Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
a helik ezerszer jobbak, mint az alap bf2-ben!!!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
"kicsit gyengusnak érzem a minõséget az eredetihez képest"

ezt kifejtenéd?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Fsensei
Hát a Hinden kéne javítani mert nem hiszem hogy ki kéne hogy törjön a kezem amikor egy fordulót meg akarok csinálni...A shilka meg überfaszakirályság😄DDDDD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

mesor
De a tankoké magasan veri az alapét! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

nem vagyok nagy fizakaterapeuta, de a helik fizákája nem sikerült jobbra mint az alapban.. <#nemtudom>
a fegyverek überkiráolyasak(a bf2höz viszonyítva), a mai nap folyamán néha igencsak elõtört belõlem John -BFV- Rambo

-tRs-Landor

TS Zolly
CoR szerver, ami privat ranked.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mesor
"Jármûvek fizikája, hangok"

Jármûvek fizikája és a hangok 1000X jobbak mint az alap játékban!

nekem a chello jött be nagyon ,havi 7200 Ft 2500/512 és a feltöltési terheltség nincs befolyással a letöltésire. (tõlem megy az anyag ezerrel a DC-n :-))))

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

játszottam kb fél órát. hááááááááát mit mondjak? Tetszik, mert más. Nem tetszik, mert kicsit gyengusnak érzem a minõséget az eredetihez képest. Jármûvek fizikája, hangok. Szeretem a ranked szervereket, érdekes módon találtam egy PoE rankedet is, de az természetesen fullon volt. azért majd még próbálkozok kicsit, hátha megtetszik menet közben. A cordha szerverén sajna csak 4-en voltunk :-( Legalább Magyarokkal játszhatnék. Van még olyan szerver, ahol Magyarok vannak?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Me0w
En meg mindig a Shilkaval almodom, a pilotafulkere mert 3 pruccenettol felrobbant a gep, waaaa 😄

Together we'll fly someday...

mesor
Na azért ez nem igaz mert az enyhe emelkedõt bármelyik tank legyõzi a modban + meg se sérül tõle! 😊

uHs Gerzson
Me0w-al jó volt reggel egy kicsit agyon nyomni a publikot <#violent>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mesor
Kipróbáltam a heliket!
A HIND tényleg furcsa egy kicsit, de szerintem meg lehet szokni! 😄

Me0w
Meow is kedves ,csak akkor morc ha szarul irjak a nevet 😉)

Together we'll fly someday...

Zs0lt1
hát kedvezményesen kapnánk 2 megás dsl-t.
és akkor mivan? :-)
nekem nem olcsó net kell, hanem jó ;-)))

Cream78
Nah kipróbáltam, nem rosz. A repülõk, helik irányítása tetszik, de a bombázás nem ment úgy mint az alapban.
A német tankoknak egy két enyhe emelkedõ legyõzhetetlen akadály.
Meov neve kedves számomra, õt küldtem a tulvilágra elsõnek a POE-ban, igaz ezt törlesztette rendesen.

Crem
LoL!

Nem kaptok semmi kedvezményt? Szent meggyõzõdésem volt, hogy ti 8/8Mb-es 990Ft-os ADSL hozzáférést kaptok !😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Zs0lt1
mellékesen jegyzem meg, hogy t-online-os dolgozóként datanetes dsl-em van 😄

Dave000
Még jó hogy kábelnetem van 😄 Tonlájnt sose szerettem 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Crem
He-he!😄

OK! Az e- havi karbantartást ellinkeltem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Zs0lt1
ha megnézed jól, vasárnap nem karbantartanak.
ez a t-com központban volt egy nagyobb probléma, de már mûxik sok helyen, újraindítottak egy bras-t a t-com-nál, és igy már helyreállt a rend :-)

Jah arról nem beszélve, az e havi karbantartás ITT található ;-)

DummyBoy
Nnna én meg akkor jelentkezek próbaidõre (3-adjára <#hehe> ) és én is klánkurva leszek ... <#hehe>

Mekkora komoly supporttevékenységet lehetne ott folytatni 😊

Landoréknak dobálom elõre a tárakat, meg a raksikat, a Geronak meg hátra a varázsbabot <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Crem

Tisztelt Ügyfelünk!

