Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ma a Eurotigert nézegettem és sehol nem lehet úgy eltalálni, hogy egy tank lövéstõl felrobbanjon. (persze lehet én vagyok a béna, pedig minden lehetséges pontjára lõttem, de mindehol ugyanannyit sebez)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mint ahhogy Zolly is mondta: legelösször az ismeretlen, külföldit vágjuk ki. Ha nincs külföldi, akkor a klán nélkülieket. Ha az sincs, akkor a legkevesebb pontal rendelkezõket. Tehát NEM rugunk ki klános magyart, és erre tegnap nyomatékosan felhívtam a többiek figyelmét. Nincs semmi bajunk sem a klánoddal sem veled. Nagyon jót játszottunk tegnap késõ este is veletek, és remélhetõleg ezután is jókat fogunk. Viszont ha nem hagyod abba a fikázásunkat, akkor személyesen raklak ki legközelebb. Elég lett volna kulturáltan 1x elmondani a véleményedet, Hidd el itt senki nem kiváncsi a sértett önérzeted macsós megnyilvánulására. <#levele>#levele>
"Annak üzentem, aki kirúgott, és az meg úgyis tudja magáról, hogy ki volt."
Ezt meg mire alapozod? Honnan tudná? Nem vagy te olyan fontos ember, hogy emlékezzenek a nevedre. <#mf1>#mf1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sebzes tankokra:
Kek: = 4 a kritikushoz/5 kampec
Zold: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Voros: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Vilagoskek: = 1 a kritikushoz/2 kampec
A tablazat elmeleti sebzesre vonatkozik. Ha nem 90 fokos szogben talalod el a pancelt, akkor a sebzes kisebb.
T84
T55
Leopard
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Kek: = 4 a kritikushoz/5 kampec
Zold: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Voros: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Vilagoskek: = 1 a kritikushoz/2 kampec
A tablazat elmeleti sebzesre vonatkozik. Ha nem 90 fokos szogben talalod el a pancelt, akkor a sebzes kisebb.
A gond vele, hogy mindössze egy mapot csináltak rá, ami viszont nagyon nagyon hangulatos lett. És ha már itt tartunk, sztem a POE messze reálisabb mapokat hozott össze mint a DICE. Nekem sok maprol pl a OFP jut eszembe.
SoG TeeMeeee
Kubra Dam az egyik legbénább map a BF2-ben, már a játék megjelenése óta gyûlölöm és kezét törném annak aki megszülte.
Ja és c4 kill is volt. 😊 Bementem házak közé, mondom jól megvéd a bombázások ellen, erre egy gyalog le c4-ezett, enné meg a kefét.
Én hiányolok pár igazán városi infes mapot, mivel jelenleg nagyon jármûorientált a játék. Ha csinálnak még 3 igazi infes mapot mint a Fallen, akkor király a játék.
Bugokat meg véleményeket meg a poe fórumra be kell írni és tutti h átolvassák és javítják majd nem úgy mint a dice.
Schrank senki sem kötelezett arra h poezzál, sokaknak messiás a játék, sokaknak kudarc, sokat ki se próbálják. De valóban unalmas az amiket írsz.
Legalább most már tudom mivel mit kell lõni mert nem tudtam melyik lõszer mire való, kösszi srácok.
Holott a objective deatmatch jellegü dolognál taktikusabb game nincs.
A frontline meg ugye kiküszöböli az a "marhaságot, hogy a legtávolabbi zászlót is gondnélkül behuzhatja egy szakasz, aminek igazságszerint semmi valóságalapja nincs.
Nem lehetne esetleg magyar szervereken egy-két napig probaképpen kiprobálni egyiket másikat?
SoG TeeMeeee
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nem véletlen, hogy sok a tank/jármû, az alap bf2 ui. nagyon gyalogorientált. Végre egy kis metál. Emiatt (és persze a HE gránátok miatt) gyalogosként sokkal óvatosabbnak kell lenni.
3 RPG épp elég az at soldiernek, így legalább van értelme az ammot dobálni.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
éééss, Jó hajnalt mindenkinek!
