Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, elhuzhattok ezt az emelkedett tarsalgast folytatni iziben! Intezzetek privatban, ne a forumot teritsetek be a hatalmas csipkes-habos lelkecsketekkel!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Murry
Nyugi! Ne errõl szóljon ez a topic pls.

<#pardon1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Murry
"Esetleg a CoR-t is megkérdezhetitek.."

Esetleg, ha minden kötél szakad, és már nem maradt senki más a világon... 😊

Te kis porbafingó mitugrász! Nem látsz a szemedtõl? Különben is ki vagy te? Tettél _bármi_ hasznosat is már a közösségért? Vagy csak pattogsz itt és jártatod a szádat?

Minden jog fenntartva!

Õ szólt be nekem, én hozzá sem szóltam. Elõtte meg csupán hasonló stílusban reagáltam mint amaz a hozzászólás íródott. De úgy látszik, amolyan más szemében a szálkát is effektus mûködik. Nekik lehet ilyen hangnemet megütni, másnak nem.

Egyébként mondtam, tõlem azt engednek be (vagy nem engednek) akit akarnak. Akár le is jelszavazhatják, hogy csak az õ klánjuk szaladgáljon rajta, az õ dolguk.

A private rankedséget meg nem tudom hol lehet intézni, de szerintem ha az adminnak írtok mail (Gondolom kint van valahol az oldalon a címe, vagy a fórumban), akkor elmondják. Vagy kérdezzétek meg a <<DRAGON>> klánt, õk egy ideig így mûködtették a szerverüket. Csak aztán leálltak vele technikai gondok miatt. Esetleg a CoR-t is megkérdezhetitek..

Minden jog fenntartva!

TS Zolly
Jól látod Dzsótata a dolgokat. Nem vagyok CoR-os, de tényleg bántóan hat rám, minden CoR elleni támadás. Fõleg, ha egy ilyen senki teszi.

Private Ranked szerver ügyébe keresd meg Murryt, esetleg itt kérj segítséget. Viszont ha lesz Magyar honba két PR Poe2 szerver, akkor beszéljetek össze, az egyiken kimondottan tankos mappok, másikon meg inkább gyalogos pályák legyenek.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
persze, alap, ha minden bukik énis így próbálom lerázni a vadászt...egyébként meg szuhojjal az a trükk, hogy magasan (7-800) szabad csak "utazni" vele, és zuhanva lecsapni, mert utánna vanmég elég energiád visszanyerni a magasságodat, és kevés ideig leszel a vadászok szeme elõtt...illetve ha mégis észrevenne, akkoris van annyi energiád, hogy azt a 4 rakétát kimanõverezd...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jo, hogy kepesek vagytok megutni egy ovodas szellemi szinvonalat olykor.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

joebacsi
nyugi...zolly is koros arc volt sokáig, így nemcsoda ha a torkodnak ugrik, miután beszólsz valamelyiküknek 😊
hülyeség most belemenni értelmetlen anyázásokba...
egyébként meg az "én szerverem én váram" mindig érvényesülni fog...mivel nem a publik nép tartja fennt a szervert, hanem a csapattagok, így ha õk aztmondják, hogy nemlesz tört, akkor hülyeség erõltetni...
egyébként hol merre mikor mennyiért lehet elintézni ezt a private rankedságot?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

He? Látom nem érted. <#hehe> Pedig a másik hozzászólás alatt még oda is írtam, hogy csak azért írtam bele, mert láthatóan abba az álatfajtába tartozik akinek lételeme, hogy minden hozzászólásba kell valami káromkodás. Úgy látszik te is ilyen vagy. (?)

Minden jog fenntartva!

Csak repulok ellen van nagy bajban. Bar ha szerencsed van, ki tudod hasznalni a lassusagat. Forduloba csurni, aztan visszabb venni a gazt. Ha jol csinalod, tulszalad rajtad az uldozo.