Annak érdekében, hogy ADSL-szolgáltatást használó ügyfeleink, így az Ön igényei minél magasabb színvonalon kerüljenek kiszolgálásra, és Ön az ADSL szolgáltatást a lehetõ legjobb minõségben tudja élvezni, a Magyar Telekom szolgáltatási területén az ADSL-hálózat korszerûsítésére kerül sor, mely a T-Online Magyarország nyújtotta ADSL-szolgáltatást is érinti.

ADSL karbantartás

nem olvastok hírlevelet!😄DD

Kovács legény
inviteles vagyok és van netem

www.czekoart.hu

TS Zolly
vissza a való világba wow helyett? <#eljen>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Tudom csak megjegyeztem 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
invitel az más, mert ott nem a matáv központból megy a net.

TDC Geronimo
Jövök! <#hehe>

TDC Geronimo
Inviteles vok és egész nap nem volt, most jött vissza... <#falbav>

Zs0lt1
én is be tudok csatlakozni otthonra távoli asztal kapcsolattal, szal nálam otthon is jó :-)

Zs0lt1
ahogy hallom nem csak t-online-os probléma, hanem központi, szal a matáv központban ment szét vmi.

uHs Gerzson
Jelen

Zs0lt1
Nna ki az akinál nincs net most? 😄DDDDDDDDDD
aki 718-as hibát kap, az megint megszopta azt a adatparkos routert amirõl kapja a netet 😄

Kovács legény
jah ,föleg hogy a nép minket szeret ,mi mindig itt voltunk amikor szarul ment a szekér akkor is ,de a traktoros banda!?... eltüntek és most mikor megint van élet átakarják venni az uralmat ,HÁT NEM!
(gyertek a KisKöcsögkörbe és osztozunk a hatalmon<#miaz>)

www.czekoart.hu

joebacsi
az kivan csukva, kisköcsög über mindig...max ha kritikussá válik a helyzet a traktorosokat is beintegráljuk a KK-ba, és levan tudva a probléma 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
az tuti!:-)

Kovács legény
ha nem vigyázok traktoros uralom lesz kisköcsög helyett😞

www.czekoart.hu

lol a lényeg belole😛
#50000s - Aimbot
#60000s - Wallhack
#70000s - Multihack
#80000s - Gamehack
#90000s - 'Cheat' Video Drivers
#100000s - Speedhack
#110000s - Autofire
#120000s - Game Hook
#130000s - Attempted PunkBuster Hack"

Zs0lt1
dolgozok, nemtom a jelszavamat, linkrõl szoktam logolni, haggyábékén, ha hazaértem szavazok még1x 😄

most rakom ujra lehet h a crack miatt volt szar ugyhogy most a mini image set probálom deh azért köszi talán vmit megértek belole😊

Yan
ha tudsz franciául, akkor van itt megoldás:
http://www.clubic.com/forum/lofiversion/index.php/t368818.html

&#165; xfire: kistekila

majd hallgatni fogod frost nowa+conofcold oszt die😛P

na majd pont egy herri plotter fogja védeni a hátsónkat! <#banplz>

-tRs-Landor

Zs0lt1
még szép!
izzítsd a csapatot, jövünk!

Yan
bf2-esen

&#165; xfire: kistekila

joebacsi
csak b@sztál bejelentkezni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DummyBoy
Lassan lesz egy egész szkvadravaló 😊

Gero meg majd hátulról "varázsolgat" <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

téged pownolni?még szép😊

lol!
a trs hogy csorog vissza a battlefield szcénába <#nevetes1><#eljen>

-tRs-Landor