2542
-
meril #2302 az télleg zura -
#2301 Az első kiegje nálam full magyar.
Szétröhögöm néha magam azon amiket mondanak. -
meril #2300 melyik? a Stronghold 2? már nem azért de akkor ne most aggyák ki! Akkor már a Stronghold Legends-et aggyák majd ki magyarul!!! -
#2299 Elvileg ez a game megjelenik magyarul is!!
-
Bereet #2298 hy
mivip-re adna valaki meghívót előre is thx
-
meril #2297 minél -
meril #2296 ok köszi!!! :D reméljük inél hamarabb végzünk! De várunk még embereket! Aki be szeretne szállni az nyomjon egy privit!!! -
Lordhunter #2295 szép csak így tovább -
#2294 oo megcsináltam kb 200 szót ^^ még van 5300 sor vagy mi az isten xD (de legalább működik) -
#2293 okok, küldtem egy levelet, most bele is kukkantottam ^^ el fog tartani egy ideig -
meril #2292 Dragooon én is segítenék! Szívesen! Nyomj egy privit és megbeszéljük!!! ok? Am csak sima Excel-el! és asszem h az i18n mappában van a fájl!
-
#2291 ejnye -
#2290 stronghold 2 magyarítgatásához milyen program szükséges? ^^
lehet h ha el tudom kezdeni, megcsinálom félig-meddig: időm van, türelmem szintén van és még a nyelvet is gyakorlom. -
Lordhunter #2289 hu ez jó kérdés mivel nálam se jött össze a lan game és a multi se pedig jó lenne:S -
Zortras #2288 Ez egy Stronghold Crusader ös kérdés.
Nem tudja valaki megmondani nekem hogy lehet hálózatban játszani? A szerverindítástól kezdve a játékig mindent. -
Lordhunter #2287 nincs mit -
#2286 aha, köszi szépen! nemrég sikerült megcsinálnom, örültem, amikor láttam, h szedik a szrt xD
még egyszer köszi -
Lordhunter #2285 Na szal ha nem tod lerakni lehet nincs anyi fád aktiválni aktiválja magát már ha van szabad ember a szabad emberek a kastély előtt a tűz körül ülnek ha ott nincs senki tegyél le házakat egy házból 8 ember jön ki és max 88 embernek elég házat tucc lerakni ezeket kell használnod az ilyen ügyekre de katonát bármenyit képezhecc mert az nem tölti a 88 férőhelyet -
#2284 kérem valaki segítsen -
#2283 jah amúgy naggyon zsír a játék, nekem nagyon bejött, 5 órája kaptam szülinapomra ^^ nagyon tetszik -
#2282 lenne egy problémám az ürülékkel és a patkányokkal!
hogy tudom elpusztítani őket (tudom h azzal a solymásszal meg a pöcegödörrel, de azokat hogy aktiválom)? a kézikönyvben nincs leírva és eddig sehol nem találtam választ a kérdésemre. még egy dolog: miért nem tudom oda leríkni a gödröt és a solymászt ahová szeretném tenni?
pls valaki segítsen! thx! -
Lordhunter #2281 Aszem az akasztófánál nem biztos de egy telefonfülkéhez hasonló fa tákolmánynak láccik:D
-
hup #2280 Hol tudom megtalálni a rendőrséget ahol elvisszik a bünözöket akik mindig elviszik a kaját.
Fontos lenne! -
Lordhunter #2279 Hát kár -
#2278 Már a Játékmagyarítások fórumban is leírtam: annakidején ketten is elkezdték magyarítani, de mindketten eltűntek a történelem süllyesztőjében.
