Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
De akkor aztán intézkedj! 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rusid
Itt még a helit is bevállalom mondjuk csak a német kerregõt az ukrán borzalom egy cseppet Mi8 ra emlékeztet 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Nofene ujra összeállunk mehetek én is 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

/gkick máláv😛

TDC Geronimo
Csak látnám már 😉

joebacsi
énmeg szeretem freggelni az irreálisan hõsködõket 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
te kussojjá te maradsz a tRs-ben 😄
újra összejön a csapat, meglásd mi lesz itt 😄DDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Dave000
Húúú, egy órája nem írt ide senki <#eplus2>, el fog süllyedni a totyik 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Az lehet, de ez POE.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fsensei
Hát sztem már mindenki unja a BF2-t...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Mi van? Mindenki elment WOW-ozni? A COR szerver ures, a coRDHA-n meg vagy oten csepeltuk egymast helivel, repulovel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Beviszlek majd a málnásba! Vagyis az aknára. 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BEAST
naaze , gyere inkabb wowzodni , ko a powerlevel 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo

BEAST
<#fejvakaras>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nocsak, nocsak... <#hehe>

TDC Geronimo
wowlamik mehetnek? 😞

<#hehe><#hehe> .. ööö .. inkább maradok cordbársony 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Klánribikbõl már van pár, ha kiszállsz cordha-ból és joe nem öl meg minket akkor jöhecc.<#mf2>

én az utcsó 2 feltételt tom teljesíteni 😄DD mehetek???

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Elvesznek a statok és mindenki megkapja az összes unlockot? <#fejvakaras>

Running
A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. Elsõdlegesen POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.
Elõnyök:
mittomén
Hátrány:
nincs eredeti bf2
mikrofon
hülye vagy

Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.

kBagyula
Próbáld ki... 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

DummyBoy
Hmmm ... figyeltétek a BF2-es topik nagy hírét?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bakvarnyu
Hamarosan ugyis mindegyik szerveren csak a nappali palyak fognak menni, mindig ez van=)

TDC Geronimo
<#lama> vagy, elég ennyi? 😄

Beers
<#mf2>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

én szeretek irreálisan hõsködni! <#idiota>

Mondjuk ha a spawn idejét felvennétek 1-2 percre, itt is óvatosabb lenne mindenki szerintem. 😄
Tényleg, a tk meg ilyenek utáni +30mp bünti be van kapcsolva a cor-on? 😊

Minden jog fenntartva!

mesor
Mekkora lamik vagytok!
Elég csak a szerver conf-ban átírni a sv.friendlyfirewithmines-t 1 rõl 0 ra!
😄
😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
ofp elég sok elemmel próbálják elérni, hogy az ember jobban figyeljen a bõrére...elég eredményesen...nincs is annyi irreális hõsködés

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

atomboy
Minimapot nezve, River.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Murry
Rohadt EA meddig húzza az új patchet. Idegesít, hogy behalnak a szerverek.

Murry
Hehe csak említeni kellett, és behalt a CoR szerver.
Viszont rögtön újrarúgta magát az új beállításokkal. Tehát már nincs akna sebzés.

ték 😛

Nem szeretem annyira az ilyen túlságosan realista törekvéseket, a valóságban elég valószínûtlen hogy öngyilkos hangyák módjára minden specops C4-el rohanna az ellenséges tankhoz, mivel nincs respawn mindenki SOKKAL jobban figyelne a bõrére és nem hõsködnének annyit mint a játékban pl én is gondolkodás nélkül tányéraknával ugrom az ellen tankjaire, valódi helyzetben ez nem így lenne 😊

Az ofp-ban sok mindent reálisabbá tettek de az emberek gondolkodása nem fog változni, tudák hogy egy játék és nem igaziból halnak meg ezért bármilyen õrültséget bevállalnak. Ennek fényében (szigorúan szerintem) jobb ha a játék inkább árkád.

DummyBoy
Ez mellik pálya? Van POE-ban éccakai pálya? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kBagyula
No csak érjek haza, betesztelem.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

nálam itt melóhejjen (kb 5évees de jó minõségû crt monitor) tényleg sötétnek tûnik ez a pálya .. otthon világosabb a tft-n 😞

bár nemsokkal

Murry
Köszi az észrevételt mi is tudunk róla, és már 2 napja küzdünk vele, hogy kikapcsoljuk. (kikapcsoljuk, és a köv. körnél visszakapcsolja) Ma elvileg sikerült megcsinálni, de amíg nem indítjuk újra a szervert addig nem lesz aktív. Mivel most sokan vannak rajta ezért nem állítom le ezért. (Úgyis ki fog halni az 1.3 as patch hibája miatt elöbb utóbb, és akkor majd újrarúgja magát az új beállításokkal. Köszi EA)

Mielött valaki azt mondaná, hogy mi sem egyszerübb ennél, és mekkora lámik vagyunk, hogy ezt nem tudjuk megcsinálni. Merthogy elég csak a szerver conf-ban átírni a sv.friendlyfirewithmines-t 1 rõl 0 ra. Ez itt nem jön be.
Mint kiderült a private ranked rendszer kapcsolja mindig vissza automatikusan...

Átírtam, és most már reményeim szerint mûködni fog a köv restart után.
Addig tessék vigyázni!!!

Az utóbbi talán tényleg bug. De ez az eldobálás dolog (el 'teleportálgat') téged, ez az a védelem!

Az aknákról: a be kell állítani, hogy aki belemegy az kapjon büntetést. Sok private rankedon így van.

Az OFP-ról: én teljesen megvoltam vele. Egyenruháról simán láttam hová tartozik. Bf2-ben is meglennék nametag nélkül (fõleg, hogy sokszor ugye az buktatja le az embert), ha messzebrõl is kivehetõ lenne. Mert az OFP-ban ezért mûködött.
Mondjuk így meg ha átdobál a szerver van, hogy azért lövök le csapattagot, mert az elõzõ körben még a másik oldalán voltam és rááll az ujjam. 😊

Minden jog fenntartva!

Looserke
hát pedig kaptam...

Nézd meg a tubar(?) script beállításait. Azt hiszem alapból védi a helire várókat. Oda sem tud menni más. Úgyanígy meg lehet akadályozni, hogy a comamnder elvigyen bizonyos jármûveket. Pl. ne repkedjen a commander.
Illetve büntibe lehet tenni embereket ha sokat tk-nak pl repülõért. Ha netán janekot büntibe teszitek, akkor a közelébe sem tud menni (esetleg semmilyen jármûnek sem <#eplus2>)

Minden jog fenntartva!

kBagyula
Hmm a privát rankedek szabályai szerint nem neked kellene kapnod azt a büntit, hanem annak aki belemegy az aknádba.

mesor
Mondjuk most, hogy nálam nagyobb tudású emberek megmondták a frankót nem igazán tudok véleményt nyílvánítani. 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Meglepõ módon most kicsit világosabb lett, fõleg az épületek. Pedig semmit nem állítottam. :s Mondjuk a terep nem sokkal lett jobb. Ezen a szerveren nem volt épp senki, ezért a sötét háttér elõtt rohangáló fekete ninjákat nem tudom megmutatni, de képzeld oda.

http://kepf eltoltes.hu/060829/screen130_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepf eltoltes.hu/060829/screen131_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(a szóközt persze vedd ki a linkekbõl)
Ha nem tudom megoldani akkor azt hiszem megyek vissza az infantry szerverre.
Ott legalább helivel/repülõvel sem lõnek le 20 másodpercenként miközben a bokrok közt kommandózok. 😊)

Minden jog fenntartva!

Looserke
de hiába aknázok ésszel, ha az idióta droidok a BF2 rendszerét megszokva átmennek a saját akna jelzéssel ellátott szeretetcsomagon...

kBagyula
Ez olyan bug volt, hogy pl. áltál egy helyben, vagy megindultál valamerre egyszercsak át tett máshova tök véletlenszerûen. Olyan mintha meghaltál volna és rögtön újraspawnoltál de másutt. Érdekes. Ekkor volt az, hogy ha feldobtuk a pacskert akkor nem tudtunk spawnolni, mert minden pont piros volt. Konkrétan szombat kora este, amikor 5-en voltunk fenn a CoR szerveren. (Nortsen; Tankos Charly; Murry; GreenDreher; jómagam)

A szkript védelme az olyan, hogy, pl. ha tk-ztál valami járgányért vagy járgánnyal többet egy körön belül akkor nem enged ahoz az egy típushoz oda jó darabig. Egyszóval ez a bénák elleni védelem.

joebacsi
így teljesen jó, egyszerûen csak ésszel kell aknázni...álá 42

joebacsi
huhh látszik ofp-t nemjátszottál még multiban, ott nagy sz*rba lennél a barát ellenség azonosítással 😊
a dolog lényege, hogy mindig tudd hol vannak a csapattársaid (itt még a minimap is segít, ofpben azsincs ugye, ott jóval nagyobb fegyelemre van szükség)