Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
A számból vetted ki a szót 😄DD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Na!!!! Lassan csordogáljon a nép a szerverre! 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Ie és netcápa alatt is szépen gyün.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Hát akkor looserek vagytok, mert nekem mindkét böngészõ alatt mûködik.
Bökdöstök mindenre ami villog, aztán meg csodálkoztok, ha nem megy vmelyik lap <#buck>.
kBagyula
Bakker, a legfrissebb FF van fenn. <#schmoll2> De IE alatt mûxik.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Szedjetek le egy jó böngészõt. Van sok a neten, pl Firefox legújabb verziója😉

Lehet, hogy rossz tekknikus vagyok, de akkoris hölye kocsog valve!
kBagyula
Todod: a teknikának nincs ördöge, csak béna teknikus. <#rolleyes><#hehe><#hehe><#hehe>

kBagyula
há, nemtom nálam azzal is ilyen: shot

Rávettem magam, hogy a Steam-et felrakjam úra, az újratelepített gépemen. Sikerült a d:\games\steam helyett a d:\games-be tenni.. Áhh mondom no problem, leszed, felrak újra.
Le is szedtem, de feltünõen sokat szarakodott. Már éppen a kilövésen gondolkodtam, amikor látom, hogy mindenem eltünt a games könyvtárból.
Ezúton szeretném üzenni a steam-et író programozóknak:
----
Tisztelt Valve kht.

A jó kurva anyátokat

Tisztelettel
Hajmási Norbert
----

Milyen már az a program, ami úgy uninstallál, hogy törli a könyvtár teljes tartalmát?
Tele volt játékkal, persze az update-eket is a játékok homjában tároltam..
Grrr, de azért játszom ma is, nem babrál ki velem a technika😉
joebacsi
firefoxal minden jó...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Yan
hogyne, minden laphoz mást 😊
majd elmondjátok ha van rajta vmi fontos.
amugy nehéz megkeresni a 250. sort?

&#165; xfire: kistekila

joebacsi
firefoxal jó, hasznájjá aztat

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Yan
<#wow1>
ez a lap csak bizonyos böngészõre jó? akkor kihagyom 😉

Running
utánanézek miért, cache törlés próbálj meg, illetve más böngészõt.

uHs Gerzson
Nem mondott pontos idõt, meg amugy is neki nemigazán jöb be a poje így sivatagi rókának álcázva elmegy DC-zni 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zolly most hívott jáccani! 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Én még azt sem tudom szabad leszek-e este, mert egy hívást várok 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Na!!!!!!!!!!!!!!!!! Masemnemjáccunkhe?

TS Zolly
Ezt skubizd meg Dzsotata! Bár szerintem a Magyar illetõségü Tûzmadár szalon zenekar sokkal jobban nyomja mint az eredeti zenekar. 😄

Yan
az aláírásodban szereplõ huncup oldalt sose tom megnézni 😞
"Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/html/www/huncup/public_html/components/com_joomlastats/joomlastats.inc.php on line 250"

TS Zolly
Nem halloween az te! Helloween e-vel! Régi albumuk a kerájak ám hé!

Running
Nyugalom, ma délelõtt feltöltöm az albumot a titkos tárhelyre ahonnan lehet cibálni. Már ezer ember nyûglõdött utána..

joebacsi
te hallod, ez a Halloween - If áj kud fláj annyira istenkirály, hogy leírhatatlan, naponta legalább egyszer azé mászok el erre a zoldalra, hogy meghallgassam, direkt nem szedem le möpöháromba...jómarketing 😄

Running
huncupon kint van a kép, akit érdekel.

TS Zolly
Kb a mostani idõhöz viszonyitva, 3/4 urok.

kBagyula
Jó! Van még kb. 70 fotóm amit felökök a fülemülére elõhívás céljából és mehetünk! 😄D

TS Zolly
Szerinted?????????? 😄 😄 Allig várom már hogy széjje össze lüjjem a seggeteket! 😄

kBagyula
Ma este jáccunk-é?

Running
A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. BF2 és POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.

Elõnyök:
mittomén, okosság, jófejség
Hátrány:
nincs eredeti bf2
nincs mikrofon
nem vagy okos

Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.

A zárható ajtó tényleg mágikus képességekkel bír, azaz át lehet dobni rajta az aknákat, át lehet lõni rajta (bár ez utóbbit még belülrõl kifelé nem próbáltam ki, lehet, hogy nem szerettek volna a tövbbiek, ha felrobbantom az egész kócerájt) és semmitõl se véd. Ennek ellenére én imádom, mert piszok jól néz ki. 😊
Es meg az eletet is aldozta ertunk, mert folyton ot lottek ki a kopterbol. Ebbol kovetkezoleg a zarhato ajto a Hinden egy kalap hajitofat se er.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kBagyula
Kis Tesó jó csóka, olyan lelkesen szerelte a Hindet amikor épp kezdtek minket szitává lyuggatni! (mentette a bõrünket) <#eljen><#vigyor2>

Senki nem poenkodik veluk. Runningot szivatjuk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Nem pojénkodni Kis Tesóval és Tesóval, mert harapok! Speciel ezt most komolyan gondoltam!

Beers
<#ejnye1>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
http://www.cs.virginia.edu/~evans/pictures/oldfamily/box-13-nov72-feb73/normalize-24-leonard's-prize.jpg

Akkor õ meg a nagytesó? <#idiota>

Danee
http://www.cs.virginia.edu/~evans/pictures/oldfamily/box-13-nov72-feb73/normalize-11-little-boy-blue_-oops-red.jpg

biztos 😊

Running
Akkor ha hazaérek tolom be a képet, király.<#vigyor>

Zs0lt1
Szerinted? 😄DD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
Ez tényleg õ? Mert ha igen simán kirakom az oldalra ezt a képet.

Danee
rofl 😊))

Igazi hétpróbás gyilkos, azért van pirosban, hogy ne lássuka sok rátapadt vért<#csodalk>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Vigyázz támadni akar<#hehe>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Es akkor mindent el is mondtunk Running apank kepessegeirol.

(Bocsi, Teso!<#nyes> )

Running
A Conquest 16-os Kupából a LoB csapata kilépett, szerencsére pont idõben, mikor a jelentkezéseket lezártam, a csapatokat elosztottam. Szükség lenne egy csapatra aki pótolja a zseniális LoB-ot.
A kupát addig nem tudjuk elkezdeni amig nincs csapat aki pótolja õket. Valahogyan ezt oldjuk meg. Köszönöm.

Várom a jelentkezéseket és ötleteket!

Running
Tegnap kis teso lõtt le a legtöbbször, ha valaki szerez róla fényképet akkor ki tudom tenni a huncup oldalra a nap hõse közé. <#vigyor2>

TS Zolly
Nagyon jól tudom. 😞 Olyan mint az autómagno. Nem lehet lehalkítani, kikapcsolni, mert rossz. Ha viszont leállitjuk az auto motorját, akkor nem lehet ujra indítani, mert gyenge az aksi. Magno tartja életbe az autót. Csé tartja életbe a bf-t. 😞

kBagyula
Ha nincs CS akkor nincs Battelfield2 és PoE2 sem.

TS Zolly
Esztet már én is javasóltam, sõt kilátásba helyeztem a testi fenyítést is, de hasztalan minden fenyegetõzés, és a mézes-mázas megkérés.

kBagyula
Na aztat nem lehet. <#eplus2>