12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4885 Egy kérdésem lenne, Lonely hill töltözenéjének kiválasztásakor elakadtam, kéne egy kis segítség.
Két szám közül vacilálok, az egyik a Sentendced - Blood and Tears (huncup kezdőzene)
Másik szám pedig 3 percétől menne csak: Rhapsody - Lamento Eroico -
#4884 de csináltunk rosszat, próbáljuk megoldani őket. -
#4883 Visszatértem, látom semmi rosszat nem csináltatok :) -
#4882 #4574-ben toltam linket.
de amit te irtál az is jó. -
#4881 A képen kijelölve van a másolandó mappa és fájl, és ott van, hogy hová kell :-)
kép -
#4880 Hol lehet beszerezni?
Találtam egy ilyet: link ez jó? -
#4879 a poe2 sp minimod az -
#4878 Nekem nincs is ilyen nevű mappám: poe2_sp -
#4877 Jah, skacok, megoldottam, hogy az 1.1.5.0-ás peccsel is lehessen a poe_sp minimoddal játszani.
A lényeg:
\Battlefield2\mods\poe2\Menu mappát valamint a
\Battlefield2\mods\poe2\menu_server.zip fájlt át kell másolni a
\Battlefield2\mods\poe2_sp\ -be és jó lesz a hud is és minden. -
#4876 1.1.5.0 PoE2 patch megvan? -
theodor #4875 Nem tudja valaki hogy miért nem jönnek be a szerverek a Poe2ben vagyis bejön de pirossal van valami patch vagymi ? -
#4874 persze easy-ben látszik ,de már veterán szinten nehezitsképpen nem látszanak:D -
#4873 Nálad lehet a probléma, mert nekem van maplista a singleplayerben:
-
TS Zolly #4872 De van bibi!! Csak nem müxik még. :DD -
#4871 talán nincs is benne single pléjer? -
#4870 az igazság odaát van?
de melyik is az odaát?
:) -
Landor #4869 nemtudom, kérdezd meg a Battlefield2 fórumba -
#4868 Szevasztok
Letöltöttem a PoE2-t, de single player módba nem jönnek be a pályák nem is mutatja öket a listába pedig ott vannak. A neren viszont gond nélkül megy.
Mi a Baj? PLZ. help.
-
#4867 Woodland 1.1 letöltése -
#4866 Woodland 1.1 ready. 15 perc és tölthető, linkjét beteszem ide és a huncup főoldalára.
Javítási lista:
+ Új töltőzene
+ Új felvehető fegyverek, sniperpuska és nehézgéppuska
+ növényzet (fű) dúsítása és egy új növénnyel színesítve
+ aljnövényzet nem lóg bele annyira az objektumokba, kőbe, toronyba..
+ éles peremű terepek javítása, finomítása
+ változó kihelyezett gépfegyverek
+ néhány spawnpont javítása
+ zászlók lehúzásának idejét pár helyen növeltem
+ pörgetés működik rendesen
Ennyi kb. -
#4865 honnan lehet leszedni őket? -
Landor #4864
tán ezek: #4750 -> #4821 -> #4856
meg running marhaságai vóltak még a prondon (update: #4861) -
Nagydög #4863 Na. Jateknapot tartok. Kuldjetek taviratot, ha lesz valami a COR-on! -
#4862 szevasztok ,nemvotam pár napig ,miről maradtam le? -
#4861 Friss hírek Running műveiből:
Woodland 1.01 elkészül ma: Működik a pörgetés végre, hála badsec farkastársamnak, pár apróbb grafikai bug javítása, valamint felvehető snipa fegyó és ilyen jedi kard (vicc), mg valami a neve.
The Lonely Hill 0.8:
Megtörtént a map conquesté alakítása és szerintem zseniális lett. Mindkét oldal ejtőernyővel ugrik az össze zászló fehér. A Középső fortress a legfontosabb pont, valamint később a repterek, a pálya méretőtől függ. Ritkítottam az erdőt h könnyebben lehessen közlekedni, van pár meglepetés is, amit ki kell majd próbálni nem e néz ki hülyén. Már alig várom h kipróbálhassuk.
-
TS Zolly #4860 Orelra nem??? -
Landor #4859 ja. ezaz zsír! na kezd írni a taktikát fallenra! -
Nagydög #4858 Vissza engedett. Jatszottam egy jo kis Fallent, egy kis egyebet, aztan megint sikerult kickeltetnem magam. Asszem sikerult lebombaznom egy sajat helit a levegoben. Egyetlen bombaval elkaptam az ellenseges jarmuvekkel korbevett sajatot. Az ellen persze sertetlen maradt. Tulkeppen ertheto, hogy kickeltek, mert ezert mar tarkoloves jart volna. -
Nagydög #4857 Francba! A Rulezen van csak elet, erre onnan kihajitott az auto admin, es gondosan bannolt is TK-ert. Az elejen Frogfootoztam, es gyujtottem -5-ot, aztan lovesz voltam MI-24-ben, es ralottem raketaval az Eurocopterre. Mikor felrobbantunk, kozolte, hogy legyek szives nem TK-zni, aztan kivagott. Fasza! -
TS Zolly #4856 Pl ilyenre gondoltál??? -
#4855 Én nem :(! -
Nagydög #4854 Emberek! En ma jatszani fogok, akar torik, akar szakad. Lesz valaki? -
#4853 Na beestem... mehetünk, de 8 után kb. 1 órám van összesen, óóriási lanpaaree van nálam. :P -
TS Zolly #4852 Akkor két orel :P -
#4851 Ok és ha ők választanak elsőnek és szintén orel? -
TS Zolly #4850 Orel. -
#4849 Mehetünk, de 5-6 emberrel nem érünk semmit!
Legalább 2 szakasz nyomhatná egymás ellen!
Valaki felajánlotta, hogy kidolgoz valami taktika féleséget, de legalább a választott mapot nem ártana tudni! -
#4848 Ma este kéne gyakni egyet...a kiválasztott pályákon. Mit szólnátok egy 8.00 órában? -
#4847 nemtoom. :P -
#4846 Lesz mecs? Taktikák osztagok?