Létezik a modhoz valamiféle kézikönyv szerû dolg (leírás).
Én pl. a távcsõvel nem tudtam még bemérni semmit.
Tudom,hogy rádioval együtt müxik,de nem tom hogyan.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Tankozás. Szerintem is túl sok. Páncélzata az at-nak erõs. Sok növényzet miatt néha azt sem tudom honnan a faxbaol gyün az enemy armor. Hangját hallom, de nem látom. Mire észreveszem, túl késõ. Talán akkor van a bokorugrónak halvány esélye nem megsinyleni a tankal való találkozást, ha elötte bemérték. DC-en más volt valahogy. Gyalogosan is lehetett érvényesülni, még a kimondottan tankos pályákon is. Persze! Most a fõokosok elkezdik megint mondani a szakasz erõsségét. De mi van akkor, ha egyedül maradtál az ellenség által befehérített bázisodnál? Tudod jól, semmi esélyed nincs? Csapat társak max 15 sec mire rádszületnek? De már tudják hol vagy? DC-en nem estem kétségbe, pár rpg, és lazultam mire a társak oda értek. Itt viszont van, hogy a töménytelen mennyiségü jármü ellenére sincs semmi amit elvihetnél.
Ja! Ezeket miért irtam? Mert bf2-en, és a dc-en is jobban szerettem a gyalogos harcokat. Karkand, mustár sziti, sarki péniszkula, lost vilmos, bashra edge-nájt, al nas stb. És ennek ellenére sem megyek el csézni!!!4
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Az viszont határozottan kellemes, hogy a soktankos pályák azok tényleg tankozásra vannak megcsinálva. Azért utáltam tankozni alapBFben, mert ott a tank egy tehetetlen, tohonya dög, mindig beakad valamibe, és mindig elõ tud ugrani valahonnan egy orvC4es. Itt annyira nem jellemzõ a C4 általi halál...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mindegy, játszok még vele egy kicsit, biztosan meg fogom szokni...
Az még nagyon idegesít, hogy összecserélgették a felszerelést. Fõleg antitanknál. Egérre beállítottam a 3-as billentyût, szal a puskámat bármikor elõ tudtam kapni alapBFben. AT meg a kályhacsövet veszi elõ... Na mindegy, ez is megszokás kérdése csak.
Az is felettébb zavar, hogy a német oldalnak szinte nincs is ironsightos fegyvere, csak távcsöves. Messzire ironsighttal szoktam nézelõdni, de a távcsõ fekete karikája nagyon leszûkíti a (nagyítva amúgy is szûkebb) látómezõt...
Na, mindegy, jó ez tényleg, nem is fikázni akarom. De szinte mindenki csak ódákat zeng róla, nekem azért vannak dolgok, amik nem tetszenek benne.
Én speciel kimondottan örülök hogy itt is megvan a DC "betegség", egy rambó tényleg nem tud kiszedni egy tankot de egy squad már gond nélkül megbírkózik vele, jót tesz a játéknak az erõs tank, persze csak ha nekem is jut egy hehehe
Leírás hogy mi, mit és hogyan sebez.
Van, hogy beleküldök 5öt is az ellenséges tankba(seggbe, lánctalpba, akárhová), az megfordul, és két lövésbõl kilõ. Sabottal is, HEAPpal is próbáltam, nem jöttem rá, min múlik.
A HEAP az nem High Energy Armor Piercing? Azt hittem, hogy az az erõsebb, aztán meglõttem vele háromszor egy üres artilleryt és két csíkja ment le...
Egyébként úgy néz ki, hogy ez a PoE is megkapta a DCbetegséget, hogy gyalog nemigen lehet érvényesülni. Gyalogosharc csak a zászlók foglalókörzetében létezik, a tankokat meg szinte lehetetlen kilõni ATvel. 5 méterrõl az összes raktámat belelõttem egy figyelmetlen tank oldalába/seggébe, és csak így sikerült nagy nehezen lángolósra lõni...
Ráadásul pár hete basztak ki GS.BF2-ék a szerverükrõl ugyanígy, helycsinálás ürügyén.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor