12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Kovács legény
    nekem a tuléléshez a nagyok ellen:D
  • n003
    malac is kellett??
  • Kovács legény
    régiiii széééép időőőők szip-szip azok voltak a nagy csaták igazán ,oda még több kellett a máknál...
  • joebacsi
    "Példa, ellen tank az oldalát mutatja, nem volt értelme rálőni mert simán kitolatott/előrement mire odaért volna a rá kilőtt lövedék."
    lamik ellen lehet, hogy ez jó taktika, de az én lövedékeim elől se nagyon tolatsz ki, max egyszer-kétszer, hát még az übertankosok elől :)
    szerintem egy aberdeen-i tankcsata hangulatát még egyik bf se tudta úgy visszaadni mint az eredeti (tudom, csak egy későbbi peccsel jött ez a map, de akkor is) :)

amúgy six csabika jaja...icemanel milyen iszonyat légierőt alkottak anno, te jó isten :)

a vadászok pedig azé voltak, hogy védjék a b17et, ennyi :)
  • haxoror
    Na igen, emlékszem pl egy csabika(?) nevű playerre aki a sztratoszférából osztotta a népet és nem volt ezzel egyedül.

A B17-é túlmelegedett DE a vadászé nem, kissé unbalansz.

Példa, ellen tank az oldalát mutatja, nem volt értelme rálőni mert simán kitolatott/előrement mire odaért volna a rá kilőtt lövedék.
    És ne gyere azzal hogy szkill kellett hozzá, mintha a BF2-es tankokhoz nem kéne... Mindenhez kell szkill viszont a bf42-es tankokhoz acélidegek is kellettek hogy az ember elfogadja a BÉNASÁGUKAT
  • joebacsi
    "15 bomba vadászgépeken"
    viszont toronygéppuskával, apc-vel, aa-val simán lőhetőek voltak, illetve ha lemásztál bombázni vadásszal az - igaz árkád, de még attól jó - energiaharc miatt ha volt fennt normális ellen pilóta, simán leszedett (nehezebb volt megtanulni jól repülni)

"B-17 géppuskája túlmelegszik"
    amíg túlmelegszik, addig simán le lehet lőni vele egy vadászt (pl nemtom emlékszel e pt|ryan -re)

"lolzor tankok"
    jó hülyén lőttek, meg billegtek, de legalább kellett skill a tankozáshoz, simán rá lehetett érezni, és egy idő után horizontról is simán el lehetett találni a másik tankot

"legjobb fegyver a kézigránát"
    jah, hát nem 2x2 centis területen sebzett, mint bf2ben, de nem volt belőle túl sok...
  • kBagyula #5323
    Cora: 9990.- elég baráti nem?

A PoE2 meg úgy sirály ahogy van.
  • rekettyes
    Sőt még a 2142-t is! Csak várok egy barátibb árra.
  • rekettyes
    Én a POE-t is imádom meg a sima BF2-t is. Sőt még a Special Forces-t is.
  • Landor
    akkor huzz a gecibe az uavoddal meg az unlockjaiddal egyutt a picsaba másik topikba innen :D
  • rekettyes
    ezek igenis marha jó újítások ha tetszik ha nem
  • haxoror

15 bomba a vadászgépeken, a B-17 géppuskája túlmelegszik, lolzor tankok és a legjobb fegyver a kézigránát...

• uHs Gerzson
    Flém!!!
  • joebacsi
    ez kimaradt:
  • uHs Gerzson
    Látom megjöttél xDDD
  • joebacsi
    ...önmagában is elég jó volt modok nélkül viszont ugyanezt a BF42-ről nem lehetett elmondani....

• TS Zolly
    Hát nem tom. Egyes lövésen leadok 4 lövést, tuti fekszel.
  • haxoror
    G36-ot ritkán használok de tényleg elég nehéz vele mellé lőni.
  • haxoror
  • mesor
    G36 szerintem simán bugos! :)
    Ha mellélősz az embernek akkor is talál.
  • haxoror
    Az m16 el van átkozva!!!!!!

Kedvenc jelenetem amikor 20 méterről az ellen mellkasára célzok és látom ahogy szikrázik körülötte a fal és ugyanez visszafelé, egy csomószor van olyan hogy közelről lőnek rám m16-al és nem találnak el.

G36 SOKKAL pontosabb.
  • haxoror
    A tank "csak" helik és APC-k ellen szar amúgy én meg vagyok elégedve a sebzésével, gyalogok ellen a géppuska szuper és ha nagyobb lenne a löveg splash-damage akkor a reptér helyett a tanknál állna sorban a nép.
  • Beers
    A sebzésről jut eszembe! LOL
  • TS Zolly
    Már bocsi hogy bele ugatok a beszélgetésetekbe.

