2542
  • meril
    az télleg zura
  • Esrohnoil
    Az első kiegje nálam full magyar.
    Szétröhögöm néha magam azon amiket mondanak.
  • meril
    melyik? a Stronghold 2? már nem azért de akkor ne most aggyák ki! Akkor már a Stronghold Legends-et aggyák majd ki magyarul!!!
  • grebber
    Elvileg ez a game megjelenik magyarul is!!
  • Bereet
    hy
    mivip-re adna valaki meghívót előre is thx
  • meril
    minél
  • meril
    ok köszi!!! :D reméljük inél hamarabb végzünk! De várunk még embereket! Aki be szeretne szállni az nyomjon egy privit!!!
  • Lordhunter
    szép csak így tovább
  • Dragooon #2294
    oo megcsináltam kb 200 szót ^^ még van 5300 sor vagy mi az isten xD (de legalább működik)
  • Dragooon #2293
    okok, küldtem egy levelet, most bele is kukkantottam ^^ el fog tartani egy ideig
  • meril
    Dragooon én is segítenék! Szívesen! Nyomj egy privit és megbeszéljük!!! ok? Am csak sima Excel-el! és asszem h az i18n mappában van a fájl!
  • Dragooon #2291
    ejnye
  • Dragooon #2290
    stronghold 2 magyarítgatásához milyen program szükséges? ^^
    lehet h ha el tudom kezdeni, megcsinálom félig-meddig: időm van, türelmem szintén van és még a nyelvet is gyakorlom.
  • Lordhunter
    hu ez jó kérdés mivel nálam se jött össze a lan game és a multi se pedig jó lenne:S
  • Zortras
    Ez egy Stronghold Crusader ös kérdés.
    Nem tudja valaki megmondani nekem hogy lehet hálózatban játszani? A szerverindítástól kezdve a játékig mindent.
  • Lordhunter
    nincs mit
  • Dragooon #2286
    aha, köszi szépen! nemrég sikerült megcsinálnom, örültem, amikor láttam, h szedik a szrt xD
    még egyszer köszi
  • Lordhunter
    Na szal ha nem tod lerakni lehet nincs anyi fád aktiválni aktiválja magát már ha van szabad ember a szabad emberek a kastély előtt a tűz körül ülnek ha ott nincs senki tegyél le házakat egy házból 8 ember jön ki és max 88 embernek elég házat tucc lerakni ezeket kell használnod az ilyen ügyekre de katonát bármenyit képezhecc mert az nem tölti a 88 férőhelyet
  • Dragooon #2284
    kérem valaki segítsen
  • Dragooon #2283
    jah amúgy naggyon zsír a játék, nekem nagyon bejött, 5 órája kaptam szülinapomra ^^ nagyon tetszik
  • Dragooon #2282
    lenne egy problémám az ürülékkel és a patkányokkal!
    hogy tudom elpusztítani őket (tudom h azzal a solymásszal meg a pöcegödörrel, de azokat hogy aktiválom)? a kézikönyvben nincs leírva és eddig sehol nem találtam választ a kérdésemre. még egy dolog: miért nem tudom oda leríkni a gödröt és a solymászt ahová szeretném tenni?
    pls valaki segítsen! thx!
  • Lordhunter
    Aszem az akasztófánál nem biztos de egy telefonfülkéhez hasonló fa tákolmánynak láccik:D
  • hup
    Hol tudom megtalálni a rendőrséget ahol elvisszik a bünözöket akik mindig elviszik a kaját.
    Fontos lenne!
  • Lordhunter
    Hát kár
  • ibrik
    Már a Játékmagyarítások fórumban is leírtam: annakidején ketten is elkezdték magyarítani, de mindketten eltűntek a történelem süllyesztőjében.
    Tehát a válasz: SENKI...
  • Lordhunter
    én ismerek egy gyereket aki csinálta egy ideig de szentem már rég abbahagyta egyépként a www.magyaritasok.hu-n van a beta szal vhol ők csinálgattyák.