TS Zolly
Nagyon sajnálak, hogy az élet igy kicseszett veled.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

És TE ki a fasz vagy, hogy megmondja hogyan beszélljek? Különben is, szóltam hozzád seggfej?

Egyébként meg egyrászt olvass vissza mire válaszoltam. Másrészt pedig olyan stílusban válaszoltam, ahogyan megszólaltak. Olvass vissza mire reagáltam.
(Mint most is épp.)

Minden jog fenntartva!

Egyébként nekem aztán tök mindegy, hogy kit ended be a CoR szerver és kit nem. Csak arra tettem egy utalást, hogy miért áll üresen amikor a rendszerhez csatlakozott többi PoE szerver meg dugig van.

Minden jog fenntartva!

joebacsi
joaz a szuhoj 😊
sztem az a plusz hõcsapda se kell rá, csak okosan kell használni...lehet vele aprítani rendesen, tegnap cor-on páran tapasztalhatták 😄
nézem pont épp most lett az ellenségé iszonyat gyorsan, hát gondoltam elnézek oda...elég nagy magasságból szépen rázuhanva, látom, hogy 4 tank épp szép alakzatba akar állni...hát a 4 bomba megtette a hatását, rögtön nemkellett a tankoknak az alakzaton stresszelniük 😄
csak azvolt a szépséghibája a dolognak, hogy egy sunyi gerzson meg légvédelmezgetett a közeli dombtetõrõl, õt sajna nemérte el az áldás, de megvolt szerencsére a lendület, és eltudtam húzni idõ elõtt 😊

TS Zolly
Ki a fasz vagy te, hogy igy beszélj????

1. A CoR-ra is be lehetett menni eleinte bármilyennel. Ha most nem lehet, akkor majd nem lesz rajta több játékos, mert oda mennek ahol van kivel játszani.

2. Ha ez nem tetszik akkor bekaphatod a faszomat. Meg a többiekét is.

Nem értem miért jó valakinek, ha ilyeneket írnak a hozzászólásba, de ha te így szereted, akkor tessék.

Minden jog fenntartva!

Igen, pontosan erre gondoltam.

Minden jog fenntartva!

Akkor valtogatni kell, mert a remek BF motor miatt hirtelen tunnek fel a jarmuvek az uton, altalaban mikor mar keso.(Mas kerdes, hogy a MIG-25 viszont jeloli a fodi celpontokat is. <#nemtudom>) A valtogatas viszont a korulmenyes fegyvervaltas miatt gazos kicsit.

kBagyula
Jelöli az, de csak bombázó üzemmódban. 😊 hijjába, ez orosz teknika...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nem t'om. Nekem tetszett a 64-es szerver. En csak keringtem ott az uj szerelmemmel, probaltam elkerulni az ellenseges repuloket, es szenne gepagyuztam/raketaztam/bombaztam a porban csuszo foldhozragadt nepseget.

Jut eszembe... Nem tudom, az szandekos-e, hogy a SZU-25 nem jeloli a foldi celpontokat. Illetve, mintha bombazo uzemmodban jelolne, de nem eskuszom meg ra.

Zs0lt1
rosszul tudod ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Murry
Amúgy ha jól tudom, linux szerver alá nincs is törés, és a tört szerverek mind windows alatt futnak.

A CoR linuxos...

Nekem tetszik a game.
Bár még mindig gyenge a support fegyver.
Vagyis én fekve lövöm ellent, õ meg futva lelõ pl assault puskával. 😞
Pedig a fejit lövöm.
A helik tetszenek végre lehet tankokat is hõkövetõs rakettával lõdözni.

Running
Örülök h segíthettem. Valamelyik nap felmentem magyar szerverre, a cor-os srácok olyan szinten lõttek le Fallenen, h inkább ittam még egy sört. <#hehe>

Zs0lt1
fel kell menni az irc csatijukra és spemmelni õket az inf mapok igényével :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

bakvarnyu
Sztem meg a 64-es szervereken már túl nagy a káosz.Bár marhulni jó ott.

