12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4645 pedig nem előled futottam, hidd el ;-P -
#4644 Igen :) -
TS Zolly #4643 Baszki Ráning! Majdnem kimentem megnézni, hogy vihar lesz e nálunk! :D -
Landor #4642 zsolti márcsak ilyen
jah, jut eszembe! Az új patch után azért dobálnak ki a szerverek unmodified conetent hibaüzenettel, mert a szerver még nem upgradelt? -
Landor #4641 kurvajofilmvolt -
#4640 The Lonely Hill beta 0.9 -
#4639 Na rosszul linkeltem azt a szart:
Zárásként pedig a Vietnamos trs Zsolti aki nem szeret maga mögé nézni a woodland mapon, pedig jó lenne.
-
Zárásként pedig a Vietnamos trs Zsolti aki nem szeret maga mögé nézni a woodland mapon, pedig jó lenne.
Utolsó tényleg:
Caesar nagyon megijedt a puskaropogástól, ezért legugolt és csendesen bekakilt:
-
#4637 Az ukránoknak csak az esélyegyenlőtlenség miatt nincsenek zászlói? -
#4636 Srácok elkészült a "The Lonely Hill" 0.9-es beta verziója ami kb 30 percen belül le is tölthető.
Nem lenne rossz ha páran le tudnánk majd tesztelni hogy szuperál a map.
Addig is pár új kép low render mellett:
-
#4635 Tessék, csak Neked!
-
#4634 jah, pedig kurva jó az sp minimod, tök más, mint az alap. Pl német oldalon az endzsi fegyója az mp5, plusz még járművek terén is vannak változtatások, pl a helik is iszonyat jók. -
#4633 Köszi a válaszotokat!Akkor MP-ben találkozunk! -
#4632 Igen ahogy Zs0lt1 is írta az 1.1.5 megzavarta a SP modot így egy kicsit várni kell az újra. -
#4631 Egyébként megsúgom, hogy az 1.5-el nem megy megfelelően. Összevissza hud lesz. -
#4630 mindhármat szedd!
Az egyik maga a mod, a másik kettő pedig mappack. -
#4629 Gerzsi belinkelt oldalán 3 féle SP-mód van,mindegyik más méretü...most a 236mb-ost szedem...hátha! -
#4628 Nálam nem működik az SP-mód,ti mit tapasztaltatok? -
#4627 Bugos? nekem tökeletesen müködik igaz ahogy láttam a füst ezt is megzavarja. -
#4626 jah és basszák meg, széjjel baxták az istenkirály BMP2-t, mostmár nem ér semmit, ráadásul olyan bugos a raksija, mint állat.
A nagy faszságról meg ugye nem is beszélve, hogy mi a faszért nincs a repülő járművökön jobbklikk??? -
#4625 A Spies like us map betöltő képernyőjén és zenéjén fetrengtem a röhögéstől, akkora poén :D -
#4624 PoE2 update #85:
Hivatalosan is elérhető az 1.1.5 patch
Újfajta infracsapda:
Marder és BMP-2 új TV rakétája:
És meglepetés pálya, Spies like us:
Gerzson Signing off… -
#4623 Woodland 1.0 elkészült!!
Letöltés itt!!! -
Nagydög #4622 Megneztem localban a patch hatasait. A helik tenyleg megvaltoztak, bar most is furak, de azert jobbak lettek. A repulokon is valtoztattak, nekem ugy tunt. Ami biztos, hogy kaptak egy halom csalit. Mar kicsit sokallom is. Az RPG valoban gyorsabb lett, de akkor a esese van, hogy csak na. -
#4621 dekuvajónézki
aligtomkivárni!!!
még több mint egy hét mire tok jáccani megint
valaki aggyon egy oan laptopot amin elmegy a pojeeeeeee -
TS Zolly #4620 Köllenek is a csiterek. Mán leszünk hárman. :D -
#4619 Jaó! Mögyök! -
TS Zolly #4618 Leszek -
#4617 Na akkor aki ma este ráér az este 8-kor a CoR szerveren legyen és járasuk be a pályákat :) -
TS Zolly #4616 Uj pálya tényleg fajányos lesz. -
#4615 Majd teszteled mert én nem jutotam hozzá :) -
#4614 Na lehet hogy ma este jövök én is poézni:D Ha már a helin javítottak:D
Shilka még mindig olyan durva mint az alapban? -
#4613 Előferdülhet. :)) -
#4612 a pletykás gizinéni is gyün? :D -
#4611 Csináltam a szomszédban egy kis reklámot, remélem estére összeverődünk vagy 40-en. :) -
#4610 Majd az ösztöneidre hallgatsz ;) addig megnézem a szervert. -
#4609 Jó kis pálya. Tudjátok. Erdő, csend, hó, és egy telepített SCUD rakéta középen a tisztáson. :) Olyan meghitt dolog ez.
1 dolog zavar nagyon. Nincs lábnyom a hóban. Hogy fogom így a farkasordító hidegben nyomról becserkészni az ellenséget?
-
#4608 Igen, az lesz szerintem az új kedvenc az assi kedvelőknek ;) de már írtam róla :) -
#4607 Elvileg kész! -
#4606 Van 1 új map a patch-ben.
Spies Like Us