ám ott hentelni!!! Szóval most a "Snovy Park Day" lett a BEST!!!!
---Más... A ki ott volt a tegnapi TS-en történt "megbeszélésnek" (mert baromira remélem hogy mindent megbeszéltetek ha már a lehetőség ott volt!!) szóval aki ott volt az lökhetne valami Infót a többieknek akik nem voltak ott.. hogy mégis mire jutottatok!!! -
#8467 Néha ezen én is kiakadok! -
errrtu #8466 ugyehogyugye ezt mondom én is
azért itt is ugyanúgy lehet szopatni a kis csicskákat mint máshol és még nem volt olyan map, hogy zavaró lett volna a jelenlétük de tény, hogy megkeserítik az életet úgyhogy
csak halkan megsúgom, hogy néha átcsábulok az oldalukra egy-egy bosszúfeljövés kivitelezése céljából -
Landor #8465 kiproblatam es igen.
kicsit népszerűbb a kibaszott láma sniperkasztos imádóknak
-
eugabesz #8464 Nézd ,azért nem állnak annyira a dolog mögé,mert már egyszer meghiusult az egész,sajnos az AIX "kemény mag" kisebb mint a POE és kevesen ...hogy is fogalmazzak...."érnek rá"..Annyi,hogy most kicsit népszerűbb lett ez a mód a 2.0 miatt. -
eugabesz #8463 Na most már láttam...köszi :) -
Landor #8462 Battlefield 2 Nemzetközi meccs II. forduló -
#8461 Bufinak, mert már ő is nagyon várja a gétéát :)
-
errrtu #8460 nekem mindN mind1
-
#8459 leszedem ma az aixot, kipróbálom a heliket, aztán megmondom, jövök-e majd vasárnap :) -
#8458 vasárnap nekem jó -
TomDog #8457 Nálad a pont Gerzson!SYKLAS minden elismerésem a tiéd. -
#8456 Én ott leszek de majd pénteken döl el hogy szombaton ha lesz war ráérek, de a vasárap tuti biztos. Az hogy meg melyik moddal kezdünk nem tök mind1? Egyszerüen netevséges hogy kis dolgokon össze tudtok veszni. Mind2 modban játszunk és sokan elfelejtik hogy ez egy FUN war nem egy CB vagy más komolyabb csata itt az a lényeg hogy jól érezük magunkat. A AIX és PoE szervezők meg menjenek TS-re és beszéljék meg ott a részleteket, ha felvetés van akkor nyugat fel lehet vetni a többiek meg reagálnak rá. -
#8455 WAR
IGEN.. naná hogy szoktam egyeztetni Gabeszal (ha már senki sem teszi meg helyettem) Mert ha már senki sem áll az élére a dolognak ( ahogy ÉN ezt többször is kértem tőletek) Akkor legalább ÉN megpróbáltam kézben tartani az irányítást hogy ne essen szét ez az egész.. ( mert a POE csapatból sajnos senki sem mutatott túl nagy lelkesedést a dolog iránt.. ( és ami a legjobban megijesztett hogy még TE is Pedro.. elég pesszimistán álltál a dologhoz.. Pedig a TE támogatásodra különösen NAGY szükség lett volna!!!)) Örülök végre hogy felemelted a hangod Wazze.. az üggyel kapcsolatban.. és végre a helyes irányba próbálod terelni ezt az egészet!!! HAJRÁ!!!
-- I -- AZ ELŐZMÉNY .. Én is próbáltam már nógatni a srácokat hogy MINDENKI aki részt kíván venni az eseményen.. az JELEZZE a szándékát.. és a szándék mellett jelezze hogy MELYIK IDŐPONT felelne meg neki!!! De nem sok történt ez ügyben.. és könyörögni Én sem fogok!!
---Az IDŐPONT kérdése.. Pedro jelezte egyedül a szombat estet.. De csak 1edül ÉN reagáltam rá és Landor.. hogy Ő nem tud akkor jönni!!! És hogy Gabeszal miért "egyeztünk" meg (Bár ez elég erős szó rá hogy MI megegyeztünk volna - csupán egyeztetünk - egyébként csak tegnap este "egyeztünk" ki a Vasárnapban.. és természetesen az első dolgom lett volna ezt ma reggel veletek közölni!!!) a szombat helyet a Vasárnapban.. azért mert a szombat sokaknál bizonyára családi nap.. vagy néhányan esetleg még dolgozhatnak akkor.. (ahogy Landor is jelezte hogy nem jó neki)
Bár most meg szomorúan hallom hogy neked meg a vasárnap nem jó.. BAKKER!!!
-- II -- És hogy miért támogat Gabeszék azon elképzelését hogy az AIX-on kezdjük.. Igen egyszerűen azért MERT MI vagyunk a KIHÍVÓK .. És azért szerintem általában a KIHÍVOTT fél diktálja a feltételeket hogy milyen FELTÉTELEKKEL fogadják el a KIHÍVÁST!!! ( bár Bufi részt vett már ilyenben.. azért segíthetne ebben!!)
Itt felmerül a egy másik dolog is.. POE-soknak nem mindenkinek van meg az AIX ( És ez fordítva is igaz!!) Bár én biztosan tudom hogy Landor-ral együtt már 6 POE-snak biztosan megvan az AIX mod!! Akinek meg nem az jelezze Wazze.. és Töltsétek Wazze ..TÖLTSÉTEK!!!
--- ÉS Egy személyes dolog.. higgyétek el nekem ha mondom hogy MI POE-sok előnyösebb helyzetben leszünk az AIX szerveren.. mint az IRAM-os srácok a POE szerveren!!!
---Tehát aki jelzi a szándékot hogy részt venne a BULIBAN... az jelezze a neki alkalmasabb időpontot is ( szombat vagy Vasárnap)
És hogy elfogadja e hogy az AIX-on kezdünk..(korábban már kifejtettem hogy miért is!) ( bárkinek bármi gondja van ezzel az jelezze!!) És Megvitassuk.. Kulturáltan.. VAGY NEM!!!! -
Bartlebi #8454 Elméletileg a szombat vasárnap jó nekem! -
Landor #8453 a vasárnap jónak tünik, a 2.0ás aix modot már letöltöttem -
#8452 ugy indult anno, az hogy most elmaradtak infok az nem az en hibam...az aixos visszavagot en vetettem fel, gondoltam jo kis fun lenne, legalabb mint az autosuldozeses n@w moka...tevedtem, megesik...esk hogy tobbe semmilyen otletemet nem probalom megvalositani... -
#8451 Lehet, hogy egy kisse nyersen fogalmaztam...elnezesedet kerem...csak kisse felment a pumpa koran reggel, valszeg emiatt nem csiszoltam a hozzaszolason...
viszont...
nem bannam, ha itt folyna a megbeszeles, mert az hogy syklas es te ott egyeztettek azt gyanusan rajtam kivul senki nem nezte (poesok kozul)...es ahogy elnezem senki nem vagja hogy kozben at tettetek vasarnapra a mokat es annak ellenere, hogy tudjuk minek indult a dolog, (anno beszeltunk rola, szoval ha nem emlekeztek az nem az en fajasom) megis aix lesz elobb. (ami mellesleg nalunk tobb embernek nincs meg mint akinek fent van, bar ez aprosag ugye)
Tobbieknek:
mindenki jelezze, hogy raer-e megvan-e neki a mod, jon-e stb...es ne kelljen mar konyorognom basszatok meg...(basszátok, ugyertem)
hentes neked is szol, landor neked is, fopilota, neked foleg, bart jelezd pls...en valszeg nem leszek mert vasarnap nem erek ra, csak este...ha hazaerek...
ja es gabesz...nem bizonygatok semmit es Oriont is hagyom mar mert szegeny felsir almaban ha ennyit emlegetjuk, de...
