Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
<#nyes>

Egyébként ma a Eurotigert nézegettem és sehol nem lehet úgy eltalálni, hogy egy tank lövéstõl felrobbanjon. (persze lehet én vagyok a béna, pedig minden lehetséges pontjára lõttem, de mindehol ugyanannyit sebez)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Engem asszem mesor idegesitett hasonloan. Valami istalo szerusegben bujkalt, es akkora hodalyba egyszeruen nem tudtam olyan szogbe beloni, hogy elvigye a splash. Elhasznaltam ra ket tankot, meg egy APC-t, aztan jott meg valaki es kinyirt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TheGOro
Világoskék jól... ^^

http://GOro.hu

Mert a jó ATs sosem épületen belül van, hanem mögött 😊

Az a 3AT+support csak azért tudott megszopatni mert még nem ismerted a különbözõ lõszereket, elég egy heap-ot belõni az ablakon és volt-nincs AT squad. <#hehe>

uHs Gerzson
<#worship>, már ki is nyomtatam 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Murry
"a bunkó adminolás az rohadtul..."

Mint ahhogy Zolly is mondta: legelösször az ismeretlen, külföldit vágjuk ki. Ha nincs külföldi, akkor a klán nélkülieket. Ha az sincs, akkor a legkevesebb pontal rendelkezõket. Tehát NEM rugunk ki klános magyart, és erre tegnap nyomatékosan felhívtam a többiek figyelmét. Nincs semmi bajunk sem a klánoddal sem veled. Nagyon jót játszottunk tegnap késõ este is veletek, és remélhetõleg ezután is jókat fogunk. Viszont ha nem hagyod abba a fikázásunkat, akkor személyesen raklak ki legközelebb. Elég lett volna kulturáltan 1x elmondani a véleményedet, Hidd el itt senki nem kiváncsi a sértett önérzeted macsós megnyilvánulására. <#levele>

"Annak üzentem, aki kirúgott, és az meg úgyis tudja magáról, hogy ki volt."
Ezt meg mire alapozod? Honnan tudná? Nem vagy te olyan fontos ember, hogy emlékezzenek a nevedre. <#mf1>

Running
Gyalogosra nincs ilyen?

BEAST
toltom ezt a ratyimodot es talan esetleg meg is lesem =D ha mar a masik wowlami kiprobalta akkor annyira szar nem lehet 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jol van! Osszerakom, a gyengebbek kedveert. 😊

Sebzes tankokra:
Kek: = 4 a kritikushoz/5 kampec
Zold: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Voros: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Vilagoskek: = 1 a kritikushoz/2 kampec

A tablazat elmeleti sebzesre vonatkozik. Ha nem 90 fokos szogben talalod el a pancelt, akkor a sebzes kisebb.

T84
T55
Leopard

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
Ez valami hippi szöveg? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HTS s3rg1nh00
na azért GS.bf2-rõl engem is raktak már ki ám hely kell adminnak indokkal...hozzáteszem 20 ponttal voltam a 2.elõtt...és akkor még bizony klánoztam,és szintén lett volna külföldi,akit ki lehetett volna baszni...csak kicsit jobban oda kéne figyelni,kit raktok ki,ennyi😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TS Zolly
Neked a kéket kell eltalálni az ellenséges tankon, nekem a világos kéket. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
Mik ezek a színek pontosan? 😊

kBagyula
Csak lenne már délután. 😞(

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Looserke
huhh basszus, most jöttem a Rulez POE2 szerverérõl...hát ott milyen csaták menetk...eszméletlen hangulata van ennek a modnak... <#eljen><#buck>

Running
wow, köszi a segítséget...

Sebzes tankokra:
Kek: = 4 a kritikushoz/5 kampec
Zold: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Voros: = 3 a kritikushoz/4 kampec
Vilagoskek: = 1 a kritikushoz/2 kampec

A tablazat elmeleti sebzesre vonatkozik. Ha nem 90 fokos szogben talalod el a pancelt, akkor a sebzes kisebb.

Sztem egész pofás kis meccsek lehetnének a nuke objectivvel. Mondjuk itt inkább warokra gondolnék. Teszemazt két 20 perces körben ki hányszor tudja szétszedni a kilövõt, de publicon is rá lenne kényszeritve a team, hogy ne lone wolfozzon, hanem szervezetten nyomuljon.
A gond vele, hogy mindössze egy mapot csináltak rá, ami viszont nagyon nagyon hangulatos lett. És ha már itt tartunk, sztem a POE messze reálisabb mapokat hozott össze mint a DICE. Nekem sok maprol pl a OFP jut eszembe.

SoG TeeMeeee

Running
Most melyiket kell akkor lõni, ahol peros színû a tank, vagy ahol világoskék.nem értem..<#rinya>

Running
Véleményem szerint simán kilõhetõek a tankok. Tegnap CoR szerveren bemászott egy házba 3 AT-s + support, és mindenkit kiszedtek aki odament, csak én vagy 3x haltam meg tankkal, pedig szereltem is.
Kubra Dam az egyik legbénább map a BF2-ben, már a játék megjelenése óta gyûlölöm és kezét törném annak aki megszülte.
Ja és c4 kill is volt. 😊 Bementem házak közé, mondom jól megvéd a bombázások ellen, erre egy gyalog le c4-ezett, enné meg a kefét.
Én hiányolok pár igazán városi infes mapot, mivel jelenleg nagyon jármûorientált a játék. Ha csinálnak még 3 igazi infes mapot mint a Fallen, akkor király a játék.
Bugokat meg véleményeket meg a poe fórumra be kell írni és tutti h átolvassák és javítják majd nem úgy mint a dice.
Schrank senki sem kötelezett arra h poezzál, sokaknak messiás a játék, sokaknak kudarc, sokat ki se próbálják. De valóban unalmas az amiket írsz.
Legalább most már tudom mivel mit kell lõni mert nem tudtam melyik lõszer mire való, kösszi srácok.

uHs Gerzson
Nuke: Amikor az ukrán oldal egy mozgó nukleáris rakétát szállitó teherautót véd, a németeknek meg fel kell robbantaniuk.

A Nuke nekem igy hallas alapjan nem jon be, a frontlines viszont tetsz.

Nem nagyon értem, hogy miért csak conquest -ek futnak a szervereken. Csak pár darabon fut a nuke objectives és a frontline.
Holott a objective deatmatch jellegü dolognál taktikusabb game nincs.
A frontline meg ugye kiküszöböli az a "marhaságot, hogy a legtávolabbi zászlót is gondnélkül behuzhatja egy szakasz, aminek igazságszerint semmi valóságalapja nincs.
Nem lehetne esetleg magyar szervereken egy-két napig probaképpen kiprobálni egyiket másikat?

SoG TeeMeeee

uHs Gerzson
Mi lenne ha abbahagynád az állandó fikázást? Amiota ismerlek csak ez megy a DC király, DC jobb, BFV lámák, vacak poe. Unalmas már a dumád és a hozzá állásod mindenhez. Már azt sem értem minek bf2-zõl ha annyira kritizálod. Akkor menj vissza DC-ni.

kBagyula
Hja, csak épp akkor nincs ott egy supportos amikor kéne. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Ja igen, semmi értelme nem volt csapatban mozogni Karkandon, mert jött 30 másodpercenként az áldás. Egy 6 fõs, együtt mozgó squad már garancia volt rá. Itt legalább ez nem zavar be.

Ha nem tetszik ez a mod, akkor mondjuk próbálj ki egy másikat, pl.az OPK-t. Nekik úgyis nagyobb szükségük van játékosokra.

Nem véletlen, hogy sok a tank/jármû, az alap bf2 ui. nagyon gyalogorientált. Végre egy kis metál. Emiatt (és persze a HE gránátok miatt) gyalogosként sokkal óvatosabbnak kell lenni.

3 RPG épp elég az at soldiernek, így legalább van értelme az ammot dobálni.

Rusid
Szerintem nem furcsa hogy HEAP-el nem tudsz kárt okozni tankokban lévén az tulajdonképpen egy repeszgránát. Vannak dolgok amik pl. nekem se tetszenek, de azokat én fõleg a bf motor számlájára írom. Pl. nem mindig tudok beszálni a jármûvekbe ,rengetegszer van olyan hogy a commander letkáz holott a közelenben sincs. Mondjuk a commander által küldött arty kicsit se hiányzik szvsz. a legnagyobb faszság volt a játékban , a poe2-bõl én még a sqwadleaderre való spawnolást is korlátoznám, legalábbis saját zászlótól való távolságtól függene hogy mennyi a spawntime ha leaderre akarsz spawnolni (bf2-ben ezért utáltam a warokat, mert szerintem gyökérség ,hogyha egy ember átjut a frontvonalon akkor mögétek tud spawnolni a fél hadfseregük.). Nah bocs a fogamzás beli zavarokért, de korán van 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

