12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • errrtu
    dehogynem csak az még otthon
  • Maak
    gondolom nem delelott lesz
  • errrtu
    fasza
    azért a szombati sztrip10t nem hagynám ki
  • Maak
    Xfire be van kapcsolva mindig, mondjuk BC2 alatt meg szarakodik, szal gyere csak fel, aztan lojunk :) Poe inf is mehet felolem, csak szoljatok ram baszki.

Hetvegen max szombat de. kora delutan leszek szerintem, de ez meg valtozhat.
  • Maak
    Ismersz engem, szal elmondom, hogy mukodik, bejossz a szobaba, koszonsz szepen, majd megkerdezed : "Sracok, johetek veletek jatszani?" pl. Aztan ha ugy van akkor jossz, nem kell itt csinalni a dramat, en sem ismertem mindenkit, de ha igy allnek a dolgokhoz akkor senkit nem ismernek a mai napig sem ebbol a tarsasagbol. Akarsz jossz ha nem meg nem, konyorogni senki nem fog :)
  • errrtu
    a kevés gépidőmet pókerrel töltöm de ha lőni akarok akkor megyek majd
    mondjuk ez a poe2inf is megfontolandó, nem?
    a hétvégére valamit tervezni kellene, akármit tehát ki és mikor?
    nekem legénybúcsúba kell mennem () szombaton tehát a vasárnap este jó lehet
  • Bartlebi
    Running adott egy egyértelmű választ azon kérdésemre hogy "Elamard?" és hogy "Nem írod ki a főoldalra?". A válasz pedig tömör "NEM".
  • REPS0L
    nem az, csak perpillanat kurvasok dolgom van, értem itt tanulás, barátnő, és egyébb más apróságok, ami mellett sajnos nem tudtam jelen lenni, esténként meg főleg nem, amikor ráértem, akkor meg senki nem volt. (délutánonként)

most is kerestelek, egyáltalán nincsenek új barátaim, csak ennyit mondtál hogy ott vagy a tRsnél, én ott senkit nem ismerek, és nem fogok nekiállni nyalni érted hogy figyi engedjetek már be, pedig én úgy tudtam minden poe2hu-s majd oda kerül, de úgy látszik én nem érdemeltem ki ezt a címet.

Csak hogy lásd mennyire nem volt időm, 1h 55m -t játszottam eddig, (megvan azóta, mióta kijött a játék) és level 2es vagyok. Gondolhatod hogy nem azért fejeztem be a poe2-t, mert én cs-zek helyette, vagy bármi más szarral játszom, dehogy is, nekem a játék pc-n szinte mindig is a BF sorozat volt, amióta megismerkedtem vele és beleszerettem, ennyit mára, most megyek aludni.
  • Maak
    en ezt nem mondtam, csak aztan lettek uj barijaid minket meg ma'n le se szartal
  • Maak
    sok:1 inkabb, tobbszor mondtam mar, hogy gyere fel, de hat en megerto vagyok es nem baszogatlak :D

meglatom meg, nem igerem biztosra, szarul allok anyagilag ugyhogy nem merem megigerni
  • REPS0L
    azért ez elég fájó kijelentés, mintha nem lettem volna ott szinte mindig amikor volt valami, vagy nem játszottam volna veled rengeteget, na mind1.
  • Nietche
    én csak Hent3st tudom idézni:

mikóiszunk? mikóiszunk? mikóiszunk? mikóiszunk? mikóiszunk?
  • Landor
    ment is a logójának :DD
  • Landor
    én meg beszéltem azóta szóban Runningal és abban maradtunk hogy szervezett formában nem lesz. Ettől fuggetlenül ha összegyűlünk 15-20an, akkor az hol van megírva hogy nem ülhetünk be valahova?! ;)
  • Landor
    Nézd csak meg jobban a szervert... PoE2HU& TraitorS TS server - szóval egészen addig fogod egyedül használni amíg mi át nem megyünk ;)
    Ki van fizetve erre az évre, jovőhéten ha midnen jól meg migrál át TS3-ra!
  • Bartlebi
    Ez van ráírva min gépigénynek a BC2 dobozára:

