12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2079 Azért sok mindent lehetett mondani, de azt nem, hogy gyenge lett volna a páncélzata a dc-ben!
A többi stimmel ;)! -
#2078 Húúú ... én legjobban a Supportot és az Antitankot várom ... úgy AT-znék végre egy jót ... :) Supportot meg simán csak szeressem :)
Pixelshot vs. felhőkről jut eszembe, a felhők már asszem alap BF2-ben is mozognak ... tegnap gyakon nem egyszer volt alkalmam megcsodálni ... :)
Hiába no, kiestem a gyakorlatból ... :) -
#2077 És a negativ oldalja ennek az hogy:
1)Mivel nem az első vonalban harcol így a páncélata a 1/4 egy tanknak
2)1-2 találat után roncshalmaz
3)Olyan lassú mint majdnem egy gyalogos vagy annál egy kicsivel gyorsabb
4)a torony forgási nagyon lassú hogy kompenzálják a tűzerőt
DC-ben és PoE1-ben ezzek a dolgok beváltak most miért ne ;) -
haxoror #2076 Ha jól emlékszem a jobb klikkel lehetett a célpontok között váltogatni -
haxoror #2075 Én speciel egy mobil ágyút látok a videón ami egylövésből szétszedi a tankot és a tűzsebessége/splash damage miatt közelharcban majdnemhogy veszélyesebb mint a tank, ne nekem legyen igazam... -
#2074 Talán úgy hogy az égbolton mozogni fognak a felhők (nem úgy mint a dc-ben,bár itt is tervezték ,de soha nem készült el )! -
#2073 Nem rossz :) -
Nagydög #2072 Ha egyszerre 5 urgepasztor harsogja a kordinatakat a palya 5 kulonbozo szegletebol, akkor hogyan lehet valasztani, melyik kordinatakkal kivanok foglalkozni? DC-ben hogy oldottak meg? -
#2071 Megnézve a videot neigazán lehet pixelezni de ki tudja.... -
#2070 Nagydög: A Lényeg az, hogy az Assault, sniper, Spec ops kaszt kapja meg ezt a célmegjelölő távcsövet, amivel aztán beméred a célt előveszed a rádiót és leadod a koordinátákat, miután az arty megkapta a célt felülről nézve látja mi a célpont és a lövedékek becsapódásával próbál célozni nehéz dolog lesz, de nagyon ígéretes mivel nem kell közvetlen találat az artynak.
haxaror.hu: Mivel nem fogsz elsőre telibe találni a célt így gondolom te is örülsz, ha már egyből tüzelhetsz és támogathatód az embereidet ;)
Mesor: este 9 ;)
-
#2069 Igenigenigen.
Csak arra leszek kiváncsi,hogy a pixelshootozás ellen mit találtak ki. -
#2068 Ha jól számoltam akkor holnap este 20:00-tól tölthető a jelszavazott torrentes okosság! :)
Utánna már csak fel kell törni... :P -
#2067 Már lebegnek a lelki szemeim előtt za új "fogalmak" ...
Artyláma, szpotpnúb és társai :) :) -
haxoror #2066 Hmm... egy kicsit gyorsan tölt újra az artillery, nem? -
Nagydög #2065 A legiero meg majd erosen vadaszik a tuzersegre. Legalabbis remelem, hogy ertelmesebb tarsulat fog osszeverodni, mint a sima BF2-ben, es nem csak fragvadaszat lesz. -
#2064 Hihi, 26-an nem fogok egesz nap idegeskedni. Megyek paintballozni, mire hazaerek, mar ki is adjak. :) -
#2063 jaj nem válasz akart lenni,én láma :) -
#2062 Sosem lesz szombat,nem telik az idő -
#2061 Nem nagy ördöngőség, két ember összehangolt munkával igen megtudja keseríteni akár másik 15 ember játékát!
2-3 nap alatt megtanulható, bár ahhoz hogy már a 2-3. találjon elég sok gyakorlás kell! -
#2060 Hat igy elsore nekem is magas. Majd jatekban kiprobalom. -
n003 #2059 pésönt máá brádá :)) -
Nagydög #2058 Nem viszonyitani akarok! Jaaaaatszani mar! -
#2057 Bizony bizony ez nagy hiba!
Most tudnád mihez kell viszonyítani! -
#2056 öreg hiba... -
Nagydög #2055 Nem DC-ztem, ezert ismeretlen az eljaras. -
#2054 ugyanúgy, mint a DC-ben szerintem...a megjelölés csak a követő kamera miatt fontos, mert az addig nincs...szerintem a megjelölés után a térképen lesz valami jel, nagyjából arra fordulsz a löveggel és eleresztesz egy lövést...a kamera képe alapján korrigálsz és így tovább...
...egyébként mászthev lesz ez a POE én úgy érzem... -
Nagydög #2053 Ja. Vegre lesz ertelme csendben az ellen kozelebe osonkodni, es tuzersegi celpontokat kuldeni haza. -
Nagydög #2052 Nem teljesen ertem a celzasi mechanizmust. A delikvens megjeloli a celt. Aztan? A video alapjan latszik a muhold kep, de hogy pontosan hogy celoz a tuzer, azt nem vettem le. -
#2051 Ez jó hír ... főleg mert akkor köll majd a csapatmunka is :) Jíííííhááááááááááá -
#2050 Ez így helyes! -
#2049 A képek semmik a videohoz képest, mert mindent megmutatnak, ja és ha a megadott célpontnál az arty kill-t szerez akkor a célmegadó is kap pontott. -
#2048 lol hülye tankos 3 méterrel mellette csapódik be a löveg ez meg csak áll, mint bálám szamara :D -
#2047 A movie-t csak otthon fogom megnézni, de a képek alapján brutális! -
#2046 PoE2 update #78:
Ahogy igérték megérkezett a server oldali kliens. Mind linux és windows oldalú is van.
Windows 75mb, Linux 75mb
Következzen a PoE2 által készített artillery megyet film formályában is megtekinthetünk:
PoE2 Artillery 7MB
Ha valaki lusta leszedni akkor ittmegnézheti.
ÉS a végére marad egy háttérkép a Pzh2000-ról:
Gerzson signing off... (és tényleg megjelenik LOL) -
#2045 Kijön az 1.4 és rögtön kiadják a 2.0-át :D! -
#2044 Ezért mondom hogy hoppá ... én is egy v01-re számítottam ...
Viszont az 1GB nem tűnik olyan nagynak ... Már csak 3 nap ... -
#2043 "Kiváncsi leszek a méretére"
1GB körül -
#2042 háát ez elég merész húzás volt. Annó BFV-hez 0.1-es béta volt a neve asszem. -
#2041 Hopp ... most nézem csak ... ez már 1.0.0 ???
Mennyivel szimpatikusabb ez mint modnjuk egy 0.0.1-es verziószám ...
Kiváncsi leszek a méretére :) :) -
#2040 A szerver oldali kliens már tölthető!!! (kb 75M)
Nekünk pedig várni kell 3 nap 14óra 34 percet! :(