BEAST
gratulalok , poe-s palyafutasom elso magyar aldozata te voltal =D ... mas 😄 , nem is olyan rossz ez a poe , az assault fegyverek nagyon bejonnek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Több olyan inf map mint a Fallen igény van már kint?<#hehe>

Beers
Én sem neked szántam, csak megjegyzés volt!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Én csak 64-es szervereken játszom, mert ennek a játéknak számomra úgy van értelme. Kb. 4-5 jó pingû 64-es szerver van.

Ezzel mik a tapasztalatok? Asszittem egy push-map jellegû játékot takar, de valójában mindig csak 2 zászló között folyik a harc. 4v4 edzésre mondjuk épp megfelel.

A ti szerveretek, ti döntötök, ha nem lesz tört hát nem lesz.
Mégegyszer, ez nem követelõzés volt hanem egy objektív megjegyzés egy lehetséges okára annak hogy miért nincs akkora élet a CoR-on mint az antikokon.

ui:
A picsa ahova az ilyen emberek pillanatnyilag elmehetnek azok az antik szerverek, és el is mennek oda, és nem csak a warezosok.
Szerintem Magyarországon nincs annyi originál játékkal rendelkezõ PoE player hogy igazán kihasznált lehessen a CoR szerver, ti ezt nyilván másképp gondoljátok, sok sikert, remélem bejön a számításotok.

uHs Gerzson
IRC csatijukon már jelentetem az ohajt, a többihez rakták 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
A CoR soha nem volt, és nem is lesz tört!
Akinek ennyit nem ér, hogy játszhat x moddal az elmehet a p....ba!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Jo reggelt!

Gerzson! Tovabbitod a #3269-ben tett eszreveteleimet a fejlesztok fele?

kBagyula
Hja, erre célzott... mekkérdeztem.

ja, megen majd elfelejtettem: Jóhajnalt!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

uHs Gerzson
Csak fekve használható

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Viszont õ is és sokan mások is lébecolhatnak máshol és asszem itt inkább errõl van szó, hogy nem itthon játszanak hanem külföldön <#nezze>

Amit írt az építõ kritika és nem savanyúszõlõzés, arra gondolt hogy a CoR bár private mégse mennek oda a magyar private-osok mivel a törteket nem engedi be így akinek eredetije van (igen, a private-osok között is van olyan) na azok is inkább az antikokra mennek mert azt már megszokták és ott mindig vannak.

Ha a CoR tört lenne akkor talán a forgalma is nagyobb lenne, kb erre célzott Polemius szerintem.
Ha mégsem akkor majd kijavít 😊

joebacsi
ájszí 😊

Murry
Azé mondja, mert a CoR szerveren nem lébecolhat a kalóz kulcsával...

Érteeed?

spappol=swappol

Látom nem jött be a Frontline mód 😉
hát nem tom én 1gb rammal jáccok és egyáltalán nem spappol.
/3800+x2+1gb 433+x850xt pe/

joebacsi
hát erõsen gondolkodunk rajta, igazából idõhiány miatt nemnagyon néztünk még utánna

"A CoR érthetõ okokból nincs"
ezt nemértem...mikezek az érthetõ okok? 😊

joebacsi
nyah vótpár "aztafaszom" kör korszerveren, htx srácok 😉
azmeg, hogy megáll néha a szerver sajna 1.3 alatt teljesen természetes, kb nálunk is hasonló aránnyal szokott megpusztulni 😞

Murry
Nálam 2 Gb ramnál Kb 550-600 Mb a szabad memória POE2 alatt.
Szóval durván 1.5 Gb kell neki, ha ennél kevesebb akkor swappol.

item
Akkor ezért volt... <#shakehead>

Az a fegyó az az NTW 20 as meg a másik felvehetõ sniper cumó miért nem tud lõni ?? eddig tudott vakker. <#falbav>

Na jó éjt skacok, jót játszottunk! <#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

kBagyula
megint megállt a szerver. 😞 na mind1, jó8!