12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • TS Zolly
    kabe te kis cafka :D
  • errrtu
    frontlines
    kéne még ilyet játszani egy kicsit nagyobb létszám mellett. kiváncsi lennék rá. nem tudom biztosan de ugy vettem észre, hogy a hátsó bázisokon a járművek azért elérhetőek maradnak tehát lehet szambázni hátra értük utánpótlás gyanánt. nem?
  • Landor
    landor lenyom egy tockost a veprjével klegénynek :D
  • uHs Gerzson
    xDDD
  • Kovács legény
    nah mivan it? mindenki fényezi itten magát, majd elkenem a szátok:)
    Zolly neked meg rákenem a szádra:D kabe
  • errrtu
    nekem eddig csak a same mod volt pepipálva a másik kettő nem. miután a másik kettőt is kijelölöm az eddigi 120 szerverből most 11 lett. telis tele emberekkel :) na jó ez csak vicc volt
  • uHs Gerzson
  • TS Zolly
    Na jó, hiszünk neked, csak el ne kezd a sírást. :D
  • uHs Gerzson
    AMR szerveren volt, aki nem hiszi majd ugyis megtapasztalja :)
  • Landor
    ezek legyenek csak bepipálva (akinek láma a netje az még a pinghez írjon be egy 100-150es értéket és akkor csak az azok alattiak jelennek meg)

• TS Zolly
    álmában, mikor belelógott az ujja a bilibe. :)
  • errrtu
    hiszi a piszi :) és mindezt hol?
  • uHs Gerzson
    Áhh milyet Highway to hell menet ment az imént az arty kapta a célt a hindek tarolták a heliket és a tankokat a tankjaink meg megkapták a maradékot már ami megmaradt nekünk
  • errrtu
    nyugi én is igy vagyok vele
    persze ekkora pörgésben feltünik néha ez+az :)
  • TS Zolly
    Játék közben nem szokásom olvasni. :)
  • TS Zolly
    én is elgondolkodtam, hogy kezdés után rögtön hogy a francba fehérítették be a kezdőnket. :)
  • errrtu
    [AMR]-]t.N.t[-Ruhrpott Experten 85.131.232.132:16567
    [AMR] TLH Pommesbude RANKED 85.214.84.94:16567
  • errrtu
    megtisztelsz o nagy fehér....
  • errrtu
    irtam is neked, hogy menjünk innen el de nem látsz aszem :))
  • Landor
    jó, látom a gyengébbek kedvéért közzé kel hogy tegyem az optimális szerverszűrő beálításokat poe2höz :D
    na majd este, csak érjek haza! :D
  • errrtu
    ott voltam zolly
    hent3s néven egy párszor kiszedtelek aszem
    bmp2 isten
    pár perc elteltével jöttem csak rá, hogy frontlines mod futott a szerveren :)
  • Landor
    balra a 2. ajto :)
  • TS Zolly
    kabe, de azé köszi. :)
  • TS Zolly
    Találtam egyí népesebb szervert. Gulf of oman ment ép. Tudok még lüni. :) Csapatomba 2 k/d ratioval vótam az első. Majd koneksön problem. Fel az antik 7-re. Nyocan voltunk, frontlájn dripno vagy mi, karika végére első. :DDD
  • bakvarnyu
    nem utálok én senkit se csak az öntömjénezős módszer nem tetszik
  • Landor
    szar a neted vagy felmentél egy ratyi szerverre (bár ilyennel még nem találkoztam, pedig megjelenés óta egyfolytában játszom)
    szerintem próbálkozz tovább, ilyen lagos kapcsolattal nem is lehet élvezhetően kipróbálni a játékot(ajánlom az AMR szervereket)
    a rangokat meg szard le, ez az a játék ahol kurvára nem érdekes :D
  • Landren
    Sziasztok!

Tegnap kipróbáltam a POE2-őt, hát, érdekes volt!
    Első meglepetés, hogy a játék nem kicsit túlértékelte a rangomat, dagadt is a májam. Na de azért, hol vagyok én attól...

Következő pár dolog már nem volt annyira szimpatikus:
    Igaz délután játszottam, de csak 4 olyan szervert találtam amin voltak is, bár azokon sem sokan.
    Aztán a pingem 3 és 1000 küzött ingadozott.
    Volt olyan szituáció, amikor látszólag minden ok nélkül olyan lassan tudtam csak menni, hogy még egy csiga is állvahagyott volna, ráadásul ez a legrosszabbkor. Bosszantó volt.
    Azért majd még próbálkozom vele...

A rangom! Röhej...

• n003
    lám a vagyok én bf2-be is nemho poénba.. azé nyomulok csapatba hogy ez ne tűnnyön fel senkinekse :DD
  • Landor
    na gyere jáccuk le poe2be xD
  • n003
    nono elég vót mára a csapadékbó
  • Landor
    jajh gyerekek ennél szebb ajándékot mint az utolsó pár hozzászólás rólam, nem is kaphattam volna nőnapra xDD
    most sírok a meghatódottságtól :D
    köszönöm!
    i láv jú oll! :D
  • Teso2
    H.N.D. Ts Zolly / f****d érjen bokádig!!!:))))
  • errrtu
    délutánonként én is vagyok persze ilyenkor a fiam állandóan belóg valami himihümi dologgal csak hogy nézhesse a "papit kommandózni" :))
    na ilyenkor van a légiháború mert az ugye nem oly kegyetlen persze néha becsúszik egy voodland1.2!!!
  • errrtu
    akartam is kérdezni,hogy hogyan sikerülnek a képeid illetve mind sikerül e amit készítesz gondolom prt screennel?Nálam elég random módon üzemel a dolog sajna ja és persze pont ami kellene nincs meg
  • uHs Gerzson
    Landort vagy szeretni vagy utálni lehet csak, személyesen is ismerem és csak annyit tudok mondani ha valami neki bejön akkor abból a legtöbbet akarja kihozni és ígyen vagy olyan módszereivel nyilvánítja ki a többieknek.
  • n003
    hát én még G.Erzsit nemláttam fényezni magát pontokkal .. de az elmúlt 5k hsz-ből talán 5-10 ponttáblázat lehet itt vagy még annyisem .. szerintem Landor meg csak azéé rakta be hogy felkelcse az emberiség figyelmét a játék iránt nempedg hogy ők mekkora kockák (legalábbis remélem..)
  • rekettyes
    Még te nem is de a kollégád.Elég uncsi.
  • uHs Gerzson
    Írom az újdonságokat, segítek az embereknek, játszok a moddal, nem vagyok gúdspid hogy a statjaimmal fényezem magam és élvezkedjek rajta...
  • uHs Gerzson
    Hát igen este 6-kor én még vacsizom meg csinálom a dolgaimat, egyszer próbáld meg este 8 után megnézi milyen :)
  • rekettyes
    Ez a fórum nagyjából arról szól, hogy Landor meg Gerzson folyamatosan fényezik magukat.