12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7900 ejszakas vagyok a heten, ugyhogy max delutan leszek de majd a hetvegen, amugy Landorek ma intezik ha az aixosok rabolintanak akkor elvileg hamarosan mrs leszunk jeeeeeeeee -
#7899 Ja, meg akkor a minimális playert is fel kell rakni 4 re, az is benne van az mrs fórumában. Érthető, hiszen így könnyű lenne statpaddolni. -
#7898 Este majd leszek, már kéne egy kicsit heliznem, jönnek az elvonási tünetek -
#7897 ja mert hogy nem mehet ketfele ranked ugyanazon a szeron, vagy mrs lesz az aix is, vagy nem leszunk mrs mise...de ha feljossz ts-re akkor elmondjuk -
#7896 az aixos brigad nagy resze mar belement, szal szerintem jo lesz az, remelem -
#7895 Ez egy kicsit ködös. Egy ip-n egyszerre csak egy mrs ranked szeró lehet? Tehát vagy az aix vagy a poe? Vagy nem is futhat a kettő egy vason, ha valamelyik ranked?
És ha két külön gépen menne a két szeró, akkor lehetne mind2 mrs?
Ha meg nem tudjuk a poét mrs rankeddé tenni, itt egy másik ranked rendszer. -
#7894 te vagy a hibas
en csak annyit mondok amen, de uccse rajtunk mulik hanem az aixos csapaton, de akkor is te vagy a hibas -
Landor #7893 na felmentunk bartlebi en meg gabesz a ww ts-ére. beszéltunk sirrouwlandal. a lényeg: CSAK egy adatbázis futhat. VAGY az AIX(ami most is fut) VAGY az MRS stat fog futni. Gabesz holnap beszél az AIX tagokkal hogy mi a véleményuk rola. -
Landor #7892 :DDD -
#7891 eevotam bootba, megvettem havernak a bf2 deluxe verziot, (full nem voot) mer hatha kiprobalja neten aztan raerez, legalabb lenne egy noob aki szarabb nalam meg magamnak mellecsaptam a 2142-t (gondoltam nemhiszek nektek es kiproszalom) aztan aszondja az elado megneztem-e a rendszerkovetelmenyeket? nehogyma ne fusson a gepemen
melos cuccban voltam, biztos nem nezett ki belolem csak egy amigat -
errrtu #7890 meg mi ?! :D
-
#7889 engem megzavart -
errrtu #7888 elnézést de 6,1 az a 6,2 már ha valakit megzavart volna... -
errrtu #7887 vajon ki volt az ???
egyébként bocs, de rohadtul megfájdult a fejem...
gondoltam, hogy megiszok rá egy-két sert a vadiúj oktoberfesztes 6,2 löwenbrauból de nem segített az sem -
#7886 PoE2HU squad ma is hozta a format, bar csak harman voltunk, mert valaki aszonta "mingya jovok" jo-jo, nem olyan csillivilli kade mint amilyen az oregeke de hat na...
-
#7885 :C -
n003 #7884 én tom miaz igasság :DD sajna nem ennyire pojénos bár érthető .. nem adták meg neki az elsőbbsegget :| :DD -
errrtu #7883 hagyd békén gyó me csajozik és az sok idő ha rendesen csinyalod :D :D :D -
errrtu #7882 -
Landor #7881 #7874 -
#7880 ha te! mer van az hogy a magyar szero latja azt a rangot amit gabeszek aix szerveren szereztunk? viszont nem megy tovabb mert ha jatszunk, napi negy otszor megkapom a kovetkezo rangot meg par szalagot nameg nem-e-kene-e leszedni hogy mrs, merhogy nem az es ha jol sejtem ebben a szazadban nem is lesz es mar kerdeztek hogyhaaaa mer az ha nem az
amugy mintha bartlebi kartars ertene a nemetet -
#7879 tisztara mint a kisgyerek -
#7878 Ja, azok voltak a kedvenc killjeim
Ezért is szeretem a tg-t, aces highon nincs nem támadható bázis. Míg én a helipadotokat campeltem szarrá, addig tőletek egy squad egész kör alatt a rombolónkon szórakozott, nem sok sikerrel. -
errrtu #7877 helyesírás rlz -
errrtu #7876 mivel a gyerekőcök alszanak azon az emeleten ahol hajnalban játszottam nem tutdalak elküldeni a búsba mikor az ukrán helipadon levő fullos tehenet letévézted velem együtt a köcsög f18addal
egyébként tényleg jó volt a game csak kár, hogy azért kényszerültem játszani mert a kurva gyomrom annyira fájt, hogy képtelen voltam aludni
-
#7875 hm? -
Landor #7874 sosetudjukmeg -
n003 #7873 ez volt az? :DDD
vagy ez?
-
#7872 kár hogy tegnap leléptél tgről, jó volt az az aces high. Én legalébb is jól szórakoztam, a többiek más lapra tartoznak
-
Landor #7871 -
Bartlebi #7870 Azthiszem részemről a PR mod örömei elmaradnak Pedro! A játék a pálya helyett az asztalomat tölti be. Vagyis kilép asztalra és ezzel elis intézte. -
#7869 Nem én voltam :D -
#7868 lál :D
motoros baleset :c -
n003 #7867 mármint linkeltél és erre eltörték a karod hogy soha többé netedd? :O
:DD -
#7866 linkeltem már videot csak vki törölte -.- -
n003 #7865 meeer? :DD szájbaverted az ajtófélfát? :DDD -
#7864 nem beszólni, most örülök h meg tudom mozdítani a karom ;) -
#7863 minek orulsz bena harcos? -
#7862 pedig elvaras az van, csapatjatek mint olyan az alap, ha az megy akkor fel labbal bent vagy, a tobbi meg azon mulik mennyire idegeled a nepet -
#7861 lol.