Akárki akármit mond, legjobb fegyver bf2-en az m16. G36e a közelébe sem ér. Én már csak tudom, hisz ráéreztem már az m16 fegyverre, addig g36e-el mentem. Két kattintás, és enemy fekszik. Zumolás nélkül ráadásul. Sokkal jobban szeretem még az ak-nál és az rpk-nál is. Jók ezekis, de nagy a szórásuk, és az ak nagyot üt vissza. Magyarán, csak megkell az alap fegyverekkel tanulni bánni. Bár landornak q igaza van, poe2-en egyszerüen isteni a sebzés, jobban megcsinyáták.

Játszottam pár órát anno a vijetnámmal, ott is inkább assaultos voltam, ritkán ültem tankba, ám nem himbálozott lövés után annyira mint egy bf42-es tank. Na ott lehet tengeri betegséget kapni. Vijetnámba kb annyira hintázott a tank, mint dc-en a mega tank. De nem ezek miatt nem játszottam a vijetnámot. Poje egyet is kipróbáltam, nem volt az annyira rossz, online is bele mentem volna, de sajna tört poje szervert nem találtam. Mert a vijetnámom biztonsági másolat volt. Vagy van. :) Valahol.
  • Landor
    Tévedsz, nem játszok már sima bf2 szervereken, így én magamat érzem szerencsésebbnek

Az unlock KELL? na ne.. csinálták volna meg értelmesre az m16os és társai sebzését, ne pedig az unlockra itán kelljen sopánkodni. meg lehet nézni poe2ben (hogy témánál maradjunk) hogy milyet sebeznek az assault fegyverek!

A tank ebből a szempontból jobb, na de mit ér a jó fizika ha szar a sebzése
  • haxoror
    Ahogy érzed, lehet hogy más szervereken játszunk és én vagyok a szerencsésebb.
    Ja meg azt kihagytam hogy főleg 32-es infantry szervereken játszom, nekem az jön be és nem warról beszélek mert az tényleg gáz, csak akkor lenne jó ha 16 vs 16 lenne MINIMUM!

Az unlock kell, akárki akármit mond az M16 sehol sem ellenfele a G36-nak.
    Pontszerzés. Nem tudom pontosan mire gondolsz, néha felbukkan egy egy balfasz aki mániásan le akar késelni mindenkit (gondolom a késes plecsnire hajt) de hamar megunja hogy többet fekszik mint játszik és ugyan ez vonatkozik az "Ammo! Here!" emberkékre is, csak fölöslegesen elárulják a helyzetüket a csomag-spammel szal ők is hullanak ezerrel.

A squadokkal és a leaderspawnal sincs akkora baj (korábban én is utáltam) mert ha beindul a darálás nem tudnak olyan tempóban visszaspawnolni mint ahogy halnak és "halá" az UAV-nak a leader sem tud örökre elbújni hogy a végtelenségig rá spawnolhassanak.

Tank. A bf42 vagy bfv tankjaihoz képes felüdülés hogy bf2-ben végre nem aknavető van a löveg helyén és nem himbálódzik megállás nélkül, persze lehetne mégjobb is de addig szerintem alaptankok közül a bf2-es tankok a legjobbak.
  • Landor
    na akkor nézzük sorjában
    unlockrendszer NAGYON gáz, akárhogy is megvan már mindenkinek minden ribbon meg unlock, akkor is publik a pontszerzésről szól, ez egyszerűen beleivódott az emberekbe az idő során.
    Rókalyuk, láda: össze sem lehet hasonlítani mondjuk egy 6 tetszőleges leaderre spawnolható mozó ponthoz a térkép egész pontján, jah plusz ezt megfejelve a legnagyobb baromság, az újraélesztős medik kaszttal!
    'tankok végre tényleg tankként működnek'; nekimegyek egy bokornak: -10%HP, splash damage nevetséges olyan 0.5 méter hatótávolságú, meg az egész lebutított damage rendszer assaultnál és tanknál egyaránt egy rossz vicc.
    Squadrendszer.. egy bfvben SOKKAL nagyobb csapatjátékra és odafigyelésre ösztönöz! A bf2ben minden olyan készre gyártott, majdhogynem csak a hentre kell figyelni, mert ugye ugyis a leaderre spawnolsz. Ezért játszok majdhogynem mindig leadert, mert ott még használni is kell egy kicsit az agyát az embernek.
  • haxoror
    Sokan mondják hogy a BFV csak töltelékrész volt, szerintem viszont eddig a legjobb bf (a maga idejében) az összes közül.

