12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Beers
    Azért sok mindent lehetett mondani, de azt nem, hogy gyenge lett volna a páncélzata a dc-ben!
    A többi stimmel ;)!
  • DummyBoy
    Húúú ... én legjobban a Supportot és az Antitankot várom ... úgy AT-znék végre egy jót ... :) Supportot meg simán csak szeressem :)

Pixelshot vs. felhőkről jut eszembe, a felhők már asszem alap BF2-ben is mozognak ... tegnap gyakon nem egyszer volt alkalmam megcsodálni ... :)

Hiába no, kiestem a gyakorlatból ... :)
  • uHs Gerzson
    És a negativ oldalja ennek az hogy:
    1)Mivel nem az első vonalban harcol így a páncélata a 1/4 egy tanknak
    2)1-2 találat után roncshalmaz
    3)Olyan lassú mint majdnem egy gyalogos vagy annál egy kicsivel gyorsabb
    4)a torony forgási nagyon lassú hogy kompenzálják a tűzerőt

DC-ben és PoE1-ben ezzek a dolgok beváltak most miért ne ;)
  • haxoror
    Ha jól emlékszem a jobb klikkel lehetett a célpontok között váltogatni
  • haxoror
    Én speciel egy mobil ágyút látok a videón ami egylövésből szétszedi a tankot és a tűzsebessége/splash damage miatt közelharcban majdnemhogy veszélyesebb mint a tank, ne nekem legyen igazam...
  • Beers
    Talán úgy hogy az égbolton mozogni fognak a felhők (nem úgy mint a dc-ben,bár itt is tervezték ,de soha nem készült el )!
  • TDC Geronimo
    Nem rossz :)
  • Nagydög
    Ha egyszerre 5 urgepasztor harsogja a kordinatakat a palya 5 kulonbozo szegletebol, akkor hogyan lehet valasztani, melyik kordinatakkal kivanok foglalkozni? DC-ben hogy oldottak meg?
  • uHs Gerzson
    Megnézve a videot neigazán lehet pixelezni de ki tudja....
  • uHs Gerzson
    Nagydög: A Lényeg az, hogy az Assault, sniper, Spec ops kaszt kapja meg ezt a célmegjelölő távcsövet, amivel aztán beméred a célt előveszed a rádiót és leadod a koordinátákat, miután az arty megkapta a célt felülről nézve látja mi a célpont és a lövedékek becsapódásával próbál célozni nehéz dolog lesz, de nagyon ígéretes mivel nem kell közvetlen találat az artynak.

haxaror.hu: Mivel nem fogsz elsőre telibe találni a célt így gondolom te is örülsz, ha már egyből tüzelhetsz és támogathatód az embereidet ;)

Mesor: este 9 ;)
  • vsly
    Igenigenigen.
    Csak arra leszek kiváncsi,hogy a pixelshootozás ellen mit találtak ki.
  • mesor
    Ha jól számoltam akkor holnap este 20:00-tól tölthető a jelszavazott torrentes okosság! :)

Utánna már csak fel kell törni... :P
  • DummyBoy
    Már lebegnek a lelki szemeim előtt za új "fogalmak" ...

Artyláma, szpotpnúb és társai :) :)
  • haxoror
    Hmm... egy kicsit gyorsan tölt újra az artillery, nem?
  • Nagydög
    A legiero meg majd erosen vadaszik a tuzersegre. Legalabbis remelem, hogy ertelmesebb tarsulat fog osszeverodni, mint a sima BF2-ben, es nem csak fragvadaszat lesz.
  • atomboy
    Hihi, 26-an nem fogok egesz nap idegeskedni. Megyek paintballozni, mire hazaerek, mar ki is adjak. :)
  • spitfire
    jaj nem válasz akart lenni,én láma :)
  • spitfire
    Sosem lesz szombat,nem telik az idő
  • Beers
    Nem nagy ördöngőség, két ember összehangolt munkával igen megtudja keseríteni akár másik 15 ember játékát!
    2-3 nap alatt megtanulható, bár ahhoz hogy már a 2-3. találjon elég sok gyakorlás kell!
  • atomboy
    Hat igy elsore nekem is magas. Majd jatekban kiprobalom.
  • n003
    pésönt máá brádá :))
  • Nagydög
    Nem viszonyitani akarok! Jaaaaatszani mar!
  • Beers
    Bizony bizony ez nagy hiba!
    Most tudnád mihez kell viszonyítani!
  • Looserke
    öreg hiba...
  • Nagydög
    Nem DC-ztem, ezert ismeretlen az eljaras.
  • Looserke
    ugyanúgy, mint a DC-ben szerintem...a megjelölés csak a követő kamera miatt fontos, mert az addig nincs...szerintem a megjelölés után a térképen lesz valami jel, nagyjából arra fordulsz a löveggel és eleresztesz egy lövést...a kamera képe alapján korrigálsz és így tovább...

...egyébként mászthev lesz ez a POE én úgy érzem...
  • Nagydög
    Ja. Vegre lesz ertelme csendben az ellen kozelebe osonkodni, es tuzersegi celpontokat kuldeni haza.
  • Nagydög
    Nem teljesen ertem a celzasi mechanizmust. A delikvens megjeloli a celt. Aztan? A video alapjan latszik a muhold kep, de hogy pontosan hogy celoz a tuzer, azt nem vettem le.
  • DummyBoy
    Ez jó hír ... főleg mert akkor köll majd a csapatmunka is :) Jíííííhááááááááááá
  • Beers
    Ez így helyes!
  • uHs Gerzson
    A képek semmik a videohoz képest, mert mindent megmutatnak, ja és ha a megadott célpontnál az arty kill-t szerez akkor a célmegadó is kap pontott.
  • Zs0lt1
    lol hülye tankos 3 méterrel mellette csapódik be a löveg ez meg csak áll, mint bálám szamara :D
  • Beers
    A movie-t csak otthon fogom megnézni, de a képek alapján brutális!
  • uHs Gerzson
    PoE2 update #78:

Ahogy igérték megérkezett a server oldali kliens. Mind linux és windows oldalú is van.

Windows 75mb, Linux 75mb

Következzen a PoE2 által készített artillery megyet film formályában is megtekinthetünk:

PoE2 Artillery 7MB
    Ha valaki lusta leszedni akkor ittmegnézheti.

ÉS a végére marad egy háttérkép a Pzh2000-ról:

Gerzson signing off... (és tényleg megjelenik LOL)
  • Beers
    Kijön az 1.4 és rögtön kiadják a 2.0-át :D!
  • DummyBoy
    Ezért mondom hogy hoppá ... én is egy v01-re számítottam ...

Viszont az 1GB nem tűnik olyan nagynak ... Már csak 3 nap ...
  • uHs Gerzson
    "Kiváncsi leszek a méretére"

1GB körül
  • Zs0lt1
    háát ez elég merész húzás volt. Annó BFV-hez 0.1-es béta volt a neve asszem.
  • DummyBoy
    Hopp ... most nézem csak ... ez már 1.0.0 ???

Mennyivel szimpatikusabb ez mint modnjuk egy 0.0.1-es verziószám ...

Kiváncsi leszek a méretére :) :)
  • Beers
    A szerver oldali kliens már tölthető!!! (kb 75M)

Nekünk pedig várni kell 3 nap 14óra 34 percet! :(