12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#2119 Jóreggelt Uraim (És hölgyek ...) :)
MA kapjuk a torrentet :) -
#2118 2 nap 15 óra 8 perc :( ! -
haxoror #2117 -
#2116 Egy nagyonszép Eurofighter háttérkép 1600*1200 -
#2115 Egy TS szervert feltudok ajánlani a tisztelt társaságnak! (Persze ha aktuális még a dolog) -
Nagydög #2114 Azt gondoltam. Egy egyszeru gyalog kicsit gornyedne alatta. -
#2113 ez jeep-re szerelt gránátvető, hasonló volt a PoE1-ben is. -
#2112 Murry-t már tegnap este "elígazítottam" :D! -
Nagydög #2111 A mostani granatmegoldassal mar mukodokepes lenne talan. Legfeljebb nem en lennek folyvast a legjobb assi a szervereken, akkor is ha 3 pontom van osszevissza. Elvetve lezengenek nepek assault kaszttal. Inkabb csak akkor, ha ki se huzza a segget a helibol, es elfelejtett az elejen masik kasztot valasztani. -
n003 #2110 azért belegondlsz hogy az asszi núúbtjúb-jáért mijjen siránkozás ment mit szóltak volna egy dao-féle gránátköpködőért??? -
n003 #2109 nesze
-
Nagydög #2108 En mar a DAO kepeinel is azt remeltem, hogy egy forgotaras granatvetot lehet nyerni. Teljesen kiegyeztem volna vele, meg egy pisztolyal. -
#2107 Nekem meg a Stinger kell!
Nagyon hiányzik a BF2-ből.
Remélem használható lesz. -
#2106 Szerintem nem. Mivel automatikusan változik a szárnypoziciója a sebbeségtől függően. -
#2105 Igen benne lesz igaz még nem láttam róla médiát. -
#2104 Es lesz erezheto kulonbseg a ket szarnypozicio kozott? -
Nagydög #2103 Ez komolyan benne lesz? Mar most imadom. -
#2102 Igen, és a Su-24nek is. -
#2101 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááájjjj lááááááááááááávvvvvv júúúúúúúúúúúúúúú mééééééééééééééééééééééééjbí :) :) -
#2100 Most tunik fel... A Tornado szarnya mozgathato? -
A haládot hírdetője -
#2098 Fegyverek, járművek és repülnivágyok :) -
Nekem csak ez kell! -
#2096 Esse rossz ... abban azért bíztam, hogy esetleg kaszton belül több fegyver közül lehet majd választani (Bár remélem a német-ukrán brigádok nem sok M4-szerű szart használnak majd ...)
Fegyverlista van valahol? (Gugliznék-én, de melózok, és itt rallizik mögöttem a fél menedzsment ...) -
#2095 jajdevárommár:) -
#2094 Murry-tól függ minden ;) Amugy egy Ts- szervert be lehetne izzitani szombatra :) -
#2093 CoR serverét remélem izzítjátok már! :) -
#2092 Unlockok nem lesznek, hanem a pályán elszórva lesznek felvehető fegyverek, úgy mint az SA-7 vagy az MG3. És minden kaszntnak minden pályán egyfajta fegyvere lesz. -
#2091 GERZSON: Eszembe jutott valami ... ugye nem lesznek unlockok?
Mert ha nem, és egy kitnek több választható fegyvere lenne (Ezt remélem ...) akkor gondolom az elején lehet majd választani ... mint BF2-ben az unlockok közül ...
Tucc te erről valamit? -
#2090 A gyakorlott pixel shoterek kitugják a fejüket és vadászatra indulnak :P -
#2089 Pedig van felhő!
A fákon mozog a levél, viszont mintha a felhők egyhelyben állnának :(!
Inenntől mehet a pixel vadászat! -
#2088 "(De nem láttam menni a felhőket ...)"
lehet félnek a felhők az artytól hogy seggbe kapja öket -
#2087 Én is megnéztem mégegyszer (7-edjére ...) és elősször Binocular , utánna mikor Target Acquired utánna előveszi a "TacCom"-ot és "hazatelefonál" :)
(De nem láttam menni a felhőket ...) -
#2086 Lehet csak azért mert így tudták lekodolni vagy ezzel akartak némi valóság érzetett adni neki. -
#2085 Valóban!
Ez szerintem fölösleges,miért nem elég az elsődleges tűzgombot megnyomni?
Ez mind időveszteség (a rádió is, meg a tüzérségnél a műhold kiválasztása is)!
-
#2084 Én úgy láttom hogy ő választja ki a listából. -
#2083 Megnéztem a movie-t, dettó mint a dc!
Az a rádió dolog érdekes, kívácsi vagyok hogy automatice veszi elő vagy külön elő kell venni azt is!
Látszik, hogy a tankos csak a film miatt ilyen láma :)! -
#2082 That suxx -
#2081 Tankkal nézve 3-3 kellett minimum mind a kettőnek! -
#2080 De azért mégsem birt ki annyit mint mondjuk egy T-72 :)