Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem beállíthatnátok úgy az aknák és claymore-ok hatását, mint a BF2-ben, mert itt sebzi a csapattársat is és a BF2-höz szokott egyének vígan átmennek rajta...simán összeszedtem -20 pontot így és rohadt idegesítõ...és így az aknazáraknak sincs sok értelme, mert te sem tudsz kimenni onnan...
...most levettem a geometry-t és a terrain detailst mediumra...jobban fut most, nem zakatol annyit...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Mondanom sem kell hogy az az extra másodperc amíg ezt megnézem jó eséllyel a halálomat jelenti <#idiota>#idiota>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
egyébként nállam is betyár sötét, asszis pályán minden felpakolom vagy 20%-al
-tRs-Landor
Viszont engem egyáltalán nem zavar, mindent látok rögtön bármiféle állítgatás nélkül.<#nemtudom>#nemtudom>
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Kíváncsi vagyok rá, hogy az enyémhez képest milyen. (Mondjuk Orel vagy Fallen páyláról)
<CoR>Murry Global melyik bug
SUKRAN_nortsen Global helit el akarom vinni, es eldob a francba rogernyullal egyutt"
Akit találkozott vele és nem érette mi ez: nem bug. Feature. A script védelme. 😊
Minden jog fenntartva!
Mondjuk nem biztos, hogy meg fogom szeretni a pályák miatt a PoE-t. 😞 Botorkálok összevissza a sötét pályán ahol még azt sem tudom mi merre, és egyszercsak lelõ valaki. Aki tudja áruja már el mitõl lesz valakinek világosabb ugyanaz a pálya ami másnak tök sötét. <#nemtudom>#nemtudom>
Minden alkalommal állítgani a fényerõt a monitoron nincs kedvem. Jtékban meg nem találtam ilyen beállítást, bár lehet én vagyok vaksi. <#wilting>#wilting><#help>#help>
Minden jog fenntartva!
[Bf2 80e hsz téker]
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-tRs-Landor
pl ez: 😊)
5 2006.08.28 20:57 ~LoB~_
Minden jog fenntartva!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Unlock is van természetesen, de mivel a POE2-ben nincsenek unlock fegyók, ezért ez a CoR szerveren jelentõségét veszti. Viszont ha bemész olyan Private ranked szerverre ahol alap BF2 fut, ott rögtön megjelennek az unlockolt fegyverek.
Aki kiváncsi a statisztikájára, rangjára, kitüntetésekre, unlockra, az a http://www.bfstats.info/ címen teheti meg.
A CoR szerver, és az azon játszók statisztikája, és top listája meg
itt található
Nekem anno A-Data 566-osaim voltak 😊 2db 512-es modul árából vettem 2x 1GB Hynixot megy egy alaplapot 😊
Ma már nem tuningolok mert drága ... (Bár ha lenne most pénzem feleslegesen 2x1GB -ra valamelyik fenti drágaságból az jó lenne, mert akkor kihajthatnám az X2-esemet szinkronban ... alapfeszen megy 2700MHz-et 😊 )
A rangrendszer a privát ranked alapján mûködik, de itt nincsenek unlock fegyók, és ha jól láttam mindenki egyszerû private rangú.
A gyûjtött pontjaid/nyert - vesztett meccseid azonban a bfstats.info oldalon megtekinthetõek (ha regelve vegy ott) és a pontok beválthatóak a privát ranked rendszeren belül a normál BF2-ben lévõ fegyvereinek a kiváltásához. No ennyi röviden a sztori.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
De errõl majd döntenek a "nagyok" 😊
Bár lehet hogy Gerzson ellenezné, nemtom 😊 😊
A 4 512-es memóriamodult hajtja az A64 2T-ben ... 2x1GB simán megy 1T-ben (Mint pl: nekem ...)
A 4GB-t is kipróbáltam anno 😊 De sajna a Zikszpé annyira nem szeresse, valami miatt néha bugosan kezel 2GB feletti memóriát ... így maradt a 2GB ... egyelõre elég az is 😊
Majd ha lesz Vista, és új gépem lesz, majd kiderül mit profitálnak ezek a cuccok 4GB ramból ...
Vagyis a hunladderen is hibernáljuk magunkat és a cb-n is.
Várom a klánok jelentkezését akik kiállnának ellenünk poe2-ben. <#hehe>#hehe>
- Nekem nagyon tetszik a sok jarmu, imadom hogy a bazison nem 1 DVP + 1 APC + 1 T-90 van es azt ossza be 32 ember, aki jarmuhoz jut az elmegy vele a tobbi lama meg ott all sniperrel a kezeben es var.
- En is szerettem a kitunteteseket az elejen, de utana megrokonyodve vettem eszre, hogy neha olyan helyzetbe aminek biztos halal a vege mar nem mentem bele, mert lehet szarul nez ki a statban. Ettol jol elborzadtam es max heti 2 alkalommal jatszottam. A tobbiek meg egyszeruen belevetettek magukat a pontokba, statpadding, sniperlamaskodas egy armoros mappon, mindenki ugy altalaban szarik a a gyozelemre, ha megvan a jo k/d vagy jott egy erem a korben akkor tokmindegy ki nyert. Na vegre PoE-ben ez nincs meg, mindenki a csapatgyozelemert harcol, es remek nezni hogy vegre nem sniperek vedenek egy bazist, hanem igenis az emberek AA-val es specopssal maszkalnak. Persze vannak kivetelek. Egyebkent ha meg a sniper a kedvenced, akkor minek a bf2? Ebben a legszarabb ez a kaszt.
Together we'll fly someday...
Igaz a játszhatóság kedvéért nincs teljesen felhúzva,szeretem,ha látok az elvileg sötét részeken is<#smile>#smile>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu