12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#8511 nekem személy szerint tök mindegy, hogy ki melyik oldalon játszik, csak jól szórakozzunk :)
-
#8510 jah így állunk? ok. -
Landor #8509 na de gabesz! itt a karácsony tessék meglepni a fiadat egy új szuperszámítógéppel -
eugabesz #8508 Nincs ellenünkre...mint már írtam is semmi ellenvetésünka létszám növelésére,aki itt van mindenki szeret játszani,nem igaz??:)
Igazándiból nálunk kérdéses a létszám nem nálatok és ezértalakult ki a 8vs8.Én nem akarom,hogy csalással,vagy az igazság elferdítésével vádoljon akárki is...ugyanis aki "hivatalosan" is IRAM-osnak mondható az 10 ember,(a honlapunkon bármikor kikereshető!!)abból az egyik pl. a fiam,aki az én gépemen szokott néha nyomulni,mert az övé nem alkalmas a játékra(ez van..gazdasági válság miegymás) tehát Ő,vagy én már esett is a létszám.Ketten közülünk gépproblémával küszködnek,ami nem biztos,hogy megoldódik vasárnapra.De ez csakis megeggyezés trégya,mert ha 1 estleg2 tiszteletbeli tag is (aki nagyon sokat nyomul velünk)játszhat akkor összejöhet a több ember is. -
Landor #8507 ... :D -
#8506 ejj ha belegondolok,hogy a kezdetleges kis bf42 klánomnak a neve FPH volt,s oda sem került be akárki más,most csak mosolygok:) -
#8505 amúgy miért csak 8v8? nem jönne ki egy 10v10 is akár? -
#8504 inkább húzzá abba a titkos fórumba, és emeld a társalgás fényét -
Landor #8503 harcimaski -
#8502 ez a lineup? baszki ez elég kevés
Amúgy nem 100, hogy jövök, vasárnap délután/este jönnek hozzám meló ügyben, attól függ, hogy azzal mikora végzek, meg egyáltalán mikor akarjuk a wart kezdeni.
Majd holnap megvizsgálom a pályát helis szemszögből, aztán írok abba a fórumba olyan taktikákat, hogy beszabehu -
#8501 ááh, Gerzsit elvesztettük, a vörös ördögök seregével játszik mostmár :D
egyébként kösz! -
Landor #8500 Zs0ltitata mint POE1es tiszteletbeli tag, természetesen örülnénk a jelenlétednek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazából annak is nagyon örülnék ha gerzson is a mi zászlónk alatt harcolna... :-) -
#8499 mit de? jössz oszt kész pofád lapos bazdmeg -
#8498 én is szivesen részt vennék, bár nem vagyok poe2hu-s tag, de ha véletlen volna hely stbstbstb, szal jönnék :D -
#8497 Szívesen részt vennék, de ....... :( -
Landor #8496 Igen, megyünk, eddig úgy néz ki a lineup hogy Buflex, Landor.
E hét végéig szerintem biztosan eldől hogy ki az aki tud jönni a klánunkból még a warra. -
Landor #8495 nyugi, ki lesz moderálva, mint ahogy eddig is -
Landor #8494 ok faszcsíra, akkor leírom mégegyszer mert látom hogy értelmezési problémád van;
"Ha valaki a PoE2HUból szeretne jönnni erre a war-ra"
Tehát TE NEM vagy a POE2HU tagja. Ilyen mentalitással nem vagy szívesen látott sem itt sem a ts-en sem a szerveren, sem sehol ami a POE2HU kezdeményezéssel kapcsolatos.
TEHÁT a felhívás neked NEM szólt!
Remélem érthető voltam, fellebbezésnek helye nincs!
-
#8493 nincs kifogás jöttök szépen mind a ketten -
#8492 IGEN gyertek!!!!! -
#8491 lehetne hogy ezt privátban intézzétek? faszkivan, hogy itt oltjátok egymást folyton. -
#8490 #8489 -
Landor #8489 újraolvas, értelmez, kussol. -
#8488 előbb jelezd hogy te is mész, mert akkor én biztos nem -
Landor #8487 Ha valaki a PoE2HUból szeretne jönnni erre a war-ra, az jelezze nekem priviben, mert akkor együtt jelentkezünk Runninghoz! -
#8486 amint Running engedelyezi, nezhetitek a topikot, hamargyorsan irtam, velemenyek otletek mehetnek oda, ha valaki delutan kerul gep el, csak adjatok meg runningnak a nicket...megyek meloba -
#8485 jelentkezzetek a Svéd Magyar meccsre itt örülnék ha minnél többen lennénk -
#8484 megvan -
#8483 nem volt nehez, masom sincs mint klassz otleteim kiakiraly? ho -
Na ez egy klassz ötlet volt Pedro..
De akár meg is sértődhetnék hogy engem meg kihagytál a felsorolásból.. Mert az addig még Oké is hogy minden Isten & Félisten regelhet.. de mi lesz velem.. AZ Univerzum Urával.. engem már meg sem említesz Wazze!!!
-regiztem és ment egy pü..
-
#8481 Aki a PoE2HU-ba tartozik, minden Isten es felIsten regeljen itt es a nickjet kuldje el nekem ott pm-ben, nyitottam egy topikot ahol megbeszelhetjuk a taktikot es a "gaz ellen" nem tudja kikemlelni
a mai nap folyaman ejtsetek meg pls, thx -
errrtu #8480 már csak 'ez' hiányzott -
#8479 nah leszedtem én is az aixt, rem. tényleg olyan jó a sniper mint mondják -
Bartlebi #8478 Én komolyan veszem úgyhogy nyerünk! -
eugabesz #8477 "Megnyernénk!! Mert ha vesztünk.. az IRAM-os srácok életünk végéig felemlegetik majd!!!"
Ugyan már kérlek,hova gondolsz??
Csak nagy néha említenénk meg,mondjuk egy héten kétszer-háromszor,azt is csakis felváltva nehogy megunjátok,hogy mindig csak egy ember írkál. -
#8476 ...
Helyes.. azért Reménykedtem benne hogy megfogod tudni oldani hogy ott legyél!! Szóval akkor hogy is áll a GYŐZET (mert ez ugyebár nem is lehet kérdés) BRIGÁD listája ..? Csak megnyugtatásul leközölhetnénk itt a neveket hogy az a 8 ember el ne felejtse hogy hol kell lennie Vasárnap este 8 órakor!!
Továbbá még annyi INFO van amit leközölhetnénk itt a fórumban.. A dolog lebonyolításával kapcsolatban.. ( még akkor is ha ezt meglehet a TS-en is beszélni.. De jobb azért ha megvan ez írott formában is.. hogy később ne legyen vita!!
Hogy mire gondoltam.. csak címszavakban..:
--Azon 8-8 ember listája akik részt vesznek benne..
--Az Csapatok Pályaválasztása
--Melyik csapat melyik oldalon kezd! (bár ez apróságnak tűnik (hisz úgyis lesz térfél váltás) de NEM szeretnék erről már vitát hallani Vasárnap este.. jobb letisztázni!)
--további esetlegesen felmerülő "problémák".. ha az egyik Clánból 2-3 emberrel többen v. kevesebben jöttek!!
És ott van még egy rakás "TITKOS" INFO....! Amiket esetleg magunk közt is megbeszélhetnénk TS-en!
--Hány Squdra lesz szükség.. (ajánlott a Három.. NAGY Mapon!!)
--Kik lesznek a Squad Leader-ek!! (sok múlhat rajtuk hisz ők adják a parancsokat)
--Esetlegesen alkalmazott Stratégiák.. taktikák!! (profi pálya ismeret nélkül ugyan is így sok múlhat a szerencsén.. és ne bízzuk a szerencsére!!)
--bla bla bla
--bla bla bla
És bár az egész csak egy baráti összejövetel.. FUN WAR!! Csupa móka és kacagás.. (mert majd megy a marhulás remélhetőleg ezerrel.. és senki sem veszi ezt olyan komolyan..) De aért mi lenne ha csak úgy Viccből.. Megnyernénk!! Mert ha vesztünk.. az IRAM-os srácok életünk végéig felemlegetik majd!!! -
#8475 szép lövés! jaj de csípem ezeket a "statisztikai" kiírásokat, dagad a mellem amikor világvégére adok valamelyik szaladgáló gyalogkakukknak egy fejest....
-
#8474 Rég nem játszottam annyit bf2 moddal, mint most az aix-al! -
#8473 ugy tunik a karma azt akarja hogy jatszak en is, vasarnap raerek, attevodott a programom szombatra szal, nagyduzzogva, ott leszek...mapot valasszatok ti, vagy akar gabeszek, 64-en tokmindegy melyiken lesz a harc, mindegyik buzinagy 16 emberre...
hentes, ha elered flasht, pls emlitsd meg neki a dolgot hatha jonne bohockodni... -
#8472 nekem is bejövős nagyon