  • meril
    Hali! A magyarosítást ki csinálja??? Szívesen segítenék neki! aki fordítja az vegyen fel MSN-re!: [email protected] ! Elöre is köszönöm
  • Lordhunter
    igazábol kb 1gigás ram és vmilyen 256-os vkártya kell hozzá hogy jó legyen a game de szerintem csak az nem szereti a játékot aki nem érti akkor énis aszondanám hogy sz*r játék de ha vki tud vele jáccani egyből jó játék lesz és nekem nagyon teccik a 3D meg úgy minden max a fal kicsit gyenge viszont ez multiba jó:P
  • DrBrown
    Ok! Hát akkor várunk. Majd csak történik valami..
    Úgyis eladtam az otthoni gépem, ez meg itt egy sz*r.
    De gyüvőhéten veszem az új fullosat és azon már nem akad semmi!! (remélem)
    Sose növök fel.....
  • Lordhunter
    hát amég emléxik a jelszavamra a gép addig írok:D amúgy nem tok magyarítást és szokás szerint az 1.3-as patch törésére várok....
  • DrBrown
    Helló!
    Elég régen voltam már itt, azt hittem már rég kihalt ez a fórum.
    Kérdésem a következő: nem tudjátok véletlenül hogy van-e a játékhoz teljes magyarítás? Mert én még mindig csak a beta verzíót találom.
    Köszke! Békés ostromot!
  • Lordhunter
    De a klub 1 hónapig működik ha sok tag lesz talán hoszabbítáás is lesz
  • Lordhunter
    A www.myvip.hu -n nyitottam egy Stronghold2 klubbot aki akar jöjjön fel tettem fel képeket és ha lesz elég tag klubboldalt is csinálhatok.
  • Lordhunter
    nm
  • Vviikkttoorr
    Köszi szépen!!!
    1871247489ö23749123749ö247ö2 thx!
    :DD
  • Lordhunter
    Az a legeccerűbb ha szabályosan jáccol:D
    Patkányok ellen solymász
    trágya ellen az a sz*rlapátoló hely kell az is ottvan aszem ahol a solymász(nem tuti)
    rablók ellen kell: börtön, rendőr, valamint kínzóhely miért is? Azért mert a rendőr elkapja a rablót akkor abban a házbban megszűnik a munka amiben volt a rabló, a rablót elviszi a börtönbe bezárja eddig minddn jó de kínzóhely is kell mert ott javul meg az ember egy idő után minél drágább a cucc annál gyorsabban javul meg ha megjavult kimegy és folytattya a munkát és a jóked is csak akkor lesz normál ha a kinzóhelyben van ha csak börtönt csinász akkor lemegy a kedv.
    Hóhért nem kell képezni az megy a kínzóhelyhez magátol rendőrt se kell az is megy magátol ha csinálsz neki helyet.
    Az a tuti ha 100-on kezdesz és felfejlődtél folyamatosan rakod a cuccokat
    először a sz*rpucolót a következőbe a solymászt majd a börtön cuccait majd vadászházakat raksz le sokat ugyanis a hús értékes és gyorsan termelődik és ha le akar menni a kedv akkor lehet kaját adni nekik. Ha csinálsz egy jó taktikát aztán már könnyű lesz de sose lehet ugyanazzal a taktikával megnyerni egy csatát!
    Na soxerencsét
  • Vviikkttoorr
    Ja és még 1 kérdés a trainer-el kapcsolatban! :S
    Akármien trainert letöltök egyik kód se jön be!
    1.2-es verziójú a játék és a trainer is az 1.2-es verzióhoz jó és játék közbe pl lenyomom a shift+g-t és nem ad aranyat,semmit!
    Valamit én csinálok rosszul?
  • Vviikkttoorr
    Hogy lehet a patkányokat eltüntetni?
    Tisztán tartani a helyeket?
    És a rablókat hogy lehet megölni vagy leszámolni velük?
    Hóhért hol lehet képezni?
    Lécci segítsetek,fontos lenne!
    Köszi előre is!
  • Vviikkttoorr
    Ja..megvan!
    :D
    xxD
  • Vviikkttoorr
    nEM TUDTOK VALAMI TRAINERT AJÁNLANI AMI AZ 1.1--ES verzióhoz van?
    Mert egyet kipróbáltam de kifagyott a játék vele!
    A másik ami jó volt az meg 1.2-eshez volt!
    És ahhoz a verzióhoz pedig crack nincs!
    :S
    valaki segítsen ha tud!