12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
TS Zolly #5045 öööö, milyez? Map készítő versenyre hívtak téged? -
#5044 Nos hírek, ezt írta nekem a POE2-s srác, kíváncsi leszek:
We are going to be doing a mapping contest soon. Our next news will hint at it but it will be about another week or so until we get the info out on it. I just wanted to give you a heads up so that you could be ready to participate.
Thanks
GM -
Landor #5043 -
#5042 Ezen max Battlewormsözni lehet :DD -
#5041 törölt hozzászólás -
Landor #5040 -
#5039 -
TS Zolly #5038 Nem rossz -
Landor #5037 a ma éjszakai termés -
Landor #5036 -
#5035 nm -
#5034 amugy má megoldottam, letötöttem azt a szart ,köszi a helpt -
TS Zolly #5033 Olyan rövid ideig??? :D Nekem külön sulit kelett elvégeznem hozzá. :D -
#5032 tudom hogy lami vagyok ,de a gép bekapcsolását is egy évig gyakoroltam hogy menjen önnálóan:) -
#5031 nekem nincs powerpointom:( -
#5030 lol:) -
#5029 Ha lusta vagy megnyitni a PowerPointot és abban open a PPT-re akkor meg simán nevezd át PPS-re és akkor kapásból a szerkesztés indul nem pedig a vetítés :) -
#5028 MS power point :) -
TS Zolly #5027 Powerpoint talán? -
#5026 HELP!
PPT file-t mivel tudok megnyitni? sürgős lenne:( -
#5025 Névválasztós okossághoz egy kis anekdota, ha nem zavarlak meg vele benneteket a nagy elmélkedésben (Bár okos dolog olyan nevet választani aminél a világon nincs jobb dolog a világon :) )
Szóval: Fősulin volt minden félévben egy 1 hetes vetélkedősorozat, a Dili ... mint neve is mutatja, komoly szakmai vetélkedőről van szó, semmi ivászat, semmi buli ... Egyik alkalommal a kis csapat ült a Fősulis Klubban (Isten nyugosztalja ... :( ) .. és azon morfondíroztak mi legyen a csapatnév ... De egyik ötlet szarabb volt mint a másik ... Nem tudtak normálisat kitalálni, erre az egyik srác felsóhajtott ... "Mi az isten legyen az a qrva csapatnév" ... Ebben a pillanatban beállt a tipikus 2 másodperces kocsmacsend amikor egyszerre hirtelen mindenki elhallgat, és a klubb másik feléből csak 1 mondatot lehetett hallani: "Ki a faszt érdekel ..." ... Mintegy válaszként a kérdésre ... :)
K.A.F.É. nevű csapatunk egyenpólóját rendesen utálták is az előadóink :) -
Horatio Bloom #5024 Várható ma valaki valamelyik hazai serverre? -
#5023 Én azt mondtam hogy hívhatsz külföldieket is bugot keresni, elvégre azokban sokkal nagyobb kreativitás van ilyen téren:DDD( Gondolj csak a Hotelbe bemenésre) -
TS Zolly #5022 Köne egyet poje warozni nem? -
#5021 Sajnos azért mondtam h szar nap volt, csak a hordából kellett volna vagy 10-12 embernek jönnie.
16-os verzió:
- Valóban szar helyeken vannak a spawnpontok a Farmnál, a bunkernél és a graveyardnál is, még infantryra tettem ki őket.:)
- Ukrán oldalon a graveyard pontnak nem volt spawnhelye.
- Több helyen egyenetlen és kockás útszakaszok, ahol döcög a tank meg a jármű.
- A bunker feletti homokzsákok lebegnek kicsit, valamint talán német oldalon be is lehet ragadni.
- A két löveg ki lesz véve, teljesen felesleges 16-os mapra.
32-esen:
- Graveyardnál egymásra születő tankok.
- Többek szerint a repcsi felesleges, mert kicsi a pályarész, viszont akkor át kell variálni a pontokat, ezt döntsük majd el.
- Reptér végén texturahibák, elcsúszó reptér valszeg renderelési gond, mert az editorban minden ok.
- Ugró pontok kivül esnek a zónán, vagy rossz helyen vannak.
64-esen:
- A zónán kívül esnek az ugró pontok.
Összességében azt kell h mondjam szerintem egész jó lett a Lonely Hill is. Sikerült egy jó hangulatot adni és olyan módon átalakítani conquest mapra, hogy megőrizte a hangulatát.
Ha minden pályaméreten megfelelő mennyiségű ember lenne, azért jóval nagyobb hent alakulna ki. Ne feledjük karkand is elég uncsi 6-7 emberrel.
Drága egyetlen megmondó Fujim:
Nem gondoltál még arra h addig nem reklámozom a mapokat orrbaszájba amig nincs kész belőle egy viszonylag bugmentes verzió? A woodlandből már a negyedik javított verzió született meg, pedig hót egyszerű map. Lonely Hill meg erősen béta map mint tudjuk.
