12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
TS Zolly #5370 Ugy este 6 körül. :) Nyolc után már nem vagyok annyira éber, igy kb fél tizkor már asszony mellé bújok. :DD Xfirét lesem, ha mentek, megyek. -
#5369 Itt megtalálsz mindent a modról hogy miként mükődik milyen fegyverek vannak stb.
Mivel most suliban vagyok korlátozva van a net és nem tudom részletesen megmutatni a dolgokat.
Másodpilótaként Hot-3 rakéta járművek ellen van de a járműveknek van füstfelhője ami megzavarja a rakétát és vagy nem engedi befogni vagy még rosszabb nem is talál célba.
Az iris rakéta meg légi járművek ellen van.
Zolly te mikor is nézed ezeket a dolgokat mert én este 8 után felmegyek és mindig találok embereket. -
Landor #5368 a saját TSemen of koz xD
(bfv.hu)
szívesen látunk, xfire mindig fut, ott ugyis látod hogy mikor vagyok/unk fenn -
TS Zolly #5367 Láttam. Irigykedek is. :) De hajnali kettőkor én szunyinyok. Estefelé akarok én játszani. Melyik téesen toljátok az ipart? GBC??? -
Landor #5366 nézd Zolly, erre csak azt tudom mondani, hogy ma HAJNALI fél1kor mentunk fel játszni és a #5351 karkandos kép 2kor készült... :) -
Landor #5365 idegesítőek? most miért mondod? minket igenis szoktak szeretni ha hindezünk! xD -
TS Zolly #5364 Hello! Poe nagyon jó, de a #5354 irásodban benne van az, miért nem játszok vele annyit. Pl tegnap is 5-en kergettük egymást fallen erdejében. Ez igy nekem nem jó. :( Inkább a karkandos ökörködés, mert ott van élet. :( -
errrtu #5363 ketten lennénk mi is csakhát ez a köcsög bf2 elszívta a társam agyát és nem akaródzik neki poézni.Kitalál mindent, hogy nem látja meg azt,hogy honnan lőtték le meg szar ez meg az a fegyver pedig esélyt sem ad neki,hogy kiismerje az adott tipust.Ha ketten vagyunk akkor ált. én alkalmazkodom és marad a bf2 inf.
Thx a tippeket igy leirva egyértelműek még nekem is :)És mi van a különböző rakétákkal?Gondolok itt a hot, iris stb. valamelyik olyan lassan fogja be a páncélosokat, hogy az már szinte féj.Van rá valami megoldás? Azon kívül persze, hogy tanuljam meg használni :))) -
#5362 Mivel mi TS-n beszélünk több szem többet lát :)
De ha tippet akarsz akkor itt van pár:
Gépágyú hatásos helik és könny-páncélosok ellen, írányitatlan rakéták jók minden ellen de inkább páncélosok és zászlók tisztítására jó, próbáld kiismerni a helik irányítását mert lehet hogy a tiger sétagalopp de a hind mást igényel, mindig ketten érdemes a helit elvinni mert egyedül csak fragnek vagy jó ha az ellenfélnél jó játékosok vannak, én repülés közben mindig kívülről nézem a helit mert nagyobb látószög mellett több dolgot látok meg és tudok betájolni. -
errrtu #5361 na ja lassan de biztosan,igaz? Végül is én már annak is örülök ha megtalálom mind a repülőn mind pedig a heliken a megfelelő célpontra a megfelelő fegyvert/rakétát!Már vannak elképzeléseim de tippeket szivesen vennék :) mint például a csapdák egyesével való dobálása mert én ha hallom a pittyegést úgy beszarok,hogy már szórom is mint a sót... -
#5360 Landornak vannak képei az "eredményekről" és készül egy Hint/Tiger összeállítás videó is amihez az anyagot szedtük már jó pár hónapja
Menekülésnél meg az infracsabdák egyenkénti dobálása igen hatásos de az ellenfeleket is igen lassan közelítjük, meg hogy ne essük egy esetleges túlerőbe de, van hogy elszabadul a pokol
-
errrtu #5359 elég idegesítőek lehettek ti ketten a hinddel :)
ha néha hozzájutok még annyi időm sincs,hogy ellőjem azt a bazisok rakétát de ez már csak az én lámaságom.Annyit lehet javitani repülés közben, hogy ilyen zárótűz mellett levegőben tudtok maradni? -
#5358 Hát mi elég sokat nyomjuk a hindel mivel nagy móka amikor lő az eurofighter a tiger a tankok és menekülünk közben landor a csapatszállitó részben csavarkulccsal javítja a helit én meg próbálok biztonságos területekre navigálni xD ,infantry meg maga a tökély ami mögött a bf2 elbújhat. -
errrtu #5357 igen igen én is szoktam kínomban repkedni meg helizni de pusztán kedvtelésből ami meg is látszik :) soha nem repültem bf2ben de itt néha bepattanok agy két pillanatra és tényleg csak pillanatokra.egyébként a német csapatszállító a kedvencem (mert gyakran csak az jut :)
ezekszerint nem ugyanazokat a szervereket látja nálam a kereső ami végül is elképzelhető éppen ezért kérdeztem ipt.
