12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
n003 #5450 XDD -
#5449 jaja csak persze Gerzsi fejével :DD -
n003 #5448 kb erre gondolsz??
-
#5447 Gerzson és a csúnyán nézése? :D
A kocsmai piálásainkból nem emléxem ilyenre :DD -
#5446 Elmentem vidékre úgyhogy nem szétbarmolni a topicott mert nagyon csúnyán nézek rátok -
#5445 PoE2 update #95:
Su-27 Flanker
Modernizált SVD Dragunov
Lehet hogy pár régi PoE1 pályát átraknak PoE2-be az első Blue Nile:
Gerzson signing off... -
#5444 aztadekurvajók:) -
#5443 Crimean Beach Assaultról 2 extra kép:
-
#5442 Humvee 2.0:
-
#5441 én lehet csak késő este tok menni ,de kiprobázom az tuti -
#5440 Ma este elkészülök az új térképemmel, amit egyelõre BF2 alá fejlesztettem. A DC megjelenésével átalakítom arra. A térkép neve Tikrit SCUD Factory. Egy föld alatti bázison játszódik.
Akit érdekel a térkép, illetve szívesen jönne bugokat keresni, amibõl számos van, az Kedden 13.-án 20:00-kor jöjjön fel a Horda szerverre, jelszó nem lesz. Kíváncsian várom a véleményeket, javaslatokat...
Horda server ip: 217.113.62.87
Port: 17000
pass: -
MAP LETÖLTÉSE INNEN!!!
A térképet a következő helyre kell tenni kitömörítve:
Program Files/EA GAMES/Battlefield 2/mods/bf2/levels itt kitömni hogy legyen egy frontlines mappa és benne két zip és egy info könyvtár, ahogy a többi térképnél. -
Landor #5439 te is jösz amúgy joebá? -
Landor #5438 a lényeg, hogy számunkra garantált lesz a szórakozás xDDD -
#5437 nem feltétlenül ebben a sorrendben :) -
Landor #5436 ..vagy mind2 :DDD -
#5435 Nem, telehányja :D! -
#5434 Fel fogja robbantani :) -
Landor #5433 legalább 2 kamera legyen nállad :DDDDD -
#5432 "dawe egy dúrva nagy meglepetéssel készül az egyik repülővel, de ez legyen még egyenlőre titok! xDDD"
wtf? asszem ideje készülnöm xD -
Landor #5431 mi tuti hogy megyünk trs-esek!
és valszleg 2 napos lesz, nem úgy mint két éve hogy félnapos röpke bámészkodás :D
szakszerű és tudatos részegedés lesz :D
dawe egy dúrva nagy meglepetéssel készül az egyik repülővel, de ez legyen még egyenlőre titok! xDDD -
TS Zolly #5430 :D :D :D -
#5429 Lehet
De nekem elégé Ar-15-re hasonlit :S -
TS Zolly #5428 m4-nek mindig van rendes hagyományos célzoja pl. -
TS Zolly #5427 Nem erről linkeltél poe ápdétet a #5413 postodba??? :DDDDD -
n003 #5426 aha .. és mi a különbség?? mintha rövidebb lenne a puskatus a felső képen, meg a cső külseje síma!? -
#5425 AR-15? -
TS Zolly #5424 Mert tervezzük, elmegyünk idén.
Képekhez azé nem irtam, mi melyik, hogy lássátok, első nézetre nem sok külömbség van. Ezekenn kivül, rengeteg vátozatuk van, mint a kalasnyikovoknak.
Na ha ezt megmondod mi, kapsz egy irásos baráti elismerő hátbaveregetést. :D
-
#5423 Lesz ám aug 11-12 környékén ha jól emlékszem, de legalább a képek elé írtad volna melyik mi :P -
TS Zolly #5422 Na az első kép car14, második m4. Egyébként mindenki tud erről a kecskeméti esetről. :)
Idén lesz repülőnap? -
#5421 Annyit el kell mondanom hogy 2 éve amikor kimentünk a kecskeméti repülőnapra akkor volt kézifegyver bemutató ahol gero szerint egy M4 a hivatalos kiírás szerint Car-15 volt kirakva :)
Innen jött az előbbi hozzászólásom xD -
TS Zolly #5420
-
#5419 "De az nem is M4 hanem Car-15" xDDD -
#5418 nna Gerót lehet átcsábítani, hogy van m4 :D -
errrtu #5417 csinyájjon hozzá játékosokat is :) -
TS Zolly #5416 Ja, mennek. Láttam pár szerveren pont az futott. De sajna üresen. :( -
errrtu #5415 tudom tudom :) gratula hozzá. tényleg hol vannak a titkos átjárók? -
#5414 Lol, woodland szokott menni a szervereken? Azt én csináltam.Mi a fene. -
#5413 PoE2 update #95:
Az amerikai tengerészgyalogság fog besegíteni Németországnak.
M1A2 Abrams:
M4A1 hangtompítóval
M249 SAW:
Gerzson signing off... -
errrtu #5412 tegnap leirtam két szerver ip-t. csekkoltad? egész jókat lehet játszani ott. mondom ezt annak ellenére, hogy tegnap pont woodlandon ukrán oldalon szinte csak én voltam medic és talán ha egyszer élesztettek fel a leaderem egy rambó volt csak ment előre ... na mindegy. a VERP nagyon büntet csak kár, hogy mindenki avval kente :) -
TS Zolly #5411 Szerintem is jó, hisz csak oda tudnak születni, nagy létszámnál meg nagyon pörgős lenne a játék. :)