háát ez egy csipetet erõs 😊) az egész poe-ban nincs ojjan map ami kubrajellegû lenne ezért nem teccik neked a mod?! lol .. az hogy végre két fajta lõszer van a tankhoz szerintem naonkirály: sabot a tank ellen heap a gyalog-könnyûpáncélzatú célokra és a német heli tényleg egy pukk heap-al .. vagy vegyük a légvédelmet ami végre használható 😊 shilkával már-már túl eccerû lelõni a német harcihelit

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A #3100-ban haxoror altal linkelt oldalon mindenfele hasznos infot megtalalsz.

kBagyula
Kell egy arty amiben ülnek és 'ready'-t jeleznek. Onnantól kezdve adhatsz célt neki a távcsõ + taccom kombóval. Nyilvánnyaló, hogy jó, hogyha egy szakasztársaddal összedolgozva próbálkozol tüzérkedni.

éééss, Jó hajnalt mindenkinek!

ZOLCHI
Sziasztok!
Létezik a modhoz valamiféle kézikönyv szerû dolg (leírás).
Én pl. a távcsõvel nem tudtam még bemérni semmit.
Tudom,hogy rádioval együtt müxik,de nem tom hogyan.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Szerintem rendben van a tankok ereje, talan csak kicsit tobb loszer kene az AT-s arcoknak. Szerintem realis, hogy a tankok a sik videk urai, az epuletek kozott viszont pillanatok alatt szettepi ket AT-s. Itt raadasul elvezetes tankcsatak vannak, helyezkedessel, manoverezessel.

TS Zolly
Pedig elhiheted, az adminok nem rúgnak ki helycsinálás miatt Magyar klánjátékost. Csak okkal. Fõleg nem egy fórumos arcot, kit ismernek innen.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Te figyu!!!! Nekem sem jött be ez a poe, de eszembe se jutott fikázni. Többieknek tetszik. Véleményed miatt senki nem fogja törölni a gépérõl. Én spec vissza az alap gémhez.

Tankozás. Szerintem is túl sok. Páncélzata az at-nak erõs. Sok növényzet miatt néha azt sem tudom honnan a faxbaol gyün az enemy armor. Hangját hallom, de nem látom. Mire észreveszem, túl késõ. Talán akkor van a bokorugrónak halvány esélye nem megsinyleni a tankal való találkozást, ha elötte bemérték. DC-en más volt valahogy. Gyalogosan is lehetett érvényesülni, még a kimondottan tankos pályákon is. Persze! Most a fõokosok elkezdik megint mondani a szakasz erõsségét. De mi van akkor, ha egyedül maradtál az ellenség által befehérített bázisodnál? Tudod jól, semmi esélyed nincs? Csapat társak max 15 sec mire rádszületnek? De már tudják hol vagy? DC-en nem estem kétségbe, pár rpg, és lazultam mire a társak oda értek. Itt viszont van, hogy a töménytelen mennyiségü jármü ellenére sincs semmi amit elvihetnél.
Ja! Ezeket miért irtam? Mert bf2-en, és a dc-en is jobban szerettem a gyalogos harcokat. Karkand, mustár sziti, sarki péniszkula, lost vilmos, bashra edge-nájt, al nas stb. És ennek ellenére sem megyek el csézni!!!4

schrank
mert iszonyat gagyik a pályák én hármat próbáltam ki de nem merném egy kubradam mellé állítani egyiket sem alap bf-nél itt hisztiztek hogy tankkal 2 lövés egy heli ebben is de ez PoE ebben szabad szarnak lenni mert PoE <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

dronkZero
Spammelek én is...

