12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • MaskimXul
    nekem személy szerint tök mindegy, hogy ki melyik oldalon játszik, csak jól szórakozzunk :)

• REPS0L
    jah így állunk? ok.
  • Landor
    na de gabesz! itt a karácsony tessék meglepni a fiadat egy új szuperszámítógéppel
  • eugabesz
    Nincs ellenünkre...mint már írtam is semmi ellenvetésünka létszám növelésére,aki itt van mindenki szeret játszani,nem igaz??:)
    Igazándiból nálunk kérdéses a létszám nem nálatok és ezértalakult ki a 8vs8.Én nem akarom,hogy csalással,vagy az igazság elferdítésével vádoljon akárki is...ugyanis aki "hivatalosan" is IRAM-osnak mondható az 10 ember,(a honlapunkon bármikor kikereshető!!)abból az egyik pl. a fiam,aki az én gépemen szokott néha nyomulni,mert az övé nem alkalmas a játékra(ez van..gazdasági válság miegymás) tehát Ő,vagy én már esett is a létszám.Ketten közülünk gépproblémával küszködnek,ami nem biztos,hogy megoldódik vasárnapra.De ez csakis megeggyezés trégya,mert ha 1 estleg2 tiszteletbeli tag is (aki nagyon sokat nyomul velünk)játszhat akkor összejöhet a több ember is.
  • Landor
    ... :D
  • Wreck86
    ejj ha belegondolok,hogy a kezdetleges kis bf42 klánomnak a neve FPH volt,s oda sem került be akárki más,most csak mosolygok:)
  • MaskimXul
    amúgy miért csak 8v8? nem jönne ki egy 10v10 is akár?
  • MaskimXul
    inkább húzzá abba a titkos fórumba, és emeld a társalgás fényét
  • Landor
    harcimaski
  • MaskimXul
    ez a lineup? baszki ez elég kevés

Amúgy nem 100, hogy jövök, vasárnap délután/este jönnek hozzám meló ügyben, attól függ, hogy azzal mikora végzek, meg egyáltalán mikor akarjuk a wart kezdeni.

Majd holnap megvizsgálom a pályát helis szemszögből, aztán írok abba a fórumba olyan taktikákat, hogy beszabehu
  • Zs0lt1
    ááh, Gerzsit elvesztettük, a vörös ördögök seregével játszik mostmár :D

egyébként kösz!
  • Landor
    Zs0ltitata mint POE1es tiszteletbeli tag, természetesen örülnénk a jelenlétednek!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igazából annak is nagyon örülnék ha gerzson is a mi zászlónk alatt harcolna... :-)
  • havercsotány
    mit de? jössz oszt kész pofád lapos bazdmeg
  • Zs0lt1
    én is szivesen részt vennék, bár nem vagyok poe2hu-s tag, de ha véletlen volna hely stbstbstb, szal jönnék :D
  • Zerénd
    Szívesen részt vennék, de ....... :(
  • Landor
    Igen, megyünk, eddig úgy néz ki a lineup hogy Buflex, Landor.
    E hét végéig szerintem biztosan eldől hogy ki az aki tud jönni a klánunkból még a warra.
  • Landor
    nyugi, ki lesz moderálva, mint ahogy eddig is
  • Landor
    ok faszcsíra, akkor leírom mégegyszer mert látom hogy értelmezési problémád van;
    "Ha valaki a PoE2HUból szeretne jönnni erre a war-ra"

Tehát TE NEM vagy a POE2HU tagja. Ilyen mentalitással nem vagy szívesen látott sem itt sem a ts-en sem a szerveren, sem sehol ami a POE2HU kezdeményezéssel kapcsolatos.

TEHÁT a felhívás neked NEM szólt!

Remélem érthető voltam, fellebbezésnek helye nincs!
  • OrionHungary
    nincs kifogás jöttök szépen mind a ketten
  • OrionHungary
    IGEN gyertek!!!!!
  • MaskimXul
    lehetne hogy ezt privátban intézzétek? faszkivan, hogy itt oltjátok egymást folyton.
  • REPS0L
  • Landor
    újraolvas, értelmez, kussol.
  • REPS0L
    előbb jelezd hogy te is mész, mert akkor én biztos nem
  • Landor
    Ha valaki a PoE2HUból szeretne jönnni erre a war-ra, az jelezze nekem priviben, mert akkor együtt jelentkezünk Runninghoz!
  • Maak
    amint Running engedelyezi, nezhetitek a topikot, hamargyorsan irtam, velemenyek otletek mehetnek oda, ha valaki delutan kerul gep el, csak adjatok meg runningnak a nicket...megyek meloba
  • OrionHungary
    jelentkezzetek a Svéd Magyar meccsre itt örülnék ha minnél többen lennénk
  • MaskimXul
    megvan
  • Maak
    nem volt nehez, masom sincs mint klassz otleteim kiakiraly? ho
  • SYKLAS

Na ez egy klassz ötlet volt Pedro..
    De akár meg is sértődhetnék hogy engem meg kihagytál a felsorolásból.. Mert az addig még Oké is hogy minden Isten & Félisten regelhet.. de mi lesz velem.. AZ Univerzum Urával.. engem már meg sem említesz Wazze!!!

