Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
¥ xfire: kistekila
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Ha nem birod a hablatyot, erdemes bekapcsolni az english voice only-t maris megkimelted magad a fejfajastol 😊
viszont jo helit keresve tegnap betoltottem az usi modot, azt a maradek 7 embert is aki jatszani szokott rajta, ellopta ez a nyavajas, azert ennek nem orulok.
szerintem
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.czekoart.hu
Az lesz az ûbermod, amiben késsel le lehet dobni a helit 😛
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
pedig ütik sztem...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Mostmár csak a DesertConflict-ben van minden reményem
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
talan m3-as neven mondtatok.
erre felbuzdulva lelottem elvettem a fegyveret, supportos cuccnak tunt.De lehet, hogy akkor epp nem az volt nala 😊
szerintem
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
szerintem
Jah meg a német sniper az MSG-90 is hatásás fegyó.A VSS-rõl nem is beszélve, fõleg autómatán..<#taps>#taps>
+Tegnap jó kis meccsek voltak azok a Cor arenán!<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
De a Support se rossz ... még gyakorolni kell ... RPG-t viszont szeressem ...
Assaulttal meg kiszedtem a lámpa snipert <#hehe>#hehe> Õ meg engem 10-szer ... de én nyertem <#hehe>#hehe>
Apropó sniper .. mikor ukrán oldalról nagyon be lettünk eccer szorítva, letten snipa, gondoltam kipróbálom, mert a bázisunk körül ott kempelt 3 enemy sniper ... bemegyek az egyik házba, fel az emeletre, hogy majd ablakból kilesem õket ... na ott volt a 4-ik ... Bahhh ... Spawnoltam is vissza Steve-re 😊
A sikolyok meg pont jók<#ijedt>#ijedt>
www.czekoart.hu
Together we'll fly someday...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
én<#vigyor1>#vigyor1>
Ma is meglestem ezt a valamit. Van már poe cb ladder? 😄
DC-ben szarba lettél volna mert ott egyáltalán nem volt irányított rakéta a gépeken mégis hatékonyak voltak. Csak meg kellet tanulni lõni velük, illetve hogy mikor kell és hova lõni. Pont ezért nem vitte el minden lami a gépeket csak azok akik tudták is használni. Nem úgy mint BF2-ben hogy minden hülye tudja használni a repülõket, mert nagyon minimálisan kell célozni vele.