Az viszont tényleg lehet hogy a BF2 elég gyorsan jött utána szal ezért volt BFV alá kevés mod.
  • haxoror
    Az unlockrendszer nem annyira gáz mert egy hét elég ahhoz hogy mindenki megszerezhesse azokat a fegyókat amit akar, a ribbonhajszolás meg szerencsére már lecsengett, akinek ribbon-fétise volt az már úgy is megszerezte mindet.

Mozgó spawn (rókalyuk, láda) BFV-ben is volt a scan/UAV meg... na igen azt én is utálom, muszály mozgásban lenni.

Viszont van végre sprint, a tankok végre tényleg tankként működnek és a squadrendszer ill az élet/lőszertöltő ládák hiánya rákényszeríti a népet a csapatmunkára (legalább is azokon a szervereken ahova járok)
  • uHs Gerzson
    "ekkor volt PoE, BG modok megjelenése"

Pontositok BG már 42 alá is elkészült de nemigazán volt sikeres.
  • uHs Gerzson
    Mindenkinek más bf rész volt a kedvenc. Az hogy 42-höz több mod készült mint BFV-hez nem azt jelenti hogy BFV jobb lett volna önmagában és ezért nem készült annyi mod. Én abban látom ennek okát hogy amikor 42 kijött nagy lehetőséget láttak benne és megkezdődött FH, DC és még sorolhatnám, amikor BFV megjelent jó volt, finom volt, de a modok nem akartak áttérni rá mert sok lett volna 2 játékra fejleszteni ekkor volt PoE, BG modok megjelenése, és a játékosok számát is iderakhatnánk oknak. Manapság déjzsavű hogy bf2-re több mod jelenik meg mint 2142-re.
  • Landor
    Gulf Of Oman..
    Jah, annyi jó újítás.. mozgó spawnpont, uav, kommander mindet lát, spottedet mindenki látja, statláma unlockrendszer, dejo..
  • haxoror
    Karkand?

Felraktam azóta a BFV-t és a DC-t is de a BF2-ben annyi (jó) újítás van hogy már nem tudtam visszaszokni a régebbi játékokhoz :/
  • Landor
    jopár mod volt a levegőben a bfvhez, de többnyire kenszeld lett a bf2 jövetele miatt
    ami most érdekesség a bfv terén hogy 1-2 bf2 mappot megcsináltak a poe1 mod alá :)
  • haxoror
    Na igen viszont a BFV önmagában is elég jó volt modok nélkül viszont ugyanezt a BF42-ről nem lehetett elmondani, szerintem ezért nem készültek modok a BFV-hez.

Ja és a BF2 is elég jó önmagában ezért valszeg azok a modok lesznek rajta népszerűek amik teljesen megváltoztatják (pl ww2)
  • uHs Gerzson
    42-s időszakban legalább volt idejük a modoknak kibontakozniuk, bfv-ben meg igazság szerint PoE volt az egyetlen igazán nagy mod, Bf2 az már elégé más tészta de reménykedjünk, hogy sokig fognak az ez alá készült modok élni. BF2142? az meg SUXX és akármivel próbálkoznak nem lesz népszerűbb.

Ja és mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa végig a PoE2 zenéket, mert én nem tudok betelni vele.
  • haxoror
    A PoE BFV alatt sem volt annyira népszerű (sajnos) viszont a DC nagyon népszerű volt és jön a FH is ami remélhetőleg visszacsábítja azokat akik ugyan megvették a BF2-t de nem jött be nekik mert a WW2 témát szeretik.

A 2142 szerencsére nem túl népszerű() szal vetélytárs egyelőre nincs mivel a quake wars meg a frontlines kitudja mikor fognak megjelenni.
  • Nagydög
    Ja. A multkor az Antik szerveren POE-ztam ismet egy nagyot. Regebben allandoan pangott.
  • uHs Gerzson
    A vicc ott is lehet, hogy nem csak ezzel a moddal de a többivel sem fognak annyira sokan játszani, de ahogy látom egyre többen jönnek vissza bf2-zni és ezt ebből látom, hogy egyre több szerver van tele kb. olyan 7-8.
  • TS Zolly
    Ezzel csak az a baj, a sok statbuzi ugysem fog ezzel jácani. :(

Statbuziság. :) Tegnap csak ugy harcolgatok, csak horcolgatok, és egycer csak dobszoló majd megjelent egy medál. Kérdem téesen, az a kék szallagon figyegő arany szinű medálban lévő madár izé az mi? Nem tudták megmondani. Kiléptem a játékbó meglesni. Gud kondukt vagy mi a fax az. És a pojén, ez lett ebből a harmadik. Azt sem tudtam, egy dolgot többször is meglehet kapnyni. Kell hozzá 250 játék idő. Hm. Te q élet! 750 órát elb@sztam az életemből ezért a játékért! Igaz majd 2 év alatt. :)