12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Me0w
    Az a drive mar nem letezik amire telepitetted anno a bf2-t. Registrybe ird at.
  • Running
    Na úgy tűnik lesz egy 15 perces csúszás, vagy 20:30 körül kezdenénk!!!
  • Zs0lt1
    húú bazzeg ez állatul néz ki, megpróbálom megheggeszteni ezt a kurva bf2-t negyedkilencre.
  • Running
    Frontlines 0.8 BETA DOWNLOAD

• Zs0lt1
    Én jönnék, csak nemtom felrakni az 1.41-et:

Ez miafasz lehet?
    Van kurvasok hely a vinyómon, stb bf2 betegségeit ismerem stb....
  • Me0w
    Jahogy 18.00 utan b+ :D
  • Me0w
    Error 404
  • Running
    Sziasztok!

Szeretnék egy kis szivességet kérni mindenkitől. Fejlesztek egy térképet, amit ma este

20:15-kor a Horda szerveren letesztelnénk. Nagyon örülnék neki ha mindenki feljönne,

aki éppen ráér, mert ha minden összejön akkor a map bekerülhet majd a Desert Conflict

mod mapjai közé is.
    A térkép sima bf2 alatt fut egyelőre, és 18:00 után lesz elérhető az alábbi címen:
    http://huncup.clanwar.hu/temp/frontlines.rar

A térképet a következő helyre kell tenni kitömörítve:
    Program Files/EA GAMES/Battlefield 2/mods/bf2/levels itt kitömni hogy legyen egy

frontlines mappa és benne két zip és egy info könyvtár, ahogy a többi térképnél.

Előre is köszönöm azoknak akik feljönnek és segítenek ötleteikkel, hogy egy magyar

fejlesztésű térkép is megtalálható legyen majd egy méltán híres modban.

Üdv mindenkinek
  • Zs0lt1
    jah a szarok felmennek de a játékok nem :P :D
  • Nauron
    pl a wow is felment rá:!P
  • Landor
    xD
  • Beers
    Csak el ne süljön :D!
  • uHs Gerzson
    Akkor fényezem a Hind botkormányát
  • TS Zolly
  • Zs0lt1
    hát vistán sok gémmel nem fogod tolni hülyegyerek :D
  • Landor
    eszed semmi fogd meg jól
  • Nauron
    ha vistára nekem felrakod akkor mek:P
  • Landor
    Pénteken (dec 8) POEzunk 22:00tól! Akinek van kedve keressen meg XFiren (landor00)
    TS klinensed legyen!
  • Beers
  • uHs Gerzson
    délelött 11-kor? kuc-kuc :)
  • Beers
    Most poe-ztam egy kicsit, alig találtam szervert ahol 5-nél többen vannak :(!
  • uHs Gerzson
    A hind vezetése tényleg csalafintás, landor is tanúja hogy milyen mutatványokat kell elkövetni amikor mondjuk váratlan szögből ránklönek ;)
  • Nagydög
    Csodalattal tekintek reatok. En keptelen vagyok a Hinddel repulni. Csak szenvedek vele. Az EuroTiger kellemes, de szegeny csattogo balnaval nem tudok hatekonyan repulni.
  • uHs Gerzson
    Majd ha egyszer lesz battlerecorder akkor csinálunk egy hind ősszeállitást :)
  • Landor
    Itt van egy!

És ez csak egy standard EuroTigeres.. Az hogy mit művelünk egy Hinddel Gerzsivel, azt a fantáziádra bízom..
  • lammaer
    Tojok én a tankokra, engem a helik érdekelnek... :)
  • Zs0lt1
    Azért vigyázni kell, mert ha HE-vel lősz tankra, az szartsem ér! :-)
  • lammaer
    Na majd gyakorlok még... shilkát meg a német cuccot is próbáltam, nagyon szép füstpamacsokat tudtam rajzolni vele az égre.
    Ködgránátról tudtam, a HE tippet köszönöm, asszem az lesz a default betöltés :)
  • Zs0lt1
    Bizony, Nagydög-nek igaza van, a bf2 modok közül a PoE-nek a legjobb a légvédelme.Próbáld ki a Shilkát vagy a német megfelelőjét (nemtom a nevét) azzal leszedni egy helit v repülőt. Ha jól eltalálod csak úgy hullanak le az égből ;-)
  • Nagydög
    Tevedesben vagyol.
    1. A tankkal 1 loves kell a helinek, utana mar egy erosebb szellokes is leveri a levegoegbol. A trukk az, hogy HE loszerrel lodd. En kifejezetten vadaszni szoktam rajuk. Anyaztak mar valami nemet csokak, mert mindig csak az en tankomig jutottak, aztan haza kellett terniuk spawnolni.

