Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
xfire-t rakd fel és te is látni fogod, hogy hol játszunk. Jah és ne játszd itt a ha kellek persze szöveget bazdmeg! 😄
a ts címet meg beirom msn-en, szal ha kijöttél wowból akkor látod 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TS Zolly
Elöbb a munka, azután csak a szórakozás. Kettõt ne keverd! 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TDC Geronimo
Szólj rám, ha lesz valami és ha kellek persze 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tegnap, meg mielott a COR szerverre koltoztem volna a Rulezen jatszottam kicsit. Ket TD(vagy TR?) klanjelzesu urge repult folyton a EuroCopterrel. Szerintem 10 perc utan mar csitereztek, mert addig vagy negyszer lotem le oket tankkal. Odajottek, leestek. Odajottek, megsoroztak, fordultak egyet, leestek. Nagyon ment. <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kiveve, ha az embernek van a rakterben egy Kis_Tesoja, aki szervizeli a jarmuvet. <#vigyor>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fsensei
Te se ismered a percdíjat amit a szórakoztatásodért kérünk😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Zs0lt1
hello, a két asszi pálya valami kibaszott jó!!
Csekkold a #3493-as hsz-t 😄D

TS Zolly
Rezsi óradijamat még nem is tudod hisz!!! 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
gyere hozzánk ,persze ha más csapatnak nincs nagyobb szüksége rád😊

www.czekoart.hu

TS Zolly
Mivel nem vagyok CoR tag, de ha esetleg indulna, és kellek nekik, akko menek. Ha nem indul, vagy nem kellek nekik, mint szabad úszó bármelyik nem pisis klán ( klánok ) számíthatnak rám.

Kovács legény
hát ez igy kevés akkor ,tessenek jelentkezni HE!

www.czekoart.hu

Running
Ahogy nézegettem a feállást.
Van két teljes csapat: Horda és JCSR
Talán lesz még egy: CoR
Dr.-FRX együtt egy csapat ha megoldják
Dragon: 3-4 embert tud adni
trs: még szervezkednek
coRDHA: 3-4 ember biztos van
SoG: 3-4 emberük lenne
7th: még nem jelzett vissza
GBC: nem tudom, szerintem senki
GS.bf2: nem jelzett vissza
Lob: senki
Vény: senki
Hba: nem jelzett vissza
Wing: szerintem senki, hulla csapat
25th: senki
HRC: senki

Fsensei
Hát a POE 2 topikban már ott számolják hogy hányan vagyunk rá😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Zs0lt1
A tRs-t is próbálnánk beizzítani, csak éppen a szolgáltató szerverei(srv.hu), ahol a fórum van behaltak.

Kovács legény
tényleg? fasza ,akkor csak a belsõ oldalunkon szar az info áramlás:/

www.czekoart.hu

Running
erdõs benevezte a csapatot a poe2 kupába, huncupon kint is van. <#idiota>

Kovács legény
POE2 kupán indulo csapatok!

Mivel tök ugy néz ki hog a JCSR nem indul ,
jelentkeznék malamelyik csapatba ,hogy lehuzzam a szinvonalat😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
reggelt!

www.czekoart.hu

TS Zolly
Azok a legjobbak pedig! 😄

TS Zolly
Német helivel? Gunner tud csak légi célt befogni. Tegnap Rogerék életét megkeserítettem vele, miko lövész voltam. Két ereszd el a hajam elég is egy enemy hilonak.

Hatt
Szép jó reggelt.
Ez a játék iszonyat nagy😊
Tegnap feltetették velem a srácok és hát meg kell mondanom nem csalódtam pedig a 2 assaultos mapot amit meg akartam nézni, még nem is láttam😊

Elastic An-usZ Boys

Meg tegnap volt valami fickó a Highway To Hell-en, aki valami -243-as pontot szedett össze a német oldalon a második körben (úgy 11 körül). Épp kiszálltam, és csak egy pillanatra láttam, de elég tehetségesnek tûnt... 😊
Danee
de nem a légvédelmi, mert azzal én még sose szedtem le semmit 😊
az amivel a tankokra kell vadászni a német helivel 😊

Fsensei
Na mert azt nem látja hogy húzod a zászlót...NMeg sztem kurva kevés kasztnak van gránátja és elég kicsi az esély arra hogy az a kurvakevés eltaláljon és megöljön...<#lama><#mf1>

TS Zolly
Befogja az.

