Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
újra összejön a csapat, meglásd mi lesz itt 😄DDD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elõnyök:
mittomén
Hátrány:
nincs eredeti bf2
mikrofon
hülye vagy
Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Tényleg, a tk meg ilyenek utáni +30mp bünti be van kapcsolva a cor-on? 😊
Minden jog fenntartva!
Elég csak a szerver conf-ban átírni a sv.friendlyfirewithmines-t 1 rõl 0 ra!
😄
😉
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Viszont rögtön újrarúgta magát az új beállításokkal. Tehát már nincs akna sebzés.
Az ofp-ban sok mindent reálisabbá tettek de az emberek gondolkodása nem fog változni, tudák hogy egy játék és nem igaziból halnak meg ezért bármilyen õrültséget bevállalnak. Ennek fényében (szigorúan szerintem) jobb ha a játék inkább árkád.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
bár nemsokkal
Mielött valaki azt mondaná, hogy mi sem egyszerübb ennél, és mekkora lámik vagyunk, hogy ezt nem tudjuk megcsinálni. Merthogy elég csak a szerver conf-ban átírni a sv.friendlyfirewithmines-t 1 rõl 0 ra. Ez itt nem jön be.
Mint kiderült a private ranked rendszer kapcsolja mindig vissza automatikusan...
Átírtam, és most már reményeim szerint mûködni fog a köv restart után.
Addig tessék vigyázni!!!
Az aknákról: a be kell állítani, hogy aki belemegy az kapjon büntetést. Sok private rankedon így van.
Az OFP-ról: én teljesen megvoltam vele. Egyenruháról simán láttam hová tartozik. Bf2-ben is meglennék nametag nélkül (fõleg, hogy sokszor ugye az buktatja le az embert), ha messzebrõl is kivehetõ lenne. Mert az OFP-ban ezért mûködött.
Mondjuk így meg ha átdobál a szerver van, hogy azért lövök le csapattagot, mert az elõzõ körben még a másik oldalán voltam és rááll az ujjam. 😊
Minden jog fenntartva!
Illetve büntibe lehet tenni embereket ha sokat tk-nak pl repülõért. Ha netán janekot büntibe teszitek, akkor a közelébe sem tud menni (esetleg semmilyen jármûnek sem <#eplus2>#eplus2>)
Minden jog fenntartva!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
http://kepf eltoltes.hu/060829/screen130_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepf eltoltes.hu/060829/screen131_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(a szóközt persze vedd ki a linkekbõl)
Ha nem tudom megoldani akkor azt hiszem megyek vissza az infantry szerverre.
Ott legalább helivel/repülõvel sem lõnek le 20 másodpercenként miközben a bokrok közt kommandózok. 😊)
Minden jog fenntartva!
A szkript védelme az olyan, hogy, pl. ha tk-ztál valami járgányért vagy járgánnyal többet egy körön belül akkor nem enged ahoz az egy típushoz oda jó darabig. Egyszóval ez a bénák elleni védelem.
a dolog lényege, hogy mindig tudd hol vannak a csapattársaid (itt még a minimap is segít, ofpben azsincs ugye, ott jóval nagyobb fegyelemre van szükség)