Woodland-et azért lassan elkezdem terjeszteni, mert már sok javítani való nincs rajta. -
#5020 Jó lenne, ha megtalálnák az egyensúlyt!
Sajnos ez még messze van tőle! -
#5019 Ja olyan mintha, vmi tonnás lövedéket lőnék vele és 5 m után leesik, de a tankolás még mindig ideg örlő, amúgy meg a hangulat miatt nagyon jó a mod!!! -
#5018 Nekem is tetszett.Amit kifogásolnék,hogy a földalatti bunker felett
lévő telepített géppuskától csak öngyilokkal lehetett megszabadulni.
Fáradságról szó sincs ,csak tényleg kevesen voltunk.
-
#5017 "Az, hogy a páncélosok még mindig nem úgy sebződnek, ahogy a BF2-be, meg remélem előbb utóbb megoldják egy patchel, mert írtó fusztráló tud lenni."
Én ebben már nem is reménykedem!
A páncéltörő rakétát is elb@szták, messzebre köpök, mint amennyire azokkal lőni lehet! -
#5016 Tegnap próbálgattuk mi is az új mappokat a Woodland nem annyira, de a magányos hegy az már igen, szóval azon kellene még fejlesztgetni és akkor nagyon fasza kis pálya lenne. A Woodlanden vannak olyan helyek, ahová látszik, hogy fel lehet menni, de még se, ez persze relatív, mert SO-val megtudod csinálni Assultal meg nem. Szerintem azt, hogy valamelyik oldalról nem lehet támadni egy bázist nem azzal kellene megoldani, hogy nem lehet felmászni a hegyen, mert így erősen veszít a realisztikájából a dolog szvsz meredekebbre kellene csinálni azokat a helyeket, ezzel egyértelművé téve, hogy ott ne is próbálkozz!
A Lonely Hill király Én úgy játszottam, hogy nem voltak repülők, de ha lettek volna, akkor az artiknak abszolút semmi értelme akkor már inkább légvédelmi tank.
Az, hogy a pánvélosok még mindig nem úgy sebződnek, ahogy a BF2-be, meg remélem előbb utóbb megoldják egy patchel, mert írtó fusztráló tud lenni. -
TS Zolly #5015 Nekem megszakadt a netem. :( Utánna már mentem csicsuzni.
Lonely Hill. Nekem tütn csak fel, ha ernyözök lefele, irányítom magam, akkor lépések zaja van? Mintha gyalogolnék a levegőbe. :) De ez akár lehet a bf2 hibája is. Pálya igen szép és hangulatos. De szvsz igen fölösleges benne a kispályán annyi páncélos, főleg a löveg. Ugy is lesérülnek maguktól mire eljutnak az egyik béztől a másikig. Német desszantos övezet meletti bázis megszületési pontjait átkellene variálni, mert az oda születőket kispáncélossal marha könnyen lelehet fregelni. Mint a hivatalos mappokon, a megszületési hely akár a zászlotól 50 méterre is lehet. Ukrán oldalt nem néztem.
Összefoglalva: Gyó gyez! :D -
#5014 Nekem tetszett, de sajnos le kellett korán lépnem. De egy maptesztre kicsit kevesen voltunk. Ha lesz rá ma lehetőségem akkor majd ma este jövök POE-zni. -
#5013 Milenne akkor ó nagyságos főmajom, ha mondjuk egy külföldi fórumon is bejelentenéd a maptesztet?Mert a magyarok még egy POE2 public szervert sem tudnak betölteni, szóval ne legyél elkeseredve a kevés ember miatt, hanem nyomd be külföldi fórumokba és akkor egyre több ember jön majd tesztelni, meglátod:D -
#5012 Azért a véleményekre, első érzésekre kíváncsi lennék, mert így nem tudom szar vagy sem az egész. -
#5011 Nincs mit :) igaz woodlanden már nem tudtam maradni mert el kellett mennem. -
#5010 Na hát erre a maptesztre se tudok már mit mondani, szerintem valaki föntről nagyon nem akarja ezt az egészet. Elsőnek örültem h este hatra (tegnap délután 4-től) visszatért a netem. Aztán 3 perceként hívtak a kapsról h gáz van, szól a risztó, szar minden, csináljak valamit. Majd végül be kellett mennem, és kiderült b+ h okos kollegám kihúzta a patchkábelt a rendezőből és a riasztós gép totál behülyült tőle. Hát komolyan ilyen egy buzi napot b+.
Egyébként köszönöm a részvételt azoknak akik eljöttek, köszi Cor, gerzsi meg a többiek akik rendületlenül időt és fáradtságot pazarolnak a baromságaimra. -
#5009 melyik szerveren lesz? -
#5008 Woodland 1.1:
http://www.szurkulet.hu/temp/woodland.rar -
TS Zolly #5007 Jó. Este akko pofozkodás. :) -
#5006 egybő gondoltam, féltek tőlem:)