12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #11725 publik lámulás
8ezret megér -
errrtu #11724 naja, ennek a fele meg is van :)
-
#11723 4mag 4 giga dx11 :)! ezt értem alatta
Assiba van olyan feelingje mint a poe-nak (szerintem) járművek szarok (szerintem)! -
Bartlebi #11722 Olyan helyen jársz ahol a többség szereti a gyalogos pályákat. Persze istenek vagyunk minden téren. -
#11721 Hát hogy bika gép kell a jó felbontáshoz (gondolom). Amúgy meg járművek nélkül nem is BF a BF. A monoton gyalogsági harc hamar lefáraszt. -
errrtu #11720 "Egyébként, ha nagyon sok pénzed van egész jól el lehet vele szórakozni!"
ez alatt most mit értesz? -
Bartlebi #11719 Látván azt hogy te mostanában milyen játékokkal játszol és látván a videókat a bc2-ről, én azt mondom arma-t fogod választani. különben nem is próbáltad még a bc2-t? -
#11718 Más, mint a poe!
Sajnos járművek nélkül....! (kevés benne)
Egyébként, ha nagyon sok pénzed van egész jól el lehet vele szórakozni!
Kérdezd Landort, majd ő jól megaszondja! :D -
errrtu #11717 szerintem ne vedd meg -
Landor #11716 :) -
#11715 Garancia:
Kipróbálási -
Bartlebi #11714 Kicsit unatkoztam. -
Bartlebi #11713 3 Az erő sötét oldalán állsz?
Különben meg csak így szűk haveri körnek mutatkoztál eddig be. Vagyis annak a pár embernek biztos aki a PoE2HU-ban aktívan szerepelt. -
Nietche #11712 ja
bővebben: jaja -
#11711 Ez nem is At-4, meg nem is föld-levegő, még jó, hogy tudja mit ad el a faszi. Nekem is van tank lövegtornyom eladó, igaz, hogy nem tank hanem kispolák és nem lövegtorony, hanem egy szakadt féltengely, de csak 30 rugóért adom. Viszont hatástalanítva van, szóval leginkább semmire sem jó.
Cserébe elfogadok kevés kilométert futott, jó állapotban lévő Mi-24 típusú harci helikoptert, szervizkönyvvel és érvényes műszakival.
Amúgy majd világosítsatok fel, hogy miért annyira jó a bc2, hogy azt vegyem arma2 helyett? Van olyan jó fíling, mint régen a poe volt? -
errrtu #11710 1,nem voltam részeg mert ha részeg vagyok akkor verek és ha jól tudom nem történt ilyen
2,khmm khmm, nagyon mélyen alszom :)
3,
egyébként meg ne ismerjél már ennyire -
#11709 faszér van hatástalanítva -
Bartlebi #11708 Bazki! -
Bartlebi #11707 Arról az oldalról amikor részegen buli után hazamentél verdával? Vagy amikor asszony betörte az ablakot mert te részegen aludtál és nem tudott bemenni? Vagy szit lovag vagy? -
errrtu #11706 psszt
itt még erről az oldalamról nem ismernek -
Szankcio #11705 :)) Hááát nem akarok árulkodni, úgyhogy nem is teszem :)) No vizet azért ihatsz;)) -
Bartlebi #11704 ...vizet! -
errrtu #11703 soha többé nem iszom... -
Bartlebi #11702 Na ja. Szervert nem lát vagy a pályákkal van csak gondja neten? -
#11701 Vedd ki a ranked szerver keresést. -
#11700 semmi -
Bartlebi #11699 Állítsad be hogy az üreseket is mutassa. -
#11698 Persze, mondom single minden rendben vele, multiban nincsenek nekem a mapok.. -
Landor #11697 a part2nek az exejet is elindítottad? -
#11696 Mit csinálok rosszul ?
Eredeti Bf2re felrakom a
POE-2 V2.5 Full Client Part 1
POE-2 V2.5 Full Client Part 2
Elindítom az asztalon levő po2 ikonnal, de multiban nincsenek a poe2 mapok..
-
#11695 diktafon, videokamera? :D -
errrtu #11694 lehet, hogy beszart a dvdm? lehet, hogy jobban örülnék neki minthogy újrarakjam az egész rendszert! mondjuk az is aktuális már...
nem baj majd ma értekezem a bulin egy szakértő kollegával csak félek holnapra nem fogok emlékezni semmire sem :) -
#11693 majd figyelek :) -
#11692 jah azt kifelejtettem :D -
#11691 meg egy kokk is -
#11690 hat ezt passzolom, probald meg azt, hogy kikapcsolt allapotban lehuzod az aramot a dvd olvasorol,majd visszadugog -
errrtu #11689 Leszedtem de felrakni nem fogom mert továbbra sem látja a dvd meghajtómat a winfos!? Nem értem? -
#11688 Ha feljössz ts-re, a Geronimo nevü fickotol ovakodj, mert ratyi -
#11687 rakd ujra es a vegen van egy kerdes, na akkor ne a dvd-s verziot valaszd hanem az online-t -
errrtu #11686 Help!
nem indul a játék, állandóan valami analizist futtatna és nem látja a dvd-t
ötlet?