12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • sWbFII
    No itt vagyok
    Nyugi Bartlebi, csak hülyülök. Ha ennyire zavar abbahagyom.
    No akkor jöhetek a klánotokkal, úgyse játszom túl sokat és nem kérek semmit ,ha ti se kértek ,úgyhogy nem lesz itt gond
  • Landor
    Rendben! Csak nekem a héten elszállt a 600gigás raid tömböm, vele az összes adatom.. :/ (alaplap+ram gaiban csere)
    Szóval beszélj Gerzosnnal hogy írjátok át az oldalt!
  • Bartlebi
    Landor ha a képek menübe beraknád mondjuk az Xfire felhasználók profiljában lévő képekhez irányító linket? Mit szólsz hozzá?
  • Landor
    ezt most fejezd be.
  • Landor
    mekkora szar lett az ukrán heli géppityuja fickó lába közé lövök aztán semmi baja ... közben a robbanásból pedig ki se látszik a muki

innen vették :DDd

• Bartlebi
    Nem vagyok ideges csak vannak dolgok amik feltudnak húzni. És mostanában ebből egyre több van.
  • errrtu
  • errrtu
    nyugi koma
  • Bartlebi
    Jó lenne ha normálisan írnád a nevem! THX A másik meg hogy nem szeretek én sem helizni sem vadászgépezni. Amennyire tudok azt is leginkább a BFV-ből tanultam. És egy bizonyos szintig elviselem a hülyeséget és hülyéket. Ez azóta lehet mióta vagyönőrködtem. Szal add meg a tiszteletet másoknak főleg addig amíg énis megadom neked. A rangomról meg csak annyit hogy ha te is munkanélküli lennél neked is lenne időd játszani.
  • Énvagyokazapád
    aszonnya Barbi :D
    végülis tényleg elég nőies a hangja :D
  • sWbFII
    miért nem játszotok mostanában? előjött az öregkori reuma? vagy nem látjátok már a monítort ? nyugdíjból nem futja a netre ? :D
  • sWbFII
    jah most esik le ! Erzsi szokott akkor régen vezetni?
    am mekkora szar lett az ukrán heli géppityuja fickó lába közé lövök aztán semmi baja ... közben a robbanásból pedig ki se látszik a muki
  • Landor
    nemigazán lettünk jobban.. illetve bufi arra célzott hogy hót láma vagyok pilótaként. :Ð egyébként pedig gerzsi ritkán játszik és én is sajnos ritkábban tudok mostanában.. :(
  • sWbFII
    Barbi csak 1 hónapja játszik ,aztán máris jobb rangja van mint nekem ....
  • sWbFII
    Jah igen am. szoktam látni Erzsit meg Landort helizni :D azóta csak jobbak lehettek
  • Landor
    ööö
  • sWbFII
    Barbi téged hogy hívnak a barátaid simán Barbi vagy Barbara vagy egyéb?
  • Landor

repülő kókányolások.. pfujj :D
  • sWbFII
    ojajj dejó nekem XD
  • Landor
    ezek szerint én hozzádképest cyber elit hyper mega über giga király vagyok BF-ben

a félreértések elkerülése végett #7782... nem ma kezdte bartlebi... ;>
    mindenesetre nagy szívesen látunk a poe2 klubban! :-)
  • MaskimXul
    Ha majd valamikor úgy érzed, hogy égsz, megkérjük Landort, vezesse egy kicsit a helit, egyből jobban fogod magad érezni
  • sWbFII
    no vének tanácsa mit mondtok? öreg ember = vén ember
  • sWbFII
    -á beszólt egy mazsola :P ,ezek szerint én hozzádképest cyber elit hyper mega über giga király vagyok BF-ben :D (warning kocka alarm)
    -am #7836 ha másik csapatban játszom akk meg le*om mit gondoltok rólam úgyse jöttem ki jól az öregekkel :P persze ha bevesztek talán még a helyemet is átadom majd a buszon :D , vagy esetleg a helin , sőtt még segítek is a le és felszállásnál
  • Bartlebi
    Hja és azt elfelejtettem leírni hogy én kb 1 hónapja nyomom.
  • Bartlebi
    Miből gondolod hogy ha egy másik csapatban játszol akkor a mi szemünkben nem fogsz égni? A másik meg hogy kell a csapatba egy golyófógó és aknakereső is! Különben meg nem tudok róla hogy lenne másik magyar csapat. (Ha van akkor sorry)
  • sWbFII
    szeretnék vmi klánnal játszani(magyarokkal) , de ti már *va rég nyomjátok ,aztán nem akarok égni , ezért kérdem ily módon ,hogy beférek-e ?
  • Landor
    ezt fejtsd már ki légyszíves
  • Bartlebi
    Feltettem a poén klippeket és videókat az Xfire profilomba!
  • wardogzombie
    csináljunk egyet!
  • Bartlebi
    Elit?
  • sWbFII
    Nincs valami kevésbé elit POE2-s klánotok ?
  • sWbFII
    Jó, jó te tényleg nem vagy még tata ,de az ilyen kis suhancokat számba se vettem :D
    Ne vedd magadra csak viccelek :D (egyébként én is korodbeli vok)
  • wardogzombie
    az lesz köszi
  • Énvagyokazapád
    nem.
  • errrtu
    egyébként meg szerintem volt még egy 1.7 és egy 1.8 is valamikor az őskorban de ez nem biztos
    de hogy 1.5-2.1 re az tuti nem
  • errrtu
    ne szarozz már...
    töltsd le a full-t #7815
    több időt spórolsz mint hinnéd
  • wardogzombie
    sajna nem jó kéne egy patch(vagy több)ami 1.1.5.0ról 2.1.0.0ra javit.kerestem már mindenhol de eddig semmi
  • Landor
    asszemja, de lehet hogy nincs incremental :)
  • wardogzombie
    v2.1röl 2.5re oszt gól?
  • errrtu
    a németek már csak ilyenek :D egyébként még vasárnapig tart a móka ha esetleg...