12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#5089 Hajrá Running főmaki! :-) -
#5088 végre mortar!
na végük a heliseknek :))) -
#5087 PoE2 update #87:
Megindult a pályakészitű verseny:
November 9 - December 14
Nyertes hírdetése December 23
Müködő mortar a játékban:
Pályakészitő verseny
Gerzson signing off...
-
#5086 Azért erre ne vegyél mérget :( ! -
Horatio Bloom #5085 Tényleg még ukrajna... Ez kínos... De a mondandóm egy rész nem veszett kárba, hiszen az biztos, hogy az oroszok be fognak szállni a buliba valamikor, és ők logikusabban tűnnek arrafelé, mint a németek. Merthát a hatalmas (és nem létező) német flotta behajózása a fekete-tengerre eléggé irreális dolog , a szárazföldről meg még kevésbé lehet megindokolni, hogy egy Lengyelországból induló támadás hogy köt ki ott. Majd meglátjuk. -
TS Zolly #5084 Gondolom pár millio agysejtel könnyebbek lesztek. :D Meg különben is! HALÁL A MÁJRA!!!! :D -
#5083 Szombaton már nem lesz akkora, ha tuléljük a klántalit -
TS Zolly #5082 Jó van te okostojás! Nem lehet mindenki akkora agy mint te! :DD :P -
#5081 a krím félsziget még masszívan dél ukrajna almik :) -
TS Zolly #5080 Krim az nem? Bár nem tom. Krim hol van? Oroszországba? Isten bíz nem tom. Asztem belorussziába.
Amugy ha nemolvastad volna a pojekettő történetét, most neked kivételesen összefoglalom.
Egy hosszú és véres háború után, usa és oroszország kormánya fegyverszünetet kötött szudánba. De a béke rövid életünek bizonyult, mert északon ujjabb konliktus bontakozott ki. Ukrajna, szu régi tagállama, vissza szeretné állitani a régi hatalmat.
Tél közepén, ukrán csapatok betőrtek belorusszia területére, és napok alatt elérték a berorusz fővárost, amit bekerítettek. Fehér orosz csapatok nem tudták sikeresen felvenni ellenük a harcot. Főváros eleste után, a szomszédos volt tagállamok eszébe jutott, hogy ök is áldozatul eshetnek az ukrán hadigépezetnek. ENSZ elítélte a katonai támadásokat, de egy szavazat hiánya miatt, nem küldtek ENSZ csapatokat belorusszia megsegítésére. Eközben ukránok elkezdték leöldözni a politikai fogjaikat. De bizonyíték a népirtásra nem volt, ezért az ENSZ, még nem avatkozott be. Jöttek hirek különféle menekültektől, de csak szóbeszéd hirén, a tömeges kivégzésekről. Ez még nem adott okott a katonai fellépésre. Asztán egyszer csak, egy katonai mühold, pont akkor ment át pont azon a terület felett, amikor az ukránok tömegsírba öldözték a fogjokat. Információt továbbították az unsc-nek, ahol a katonai fellépésre, 96%-os elsöprő erejü szavazás történt. Világ minden tájáról összejöttek a magasrangú katonai vezetők, hogy kiterveljék belorusszia, és ukrajna megtámadását, hogy igazságot tegyenek. Katonai terv az volt, hogy németország és usa vezeti a támadást. Elösször lerohanják ukrajnát, és nyilvánosságra hozzák azokat a tényeket a háborus bünökről, amit az ukrán kormány tesz a nevükbe, erre talán az ukrán polgárok felszabadítoként tekintenek az ensz csapataira. Terv egy nagy légi csapoással indulna, elég nagy számu páncélos hadosztályokkal, lengyelország felöl. Mig usa csak hátvédként segítené a német csapatokat, de közben kiépítenék a belorusz elleni hátországot. A háburú megkezdése, egy szeptemberi éjszakán kezdődött.
És itt jösz a képbe te, mint katona. Szerintem nincs is olyan messze az a krim. Szal belefér. -
#5079 Reméljük a legjobbat :) -
Horatio Bloom #5078 A Krím? Dehiszaz Oroszországban van! Lehet, hogy új harcoló felek érkeznek? Amúgy jól teszik, ha újítanak, mert már nagyon a nyakunkon van a DCon... -
#5077 DOWNLOAD, The Lonely Hill 1.0 FULL!!!!!!!! -
#5076 PoE2 update #86:
Stat rendszer végre valahára kész van, és már elég sok szerver használja is. Itt megtekinthető.
Új pálya a Crimea régiót veszi célba:
Egy pályakészitő versenyt is hírdettek amiről bővebb infó nemsokára lesz.
Gerzson signing off... -
TS Zolly #5075 Áá, nem sok. Csak a poje statrendszer, ami már hetek óta müxik, pár kép a készülőben lévő játékról, és talán amit Ráningot érint. -
#5074 Gerzson update ;)! -
Nauron #5073 az kizárt mert ez nem lehetséges:P
vijet 4ever:P -
#5072 LOOOOOLL :DDDDDDD -
Landor #5071 Tegnap játszottunk páran POE2t. Kurvajó volt, először felmentünk bohóckodni COR-rra.,Egyszercsak Menszesz letol egy orbitális headshotot Nauronnak, majd beszól TSen: te biztos nem emlékszel de ezt a MI8ért.. -
#5070 Holnapra feltöltöm a mappackot ide, mert a másikról nekem 30k-val jött max:
http://www.szurkulet.hu/temp/PTGcustomServer.rar -
#5069 Egyetértünk, a heli az allied-ben volt a legjobb!
A tankok szinte mindenhol felejtősek! -
Horatio Bloom #5068 Ha összegyúrnánk az összes modot, elég klafa kis játék születne :D -
Nagydög #5067 A helikopterek meg az Allied Intentben mukodtek legjobban. (A POE-ban a Hindet nagyon elcsurtek szerintem.) -
Horatio Bloom #5066 A tankozás szerintem az USI-ben volt a legjobb a szériából. Az alapjáték túlzottan szűkös volt az igazi, távolsági tankcsatákhoz, és a POE2-ben is hiányoznak a nagy, nyílt terek, amik ideálisak a páncélosok számára. Mondjuk ennek az volt a hátulütője, hogy eléggé csúnyácska és egyszerű volt a legtöbb USI-map... -
Landor #5065 Alap BF2ben ráuntam a tankozásra. Hozzátenném hogy eddig ott élveztem legjobban a tankozást, szerintem nagyon eltalálták, leszámítva a spalsh damaget - ami valahol érthető is - és a légi eszközök (meg)sebzését.
A többi általam kipróbált kiegben (hozzávéve a vietnamot is) a battlefieldek nem adták vissza azt az élvezetet amit a sima bf2 nyújtott tankozás terén hosszú távon.
A POE2t azért szeretem mert ott elég jól ki tud jönni a skillem assaultba. S ha nekem valami megtetszik azt egy jó ideig nem fogom megunni. -
#5064 Moderáltam egy kicsit.
DAQ: nagyon lapos mostanság a beszélgetés valamire készülnek. -
Nagydög #5062 Jol van na! Meg ne sertodj mar! Csak elfelejtettem a szmajlit. Az assaultal kapcsolatos velemenyem viszont valtozatlan. Jo az, de nem folyamatosan. -
Nagydög #5061 Apropo! Gerzsi! Szoktal meg erintkezni a fejlesztokkel? Valamit kezdeniuk kene a jarmuvek LOD-javal, mert rohadtul idegesito, hogy repulogeprol csak akkor latni egy tankot, ha mar beleakad az orkup. A SU-25-nel gyakorlatilag foloslegesse teszi a gepagyut, meg a raketakat. -
Landor #5058 Örülnék ha nem sértegetnél ilyen CSs beszólásokkal..
Bántottalak én téged? -
Nagydög #5056 Schrank szavaival elve: Huzzal CS-zni! Ha megint az lesz a program, hogy gyalog kell fel ala futkosnom, akkor keresek olyan szervert, ahol nem a dzsipp a legkomolyabb jarmu. -
Landor #5055 jövök én is ha marad az assaultos pálya!
Csak még annyi hogy a Carbon most installálódik, a Supreme Commandert meg most töltöm tejles sávszállel -
TS Zolly #5054 Isten bíz, ha végzek az nfsel megyek gémelni, de most az jobban bassza a csöröm. :D -
Nagydög #5053 Kicsit Supreme Commandereznem kell, aztan lehet, igenyelnek egy kis csihipuhit. Elofordul ma valki a COR-on? -
#5052 Vettem észre, :) crc-s lett :DD -
#5051 Lolll..most kezd el tölteni mert most ebben a pillanatban töltődött fel teljesen. :) -
#5050 Nem, azon gondolkodom, melyik verziót használják a custom map szerveren, mert nincs kiírva. :)
Mind1 le kell szedni a mappackot amit feltettek, oszt tolni minél többet a szerveren, fórumon meg dícsérni runningot hátha berakják a játékba, mármint nem engem, hanem a mapokat.
Érdekes h lonelyből is csak béta van még mégis betették, na mind1.
A woodland 1,2-t aszem külön tárolom addig amig a custommaptesz folyik a ptg-n.
Gyertek minél többen!!! -
#5049 Leszedtem főnök! Fut valahol ez a verzsön? -
#5048 Woodland 1.2 ready, this is the last version!
FIX Woodland 1.2:
+ Mine Control point in 16,32,64
+ Modify control point radius
+ fix terrain texture problem
+ fix terrain and undergrowth -
#5047 Nagy grat! +Jóreggelt! -
TS Zolly #5046 De ha már itt tartunk, nem volt felesleges munka Ráning a kép mappod:
Server will be set to 30 minutes per round, 2 rounds per map and will have 40 slots available.
Custom maps to be used will be listed below. To get your favourite in post a reply to say which one you want and on what scale (16,32,64) in releation to a 40 slot server.
IP - 85.236.101.112:16567 / [PTG]CUSTOM MAPS ONLY
Custom Map List Rotation:
Basrah's Edge
Lonely Hill 16
Aberdeen Dawn
Woodland 16
Lonely Hill 32
Bocage
Gazala
Remah City*
El Alamein
Southern Offense*
.........................
.........................
* denotes playable WIP maps and are seperate downloads. Links below:
Big Map Pack - will be ready to download 30 minutes before the start (6:30pm GMT)
WIP Map Pack - will be ready to download 30 minutes before the start (6:30pm GMT)
Please come and join even if only for a few minutes as a way of congratulating the unofficial map makers out there and to spur them on in future developments.
[PTG] will be there in force throughout the 24 hour period from both sides of the Atlantic.