Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Pedig jó lenne!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
-tRs-Landor
"ww-t meg nem venném alapnak, ahogy azok szétmoddolták"
dupla légijármû spawn, sniper legyengítve. ez neked a szétmoddolás?<#nezze>#nezze>
"csak ne az uncap rape miatt ne legyenek emberek a szerón majd."
be lesz állítva.
-tRs-Landor
a tod van bekapcsolva (thief of doom) ..I..
pinglimit lesz 200-as és ez valamilyen szinten azért határt szab a usreknek is.
-tRs-Landor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
és mibaj van a 64es mapokkal? jó tudom, nektek gyalogbuziknak az is elég, de repülni a nagyokon lehet jól 😊
ww-t meg nem venném alapnak, ahogy azok szétmoddolták, ott már nem a poe2 megy sztem. Mondjuk nekem 8, csak ne az uncap rape miatt ne legyenek emberek a szerón majd.
TOD szerintem, amúgy pedig majd úgyis az új configfájlban lesz belõve rendesen. Hja és ha felmész a WW-re, egyébként ott is a TOD kikapcsol ha csak egy uncap van.
-tRs-Landor
Az meg, hogy ha nincs zászló, lehet támadni az ucb-t, simán fasság 😊
ha az összes zászló egy csapaté, akkor szépen álljanak be védekezésre, azt csókolom. kell dome of doom, jó nagy és meg is van oldva a kérdés.
Na meg 64-es mapokon ritka, hogy csak 1 ucb legyen.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egyebként meg amit a ts-n mondtam szerintem könnyen valóra válhat miszerint ha bekempeljük a fõbézt szabály ide-oda nem fog a kutya sem jönni aki már egyszer beszo....ta
Az még csak csak, hogy belövöldözünk de, hogy leszületek és egybõl kéjmorba botlok az durva (jelen esetben mondjuk vicces volt de az csak a közösség miatt volt😊
most indítom újra szerver, szóval elvileg most lép életbe a 2kör
-tRs-Landor
honnan lehet lekapni hamagyorsan a zuj peccset?
a device-project a host szervere a poe2hu-nak, csak nincs még beconfolva.. lehet nagyon nem is lesz, mert felesleges lesz ha úgyis a németek küldik át a config filet. folyamatban van egyébként, megy a levelezés az mrs-el.
-tRs-Landor
errõl eszembe is jut, mikor lesz itt felül az elsõ helyen az mrs ranked poe2.hu szerver? azóta is szopat a bf2cc? Régebbi monot próbáltál?
igaz, hogy részeg voltam de esetleg elkerülte valami a figyelmemet?
jelszó miegymás?
-tRs-Landor
miért érzem azt hogy ez az a fele, amit nem off-nak szántál? 😄
mindenesetre ámen 😉 sõt amint látod a headerben, a poe2 szervert is fel tudom ajánlani ecélra 😊
-tRs-Landor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
de a hangsúly nem azon van hogy vista vagy xp
hanem hogy 32bit vagy 64bit.. mert egy 32bites vista sem tud csak max 3gigát kezelni
64bites xp szar volt.. mostmár, így 2008ra, hogy kijott az SP1hozzá sztem érdemes 64es vistát használni
-tRs-Landor
kivancsi vagyok mit fogok balfaszkodni igy ket es fel het kihagyas utan <#csodalk>#csodalk>
sõt a superfetch miatt sztem még gyorsabban is jönnek be a mappok 😊
-tRs-Landor
Szerintem meg legyen vista és xp is, sosem tudhatod. Mondjuk én vistát csak akkor raknék fel, ha kell egy játékhoz, más értelme nincs.
Pl crysishoz sem kell vista, xp-n is elõ lehet hozni ugyanazokat a beállításokat. Az egész dx10>dx9 dolog egy nagy kalap parasztvakítás.
egy kicsit pörgõsebb lett de a leaderek jelentõsége meglehetõsen lecsökkent 😞
uj gep is osszeallt vegre, de valszeg csak augusztus kozepen er ki...kerdes, hagyjam a vistat vagy xp? netan mindketto legyen rajta? bf3 miatt lehet kene a vista, meg mit ne mondjak felraktam a crysis-t r6 vegast, dirtot meg a mass effectet es mind megy faszan, crysis kivetelevel fullon, viszont nemtom a bf2 szeretne-e..
-tRs-Landor

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
de végül is nem is nagy baj, hogy lelõhetõbb a hind, legalább még izgalmasabb lesz vezetni, meg megtalálni a megfelelõ megközelítést a zászlókhoz.
-tRs-Landor
.removed PCO 3 and 4 (door positions)
.removed ability to repair mid flight
<#boxer>#boxer>
_AA_Zu23
.increased cannon's range by 100m
_geraa_fk20
.increased cannon's range by 100m
<#rinya>#rinya>
bekaphattyák, sokkal nehezebb lesz ilyen 40:5 ös kd-ket összehozni a hinddel <#kacsint>#kacsint>