12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#11765 majd változnak az idők.... :)
-
Bartlebi #11764 Kell a francnak! -
#11763 -
#11762 -
errrtu #11761 Szerintem meg alapíts családot aztán nem lesz ilyenekre gondod :) -
#11760 höhö
-
Bartlebi #11759 Hja de nekem most komplett gépet kell cserélnem és nem csak vidkarit. Szal most úgy vagyok mintha most kellene vennem az első gépem. -
#11758 Így van, évente 100k elég ahhoz, hogy játssz a legújabb játékokkal. Nem max grafon persze, de elfogadható szinten. És ha okosan építesz gépet, akkor az alkatrészek felét felhasználhatod a következő vashoz. -
#11757 Azért 100k-ból most is lehet gamer gépet csinálni! -
Bartlebi #11756 Nem is érdekelne hogy barom erős gép kell hozzá de picsa drágák az alkatrészek. Mióta van pc-m azóta évente 100e-ből kihoztam egy nagyon jó gépet. Most meg 100-ból alig lehet kihozni valami normálisabbat. Szal lóvé az nincs most rá. -
Bartlebi #11755 őőőőőő BFV! -
Gyuszopapa #11754 #11734
Mellesleg a portolás végett kell neki erőssebb processzor nem azért mert akkora nagy graf bajnok játék.Többszálra van írva ami a konzolprocik sajáttossága ezért kell neki 4 magos proci vagy nagyon erős 2 magos. -
#11753 spawn bug ---> bf2/poe2-bol mar megszokhattad
HUD bug
beakad a processzor miatt ---> magasabb gepigeny, korral jar
a hitreg fos ---> bf2-nel azert sokkal jobb
a sebzés random ---> fasztudja, max ha magasabb pingu a szerver, vagy lagol
a mapok kicsik, lienárisak ---> rushban vannak nagy mapok, viszont elegge csomab mind, de hat ez a mod errol szol, CQ mapok kicsik ez teny
kevés a jármű ---> ekkora mapokhoz eleg ennyi
nincs normális ticket bleed ---> CQ inkabb TDM de azert nem olyan rossz az
kevés a zászló ---> mapok meretehez kepet eleg
borzalmasak az adminolási lehetőségek és a szevrerbeállítás, ---> kick ban mukodik kell meg valami? nekem olyan admin script nem kell ami figyelmeztet, hogy kevesebben vannak a masik oldalon, majd mikor atallunk, hogy egal legyen akkor is fogja magat es kirug
CTDk(?) ---> poeban megszokhattad
fagyások ---> mindegy hogy ctd vagy fagyas nem?
server crashek ---> minden kezdet nehez, felfoghatjuk server restartnak is
+
a gl és a sniperlámák mekkája ---> utaljuk is oket, de ha nem a ww szerverre jartunk volna akkor poeban is tobb csipa lett volna
DE A JÁTÉK JÓ! ---> ez igy van, hidd el ez alatt sem anyaznal tobbet mint poe alatt
Na de miért is?
HJa igen!
MERT SZÉP! ---> igenis szep, es pl tankban ulve erzed a vasat alattad, atmegy /szinte/ mindenen
Osszefoglalva : vannak hibai, sok a lama, de mindezt ki lehet koszobolni sajat szerverrel es jatekoskorrel...ha meg jatszani akarsz tovabbra is pc-n akkor ugyis megerett a vasad a cserere szal a kerdes lenyegeben mar el is van dontve... -
#11752 Nincs is szebb amikor lekéseled a snipereket. -
errrtu #11751 Szerintem ha moddolható a dolog akkor már csak idő kérdése és kapunk a kezünkbe egy igazán faszányos játékot (remélem) addig meg mindenki azt csinál magával meg a szabadidejével amit akar. Azt nem mondanám, hogy megbántam volna de, hogy nem keresem az időt rá, hogy játszhassak az azért számomra elég sokatmondó. -
eugabesz #11750 Mondj még egy játékot,aminél ennyi és ilyen hiba nem fordul elő??
Megjegyzem ez sem egyszerre jött,csakis egy induló,új motorra épített játék hibái,amivel együtt kell élni,bosszankodni akár...de a kinézet és maga a játék élménye ott van a szeren.
Én még nem bántam meg,hogy spóroltam rá. -
Bartlebi #11749 Szal összegezném azt amit eddig olvastam a bc2 ről.
spawn bug
HUD bug
beakad a processzor miatt
a hitreg fos
a sebzés random
a mapok kicsik, lienárisak
kevés a jármű
nincs normális ticket bleed
kevés a zászló
borzalmasak az adminolási lehetőségek és a szevrerbeállítás,
CTDk(?)
fagyások
server crashek
+
a gl és a sniperlámák mekkája
DE A JÁTÉK JÓ!
Na de miért is?
HJa igen!
MERT SZÉP!
Valaki tudna mondani valami olyan pozitív dolgot a bc2-ről ami a játék élményét érdemben növeli és érezteti azt velem hogy érdemes miatta kiadnom több százezer gyorsan romló magyar forintot(Pc és game)?
Vagy marad a szépen becsomagolt nagy rakás lósz@r az üzlet kopott polcain.
Hogy hogy a sniperlámák királya is a kedvenc játéka ellen fordúl? Mi történt kisgyerek? -
#11748 támogatom, rá is basztam hogy megvettem. -
errrtu #11747 a véleményem mit sem változott: szerintem Az a játék szar -
#11746 hind powa :D! -
Bartlebi #11745 Kösz de kihagyom a gl-ezést. -
#11744 Pigi es Kash One is jott mar gemelni velunk, aztan mondom Piginek, hogy nem szeressuk am a gl lamakat a szeron...aszondja, sajna az o gepe szar, ugyhogy csak azzal tud ervenyesulni, ugyhogy johetsz Barti gl nubkodni -
a Hind itt is hind -
Landor #11742 => új gép => BC2
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miss u :Ð -
Bartlebi #11741 Oleskon leader voltam és így lettem első :D -
Xeption #11740 Ügyes. Mennék én is ha nem hal meg az alaplapom és nem robban fel mellé a táp. -
Landor #11739 -
Landor #11738 -
Landor #11737 -
errrtu #11736
amíg te ezzel a fossal nyomulsz addig én tök jókat bukok pókeren :D
-
Bartlebi #11735 Amíg ti azzal a fossal nyomjátok én addig én inkább jókat játszok PoE2-vel!
-
Gyuszopapa #11734 Sajnos a bc2 megjelenése óta egyre kevesebben játszanak a régebbi bf-ekkel és módjaikkal,pedig ez a poe2 nem is olyan rossz.Pedig csapatmunka szempontból a bf2 mérföldekkel veri a bc2-őt. -
Bartlebi #11733 Napok óta nem játszottam nem hogy poe2-vel de mással sem. Szal nekem hogy hiányzik! -
errrtu #11732 kibaszottul hiányzik a gama... -
Bartlebi #11731 Ez mi? -
#11730 Tavasz van melegszünk :) -
errrtu #11729 ajaj a "melegedéssel" vigyázni kell -
Bartlebi #11728 Még nem hoztam el Adolftól. De félek is tőle. Mikor terhelem a gépet akkor rohadtul melegszik az alaplapi tápcsatlakozó. De már arra is rájöttem hogy az alaplap felőli oldalon kezdődik a melegedés. Na meg persze melózok ezerrel. -
#11727 na? -
#11726 Letölthetőben csak 6k :)!
Itt!