12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#4925 Hajrá, hajrá!!! -
TS Zolly #4924 Há nekem ma este hangversenyre kell mennem. :) -
#4923 Én meg egy pár emberrel bf tali lehetséges helyszíneit nézzük meg :) -
#4922 Na ez gyors volt :)) akkor este gém is mehet részemről, bár van még kismillió dolog amit felkell pakolnom :( -
TS Zolly #4921 Kezd azzal, hogy ehez a játékhoz kell a BF2 alap játék. Csak azért, mert már ilyen kérdést is feltettek. -
#4920 Hát pölö:
Telepítés +patch-ek, esetlegesen felmerülő problémák,
Járművek bemutatása,
Kasztok bemutatása,
Spéci fegyverek bemutatása, használata,
Pályák, custom mapok +letöltésük
Hogyan használjuk az artilery-t, :))
Szerverek ahol jáccunk,
Privát ranked szerverek,
...ilyenek. Jó színes szagos oldal lenne.
(én ippeg most húzom majd újra a winfost 3 év után, így előfordulhat, hogy ma már nem leszek, csak legfeljebb estefelé.) -
#4919 Na egy kis helpet kérek az itteni emberektől!
Elkezdtem egy PoE2 FAQ oldalon dolgozni, és mivel ma nemigazán leszek otthon, ezért mindenkitől várom az ötleteket mi legyen benne, thx ;) -
Nagydög #4918 Meg a Rulez szerver is jo. Ritkan ures. -
#4917 A banner alatt látsz két szervert, ezenkívül még az Antik szerverek divatosak mostanság!
Map editor bf2 alá! -
negro #4916 Sziasztok!
en meg uj tag vagyok erre fele... kerdesem hol lehet jokat jatszani POE2 magyarokkal ?
És mivel lehet poe2 ala palyakat csinalni ?
-
#4915 jah, értem. -
#4914 Nem bug, mert még van egy zászló, és az ellenfél tud ugrani is amit te nem látsz, mint ahogy a másik csapat is mindig tud ugrani. Érted ugye...a pálya legsarkában vannak az elnemfoglalható ugrózászlók. -
TS Zolly #4913 Erről van szó! Látom kitaláltad a gondolatomat. Csak soha sem vagy emesenen.
Na szal! Aki akar cb-ni pojéval, az jelentkezzen! Csak hát szerver a legnagyobb gond. Ts-t a ventillátort könnyebb szerezni. -
#4912 CB ladder? Na ehhez nekem nem sok közöm van, hacsak nem fabrikálunk össze valami klánszerűt hirtelen, amibe majd esetleg engem is meghívtok. :)) -
#4911 nna asszem én találtam is valamit :-)
nnaszal:
az összes zászló elfoglalva, de nem pörög le az ellen, hanem csak szépen csorognak lefelé a ticketjei
-
TS Zolly #4910 Meg olvasd mán el a #4902 postot! -
#4909 hol lehet ezt csekkolni? :)) -
#4908 nna csekkolom ;-) -
#4907 Elkészült.
Lonely Hill 0.9 BETA letöltés -
TS Zolly #4906 Na talán most. :) -
n003 #4905 időmilliomosok .. -
#4904 MI nevezünk. -
#4903 hmm... -
#4902 Most látom hogy cb-n elindult a PoE2 ladder. :) -
#4901 Jöhet :) -
#4900 Csináld csak ;)! -
#4899 Tudom h senkit nem érdekel, de talán lesz még egy map amit megcsinálok. A neve Fronlines lesz. Már a neve is utal arra, hogy lövészárkokról fog szólni a történet. Lesz kráter, füst, égő járművek, kidőlt fák, homokzsákok és tornyok...16-os és 32-es méret lesz csak. A többit majd később. Meglátjuk mennyit lehet kihozni az editorból ilyen téren. -
#4898 Tegnap este valamennyire összeraktam a mapot, de ma még van vele dolgom mert a hud jól megszivatott. Este azért teszünk vele egy próbát, 25th meccs után, talán előtte is.
Bugok számosak, de leginkább a mapegyensúlyra vagyok kíváncsi. -
TS Zolly #4897 Valami TV-s alap BF2 szerverre. :D -
#4896 Nna hova mentél végül? :-) -
TS Zolly #4895 No akko game. Vagy CoR, vagy 6pack, vagy antik7 ha valaki még gyünni akar. -
#4894 -
#4893 Ma reggel elindítottam a renderelést. Este összedobom a mapot és valamelyik nap le is próbálhatjuk. Aztán majd meglátjuk mit hogyan tovább. -
#4892 neked bazzeg, részemről egy egész album is rövid lenne -
#4891 végülis hardver kérdése :-) -
#4890 tegyél le pár utcát a dombok tövébe, és egy kis ignite jó is lesz :) -
#4889 Szerintem meg egy kicsit rövid :D. -
#4888 a ván sztem hosszú töltőzenének. -
TS Zolly #4887
Panzerfaust
Bunkerfaust
Leopard -
TS Zolly #4886 Esetleg a jó öreg metalika bácsiktól a ván vagy a szik end disztroj nem lenne jobb valamelyik? Bár az one inkább vijetnámos környezetbe lenne okés.