Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Linket is nyomsz? mert akkor már gyorsan be is rakom ha nincs gond vele 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Crem
A 2 magyar serverre gondoltam...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

jármûveket? amiket valójában ugri-bugri gémerek vezetnek?? 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Crem
Akkor mielött elutazol, a gamemonitort is beilleszthetnéd!!!😊 Nagy sgítséget tennél ezzel nekem!😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
ha szabad jeleznem a bannerba inkább jármûveket kéretik tenni mert ha valaki ki akarja próbálni a mod-ot a képrõl azt hiheti hogy ez is ugri-bugri-delfinezés mint az alap game <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Tesztelés céljából beraktam bannernak a képet, mivel hétvégén nem leszek itthon csak vasárnap, így minden ötletett a bõvitésre várok.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
azért gondoltam a nemzeti szinre, mert ez itt a magyar poe fórum 😊

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
Várom a csapatok jelentkezését akik beszállnának egy mini POE2 kupába. Szeptember közepe vége felé indulna a dolog.
Akit érdekel az jelezze.
A horda mindeképp indul, vagyis eddig 1 csapat.<#nyes>

Crem
Nekem ez nagyon tetszik ! A Game monitor pedig a leghasznosabb dolog lenne.😊
Egy dolog ami kicsit "zavar" a nemzeti szín összeállítás. Az nálam semleges POE color lenne.

Zs0lt1
bannernak???

ez alá meg oda lehetne rakni a két game-monitor-os képet a két magyar poe szerverrõl, nem??

atomboy
Azert mondom, hogy nezheti, hova megy a bomba. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Looserke
ilyet én is csináltam...az ellen bázisa közelébe lopakodtam, persze nem túl közel és a zászló írányába fordítottam a csövet...találomra belõttem a magasságot és eleresztettem egy lövést....na az pont a bázis közepére eshetett, mert 4 vagy 5 ellen megborult tõle...ameddig be nem foglaltuk az a bázist, vagy 20 kill íródott a számlámhoz...

...kezdõk szerencséje... <#vigyor>

sokat kell vele gyakolni mire kill lesz belõle látóhatáron túlról ... tennap német szerveren bele ültem ebbe a rettenetbe és csak úgy pojjénból lõttem egyet és erre kiírta hogy megöltem xy-t .. 😊) mondom magamnak itt a csúcson hagyuk akkor abba

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jo lenne gyakorolgatni, de eddig egyszer sikerult celpont adatokat kapni. A harmadik lovessel telibe is talaltam, csak nem volt ott senki.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

gyógyreggelt 😄D

azééé valami elõnyt nyújthatnátok mán ha szegény ember képzi magát drága pénzért az oskolában ho ne légyen hüle, kõõcségekbe veri magát hogy legyen gép-bf2-mikrofon és esetleg nagylelkûségbõl felveszitek 😊)))

KáTéCé
Azért mielõtt átvált mûholdas nézetre, nem árt irányba forditani a csövet és hasraütés szerûen egy magasságot is beállítani mert különben a mûholdas képen csak azt fogja látni, hogy 180°-al mellé tûzelt 😉

Running
A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. Elsõdlegesen POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.
Elõnyök:
mittomén
Hátrány:
nincs eredeti bf2
nincs mikrofon
hülye vagy

Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.

TS Zolly
Asszem, mikor a szerver ujra indúl, akkor vissza áll eredeti állapotra, vagyis egy kör/map. Ilyenkor a csapatárs aknái is sebzenek. Mindig kézzel kell belõni a szerveren a két kör/mapot és az aknák, klémor nem sebzését. Persze ha jól tom. Murry többett tudni ezzel kapcsolatba mondani.
Amugy nekem is kivan a tököm a konektálással. Mire beérek, lemegy a nap is. Vennem kéne még ramot. 😞

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Looserke
amikor én néztem senki sem volt ott, szal' mentem a Rulez szerverére...csak ott is idegesít az 1 kör/map, mert mire betöltöm a mapot, legtöbbször már valamelyik csapat elõnyre tesz szert...

kBagyula
meg az a nuke-os is. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Looserke
hmm, tegnapelõtt játszottam ott és akkor még 1 map/kör volt...