2. Ha befognak, dobj egy fustot! Nem csak fustol, hanem a szetrepulo toltetek a raketakat is osszezavarjak.

3. A legvedelem nem rossz am. Ha nem egyenesen feled repul a heli, akkor csak elmenekulni tud, mert mire megkeres, es rad fordul, addigra szetlyuggatod. Belulrol meg olyan erzes a legvedelmi talalat, mintha egy kovekkel teli konzervdobozban ulnel, amit epp leguritanak egy dombrol. DE ha feled repul se egyertelmu a kimenete a dolognak.
  • lammaer
    Végre sikerült rendesen kipróbálnom a POE-t és tetszik, a többi sok mod után is.
    Egyetlen amiben sokkal többet vártam az a légvédelem. Megszállott tankos/gyalogos vagyok (valamiért nem jön be a röpködés) de egyszerűen nem értem, miért csinálják minden BF2 modban ilyen irgalmatlanul erősre a légijárműveket szinte 0 légvédelem mellett.
    Itt a POE-ban is megvan hogy:
    - egy tankkal ágyúból 2-3 találatot kell elérni egy helikopteren hogy kinyirjam. Cserébe a heli 1 lövésből (valami lockos szarral, ami kb 2-3 mp alatt rámáll, és még ha az első csipogásra ugrok is ki a tankból, már az is késő) szedi ki a tankot, vagy egy 2 mps sorozattal a nem irányitott rakétákból. Gondolom a szép zöld négyzetek meg kilométerektől kijelzik hogy hol vannak a járművek, hogy még véletlenül se lehessen elbújni, mig a szárazföldi járgányoknál/légvédelemnél nincs ilyen. Max a rakétás légvédelmi cuccoknál, de hát azok pontossága ugyi.... :)

- kézi légvédelem sokat nem ér, abból is kell 3-4 találat egy légijárművön, persze az utántültés "nagy" sebessége miatt örülök ha kétszer bele tudok lőni egy helibe amig az a látótérben van.

- légvédelmi járművek: a rakétások felejtősek, az ágyúsok (zsu meg a fix ütegek) meg kis tűzgyorsaságúak (kell vagy 5-6 mp amig le lehet szedni egyet) és persze a heli már mérföldekről látja őket.

Szóval én a POE-ban is úgy vagyopk, mint a BF2-vel: ha nincs helikopter/repcsi a pályán akkor hullajó, de amúgy meg frusztrál a kiegyensúlyozatlan és túlzottan erős légierő.
  • uHs Gerzson
    Válalom a következményeket :D
  • Yan
    sört mersz inni?
    kitagadlak a kistekila szkvadból. :)
  • Beers
  • uHs Gerzson
    Lélekben ottleszek veled Tűzmadáron ;) És megíszom életem első sörét bf talin Beers kolégával ha már igértem neki 2 sört :D
  • TS Zolly
    Jujhogy kabe!!!! Jókis Tűzmadár hangverseny közben, azé gondolok rátok. :)
  • uHs Gerzson
    Amikor még a kezünkben sem volt a game akkor is ez volt, de mostanság nincs mit kitárgyalni és egyéb dolgok, de addig is Zolly kabe mert nem jössz bf talira :D
  • Frequency
    3 napja egy hozzászólás sincs....csak nem behal a topik gyrekek?Kár lenne érte!
  • Kovács legény
    DEC.2-án, 6 órától kezdődik az immáron 9. community találkozó, amit remélhetőleg senki nem fog megúszni tiszta tudatállapotban.
    Jelentkezés a szokásos módon,a www.battlefield.hu bal oldali menüjében. Kérjük a létszám felmérése és a névkitűzők elkészítése érdekében mindenki jelezze, aki el fog jönni. (Aki most regisztál és nem kap visszajelző e-mailt az aktiváláshoz, legyen kedves írni BurnBaby-nek egy e-mailt([email protected]) arról a címről, amivel regisztrálta magát, és aktiválja manuálisan.)
    Ennek pontos helye Pannónia utca 18. (a nyugatitól pár sarok).
    Térképis van hozzá. A hely reggel 5 óráig áll rendelkezésünkre, tehát az első BKV járatok indulásáig bárki maradhat.
    Árak (azaz ami nem az étel/itallap szerint megy):
    Italok:
    Csapot sörök
    - Dreher korsó 450,-
    - Dreher pohár 300,-
    - Pilsner korsó 550,-
    - Pilsner pohár 400,-
    Borok
    - Szekszádi kékfrankos/olaszrizling/rosé 200,-/dl
    Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
    Szénsavas üdítők 300,-/pohár
    Rostos cappy 350,-/üveg