Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
És aki az mrs/poe2.hu szerón akar játszani, az hol szóljon? <#vigyor>
ééés igennn! tegnap megnéztem a batmant, az egészben a legjobb a Trópusi vihar magyar(!) trailere volt! <#idiota>

2008.szeptember 04.
PREPARE!

Aki szeretne velünk jönni a moziba, az szóljon priviben nekem!

-tRs-Landor

joebacsi
na lerántottam a 2.5 full-t, hátha ezzel már nem lesz az a hibaüzenetem, erre ez tolódik az arcomba 😊

pedig az itt lévõ torrenttel szedtem le, ez a link pedig kinn van a hivatalos oldalon...

valakinek hasonló?
vagy csak az én vírusírtóm van rendesen frissítve? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

azt írja ho .. öö .. kompúter 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Maak
Gygabyte EP35-DSR
Core2 Quad Q6600 2.4GHz
Black Dragon 2x2Gb PC 6400 800MHz
Asus Triton 70
MSI Ati Radeon R4850 512Mb DDR3

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

pfff.. gagyi 4850 😄
na meséjj milyen a pontos konfig

-tRs-Landor

Maak
megjott vegreeeeeeeeee

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

panyolai panyoláról 😄

sajna elfogyott és azt vettem észre, hogy azóta többet halok 😞

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Maak
he?

jo a palinka mi?<#nyes>

talán egy másik géprõl 😄
szembefordította a monitorokat azt printscreen 😄 😄 😄

OrionHungary
hogy csináltad a printscreen-t kékhalál közben ez a nagy kérdés <#fejvakaras>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

<#mf1>

-tRs-Landor

<#levele>

ööö nemtom 😄

-tRs-Landor

MaskimXul
de mi van a szerverrel hm?
tegyel fel vistat, az nem ilyen kek xD

-tRs-Landor

BaSZNaD Gerzson!!4

-tRs-Landor

Énvagyokazapád
ilyet ír a kombjútöröm, micsináljak? 😮

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Zs0lt1
HBD Gerzsi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
meg mondjuk a bf2 1.41 patch sem ártana

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

MaskimXul
Felratad a legújabb patchet? 2.5 -öst keresd.
sziasztok engem a poe2 mindig kidob sekép sehang csak a feketeség és kilép mi lehet az oka?
MaskimXul
De mi a szar van a szerverrel? Megszûnt rankednek lenni, és továbbra is az iram aix server stb van kiírva pálya betöltésnél.
lehet, hogy ezt most benézted ??? <#mf2>

MaskimXul
nah szerver fut, tele helivel faszán. wake és dalian, aki szeret bf2ben helizni, az jöjjön.
Maak
mod

XFIRE-N-t akartam irni, csak az ideg...

Maak
Lehet hogy azert nem talalsz normalis embert loni manapsag mert MOST SEM VAGY TS-EN KOZBEN MEG WW-N TOLOD???????<#levele><#gun><#violent><#action><#duhos2><#falbav>

AK <#violent>
AT <#felkialtas>
HIND POWA <#eplus2>

bakvarnyu
akkor mivel szedted össze azt a sok killt amiket beraktál ide képeken?<#vigyor1>

aham, nem tudok véleményt formálni róla mert engem szinte mindenki leszedett eddig is pedig keményen toltam az egeret az asztalról <#idiota>

Azért egy skillesebb pilóta még így is megizzasztja az ellen minden gyilkológépét legyen az vadász, heli és mobil aa.Ez utóbbi eddig is kemény dió volt és azt vettem észre, hogy csak nekem nehéz leszedni vele bárkit is 😞 Persze én nem értek hozzá csak szeretek játszani. Repülni is szinte csak bombázóval ha egyedül vagyok és unatkozom és nem baszogat valami vadász. Maradna a heli de jó gunner nélkül már azt sem szívesen viszem el max. csak funnolni mert ezzel a peccsel a mostanában fellelhetõ gunerekkel csak szenvedés az egész.Pl. szólni kell neki, hogy ugyan használja már az aa rakétákat és ne tv-vel puffogtasson feszt hisz ez nem bf2 <#levele>
Mindegy, ezt a peccset is túléljük és legalább van miért fejlõdni!Márakinek ez jelent valamit...

bakvarnyu
pl. repülõ .Lassan már pisztollyal is le lehet lõni.

OrionHungary
természetesen ,én leszek a "leggyengébb láncszem" <#crazya>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Maak
nagy magus a gyerek<#taps> jossz te is majd?

OrionHungary
miket tudtok <#heureka>

MaskimXul
be lehetne rakni a hindet, csak az már nem server side lenne, le kéne hozzá tölteni a módosított mapot is. Ha egyszer nagyon ráérek, majd megcsinálom <#kacsint>
Maak
sikerült is faszán belemoddolni egy rakás helit 😊

hindet nem latom<#help>hogy lenne ugy eselyem?<#wilting> nemtod berakni copypasteval? <#bee1>

A szerver oldali moddolás elég egyszerû, ha kell valamit változtatni a poe2.hu szerón, szóljatok. mondjuk négyszer annyi hind

tamogatva<#eljen>

MaskimXul
végül inkább szombaton lesz a nagy helicsata. Viszont a server tõlem fut, sikerült is faszán belemoddolni egy rakás helit 😊
A bf2 szerverkeresõben a heli szóra keresve kidobja, a szerver neve HeliWar, 80.99.185.109:16567

A szerver oldali moddolás elég egyszerû, ha kell valamit változtatni a poe2.hu szerón, szóljatok. mondjuk négyszer annyi hind <#nyes>
Landor!Vettem hangkártyát tehát remélem, hogy megszûnik a visszhang problémám!

Aki tud, este jöjjön ts-re, hogy kipróbáljuk és adott esetben örömködjünk együtt 😄

konkrétan mire gondolsz?

bakvarnyu
Jól elbaszták ezzel a patch-el a modot. Mindig csak rontanak rajta.

inábbne <#mf2>

szép volt fiam <#worship>

Zerénd
Eh, lejött, nem akar települni. No majd szombaton leszedem a fullt.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Maak
<#eljen>ja

bakvarnyu
mán jó kösz csak még 1.5 óra mig lejön a patch

Zerénd
Ez elég nekem ugyi?: 2.1 to 2.5 Patch

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Voooooo, bakker lekell töltenem a pojét megint. Remélem nem basszátok szét a szervert ilyen buzi csipás tank kinyirással!

#7347 <#nezze>

-tRs-Landor

bakvarnyu
az tudom de beirtam a teamspeak programba azt a 2222-es szervecimet es nem talalja

www.poe2.hu
<#integet2>

-tRs-Landor