12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7820 oregember nem ven ember -
#7819 hat mondtad, hogy mesz oktoberfesztre de mittuttamen, hogy aztat letudjak a nemetek man szeptemberben -
Landor #7818 -
#7817 ááá ez kurva nagy XD -
#7816 Kösz lányok ;) .... izé most nézem hogy itt mindenki trottyos öreg róka ;) 3foggal és ősz hajjal ,már akinek még nem hullott ki XD! Na mindenki magára ismert? :P (egyébként igen ,mindig ilyen imádni való vagyok) -
Landor #7815 na -
#7814 sziasztok.v1.1.5.0 után mit kel még feltennem hogy jó legyen a poe2? -
#7813 hat heten max ejjel leszek, bar ma nem indult a vas, (volt egy virusom es szetbaszott valamit) szal ejjel telepitek, aztan talan holnap mar leszek is -
errrtu #7812 igazolt volt a hiányzásom fiam csak nem figyelsz
mától már vagyok...
látom, hogy a ph!-n megy a reklámozás 1000L -
#7811 szeva papi, el vagy tunve... -
#7810 ne szórakozz zohannal :D -
errrtu #7809 -
Landor #7808 meeeg japán távcsöves futball yD -
Landor #7807 -
Bartlebi #7806 Tapasztaltam -
Bartlebi #7805 azis egy megoldás. -
Landor #7804 assziban nem akkora nagy szám... párszor már kifejezte hogy mennyire szeret :-D -
Landor #7803 ne bénázzatok már... az m3u egy egyszerű txt file, amibe csak simán bele van írva az mp3 direkt elérése. pl a loading7.m3u-ban ez van ha belenézel pl notepaddal: http://www.musicbusy.com/mc/Loading_Theme7.56.mp3
lamak :) -
Bartlebi #7802 Hja ő az. -
Landor #7801 -
Bartlebi #7800 Pedro innen csak M3U listafájlokban jön le! Ha sikerül felvenni mondjuk winamppal akkor el lehet menteni amibe akarod, de addig csak akkor lehet meghalgatni ha van neted! -
Landor #7799 xD -
Landor #7798 H3adshotExpr3ss nubról beszélsz? :D -
#7797 WW szerveren le van butitva a snipa, szeressuk is , milyen neven voltal? -
#7796 innen bar meg nem tudtam leszedni, de elvileg le lehet -
#7795 Amúgy cső Landor ,újra játszani :D
első meglepetés: Hogy mi az már hogy mesterlövésszel 5golyót kellett lőnöm valakibe hogy meghaljon? és nem egyszer fordult elő... -.- -
#7794 Üdv mindenki, lenne 1 kérdésem ami már biztos elhangzott itt párszor: Honnan tudom leszedni , a POE zenéit? Vagy hol tudom megnézni hogy mi a címük ?
előre is kösz
-
Bartlebi #7793 Poe istenekké! Na persze ha headshot nem jön fel a szerverre! Habár akkor is lehetünk istenek csak bukott istenek. -
#7792 PoE2D = poe2 developer. Szal ha már a mod készítőinél is jobbak vagyunk, hova lehet még fejlődni? -
#7791 csak részegen tesz az ember ilyen felelőtlen kijelentéseket :) -
#7790 Nem azt mondtad, hogy mostanában nem iszol ;) ? -
Landor #7789 ahha! a követőink(PoE2D) ott kullognak utánatok! :D -
#7788 tg owned, sokadik rész :)
-
#7787 Most túl álmos és enyhén ittas vagyok ezt kielemezni. -
Landor #7786 #7783 -
Landor #7785 lol -
#7784 Csak azt nem értem hogy miért kell belepofáznia egy olyannak, akinek sem a a jó kdrhez sem a cspatjátékhoz és sem a poe2höz semmi köze.
Ha nem is nekem írtad, azé válaszolok. Belepofázás. Miért ne, köcsögség tudod kötelez! :DDD Nem rólam írtad ugyan, de én sem a kádéra hajtok, hisz csak 1.52, tehát nem a legjobb.:DDD Jobban szeretek csak úgy játszani, nem proskodni.:DDD Nem rólad írtad ugyan, de előbbre teszem én is a csapatmunkát mint te, és nem a kádémról készült képeket teszek ki a fórumra, ugyan úgy mint te. :DDD Ucsóra, pojekettő lényegében majd nemhogy egy külön játék a béeftől, de mégis csak egy béef mod. Én is szoktam játszani pojét, mitomén két hetente. Nem mondom meg milyen nickel, mert akkor megkel, hogy öljelek. :DDD És: :P Utoljára ha jól emlékszem, akkor talán délután tegnap pojéztam. :DDD -
#7783 -
Landor #7782 Tudom jól hogy nem a killek mennek jól neked. És azt is tudom hogy nagyon jó csapatjátékos vagy, már évekkel ezelőtt is az voltál vietnamban. Ezért is hívtalak annyiszor poe2zni. És ezek miatt engedtem meg magamnak egy ilyen beszólást. Csak azt nem értem hogy miért kell belepofáznia egy olyannak, akinek sem a a jó kdrhez sem a cspatjátékhoz és sem a poe2höz semmi köze. -
Bartlebi #7781 Különösebben nem érdekel a kdr-em mikor így is megy a game. :D