kBagyula
Én fenn lámultam tegnap este 8-ig, aztán feladtam. Voltunk vagy 3-an összesen.
A CoR szerveren 2 kör/map +team váltás van jelenleg is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Running
frontlinos ismehetne

Looserke
Egy-két ötlet a magyar szerverekhez:

-szerintem mindenki megismerte már a mapokat, szal be lehetne állítani a 2 kör/mapot, team váltással a két kör között
-ki lehetne venni egy-két mapot a maplistából (pl. a carpathian mountains nem túl jó)
-ticketrate az maradhat 50, vagy egy kicsit több, de a 100 az már túl sok 32 playerre
-gyertek játszani a magyar szerverekre, mert tök üres volt tegnap este is <#rinya>
-a maplisát lehetne úgy variálni, hogy egy infantry map, egy tankos pálya, egy infantry.......

egyelõre ennyi... <#vigyor>

schrank
nem lámibb mint az aki a választ így kezdi : "Akkor akinel van az a tank..." <#hehe>

mesor
<#lama>

😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
mivan téged megint lekorlátoztak <#lama> nekem 9GB-nál jár az 5GB-om és semmi sem változott pedig küldtek mailt hogy szeptember 1-ig 128/64 <#whatever>
amúgy ne legyél már akkora <#idiota> hogy azt hidd ha chello serverre mész akkor feloldódik a korlátod ,mert amikor már a limited végén jársz akkor lenne érdemes chello szerveren játszani hogy ne számolja az adatforgalmat de ha már megKÚRtítotTAK akkor már mehetsz te bárhová még LAN partin is 128/64 lesz a sebességed <#mf2>

BEAST
😮OOOO

kezd tetszeni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

atomboy
Sniper / Spec-op / Assault krasztban van egy tavcso es egy radio.
Eloszor bemered a helyet tavcsovel, nyomsz egy fire gombot. Akkor lesz piros szoveggel 10 masodperc, akkor at kell valtani radiora, es ott is fire gombot nyomni.
Akkor akinel van az a tank, megjeleni egy agyu ikon a terkepen. Neki fegyvervalto moddal (egernel) at kell valtani muholdra, es mar nezheti, hogy megy a bomba.

bakvarnyu
sztem kurvara nem lama kerdes csak senki nem meri feltenni mer fel, hogy lelamazza az itteni 'elit'<#vigyor1>

uHs Gerzson
privi ment

Kovács legény
tom hogy lama kérdés ,de valaki leirhatná ide vagy privibe az arty menetét

www.czekoart.hu

<#phone>

<#mf1>

-tRs-Landor

bakvarnyu
kösssz

kBagyula
<CoR> Arena

atomboy
Az radio. Azzal kerhetsz artyt...

bakvarnyu
ne törõdj vele miket írtak a fikázás hasznos dolog<#vigyor1>
mégha pont most nem is értek egyet<#vigyor1>

bakvarnyu
ja az a mobiltelefon az mi a fsznak van mindenkinél?
még csak helyi szerveren nézegetem a modot.
igen csinos minden.

bakvarnyu
nem tudtok valahol egy Upc-s poe szervert?
csak mer gecire le vagyok korlatozva de azon allitolAG Tudnek jatszani.

Bõ két óra és repülök 😊

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Kovács legény
biztos nem bassza szét ,még nemvolt senkinek panasza rá! Gyere teis játszanni ,legyünk sokan a szervereken! F7F7!

www.czekoart.hu

Most töltöm le én is, remélem nem fogja elb**ni a fainul felrakottalap BF2-õmet...
Akkor tuti belepislantok a konektorba 😊

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Zs0lt1
lol bazzeg, a wow neked is elvitte az eszedet 😄DD

TDC Geronimo
<#lama><#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
omg omg nemindul!4!4!! 😄D najo lehet felteszem a bf2-t is elotte xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Várlak ;D

TDC Geronimo
<#lama>

mesor
Mondjuk az be is baszna ha az artytól nem esne le rögtön!
Akkor hagynám abba ezt a modot is az biztos! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

vsly
Én a múltkor Artyval szedtem ki,pont a csõ elött szállt.
Elég volt egy lövés is<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu