Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet h ha el tudom kezdeni, megcsinálom félig-meddig: idõm van, türelmem szintén van és még a nyelvet is gyakorlom.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nem tudja valaki megmondani nekem hogy lehet hálózatban játszani? A szerverindítástól kezdve a játékig mindent.
még egyszer köszi
hogy tudom elpusztítani õket (tudom h azzal a solymásszal meg a pöcegödörrel, de azokat hogy aktiválom)? a kézikönyvben nincs leírva és eddig sehol nem találtam választ a kérdésemre. még egy dolog: miért nem tudom oda leríkni a gödröt és a solymászt ahová szeretném tenni?
pls valaki segítsen! thx!
Fontos lenne!
iLove oHs.
Tehát a válasz: SENKI...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Úgyis eladtam az otthoni gépem, ez meg itt egy sz*r.
De gyüvõhéten veszem az új fullosat és azon már nem akad semmi!! (remélem)
Sose növök fel.....
Elég régen voltam már itt, azt hittem már rég kihalt ez a fórum.
Kérdésem a következõ: nem tudjátok véletlenül hogy van-e a játékhoz teljes magyarítás? Mert én még mindig csak a beta verzíót találom.
Köszke! Békés ostromot!
Patkányok ellen solymász
trágya ellen az a sz*rlapátoló hely kell az is ottvan aszem ahol a solymász(nem tuti)
rablók ellen kell: börtön, rendõr, valamint kínzóhely miért is? Azért mert a rendõr elkapja a rablót akkor abban a házbban megszûnik a munka amiben volt a rabló, a rablót elviszi a börtönbe bezárja eddig minddn jó de kínzóhely is kell mert ott javul meg az ember egy idõ után minél drágább a cucc annál gyorsabban javul meg ha megjavult kimegy és folytattya a munkát és a jóked is csak akkor lesz normál ha a kinzóhelyben van ha csak börtönt csinász akkor lemegy a kedv.
Hóhért nem kell képezni az megy a kínzóhelyhez magátol rendõrt se kell az is megy magátol ha csinálsz neki helyet.
Az a tuti ha 100-on kezdesz és felfejlõdtél folyamatosan rakod a cuccokat
elõször a sz*rpucolót a következõbe a solymászt majd a börtön cuccait majd vadászházakat raksz le sokat ugyanis a hús értékes és gyorsan termelõdik és ha le akar menni a kedv akkor lehet kaját adni nekik. Ha csinálsz egy jó taktikát aztán már könnyû lesz de sose lehet ugyanazzal a taktikával megnyerni egy csatát!
Na soxerencsét
Akármien trainert letöltök egyik kód se jön be!
1.2-es verziójú a játék és a trainer is az 1.2-es verzióhoz jó és játék közbe pl lenyomom a shift+g-t és nem ad aranyat,semmit!
Valamit én csinálok rosszul?
Tisztán tartani a helyeket?
És a rablókat hogy lehet megölni vagy leszámolni velük?
Hóhért hol lehet képezni?
Lécci segítsetek,fontos lenne!
Köszi elõre is!
Mert egyet kipróbáltam de kifagyott a játék vele!
A másik ami jó volt az meg 1.2-eshez volt!
És ahhoz a verzióhoz pedig crack nincs!
:S
valaki segítsen ha tud!
Az 1.30.100-as patch-ot feltelepítettem a játékra és nincs hozzá crack!
valaki tudna segíteni hol tudom letölteni?
Lehet torrent is.Csak egy link kell.Pls
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
De ugyanazok a hangok karakterek semmi nagy duranás nincs benne, nem is játszok vele mert annyi gány van benne hogy egyszerûen kinszenvedés.
Mindenki nevében köszönöm
lerakom a szemétlerakóhelyet, sólymot is veszek ami elkapja a patkányokat.
Aztán elkezdenek elvándorolni az emberek a kastélyomból, mert megjelenik a szemét meg a patkányok. És mivel a sólymászom is elvándorol meg a szemételtakarítóm így csak gyûlnek a patkányok meg a szemét, és méggyorsabban vándorolnak kifelé.
Na hát ez így nagyon szar...
Meg ottvannak azok a kibaszott farkashordák, akik folyamatosan gyepálják a munkásaimat. Katonákkal meg lehet õket ölni, de hogyan építsek barakkot, fegyver meg páncélkovácsokat ha nem jönnek bele a munkások csak vándorolnak el? Faszság :/
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Megtdnátok mondani h mitõl akadozik elég zavaróan a gépemen a stronghold 2?? nem hiszem h a gépigény miatt lenne, bár az is megeshet. Szóval várok minden segítséget!! Nagyon fontos!!
- Az AI-je jobb mint a stronghold Crusader-be ha felteszem a legujabb patchet?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD