12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7860 No itt vagyok
Nyugi Bartlebi, csak hülyülök. Ha ennyire zavar abbahagyom.
No akkor jöhetek a klánotokkal, úgyse játszom túl sokat és nem kérek semmit ,ha ti se kértek ,úgyhogy nem lesz itt gond -
Landor #7859 Rendben! Csak nekem a héten elszállt a 600gigás raid tömböm, vele az összes adatom.. :/ (alaplap+ram gaiban csere)
Szóval beszélj Gerzosnnal hogy írjátok át az oldalt! -
Bartlebi #7858 Landor ha a képek menübe beraknád mondjuk az Xfire felhasználók profiljában lévő képekhez irányító linket? Mit szólsz hozzá? -
Landor #7857 ezt most fejezd be. -
Landor #7856 mekkora szar lett az ukrán heli géppityuja fickó lába közé lövök aztán semmi baja ... közben a robbanásból pedig ki se látszik a muki
innen vették :DDd
-
Bartlebi #7855 Nem vagyok ideges csak vannak dolgok amik feltudnak húzni. És mostanában ebből egyre több van. -
errrtu #7854 -
errrtu #7853 nyugi koma -
Bartlebi #7852 Jó lenne ha normálisan írnád a nevem! THX A másik meg hogy nem szeretek én sem helizni sem vadászgépezni. Amennyire tudok azt is leginkább a BFV-ből tanultam. És egy bizonyos szintig elviselem a hülyeséget és hülyéket. Ez azóta lehet mióta vagyönőrködtem. Szal add meg a tiszteletet másoknak főleg addig amíg énis megadom neked. A rangomról meg csak annyit hogy ha te is munkanélküli lennél neked is lenne időd játszani. -
#7851 aszonnya Barbi :D
végülis tényleg elég nőies a hangja :D -
#7850 miért nem játszotok mostanában? előjött az öregkori reuma? vagy nem látjátok már a monítort ? nyugdíjból nem futja a netre ? :D -
#7849 jah most esik le ! Erzsi szokott akkor régen vezetni?
am mekkora szar lett az ukrán heli géppityuja fickó lába közé lövök aztán semmi baja ... közben a robbanásból pedig ki se látszik a muki -
Landor #7848 nemigazán lettünk jobban.. illetve bufi arra célzott hogy hót láma vagyok pilótaként. :Ð egyébként pedig gerzsi ritkán játszik és én is sajnos ritkábban tudok mostanában.. :( -
#7847 Barbi csak 1 hónapja játszik ,aztán máris jobb rangja van mint nekem .... -
#7846 Jah igen am. szoktam látni Erzsit meg Landort helizni :D azóta csak jobbak lehettek -
Landor #7845 ööö -
#7844 Barbi téged hogy hívnak a barátaid simán Barbi vagy Barbara vagy egyéb? -
Landor #7843
repülő kókányolások.. pfujj :D
-
#7842 ojajj dejó nekem XD -
Landor #7841 ezek szerint én hozzádképest cyber elit hyper mega über giga király vagyok BF-ben
a félreértések elkerülése végett #7782... nem ma kezdte bartlebi... ;>
mindenesetre nagy szívesen látunk a poe2 klubban! :-) -
#7840 Ha majd valamikor úgy érzed, hogy égsz, megkérjük Landort, vezesse egy kicsit a helit, egyből jobban fogod magad érezni -
#7839 no vének tanácsa mit mondtok? öreg ember = vén ember
-
#7838 -á beszólt egy mazsola :P ,ezek szerint én hozzádképest cyber elit hyper mega über giga király vagyok BF-ben :D (warning kocka alarm)
-am #7836 ha másik csapatban játszom akk meg le*om mit gondoltok rólam úgyse jöttem ki jól az öregekkel :P persze ha bevesztek talán még a helyemet is átadom majd a buszon :D , vagy esetleg a helin , sőtt még segítek is a le és felszállásnál
-
Bartlebi #7837 Hja és azt elfelejtettem leírni hogy én kb 1 hónapja nyomom. -
Bartlebi #7836 Miből gondolod hogy ha egy másik csapatban játszol akkor a mi szemünkben nem fogsz égni? A másik meg hogy kell a csapatba egy golyófógó és aknakereső is! Különben meg nem tudok róla hogy lenne másik magyar csapat. (Ha van akkor sorry) -
#7835 szeretnék vmi klánnal játszani(magyarokkal) , de ti már *va rég nyomjátok ,aztán nem akarok égni , ezért kérdem ily módon ,hogy beférek-e ? -
Landor #7834 ezt fejtsd már ki légyszíves
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hasdhashfd :Ddd -
Bartlebi #7833 Feltettem a poén klippeket és videókat az Xfire profilomba! -
#7832 csináljunk egyet! -
Bartlebi #7831 Elit? -
#7830 Nincs valami kevésbé elit POE2-s klánotok ? -
#7829 Jó, jó te tényleg nem vagy még tata ,de az ilyen kis suhancokat számba se vettem :D
Ne vedd magadra csak viccelek :D (egyébként én is korodbeli vok) -
#7828 az lesz köszi -
#7827 nem. -
errrtu #7826 egyébként meg szerintem volt még egy 1.7 és egy 1.8 is valamikor az őskorban de ez nem biztos
de hogy 1.5-2.1 re az tuti nem
-
errrtu #7825 ne szarozz már...
töltsd le a full-t #7815
több időt spórolsz mint hinnéd
-
#7824 sajna nem jó kéne egy patch(vagy több)ami 1.1.5.0ról 2.1.0.0ra javit.kerestem már mindenhol de eddig semmi -
Landor #7823 asszemja, de lehet hogy nincs incremental :) -
#7822 v2.1röl 2.5re oszt gól? -
errrtu #7821 a németek már csak ilyenek :D egyébként még vasárnapig tart a móka ha esetleg...