-regiztem és ment egy pü..
  • Maak
    Aki a PoE2HU-ba tartozik, minden Isten es felIsten regeljen itt es a nickjet kuldje el nekem ott pm-ben, nyitottam egy topikot ahol megbeszelhetjuk a taktikot es a "gaz ellen" nem tudja kikemlelni

a mai nap folyaman ejtsetek meg pls, thx
  • errrtu
    már csak 'ez' hiányzott
  • REPS0L
    nah leszedtem én is az aixt, rem. tényleg olyan jó a sniper mint mondják
  • Bartlebi
    Én komolyan veszem úgyhogy nyerünk!
  • eugabesz
    "Megnyernénk!! Mert ha vesztünk.. az IRAM-os srácok életünk végéig felemlegetik majd!!!"

Ugyan már kérlek,hova gondolsz??

Csak nagy néha említenénk meg,mondjuk egy héten kétszer-háromszor,azt is csakis felváltva nehogy megunjátok,hogy mindig csak egy ember írkál.
  • SYKLAS
    ...
    Helyes.. azért Reménykedtem benne hogy megfogod tudni oldani hogy ott legyél!! Szóval akkor hogy is áll a GYŐZET (mert ez ugyebár nem is lehet kérdés) BRIGÁD listája ..? Csak megnyugtatásul leközölhetnénk itt a neveket hogy az a 8 ember el ne felejtse hogy hol kell lennie Vasárnap este 8 órakor!!

Továbbá még annyi INFO van amit leközölhetnénk itt a fórumban.. A dolog lebonyolításával kapcsolatban.. ( még akkor is ha ezt meglehet a TS-en is beszélni.. De jobb azért ha megvan ez írott formában is.. hogy később ne legyen vita!!

Hogy mire gondoltam.. csak címszavakban..:
    --Azon 8-8 ember listája akik részt vesznek benne..
    --Az Csapatok Pályaválasztása
    --Melyik csapat melyik oldalon kezd! (bár ez apróságnak tűnik (hisz úgyis lesz térfél váltás) de NEM szeretnék erről már vitát hallani Vasárnap este.. jobb letisztázni!)
    --további esetlegesen felmerülő "problémák".. ha az egyik Clánból 2-3 emberrel többen v. kevesebben jöttek!!

És ott van még egy rakás "TITKOS" INFO....! Amiket esetleg magunk közt is megbeszélhetnénk TS-en!
    --Hány Squdra lesz szükség.. (ajánlott a Három.. NAGY Mapon!!)
    --Kik lesznek a Squad Leader-ek!! (sok múlhat rajtuk hisz ők adják a parancsokat)
    --Esetlegesen alkalmazott Stratégiák.. taktikák!! (profi pálya ismeret nélkül ugyan is így sok múlhat a szerencsén.. és ne bízzuk a szerencsére!!)
    --bla bla bla
    --bla bla bla

És bár az egész csak egy baráti összejövetel.. FUN WAR!! Csupa móka és kacagás.. (mert majd megy a marhulás remélhetőleg ezerrel.. és senki sem veszi ezt olyan komolyan..) De aért mi lenne ha csak úgy Viccből.. Megnyernénk!! Mert ha vesztünk.. az IRAM-os srácok életünk végéig felemlegetik majd!!!
  • OrionHungary
    szép lövés! jaj de csípem ezeket a "statisztikai" kiírásokat, dagad a mellem amikor világvégére adok valamelyik szaladgáló gyalogkakukknak egy fejest....
  • Beers
    Rég nem játszottam annyit bf2 moddal, mint most az aix-al!
  • Maak
    ugy tunik a karma azt akarja hogy jatszak en is, vasarnap raerek, attevodott a programom szombatra szal, nagyduzzogva, ott leszek...mapot valasszatok ti, vagy akar gabeszek, 64-en tokmindegy melyiken lesz a harc, mindegyik buzinagy 16 emberre...

hentes, ha elered flasht, pls emlitsd meg neki a dolgot hatha jonne bohockodni...
  • havercsotány
    nekem is bejövős nagyon