Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
itt azt se tom meiket
Köszi
iLove oHs.
iLove oHs.
iLove oHs.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
iLove oHs.
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Because cheese...
patcek fel, crack bemountol, RMPS bekapcs, securom loader megynit, ennyi
várjuk a fordítást, nagyon köszönönjük a sok munkát!
iLove oHs.
plz help!
elõre is THX
Volt már vkinek olyan problémája, hogy az War kampányban az elsõ küldetés, miután elindul, pár másodpercen bellül kilép a játék, és a Windows "kritikus hibát észlel"?
Ha valaki tud segíteni, akkor pls help!
Azok a régi szép Commodre64-es idõk! Milyen szép is volt akkor.....
S mindenbõl a legfrissebb driverek... Természetesen!Ez "álltalában" bejön...
Az lenne a kérdésem, hogy vajon miért akad nekem ro...dtul a gáma?
512MB mem. 3800Mhz. 126MB GForce Ultra vidkártya, SBAudigy2 hang.
Lehet hogy már elavult a gépem??
Ha kevesen vannak a térképen, akkor még tök jól megy, de ha már van egy jó kis seregem, akkor beakad. Van úgy hogy fél percig meg se nyikkan. Így élvezhetetlen a játék.
Uff
Valami nem kóser az általam copy-zott módszerrel, nekem pl. tegnap este már nem indúlt így el (???), bár virtuális meghajtókra sem panaszkodott. Megtaláltam a megoldást:uninstall + reinstall + 1.2 😊
Ezt hogy is érted? Találtál valahol 1.3.1-es crack-elt exe-t?
Elõször is köszz a cracket...😛 A vligán már mindenhol kerestem csak ottnem ahol kellett volna, és már afalnak mentem h miértnem tudom felrakni a gépre, szal még1x kösz!
Ez egy jó kis hely ahol ha mindenigaz a paceket fixáló kis crackfilokat tölthetitek le! Van 3as is!😊 http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_stronghold_2.shtml
Amugy a 4. pályán én úgy csináltam meg hogy szépen sunyiban mikor már persze feljutottam a várfalra, akkor (kb 8 nyilasom maradt) szépen lassan egyenként lelõdöztem a jónépet...😊 Ennyi.. És ennek a lassú, ám hatásos módszernek a segítségével egy jóval késõbbi pályán szintén hasznát vettem!
Ja, és nekem nem akarják kínozni a jónépet!😞 Pedig van mindenem, a kis emberke aki figyeli a rablókat, vann már 2 ember a börtönben, egy meg gyón a bíró elött, meg kinzó emberek is vannak, de sehogysem akarják megkínozni õket!😄D És mégvalami! A sokadik pályán, amikor a király mellé állok, kb a 8. fejezetnél asszem, rögtön az elsõ pályán a zöldek ostromolják a fõhõst, és nincs elég idõm hogy embereket toborozzak, ott ti mit csináltatok??
Elõre is kössz! Sok sikert mindenkinek!😊
Amíg nincs 1.3.1-es krekk csináljátok így, kipróbáltam, müxik...
You need:
-Alcohol 120%
http://shop.alcohol-soft.com/en/upgrade_us_retail.php
-SecuROM_loader
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/down...tegory&catid=2
-Fixed CD Image for Stronghold 2
http://m0005.gamecopyworld.com/games...02%20v1.3.1%20
After downloading and un-zip/rar, then load the NEEDS_EMULATION.mds into alcohol's virtual drive (I didn't write to a CD like the instructions say). Turn on RMPS emulation in Alcohol, but NOT SecuRom emulation.
Now, run SecuROM_loader and give it the installed Stronghold.exe file on your hard drive. SecuROM_loader should start the game just fine.
DC , vagy torrenten keress rá!!
mininova.org vagy torrentspy.com-om.
Next PC upgrade: 2022
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
amég a kínzóban van az ember addig az a munka amit õ csinált szünetel. Kb ennyi. sok sikert <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A
Stronghold 2 HUN béta -innen leszedhetö, de nem teljes és itt jön a jó hír:-nekiálltam befejezni a projektet, elég sok a szöveg, de menni fog....<#email>#email>
aki ,otthon van az angolban és szeretne segiteni,jelezze nekem,elöbb elvégzünk a game-val...<#wave>#wave>
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
Next PC upgrade: 2022
Hiszunk hiszunk Magyarország feltámadásában.....
elõre is köcce
Hiszunk hiszunk Magyarország feltámadásában.....
iLove oHs.