Danee
a helinek a befogós raksija miért nem fogja be az ellenséges helit?? Végre kitapasztaltam hogyan vadásszam le a shilkát erre hátbalõ a hind vagy 60 raksival 😊))

uHs Gerzson
Az a gyerek csak a légi jármûvekben láttam de a helikben sem volt mindig sokáig, mert vadásztak rá a tankok 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Cobra.
Igen, õ elég jól repült, mindíg úgy szedte ki a helit, hogy észre se vettük.
Viszont a CoR szerver nem igazán bírja a 40 embert, vagy a 64 fõs térképet, mert marhára beszaggatott néha az egyik pálya. Utána hogy elmentek többen is és 30 alá esett a létszám, mindjárt sokkal jobb lett (a pálya is kisebb volt).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jo moka volt a COR-on. Nehany eszrevetel.
1. A "befogos" raketak eleg idiotak. A Hind raketai rulett jelleggel intezik a befogast. Ritka idegesito, hogy a celkereszt kozepen uldogelo tankot sem kepes olykor befogni. Es persze szabadszemmel sokkal korabban kiszurom a tankot, mint hogy egyaltalan erzekelje.

2. Fel szokott tunni egy Mattyolka nevu felhasznalo. Na ot kene kitiltani, mert kib... jol repuli a SZU-25-ot es nem is igen ad eselyt, hogy mas elvigye.

Kovács legény
hogy lehet zoommolni füstgránáttal?

www.czekoart.hu

ja.. könnyítsd meg a dolgát, hogy csak egy repeszgránátot kelljen bedobnia a füst közepébe... <#lama><#idiota>

-tRs-Landor

Fsensei
Hát én is szoktam használni zászlófoglalásnál a füstöt mert úgy legalább nem szednek le messzirõl...

arty
LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Forza.

Zs0lt1
alapjában véve nekem sincs semmi bajom a füsttel, csak akkor ha foglalásnál bedobálnak párat.

Én a flashbanget (fõleg a mostani formájában) nagyon utálom de a füstel soha nem volt bajom, abban teljesen igazad van hogy foglalásnál elég nagy hülyeség

TS Zolly
És ha véletlenül csak egy papir repülõt dobott el?

Zs0lt1
azt még a füst elõtt látom, hogy eldobja

TS Zolly
És nem szabad meglüni, mert nem lesz meghivva GYESZNYÓ torra. 😊

És hogy fogod fejbelõni? Nem fogod látni a füsttõl! <#idiota>

kBagyula
na mostmár ha valaki eldob valamely pályán egy szmókot (UKR: saska) az gyesznóvágásra készül.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Nem tök mindegy? Igy is kitaláltad mit akartam irni nem? Sertés akko wazze! 😄D

kBagyula
😊) gyesznyó az teeee! 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Jaja! Jójaz! Fõleg télen desznyó vágás után. 😄

Running
Jó az a füst, csak tudni kell használni.

TS Zolly
Há durcásan is, de nem bánom. 😛

Zs0lt1
Jó akkor módosítom a dolgot, aki zászlófoglalásnál használ füstgránátot az kap egy szép fejest 😄

TS Zolly
Akkor én egyedül, használhatok illent ungaryse szerveren? 😄

jól lehet rohamozni is vele. Odavágod az ellenfél felé (pl. sniper), aztán végig a füst irányából közelítesz.

Zs0lt1
nna jó ilyenekre persze, de nem az, hogy bemegyünk öten foglalni és a faszlámája elszór vagy 3 füstgránátot. Azzal csak jobban tudni fogják, hogy ottvagyunk.

TS Zolly
Jómagam figyelem elterelésre szoktam használni csak. Eldobom jobra, ellen arra felé megy, mert azt hiszi ott vagyunk, vagy onnan jövünk, én meg szép lassan balról lezsedem öket. 😄D Én speciel fogom használni ezentúl is. 😄D Ja és: 😛