Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui:de mé pont sniper ? <#confused>#confused>
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Zolly tudtad,hogy olaszba németbe meg jahtra jár a magyar közgazdászok krémje ??? <#idiota>#idiota> "by battlefield2 topik willys"
<#banplz>#banplz>
Bocsi a tegnapi hirtelen lelépésért, megadta magát a vidijó kártyám.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Szervertõl függ és a nettõl hány embert bír el.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
van olyan szerver, ahol POE megy és nem invalid a CDKEY-em?
meg lenne egy kérdésem is: lenne rá igény, hogy dedikált erõs szerveren POE menjen? milyen létszám jönne össze stabilan?
merre szoktatok játszani?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Nekem TG szerveren lemegy 40-50 Fps-re a 100-ról 😊
berlint is kipróbáltam, nagyon jó városi assi map, csillió fedezékkel, kevés jármûvel.
már akinek van ideje reggel játszani 😊
Meg pár télin iszonyat lag volt, szokásos 80-100 fps helyett 10-20 <#merges2>#merges2>
Meghát az emberek elvárják hogy a kedvenc alap pályák át legynek alakitva a modhoz.
A képek közül a harmadik spies like us éjszakai setting raid on kerch-es heliarzenállal. Ezen a pályán dedikált csapatjármûvek vannak, az üres ellenséges gép nem látszik a térképen és el sem lehet vinni.
A többi tankos/gyalogos, szal annyira nem érdekelt 😊
Vanilla remakek is elég jók, de felmerült bennem a kérdés, hogy ha pont azért jöttem poézni mert halálra untam már azt a 12 mapot, akkor minek akarnék velük játszani. Sharqin nincs attack heli, így meg fõleg <#kacsint>#kacsint>
Woodlandet már gondolom ismeritek, jó kis dimbes dombos fallen csak több mozgástérrel.
Szóval fan (nem fun<#vigyor>#vigyor>) mapokhoz képest jók lettek, bár van még mit csiszolni.
nem birok hátra nézni mert öreg vagyok és meszesek a nyakcsigolyáim 😄
Elérem, hogy azt gondoljátok, hogy bizonyos módon fogok harcolni, aztán pont az ellenkezõjét csinálom 😊
Bár én jobban szeretek veletek együtt, mindenki más ellen küzdeni, de ha ellenem lesztek, azt javaslom, sûrûn nézegessetek a hátatok mögé <#kacsint>#kacsint>
ott lesz Buflak az tuti 😄
<#eplus2>#eplus2>
Ha meg emiatt bukjuk a kört, szarügy, én viszont jól szórakoztam, és végsõ soron gondolom mindenki a szórakozás miatt játszik. Persze, a szabályos taktika a hinddel az, ha a lövészed megtisztítja a célterületet, kiszedi az aa-t, páncélost, aztán te berepülsz rakétázni. Na de mennyivel élvezetesebb egybõl berepülni, és reménykedni, hogy mindent eltalálsz, és az engyk is elég gyorsan szögelik a vasat 😊
Más kérdés, hogy négy (vagy több) embert nem biztos, hogy megéri beáldozni a saját szórakozásom érdekében, szóval ilyen szitukban én is megfontoltabban repülök. És mint azt már annyi helyen olvastam, a pilóták halálának elsõszámú oka a kapzsiság <#kacsint>#kacsint>
én elsõsorban mint pilóta tevékenykedem tehát a gunnernek biztosítom a célt miközben próbálok nem a földbe csapódni 😊 és nem benyelni egy két aa raksit.Amit írtál persze igaz, egy egy kósza páncélosnál én is megcsinálom de nem rambózok elõre bele a közepébe mert nem valami bölcs dolog.Félreértés ne essék imádom megszórni a lefehérített zászlókat bazi sok rakétával mert az én szemszögembõl jól néz ki és még hatásos is.
Azért néha elkap a hév vagy úgy megbillentem a gépet, hogy mese nincs menni kell elrõre de az pusztán fun.
Maradok a sima repkedésnél kajálok cigizek telefonálok a gunner meg aprítson kedvére 😄
Persze elengedhetetlen egy jó lövész mert ha az nincs akkor jöhet a "kifingtam de lezúztam legalább" <#vigyor>#vigyor>
sok láma kell egy szerverre hogy hinddel egyedül learasd a babérokat szerintem...
A tiger meg megint más téma és az a Te asztalod
<#integet2>#integet2>
vagy az elsõt mindíg mellé lõtted? 😄
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
-tRs-Landor
mindegy mert törttel is beenged úgyhogy no comment ...
neked persze jó lenne ez a szerver mert ha jól emlékszem egy tv raksi elég a tanknak 😄
vagy nem itt volt az?
na majd a mi szerverünkön meglátjuk <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
vazze elaludtam na mindegy...
azért nem mert sok a köcsög és kevés a biztonság 😊 a fegyverek sebzésébe belepiszkáltak a sniper kurva erõs a kézi sa7 bõl egy találat elég a fullos helinek, egyfolytában ledobál (bár ez mostanában mindenhol igy van)
kurva nagyokat laggol ha negyvennél többen vagyunk fent meg még sorolhatnám de szerintem tudod, hogy mirõl beszélek meg mennem is kell 😞
miért nem szereted ezt a szervert? <#nemtudom>#nemtudom>
-tRs-Landor
mondjuk ki nem állhatom ezt a szervert (tnt)
kipróbáltam jó is meg minden csak akkor gáz ha egyszerre beszélek valakivel.Meg kellene találni egy megfelelõ gombot de nincs ami kézre esne vagy én vagyok már öreg a változáshoz 😊
szoktam benyomáskor dumálni én is <#idiota>#idiota>