Az viszont határozottan kellemes, hogy a soktankos pályák azok tényleg tankozásra vannak megcsinálva. Azért utáltam tankozni alapBFben, mert ott a tank egy tehetetlen, tohonya dög, mindig beakad valamibe, és mindig elõ tud ugrani valahonnan egy orvC4es. Itt annyira nem jellemzõ a C4 általi halál...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ja, egy kizárólag antitankokból álló 6fõs squad... Nagyon nehezen lõhetõek, és nagyon sok van belõlük. Gyakorlatilag a gyalogosok csak dísznek vannak a pályán. Valami középút kellett volna, vagy kevesebb jármû, vagy kicsit gyengébbek...
Mindegy, játszok még vele egy kicsit, biztosan meg fogom szokni...

Az még nagyon idegesít, hogy összecserélgették a felszerelést. Fõleg antitanknál. Egérre beállítottam a 3-as billentyût, szal a puskámat bármikor elõ tudtam kapni alapBFben. AT meg a kályhacsövet veszi elõ... Na mindegy, ez is megszokás kérdése csak.

Az is felettébb zavar, hogy a német oldalnak szinte nincs is ironsightos fegyvere, csak távcsöves. Messzire ironsighttal szoktam nézelõdni, de a távcsõ fekete karikája nagyon leszûkíti a (nagyítva amúgy is szûkebb) látómezõt...

Na, mindegy, jó ez tényleg, nem is fikázni akarom. De szinte mindenki csak ódákat zeng róla, nekem azért vannak dolgok, amik nem tetszenek benne.

dronkZero
Aham... Gondoltam rá, hogy számíthat a találat szöge, de nem néztem ki ennyit a modból... 😊

Na mégegy spam! <#hehe>

Én speciel kimondottan örülök hogy itt is megvan a DC "betegség", egy rambó tényleg nem tud kiszedni egy tankot de egy squad már gond nélkül megbírkózik vele, jót tesz a játéknak az erõs tank, persze csak ha nekem is jut egy hehehe

Engem is megzavart hogy 3 találat sokszor nem elég

Hát ja, egy kicsit zavaros ez a HEAP dolog mert (szerintem) eleve HEIAP (High Explosive Incendiary/Armor Piercing), jobb lett volna a HE (High Explosive).

Leírás hogy mi, mit és hogyan sebez.

dronkZero
Tankok sebzésrendszere hogy mûködik? És a lõszerek?
Van, hogy beleküldök 5öt is az ellenséges tankba(seggbe, lánctalpba, akárhová), az megfordul, és két lövésbõl kilõ. Sabottal is, HEAPpal is próbáltam, nem jöttem rá, min múlik.
A HEAP az nem High Energy Armor Piercing? Azt hittem, hogy az az erõsebb, aztán meglõttem vele háromszor egy üres artilleryt és két csíkja ment le...
Egyébként úgy néz ki, hogy ez a PoE is megkapta a DCbetegséget, hogy gyalog nemigen lehet érvényesülni. Gyalogosharc csak a zászlók foglalókörzetében létezik, a tankokat meg szinte lehetetlen kilõni ATvel. 5 méterrõl az összes raktámat belelõttem egy figyelmetlen tank oldalába/seggébe, és csak így sikerült nagy nehezen lángolósra lõni...

dronkZero
Igen kevés dolog tudja BFel kapcsolatban felbaszni az agyam, de a bunkó adminolás az rohadtul. Nagy nehezen beküszködjük magunkat 4-en a fullos szerverre, jópár kör, mire egy oldalra sikerül állni, aztán "Making room for an admin". Köszi. Megnéztem utána a játékoslistát, volt vagy 3-4 egyértelmûen külföldi játékos.
Ráadásul pár hete basztak ki GS.BF2-ék a szerverükrõl ugyanígy, helycsinálás ürügyén.

dronkZero
Persze, majd screenshotolok, nem? Nem nektek szólt, rohadtul nem érdekel, hogy elhiszed-e. Annak üzentem, aki kirúgott, és az meg úgyis tudja magáról, hogy ki volt. Nekem fogalmam sincs, nem is érdekel. Az viszont tuti, hogy a helycsinálást mi mindig a külföldieken kezdjük. Szerintem parasztság, még Janekot sem rúgnám ki, ha van full noname ismeretlen játékos. Mi meg voltunk benn vagy 4en 7th-sek.

schrank
megkeresem a dezertkonphlikttopikot hátha van ott valami kézzelfogható bááár ezek után <#szomoru2>

remélem több hozzászólásod nem lesz ebben a topicban, mert már nagyon unlak

-tRs-Landor

schrank
PoE2 1 install egy próba : zuhan <#hehe>