ebben a modban az inf nagyon odabasz és a jármüves is jo!nekem :) -
#5356 Pedig mi a belső keresőn keresztül csatlakozunk a szerverekhez, és hogy melyiken? attól függ mihez van kedvünk, tegnap infantry volt de van hogy 1 pályáig bírjuk azt inkább elmegyünk helikopterezni vagy repülni -
errrtu #5355 szia zolly
inkább te is poézzél ha már unod a sarkipéniszkarkanjalalabadot mint én :)
ja és zekevitz vagyok a gsbf2 Senki haverja és már játszottunk sokszor 1üt -
errrtu #5354 sziasztok
Merre játszotok?Tudnátok pár szervert ajánlani?Nálam a kereső által talált kb.:120 szerverből általában kettőn vannak játékosok ami kicsit kiábrándító.Nem hinném,hogy csak ennyi embert érdekel ez a játék.A két német szerver amin játszani tudok valamilyen AMR ranked rendszert üzemeltet amit egyébként letojok csak a keresés miatt irtam le.Mivel a belső keresőben nem bizom ezért kérném, hogy pár ipvel dobjatok már meg!REmélem tudunk majd együtt játszani valamikor...
előre is köszönöm -
#5353 Az lehet de nem mind1 hogy ők jöttek be a csapatba és nem mind1 hogy arra mentek-e amerre mi -
TS Zolly #5352 Ugy könnyü ha egy csapatban többen vagytok. :DDDDDD -
Landor #5351 hétköznap éjszakai mókánk (!ami ritka) Gerzsonnal xD
Karkand istenkirály ebbe a modba! Itt csiter votam. közbe meg csak Gerzson volt a medikem :D
-
nortsen #5350 Bár ahogy látom kéne egy kis verzió update...
Arra meg most nincs időm már. -
nortsen #5349 Pár nap eltelt ugyan, de megy a szerver megint :P -
#5348 csüt péntek és szombaton is melo van ,de 11 után szerintem jövök majd éccakázni:) -
#5347 na azé b+ -
Landor #5346 félsz egyedül, mih? :D
most éjszakka egyedül felemtem mert láma gerzsi elhúzott vmi fél 11kor aludni :D
először bfv-ztem, de a siralmas assault teljesítményem után majd miután egy csávó 11.jére lőtt le a helivel, úgy gondoltam hogy nyomok egy alt-f4-et és indítottam egy poe2-t mert mondom ennyire fáradt szar nem lehetek :D
megnyugotam:
(a 3. helyért én kérek elnézést, később joinoltam :D:D)
-
#5345 Csütörtök, péntek? -
#5344 én meg most nem megyek ,dolgozom:( -
#5343 Nekem elég sok dolgom volt az elmult pár napon meg hát a meccsek, landor meg este 10 után szabad munkája miatt de ma este 10 után megyek játszani. -
#5342 xfire-ben sosem látom hogy jáccanátok baszod én meg egyedül nem megyek:( -
#5341 Változó, attól függ milyen hangulatunk van, ha pusztítani akarunk akkor helis pályát keresünk ha meg csak ownedra megyünk akkor fallen vagy orel. -
Landor #5340 mikor hol :) -
#5339 csajok!
mien szervereken jáccodtok? fasza hogy felraktam de jáccani is akarok:)
A CoR szerver meg pirosan világit nekem nemtom mija fasz van ,de nem enged fel, nézzétek meg pls! -
#5338 Új épületek:
Olesko kastély:
-
#5337 jaja van ,vagyis hogy most nincs fennt a gépen
de felrakom és ako lesz megint:)
klegeny néven vagyok rajta -
#5336 Szóltam az illetékes elvtársnak, meg nézi kb. fél óra múlva mi van vele... -
Landor #5335 xfired van? -
#5334 mámegijedtem:)
azé felmentem külföldi szerverre és totam egy kicsikét ,hát dejóvolt még mindig odabasz:) -
#5332 Én sem tudok úgyhogy nem nálad van a próbléma :) -
#5331 nah felraktam a játékot ,de nemtok felmenni a CoR szerverre miért? -
n003 #5330 ja értem hát énis a warra begyüjjtök magamnak egy egész háztájjit .. + a woodoo babákat szoktam a bill-tel csapkodni meg ijjesmik