12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#5005 lesz még nyugi...lonely dugig van hibával, ez az első tesztje... -
#5004 Ez direkt van ám :)! -
#5003 mindig oankor vannak a maptesztek mikor nem vagyok otthon:( -
#5002 Ma POE2 Custom mapteszt 20:00 órás kezdettel a Horda szerveren. Mapok: Woodland 1.1, és The Lonely Hill conquest beta 0.9.
Linkek:
The Lonely Hill:
http://horda.extra.hu/lonelyhill.rar
http://hunlemans.extra.hu/lonelyhill.rar
Woodland::
16:00 után feltöltöm újra mert a clanwar szerveren volt. :( -
Landor #5001 trstől még zsolti meg rusid, talán a 3 wowos fasz is tud jönni kispadosnak: nauron, tomi, meg geronimo. plusz még menszi is jelezte hogy jon poézni, bár nemtom hogy a klánosdit beválallja-e, meg még 1-2 embert tudok, aki szokott gammolgatni. most hirtelen ennyi -
#5000 Ték :)! -
#4999 Nyuszi,Zolly,spitfire és jómagam!
Úgy tudom Landor és Gerzson is jön! -
#4998 kijaza 4? velem 5
-
#4997 én is jövök, klánbéz oldalain otthonosan mozgok, angolul tudok, wart szivesen szervezek meg még inni is szeretek, de semmi mást nem csinálok.
ja de. az ak-val elég jól elbánok :D -
Landor #4996 ja eszembe jutott szarás közbe még egy kurvajo!!
UFO -> Unnamed Fighting Objects -
#4995 végre egy értelmes ötlet a sok idióta kreténkedés közepette -
Landor #4994 [20:34:54] Connected to server SS-t TeamSpeak Server
-
#4993 most estünk le nemrég, 20:35-kor, én már tuti nem játszom ma, holnap hajnalban kelek. -
Landor #4992 és ménincs fenn senki battlefieldes?
meg egyébkéntis jaccunkma -
#4991 hehe, ez egy kőkorszaki ts, a hőskorból :)) -
Landor #4990 már élből a jelszó felidegesített -
#4989 Mi a bajod vele? -
Landor #4988 hát ez egy elég fos ts -
#4987 Óllrájt! -
TS Zolly #4986 No akko ünnepéjesen bejelnetem, megalakult a 2. Magyar poje csapat egyelőre név nélkül. Indulni szeretnénk a clanbasen. Köne még minyimum 8 fő, mert csak négyen vagyunk eddig. Jólenne egy olyan emberke is, ki othonosan mozog a cb oldalán, és nem ucsó sorba, jól beszéli ezt az angol vagy mifene nevü nyelvet. -
#4985 Akkora tömeg volt a ts-en, mint állat! -
#4984 Rhingyó :D! -
#4983 hát azt már megszokhattuk tőled, te kordagyuri khurvája :D -
#4982 küddmá:) -
#4981 Én meg meccsen leszek :) -
#4980 nekem is küldheted, de én este 8ra megyek melozni, szal nem leszek. -
Nauron #4979 öö nekem:) -
TS Zolly #4978 Noném csapatnak! Akinek kell jelezze, elküldöm Roger tsének cimét és jelszavát. Este nyóckor tali ott. -
#4977 mármint infantry ladderen. -
#4976 Ááá nembaj az, cb annyira nem szívügyem már. Sajnos eljutottunk odáig h már csak azok mernek kiállni ellenünk akik csalnak. -
#4975 te meg ne örülj annyira, mert ha összeáll ez a noném csapat, a ti seggeteket vejük el először maradandó károsodást okozva :DDD -
#4974 az én nevem is kopirájt, szal le lehet zsállni róla :P -
#4973 Mondjuk a vu|_v@****Zs0lt1 aznemisolyanrossz:P -
#4972 A vulva az már copiright:D
Mondjuk bérbevehetitek tőlem:D -
#4971 Figyelem!
A Huncup oldal valszeg legrosszabb esetben 1 hétig nem fog működni, ugyanis a szerveren behalt a rendszervinyó. Ha ismét működik, jelezni fogom a fórumon, elnézést a kellemetlenségekért. -
#4970 Legyetek stílusosan Vulva csapat.:) Vulva_Zsolt pl... -
Rafia #4969 Edgar Allan the 2nd -
TS Zolly #4968 jó -
#4967 Ha kapsz küldheted :)! -
TS Zolly #4966 Mitszólnál pl a Puncihoz? Már látom lelki szemeim elött a weboldal hátérképét. Egy teljes oldalt betöltő vulva! :D
Név az most egyelöre még szvsz nem a legfontosabb. Az első összeröffenést kell elösször megoldanunk. Szal akkor aki tud este nyóckor gyünni megbeszélésre, az jelezze itt, és felmegyünk Tepsi füles ts-ére. Mivel a ts jelszavas, ezért az ip-t és a jelszót privát üzenetbe kéne megadni mindenkinek. Én megkaptam már Nyuszitól, de nem kaptam engedéjt a továbbadásra.