* SYSTEM REQUIREMENTS
    *
    * Processor: Pentium D, 3.0GHz / Core 2 Duo, 2.0GHz / Athlon 64 X2
    * Memory: 2GB RAM
    * Hard Drive:15GB for Digital Download Version, 10GB for Disc Version
    * DVD-ROM: 8x
    * Video Card: Video card must be 256MB or more and contain these chipsets or better: NVIDIA GeForce 7800 GT ; ATI X1900. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required
    * Sound Card: any DirectX compatible
    * DirectX: DX9, DX10 or DX11
    * Input : Keyboard, mouse, joystick

Lehet hogy kipróbálom a gépemen.
  • Bartlebi
    Ha a PoE2HU szerverre gondolsz akkor szerintem gondold át a létezését. Gyakorlatilag egyedül használom.
  • Bartlebi
    Reggel a talival kapcsolatban írtam egy hozzászólást a clanwaros fórumra. Rá nemsokára pedig Running lezárta a témát azzal hogy "A jelentkezés hiánya miatt a téma lezárva." és áthelyezte a halott témák temetőjébe. CSak ezért gondolom hogy nem lesz.
  • errrtu
    akkor 1:1 ?
    mentem volna de kicsit sűrű a kulimász amiben leledzem per pill és nehéz kimászni belőle
    viszont örömmel hallom, hogy csaj ide vagy oda Landornál tudsz aludni tehát akkor iszunk?!
  • Landor
    A TeamSpeak szerverünk előreláthatólag jövőhéten frissül TS3ra!
  • Landor
    azért ez elég erős kijelentés így márciusban.
    még hó is van. tessék :)
    olyan amúgy biztos hogy lesz mint multkor. hozzám átjövős nállam alvős dunapartraleülős :) trs-es poe2hus :)
  • Maak
    jaaa, ok, de azt is mondtam, hogy gyere ts-re delutan, ket napja mar...
  • Bartlebi
    Nagyon úgy néz ki hogy nem lesz bf tali az idén.
  • Bartlebi
    Lehet hogy körforgalomban van és azóta nem talált ki belőle.
  • errrtu
    Pont ez az, hogy semmit! Azt mondtad nekem, hogy "most leteszlek bazze mert vezetek és épp kanyarodom" :) Két napja
  • Maak
    micsinalok?
  • errrtu
    még mindíg kanyarodsz vazze?
  • Maak
    Mind az osszes 100 orat amit jatszottal vele?
  • Bartlebi
  • Landor
    amúgy a kurva annyukat hogy most találják ki ezt is :D
  • Landor
    add a címet, lecserélem a job oldali PzDF bannert
  • Bartlebi
    Most is 16-an vannak rajta.
  • Bartlebi
    Indítottak egy infantry szervert poe2-ben. Marha jót játszottunk.
  • REPS0L
    nem is az hogy sniperlámulás, de egyszerűen átláthatatlan effektkurvulás az egész, én pl azt se tudom hol vagyok, igaz újonnan nem vagyok nagy kocka, és nincs is sok időm játszani. (sajnos)
    Visszasírom a PoE2-es időket de tényleg...
  • Gyuszopapa
    Azt hittem hogy valami baj van velem mert bf-es létemre nem tetszik a bc2-ö.De látom másnak se tetszik.
  • Bartlebi
    Hja értem és így most nem tudsz kitűnni a sniperlámulók közül. Vágom! Na de most tényleg. Sniperlámusás megy ezerrel?
  • REPS0L
    az a baj hogy itt már mindenkinek az "megy" :|
  • REPS0L
    :DDD
  • Tono34
  • Bartlebi
    Menjél csézni.