-
#8450 -
Landor #8449 még melózok pupi! majd késő este! -
#8448 mi van a bannerral? Ezért csináltam meg hajnali 4kor, hogy ki se rakd? -
tényleg, nem ez megy általában, szóval ne itélj első látásra :)
-
Landor #8446 Először is üdv a fórumon!
Másdszor pedig, igencsak elhamarkodott kijelentés volt több mint 8000 hozzászólás után azt mondani hogy egymás szapulása megy; kis közösség ez ahoz, hogy ilyen történjen. -
eugabesz #8445 Ezt honnan veszed??...nem szapuljuk egymást,arra használjuk a fórumot amire való...eszmecserére..Szerintem Pedro-nak az égvilágon semmi baja velem,csak biztos már rég kefélt egy jót...akkor szokott az ember morcos lenni. -
gabipaci #8444 Hi!
Mivel A PH BF2 topikja szinte kihalt, gondoltam átnézek ide.
És akkor már rögtön a POE2-be, hamár úgyis az felé kacsintgatok mostanság...
Szomorúan látom, hogy itt is egymás szapulása megy, mint a PH-n még fénykorában.
Nem baj, azért beköszönök. Sziasztok!
Esténként kereslek benneteket a szokott helyen, remélem nem tartalak fel benneteket.
Ha a K/D-m nem is szokott jól alakulni, egy-két embert már felélesztettem :) -
eugabesz #8443 Bár nem szoktam ilyen hozzászólásokra reagálni,mert ez amit leírtál,a személyem ismerete nélkül még akár sértő is lehet,de a békesség kedvéért mégis megteszem.
Kezdjük pontokba szedve,ha már nrm voltál rest pontokba szedni a szapulásom.
8.Ilyen még nem történt.
7.Valamivel jobban ismerem az AIX-ot mint módot,úgy hogy erről nem is vitázom,nincs értelme.
6.A "mieink" össze álltak,csakis az idópontra várunk.
5.Tőled még ilyet sem láttam.
4.Ha jól emlékszem,mikor Te felvetetted legelőször,oda-vissza vágóról volt szó...nem értem mi változott...
tehát AIX is POE is.
3.Hogy én személy szerint mit csinálok,ahhoz az ellenfélnek semmi köze.(jah,egyébként tudtommal mindkét oldalon van heli,de javíts ki ha tévedek)
2.Ezzel megválaszoltad az 1.-es pontot...
1.De mégis,hogy ki ne maradjon,nézd Orion aláírását...többek közt(ha látod mi van felsorolva akkor nem kell többet magyarázni).Egyébként érdeklődés szintjén történt a dolog,felőlem is ott járszanak ahol akarnak.
Tévedés...én még Orion-t nem láttam PoE2Hu Orionhungary néven játszani,mint ahogy IRAM Orionhungary néven sem. -
Landor #8442 Alig bírtam abbahagyni a röhögést! :D Na és a community topikban olvastad hogy hogy reagált rá két szerencsétlen barátnőm?! :DD az is beszarás volt :D -
#8441 Passzeg ezen behaltam! :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#8440 ha kell még egy ember aki kiadja a darabszámot a csapatba.
szóljatok
Szombaton költöztetem az egyik munkatársam. ha 1900 ig végzünk akó nekem jó az időpont. Persze ha kell egy golyófogóval több. :) -
#8439 én is szeretem ám Landort, ő a legjobb barátom és egyben a példaképem is -
#8438 Aham.. most már Én is vágom.. Nem tudtam hogy Te vagy az Cold!
ELŐZMÉNY -
#8437 Hééé, azért mert nekem semmi bajom az nem Landor kárára megy :P -
#8436 kösz, ennyit rólad Landor :D -
#8435 Akkor nemszóltam xD -
#8434 áz -
#8433 Coldfire vagy? -
#8432 pf, sztem mindenkivel jóba vagyok, vagy csak nem mondják hogy takarodjak már, te lámulsz egyfolytába, nevetséges :D