12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #8431 Cold te a rossz végén vagy a fasznak, amit észre sem veszel és ráadásul még reklamálsz is érte.. Sose leszel te KK-s... -
#8430 jaj te hagyjad már magad, szánalmas vagy, tegnap is úgy kibasztál TSről hogy azt se tudtam hogy fenntvagy-e -
Landor #8429 hamis próféta -
#8428 látom nem hallottál még rólam :D
b34 -.- -
Landor #8427 na ja.. -
Landor #8426 #8409 -
#8425 Te mióta vagy kk? ;) -
#8424 akkor meg ezt kell szervezni (mármint PoE2) aix meg funolunk annyit amennyit akarunk csak az információkat meg kell osztani hogy más is értse mit szeretnél -
#8423 na ja, lehet én is eltűnök egy időre, ha lesz gta4 :) -
#8422 amigad van vagy mifasz? -
#8421 nincs fenn, és nem is lesz, mert hónap megyek a gétéamé, oszt 16 giga a játék, nem fér fel az aiksz :D:D:D -
#8420 16-os Raid on Kerch-re gondoltam -
#8419 oda is jossz, kuss -
#8418 mibajod a KK vallásommal? :O Neszójjábe :D
remélem poe2 körbe lesz olesko -
#8417 én ittvagyok ragyogok :D
bár nem tudom hogy fogok kibírni gta4 nélkül egy párórás wart :D
amúgy csak poe2-ben tudok részt venni, aix esélytelen sry :( -
#8416 elutotte egy kocsi es meg el...normalis ez? -
#8415 kozben megfejtettem...
na már, majd...nem tökéletes! -
#8414 Mi a gond a KK-val? :D -
#8413 ja es nincs vitam, senkivel, max a kiskocsog colddal -
#8412 oke, lassuk mi a tenyallas...
felvetettem ketszer az otletet ennek a warnak Poeban, mivel a hentes akart a tobbi poes klannal bohockodni, mondom elsore egy gyakorlas nem art, mi sem egyszerubb, szolok gabeszeknak es megejtjuk, lassuk megis mifele egy ilyen war....Semmi nem tortent meg annyi sem hogy atjott volna valaki szolni hogy nem jovunk ne varjatok...most felelesztetted az otletet, erre jon a valasz, legyen inkabb aix...es a valaszott map egy 64-es map 10 zaszloval...mondjuk itt eloszor sirtam aztan rohogtem...a tobbit nem ecsetelem mert mar leirtam es utalom magam ismetelni...innentol azt csinaltok amit akartok, vagy ott leszek vagy nem...a pozitiv hozzaallas elfogyott, ahogy elnezem mast meg nem is igen mozgat a dolog...nemtom minek erolkodtem eddig is... -
#8411 mitől csak majdnem? -
#8410 Még nem volt, de nekem a #8403 nem a kultúrált kategória! -
Landor #8409 Te meg dugd fel a seggedbe a A magyar helyesírás szabályait Grétsy Pedró! :Ð -
Landor #8408 Egyáltalán nincs itt semmiféle anyázás. Kultúrált beszélgetés folyik a fórumban. Mindig is az folyt. -
#8407 Ugyan már Pedro.. Kemény szavak ezek.. Ha valami régi vitád van Gabesz-al intézetek el a harctéren!!! És erre nincs kitűnőbb alkalom mint egy WAR!!! És senki sem veszi el 1más embereit.. (ez csak egy játék wazze) csak próbálunk összehozni 8 - 8 embert egy baráti Összeröfenéshez!!!
A WAR még anno a TE ötleted volt.. és mi történt azóta.. semmi!!! A kulcsszó kompromisszum.. Próbáljunk már meg1ezni..
És mivel mi vagyunk a KIHÍVOK.. Általában azért a KIHÍVOTTAK döntik el hogy milyen feltételekkel fogadják el a KIHÍVÁST!!! vagyis Joguk van hozzá hogy az AIX -on legyen az első forduló.. 1ébként meg olyan mind1 hisz úgyis lesz visszavágó!!! -
#8406 pozitív hozzáállás srácok -
#8405 annak indult, de mar kicsit sok a keveres es kezd telelenni a hocipom -
#8404 Ennyi erővel ezt az IRAM-ra is mondhatjuk!
Ha már most így beszéltek egymással, kár belemenni a war-ba!
Ennek egy kellemes hangulatú fun-nak kellene lenni, itt pedig már majdnem anyázás folyik :(! -
#8403 1, Orion benne van a PoE2Hu communnityben, TomDognak meg nezd meg a prefixet...
2, 10-en siman megvagytok szal ne oszd mar be a mi embereinket oda, persze ha ott akarnak jatszani, nekem 8
3, egy 64-es palyan ahol van 10 elfoglalhato zaszlo...na ott a 8 ember mit fog csinalni? ja tudom, te ulsz a heliben es szorod a lamaraketakat...
4, jo lenne ha nem beszelnel melle, egyfolytaban az aixrol beszelsz holott mindenki mas kepben van hogy POE lesz elso korben...
5, a hasonlatod szar
6, azzal foglalkoznal hogy a tieidet osszeszedd es kideruljon hanyan ernek ra, mellesleg kivalaszthatnatok a mapot amin ki akartok kapni
7, szal az AIX-ot nem infantryra talaltak ki? megsugom a bf2-t sem kimondottan, szal ez mar a bf2 megjelenese ota el a koztudatban...a POE meg az mi?
8, igazad van, a jatek a fontos, az lett volna...es nem az hogy megint leszard a mas velemenyet gondolkodas nelkul ahogy eddig minden alkalommal tetted...
amen
-
#8402 majdnem...szep szo, hasznald -
Landor #8401 na már majd nem tökéletes!
köszi szépen, jóvagy -
#8400 #8393 :) -
errrtu #8399 Szeretném ha ez után a megmérettetés után összejönne egy 30+ vs. 15+ :D :D :D -
#8398 WAR[/hatalmas]
Szerveződjünk srácok.. (Bufi.. Mivel neked már van ilyen tapasztalatod.. az élére állhatnál a dolognak.. nógathatnád a fiúkat.. és segíthetnél megszervezni!!)(és Pedro.. olyan listára van szükség akik már visszajeleztek hogy részt vennének benne!!!)
Pedro javaslatára eddig a Szombat 7 óra az időpont.. (akinek nem jó az jelezze ITT!!!!)
Szerintem eddig ennyien vagyunk...:
LANDOR - a szombatot passzolja ( inkább Vasárnap??)
PEDRO
BARTLEBI - bár meg nem szólt ITT.. DE TUTI hogy jönn!!!!!
BUFL4X
HENTES
NAIROLF - bár még nem szólt ITT.. DE TUTI hogy jönne!!!!!
SYKLAS
És vagyunk még néhányan.. (AKIK még nem szóltak hozzá ITT a fórumban!!!!) FLASH.. MUAD.. COLDF.. ( bocsánat ha nem említek mindenkit.. csak azokat akiket ismerek.. akiket többször látni.. aktívabb játékosok)Nekünk 8+1 főre van szükségünk.. ( bár ÉN örülnék a legjobban ha mind2 fél 10-10 embert is összetudna toborozni.. de erre kicsi az esély)(a +1 fő az a tartalék játékos aki beugrik ha valaki az utolsó pillanatban jelzi hogy mégsem tud ott lenni!!) Tehát a +1 fővel még 2 emberre van szükség.. tehát aki részt akar venni az Jelezze ITT a fórumban!!!
Továbbá mindenki jelezze hogy melyik időpont felelne meg neki leginkább.. a szombat 7-8 körüli.. vagy a vasárnapi.. ( vagy ha neki mind2 időpont elfogadható azt ÚGY jelezze!!!) HAJRÁ!!! -
#8397 eh nemtok már írni se. szal csak mentsd el simán azt ott a forrás :) -
#8396 nah megvan az a kurva banner, amit adtam linket, onnan másold ki a forrást Landorjobbklikk, save as -
#8395 velem kétszer jót tett persze csak így fórum szinten -
Landor #8394 háát nemigazánn... hihetetlen egy kétszínű ember.. személyes tapasztalat -
#8393 Ahova kell ember oda megyek :) -
#8392 szerk.
Tomdog es menszi nemtom jon-e
eszembe jutott, hogy kihagytalak, csak elkellett rohanjak meloba