Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Lehet, hogy sokak nem tetszik sok minden, de ez még csak az elsõ publikus kiadás mely szerintem tullnyomó részben felülmúlta az eddig megjelent összes modot.
Kisebb információ foszlányok arra adnak okot hogy készül az Amerikai oldal.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Janek, adtam egy tanacsot tegnap este, olvasd el meg egyszer:

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Most a PoE a sirály, ez hozott egy kis változatosságot a szürke BF-es hétvégéimbe.
Azért ma este is felesz a fene játszani tuti. A pontok meg hol érdekelnek, ezt a privát ranked cuccost azért szeretem, mert elejét veszi a jó kis szkriptek által sok disznóságnak...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
biztos vagy te ebben? 😊
látom már csak egy, és egy legény van talpon a gáton 😊
nemértem többiek honnan veszik, hogy kiveszem 😊
és
ADMIIIN lécci BANold ezt a NICKjét is NICKDUPLIKÁCIOÉRT!!!
www.czekoart.hu
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ez a nem ranked dolog a pontvadász kis csírákat távol tartja a POE szerverektõl...
www.czekoart.hu
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
Csak gondoltam, hamár lúd legyen kövér 😊
De ha kell Joe, akkor sejtem, nem rossz ötlet 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ui: ez egy 1/3 osztás 2/3-os kitöltöttséggel. Azaz (nálam) esztétikailag már nem illene oda semmilyen kép... De ez csak az én beállítottságom!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Megnéztem a POE staff listát. Igen komoly grafikai tudással rendelkezõ úriemberekbõl áll össze a csapat! Így végignézve, hogy mit melóztak vele, ráadásúl teljesen ingyen, azért ez nem semmi!😊
Készítettem egy bannert, hátha...😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Elõsször is NEHOGYMÁNKISZEGGYEDAFALLENT!!!!!!!!
Az akkorát odabasz az a Map ... mellesleg minden estét azzal kezdek, hogy meglátogatom a serverüknet ... de sajna megint üres volt ...
A Fallen map teccett, Sorry a tk-kért 😊 😊 Olyan mint egy tavaly (Vagy tavalyelõtt?) nyári Airsoft Event ... nekem nagyon bejött ... volt harc ezerrel ..
Ééééés megtört a jég ... tankoztam ... Bár én vagyok a világon a leglámábabb tankos, de még így is sikerélményem volt ... Szóval jó lesz ez 😊 😊
Bár eddig 3 mapot láttam összvissz ... 2 télitankozósos meg a Fallen ... 😊
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
-tRs-Landor
pedig délután toltuk egy oan mapon amit még sosem láttam és kurva jó volt, gondolom van több fasza is
www.czekoart.hu
meik a fallen és meik az orel?
www.czekoart.hu
ja, meg üzenem landornak, hogy kiszedtem a csúnya szavak szûrését, mert már engem is idegesített, mikor másodszorra kickeltettem magam saját szerverrõl 😊
(u.i.: azért maradtak még banned wordök, pl: wow)
www.czekoart.hu
úgy hogy nyomuljál csak felfelé a csellóhubra aztán ide az extra slotot
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ma esti fallen egész jó volt, bár Joe még visszakapja ;>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hide and fear, Cobra Commander is here !