Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Eurotoger: 1 heap lövedék, zuhan
Hind: 1 heap lövedék és egy gépágyú sorozat, zuhan

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

kBagyula
Szerintem Gerzsont interjúvold meg ezügyben, mert a múltkor nagyon ügyin szedegetett le minket Nortsennel - tankból.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mesor
Most nézegettük GOroval, de nem sikerült leszedni a Eurotigert egy lövésbõl. Vagy van valami spéci felület rajta ahol el kell találni?

Amire viszont rájöttünk, hogy tök mind1 a tanknak melyik töltetével találod el a helit ugyanannyit sebez rajta. (ugyanúgy két lövés kellet mind kettõbõl)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

uHs Gerzson
Különcködök, ezt te is tudhatnád, ha még nem tanultad meg vietnámban <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Murry
1. Fenn vagyunk órák óta, és nem laggol.
2. Klánost csak külföldit rakunk ki. Ha téged is akkor az nem direkt volt. (Ergo véletlen.)
3. Mi nem küldtünk el téged a büdös picsába, te se tedd!!!
4. Danee ne okoskodj légyszi, mindenki tévedhet. Amúgy mi nemcsak bf2cc-bõl adminolunk hanem konzolból, screenbõl, és ingame is.

a "D" is nagy te lamma
legalább pontosan idézz a nagytól <#mf1>

-tRs-Landor

TS Zolly
1. Én is igy vagyok vele.
2. Le.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mesor
Ez a TV rakéta hogy mûködik a tankokon?
Mert amikor engem lõnek vele akkor probléma nélkül meghalok egy lövéstõl. De ha én TV-ek akkor nagyon sokszor tisztán látom, hogy a rakéta átmegy a tank testén és nem döglik le a tank.

Másik kérdés még nem tudtam kipróbálni. Az eurotigert le lehet lõni tankkal egy lövéssel?

uHs Gerzson
BaSZNád Rusid!

Beers
<#nyes>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

b+ ez jó,kipróbálom<#idiota><#zavart2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Kovács legény
nyomd folyamatosan a W -t és nemállmeg mig lenemlõnek

www.czekoart.hu

nekem néha megáll 1-2 másodpercre de csak a CoRserverén😞

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Danee
azért ne keseredj el, nekem is laggol 😊

TDC Geronimo
ok 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Beers
Csak nálad!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
CoR szerver csak nálam iszonyat lagos vagy vmi probléma van vele? <#fejvakaras>

Kovács legény
mitõl szarok a jármûvek? hát attól hogy nem minden hülye tudja kezelni õket mint bf2-ben

www.czekoart.hu

Beers
Köszönöm a kultúrált hozzászólást, ezzel le is zárnám a vitát (legalábbis ebben a hangnemben)!

Danee
bf2cc-ben elég nehéz mellényulni. Jobb klikk a playerre, kick player, reason és még meg is kérdezi hogy biztos?
Ha itt mellényul vki le a kalappal.

Nekem a CoR adminolással sosem volt bajom, de ha télleg "Make a room for an admin" kiirással kickelték akkor nem volt vmi fer lépés.

TS Zolly
Bár már nem vagyok CoR tag, de azért engedd meg, hogy válaszoljak. CoR nem most kezdte a fullos szerver adminolását. Tehát a régi rendszer szerint adminolnak. Ha kell hely egy CoR-osnak, akkor legelösször az ismeretlen, külföldit vágják ki. Ha nincs külföldi, akkor a klán nélkülieket. Ha az sincs, akkor a legkevesebb pontal rendelkezõket. Elõfordul ugyan, de csak néha, mást akarnak kirugni, ám véletlenül mellé nyúlnak. Ez elõfórdul. Amit viszont eltudok képzelni, a drága és egyetlen hõnszeretett 1.3 pecsünk a felelõs. Engem is kiszokott rúgni a szerver.

Egyébként ha admin rug ki, azt látod egy kirúgás indoklás kis ablakba. Admin jelzéssel. Legközelebb készítesz róla egy képet, és a kép belinkelésével próbálkozz mást melegebb éghajlatra küldeni, addig meg nics jogod hozzá.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danee
figyeld most jön az, hogy minden ember egyenlõ 😊))

HTS s3rg1nh00
nincs fönt véletlen egy magyarosítás vagy egyéb mod?😊 szvsz egy 1.3 patch re megoldja,de nem biztos...<#szomoru2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

dronkZero
CoR, látom GS-éktõl tanuljátok az adminolást. Elmentek már a büdös picsába, miért _ENGEM_ kell kirakni ha hely kell, miért nem valami noname külföldit?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Rusid
Hmm mitõl szarok neked a jármûvek poe2 alatt?
Szerintem sokkal jobbak lettek mint a bf2 alatt, a heli végre heliként viselkedik nem repülõként, a tankok is nagyon frankók lettek, brt az valami ûber fasza lett + itt végre nem himihumi légvédelem tevékenykedik (bf2-ben hülyét kaptam hogy légvédelmisként annyi a dolgom hogy várok és nyomok egy gombot). Szal nem igazán értem az álláspontod egy kicsit kifejthetnéd.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

atomboy
Hat nemtom, valahogy nem hozott nagy attores a POE2. A infantry jo, az tetszett, de a jarmuvek remalom...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Pyotr
eredetim van,csak néha rak ki mikor betölt egy másik map-ot,de rakott már ki az RDHA is ezzel:/
lemegy a nap mire lesznek ott rendesen😛

&#9608;&#9608;

Yan
ennyire adminolni akarsz? 😉

&#165; xfire: kistekila

Danee
asszem eredetid van, akkor nem tom
gyere coRDHA-ra 😛

Pyotr
<CoR> szervere ezzel rakott ki:
This server only allows player with unmodified content to join.
Revent your version of Bf2 to the current official version to join.

mit jelent ez?

&#9608;&#9608;

Rusid
Meg itt is 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
<#integet2>

Danee
gyertek coRDHA-ra!!!

Zs0lt1
de azért még számolunk a wowos múltad miatt is 😄DD
szal készülj szopni fogsz 😄DDDDDDDDDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
kurva viccess vagy b+, kaptam egy kis túlórát, szal kb 10-re érek haza 😞(

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
Zsóti nem azt mondta, hogy délelõttös lesz? <#fejvakaras>

Tesztelni akarom rajta a teljes fegyverarzenált <#hehe>

mesor

TDC Geronimo
RUSID!! Bódógat beléd!

Dave000
HBD Rusid!!!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

kBagyula
Még alszunk. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mesor
Hahó!
Van itt valaki? <#nevetes1>

Yan
BSZN Rusid!
<#pias>

&#165; xfire: kistekila

mesor
HBD Rusid!

Running
A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. Elsõdlegesen POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.
Elõnyök:
mittomén
Hátrány:
nincs eredeti bf2
nincs mikrofon
hülye vagy

Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.

mert jol szponzorálják😊

atomboy
Jah. Bar CS-nek nincs statja, megis sokan jatszanak azzal.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kovács legény
<#eljen>

www.czekoart.hu

Rusid
Hát nem tudom én a bfv-ben is megvoltam stat nélkül itt sem hiányzik. Aki meg a stat miatt, nem tolja poeval az meg nem is hiányzik.

Kovács legény
hát jah ,én annak örülnék ha sok értelmes magyarral játszanék statózsdi nélkül

www.czekoart.hu

mNzJean
Visszatérve a renked kérdéshez , teljes mértékben igazatok van azzal kapcsolatban ,hogy a játékmenetet károsan befolyásolja , viszont ti sem szerettek 5 en játszani egy serveren , sajna mióta bejött ez a stat rendszer , a playerek 70% -ban csak olyan serveren akarnak játszani, szóval ez már igy lessz akár tetszik akár nem , nekem is nagyon fekszik a POE ,és sajnálnám ha ezen bukna el a népszerüsége.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info