12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • Maak
    ejszakas vagyok a heten, ugyhogy max delutan leszek de majd a hetvegen, amugy Landorek ma intezik ha az aixosok rabolintanak akkor elvileg hamarosan mrs leszunk jeeeeeeeee
  • MaskimXul
    Ja, meg akkor a minimális playert is fel kell rakni 4 re, az is benne van az mrs fórumában. Érthető, hiszen így könnyű lenne statpaddolni.
  • MaskimXul
    Este majd leszek, már kéne egy kicsit heliznem, jönnek az elvonási tünetek
  • Maak
    ja mert hogy nem mehet ketfele ranked ugyanazon a szeron, vagy mrs lesz az aix is, vagy nem leszunk mrs mise...de ha feljossz ts-re akkor elmondjuk
  • Maak
    az aixos brigad nagy resze mar belement, szal szerintem jo lesz az, remelem
  • MaskimXul
    Ez egy kicsit ködös. Egy ip-n egyszerre csak egy mrs ranked szeró lehet? Tehát vagy az aix vagy a poe? Vagy nem is futhat a kettő egy vason, ha valamelyik ranked?
    És ha két külön gépen menne a két szeró, akkor lehetne mind2 mrs?

Ha meg nem tudjuk a poét mrs rankeddé tenni, itt egy másik ranked rendszer.
  • Maak
    te vagy a hibas

en csak annyit mondok amen, de uccse rajtunk mulik hanem az aixos csapaton, de akkor is te vagy a hibas
  • Landor
    na felmentunk bartlebi en meg gabesz a ww ts-ére. beszéltunk sirrouwlandal. a lényeg: CSAK egy adatbázis futhat. VAGY az AIX(ami most is fut) VAGY az MRS stat fog futni. Gabesz holnap beszél az AIX tagokkal hogy mi a véleményuk rola.
  • Landor
    :DDD
  • Maak
    eevotam bootba, megvettem havernak a bf2 deluxe verziot, (full nem voot) mer hatha kiprobalja neten aztan raerez, legalabb lenne egy noob aki szarabb nalam meg magamnak mellecsaptam a 2142-t (gondoltam nemhiszek nektek es kiproszalom) aztan aszondja az elado megneztem-e a rendszerkovetelmenyeket? nehogyma ne fusson a gepemen

melos cuccban voltam, biztos nem nezett ki belolem csak egy amigat
  • errrtu
    meg mi ?! :D
  • Énvagyokazapád
    engem megzavart
  • errrtu
    elnézést de 6,1 az a 6,2 már ha valakit megzavart volna...
  • errrtu
    vajon ki volt az ???

egyébként bocs, de rohadtul megfájdult a fejem...
    gondoltam, hogy megiszok rá egy-két sert a vadiúj oktoberfesztes 6,2 löwenbrauból de nem segített az sem
  • Maak
    PoE2HU squad ma is hozta a format, bar csak harman voltunk, mert valaki aszonta "mingya jovok" jo-jo, nem olyan csillivilli kade mint amilyen az oregeke de hat na...

• Énvagyokazapád
    :C
  • n003
    én tom miaz igasság :DD sajna nem ennyire pojénos bár érthető .. nem adták meg neki az elsőbbsegget :| :DD
  • errrtu
    hagyd békén gyó me csajozik és az sok idő ha rendesen csinyalod :D :D :D
  • errrtu
  • Landor
  • Maak
    ha te! mer van az hogy a magyar szero latja azt a rangot amit gabeszek aix szerveren szereztunk? viszont nem megy tovabb mert ha jatszunk, napi negy otszor megkapom a kovetkezo rangot meg par szalagot nameg nem-e-kene-e leszedni hogy mrs, merhogy nem az es ha jol sejtem ebben a szazadban nem is lesz es mar kerdeztek hogyhaaaa mer az ha nem az

amugy mintha bartlebi kartars ertene a nemetet
  • Maak
    tisztara mint a kisgyerek
  • MaskimXul
    Ja, azok voltak a kedvenc killjeim
    Ezért is szeretem a tg-t, aces highon nincs nem támadható bázis. Míg én a helipadotokat campeltem szarrá, addig tőletek egy squad egész kör alatt a rombolónkon szórakozott, nem sok sikerrel.
  • errrtu
    helyesírás rlz
  • errrtu
    mivel a gyerekőcök alszanak azon az emeleten ahol hajnalban játszottam nem tutdalak elküldeni a búsba mikor az ukrán helipadon levő fullos tehenet letévézted velem együtt a köcsög f18addal
    egyébként tényleg jó volt a game csak kár, hogy azért kényszerültem játszani mert a kurva gyomrom annyira fájt, hogy képtelen voltam aludni
  • Énvagyokazapád
    hm?
  • Landor
    sosetudjukmeg
  • n003
    ez volt az? :DDD

vagy ez?
  • MaskimXul
    kár hogy tegnap leléptél tgről, jó volt az az aces high. Én legalébb is jól szórakoztam, a többiek más lapra tartoznak

• Landor
  • Bartlebi
    Azthiszem részemről a PR mod örömei elmaradnak Pedro! A játék a pálya helyett az asztalomat tölti be. Vagyis kilép asztalra és ezzel elis intézte.
  • uHs Gerzson
    Nem én voltam :D
  • Énvagyokazapád
    lál :D
    motoros baleset :c
  • n003
    mármint linkeltél és erre eltörték a karod hogy soha többé netedd? :O
    :DD
  • Énvagyokazapád
    linkeltem már videot csak vki törölte -.-
  • n003
    meeer? :DD szájbaverted az ajtófélfát? :DDD
  • Énvagyokazapád
    nem beszólni, most örülök h meg tudom mozdítani a karom ;)
  • Maak
    minek orulsz bena harcos?
  • Maak
    pedig elvaras az van, csapatjatek mint olyan az alap, ha az megy akkor fel labbal bent vagy, a tobbi meg azon mulik mennyire idegeled a nepet
  • Énvagyokazapád
    lol.