2542
  • Esrohnoil
    Van második része is. :)
  • Lordhunter
    a legelső stro amikor nyilakkal kell megvédeni a várépítást?:D
  • Dragooon #2340
    hm értem, köszi =) amúgy most abbahagytam, mert megtaláltam a castle attack c kis gamét a dvd-n :D nagyon király
  • Lordhunter
    ha kilép az ellenfél csatlakozás közbe akkor csinájja ezt
  • Dragooon #2338
    miért van az, hogy multi játékba szeretnék cstlakozni vagy miazisten (join), elkezd tölteni vmit. ilyenkor ugye azt írja ki, hogy "Próbál kapcsolatot teremteni" aztán hirtelen kilép. és ez nem az első alkalom. tud valaki erre valami gyógyírt?
    (amúgy eredeti a játékom még mielőtt rákérdez valaki)
  • Dragooon #2337
    megtörtént
  • Dragooon #2336
    egy pillanat csak még nem jöttem rá hogy kell téged visszavenni :DD pillanat nem vagyok béna, nehogy azt higgyétek.
    amúgy természetesen be foglak tenni a készítőkhöz :P

ha már itt tartunk multizhatnánk is majd valamikor
  • meril
    Dragooon vegyél már fel!!! ÉS elküldöm! Nagyon nagy haladás lenne neked! Nem muszály beírnod a nevemet a készítők közé:)!
  • Dragooon #2334
    senki nem tudja? :o
  • pihi
    vki nem akar a legends el neten jaccani?
  • Dragooon #2332
    basszus letöröltelek ma reggel véletlenül, felveszlek és átküldheted ha akarod, de ezt egyedül szeretném csinálni írtam már h miért.. ezer bocs meg minden :o
  • meril
    de dragooon én is megcsináltam egy csomót! Gyere fel MSN-re és elküldöm! ok?
  • Dragooon #2330
    Jujj ezt nézzétek meeg
    |LINK|
    a játék magyarítását csinálom (és nem azt folytatom, amit már mások elkezdtek), elég jól haladok, tegnap megint 0-ról elkezdtem, ott van az eredmény :D
  • Dragooon #2329
    még egy kérdésem lenne, a map editorban hogy tudom úgy földbirtokokra osztani a területetek, hogy azt még senki ne uralja? csak azt találtam mg, ahol a színekkel szépen be lehet szíezni :D kérem vki segítsen!
  • Dragooon #2328
    meril már egyszer megkérdezte, de nem kapott választ, vagy nem tudom, szal én is megkérdezem.
    a FELIRATOKAT az átvezető videókba hogy lehet becsempészni? az a helyzet, h itt a fájlokban benne van minden szöveg, de a feliratot egyáltalán nem tudom beállítani! valaki kérem mondja el! előre is köszi
  • meril
    a grafikáán állíts amikor elindítod a játékot!!!
  • beyczy
    Hy mindenki! Nekem is az a gondom,h a game akadozva fut,ha már mondjuk 6-7 épületet lehelyeztem meg mondjuk 20-30 fószer mocorog a viewben. Ha rázoomolok,tök ok,de ha kizoomolok,tök lelassul. [2.4 intel proci, geforce fx5200, 1,2 GB RAM]. Mi okozhatja a lassulást?
    A másik meg,hogy a Readme fileban ír egy csomó grafikai beállítási lehetőséget (pl: bloom,antialiasing,depth of field,Distance Based LOD,Frame Rate Based LOD)amiket én nem találtam meg a settings ablakban játékindítás előtt,meg máshol sem.
    Ezt írja a readme a grafikai beállításokhoz:

"Click on Settings and click on the picture of the video card (level of detail). Generally speaking reducing settings or turning effects off will increase the graphics performance in the game."

Namármost lehet hogy én vagyok hülye,de én nem látok semmiféle videokártya-képet a settings ablakban,amire rá kéne kattintani,a játékban pedig nem elérhetők a grafikai beállítások. Ha vki tud segíteni pls jelezzen vissza! Előre is kösz!
    (Ja amúgy sztem naon cool a game!!!)
  • goofy1984
    Kösz mégegyszer!
  • Esrohnoil
    Gondolom rossz a közhangulat.
    50% hangulat alatt elmennek a kis árulók, 50 felett jönnek a jómunkásemberek.
  • goofy1984
    Kösz a választ!
    Még annyi lenne, hogy a parasztok mindig "elfogynak". Mindig az van kiírva, hogy pl: 6/80. Miért tűnnek el? Pedig van kaja.
  • Esrohnoil
    Az épület üzemeltetője bűnözésre adta a fejét.
    Ezen "könnyen" segíthetsz, ha a büntetésvégrehajtáshoz kapcsolódó épületeket mind felhúzod + néhány kínzőeszközt telepítesz a várlakók legnagyobb örömére. :)
    Persze vannak egyszerűbb módszerek is, de nem akarom elnyomni a gondolkodni képes agysejtjeidet. :)
  • goofy1984
    Miért van az, hogy valahol egy ideig dolgoznak, aztán egy kötél kezd el forogni az épület fölött? Ezt hogy lehet megakadályozni? Általában a trágyahordónál szokott így lenni.
  • Lordhunter
    1000 ft-ért megvenném de tuti hogy a közelünkbe nem aggyák anyiért:(
    és akkor menne az 1.3-as patch
  • Samspye
    Az 1.2-es patch-el lehet multiplayerbe ha lanon játszunk "botokat" berakni? Hogy ne csak keten egymás ellen tudjunk játszani.
  • BBird
    Nem tudom segítek-e vele, de hétvégén az Árkád Media Marktban láttam eme terméket 990 Ft -ért. :-)
  • Esrohnoil
    Az szar kérlek szépen. :)
    El kell lapátoltatni.
  • Samspye
    Sziasztok. Feltettem az 1.3.1-es patchet és mostmeg nem megy a játék egyáltalán :( mit csináljak? Kéri az eredeti cd-t :(((
  • Samspye
    Sziasztok!

Légyszi valaki segítsen! Mi az a trutymó ami magától lesz ott a földön egy ilyen pici domb búzlik és kinyirja az embereimet. :( Hogyan lehet azt onnan eltüntetni mit kell csinálni?

Köszi!
  • Benkiller
    CSátok ha valakinek kell segítség a stronghold crusaderrel kapcsolatban csak vegyen fel msnre!a címem [email protected]!
  • Lordhunter
    megpróbálom
  • meril
    huh vazze! És nem tudnád megszerezni? vagy megkérdezni attól akinek odaadtad? vagy vmi? Kérlek segítsetek!
  • Lordhunter
    hu hallod nem tom mióta jáccok vele de nem emléxem meg kell nézni de a cd nincs nálam most begolyósodok hogy nem tom hogy van-e felirat
  • meril
    És nállatok az átvezetö videókban van felirat(szöveg)? Mert nállam nincs! Ha van akkor hogy kell beállítani? Tudom hülye kérdés de nem tudom! Kérlek segítsetek! Elöre is köszönöm!
  • Lordhunter
    ja párszor :D de multiba az igazi
  • meril
    te végigvitted már Lordhunter?
  • Lordhunter
    oks
  • meril
    Meglesz! Elég jól haladunk!
  • Lordhunter
    de ha meril megcsinájja az is nagyon jó lenne kár hogy sötét vok angolból:D
  • Lordhunter
    az nagyon tuti lenne a cruseoder az nagyon jó magyarul vannak benne dumák csak kicsit kevés a szinkronhang de legalább magyar:D
  • grebber
    Magyarítások.hu-n irta egy forditóm hogy szétnézett mit lehetne fordítani többek között ezt is és hagyta mert magywrul is ki fog jönni!
    Én nemtudom honnan szedte de ha ő mondja :D