Tehát a válasz: SENKI... -
Lordhunter #2277 én ismerek egy gyereket aki csinálta egy ideig de szentem már rég abbahagyta egyépként a www.magyaritasok.hu-n van a beta szal vhol ők csinálgattyák. -
meril #2276 Hali! A magyarosítást ki csinálja??? Szívesen segítenék neki! aki fordítja az vegyen fel MSN-re!: [email protected] ! Elöre is köszönöm -
Lordhunter #2275 igazábol kb 1gigás ram és vmilyen 256-os vkártya kell hozzá hogy jó legyen a game de szerintem csak az nem szereti a játékot aki nem érti akkor énis aszondanám hogy sz*r játék de ha vki tud vele jáccani egyből jó játék lesz és nekem nagyon teccik a 3D meg úgy minden max a fal kicsit gyenge viszont ez multiba jó:P -
DrBrown #2274 Ok! Hát akkor várunk. Majd csak történik valami..
Úgyis eladtam az otthoni gépem, ez meg itt egy sz*r.
De gyüvőhéten veszem az új fullosat és azon már nem akad semmi!! (remélem)
Sose növök fel..... -
Lordhunter #2273 hát amég emléxik a jelszavamra a gép addig írok:D amúgy nem tok magyarítást és szokás szerint az 1.3-as patch törésére várok.... -
DrBrown #2272 Helló!
Elég régen voltam már itt, azt hittem már rég kihalt ez a fórum.
Kérdésem a következő: nem tudjátok véletlenül hogy van-e a játékhoz teljes magyarítás? Mert én még mindig csak a beta verzíót találom.
Köszke! Békés ostromot! -
Lordhunter #2271 De a klub 1 hónapig működik ha sok tag lesz talán hoszabbítáás is lesz -
Lordhunter #2270 A www.myvip.hu -n nyitottam egy Stronghold2 klubbot aki akar jöjjön fel tettem fel képeket és ha lesz elég tag klubboldalt is csinálhatok. -
Lordhunter #2269 nm -
#2268 Köszi szépen!!!
1871247489ö23749123749ö247ö2 thx!
:DD -
Lordhunter #2267 Az a legeccerűbb ha szabályosan jáccol:D
Patkányok ellen solymász
trágya ellen az a sz*rlapátoló hely kell az is ottvan aszem ahol a solymász(nem tuti)
rablók ellen kell: börtön, rendőr, valamint kínzóhely miért is? Azért mert a rendőr elkapja a rablót akkor abban a házbban megszűnik a munka amiben volt a rabló, a rablót elviszi a börtönbe bezárja eddig minddn jó de kínzóhely is kell mert ott javul meg az ember egy idő után minél drágább a cucc annál gyorsabban javul meg ha megjavult kimegy és folytattya a munkát és a jóked is csak akkor lesz normál ha a kinzóhelyben van ha csak börtönt csinász akkor lemegy a kedv.
Hóhért nem kell képezni az megy a kínzóhelyhez magátol rendőrt se kell az is megy magátol ha csinálsz neki helyet.
Az a tuti ha 100-on kezdesz és felfejlődtél folyamatosan rakod a cuccokat
először a sz*rpucolót a következőbe a solymászt majd a börtön cuccait majd vadászházakat raksz le sokat ugyanis a hús értékes és gyorsan termelődik és ha le akar menni a kedv akkor lehet kaját adni nekik. Ha csinálsz egy jó taktikát aztán már könnyű lesz de sose lehet ugyanazzal a taktikával megnyerni egy csatát!
Na soxerencsét -
#2266 Ja és még 1 kérdés a trainer-el kapcsolatban! :S
Akármien trainert letöltök egyik kód se jön be!
1.2-es verziójú a játék és a trainer is az 1.2-es verzióhoz jó és játék közbe pl lenyomom a shift+g-t és nem ad aranyat,semmit!
Valamit én csinálok rosszul? -
#2265 Hogy lehet a patkányokat eltüntetni?
Tisztán tartani a helyeket?
És a rablókat hogy lehet megölni vagy leszámolni velük?
Hóhért hol lehet képezni?
Lécci segítsetek,fontos lenne!
Köszi előre is! -
#2264 Ja..megvan!
:D
xxD -
#2263 nEM TUDTOK VALAMI TRAINERT AJÁNLANI AMI AZ 1.1--ES verzióhoz van?
Mert egyet kipróbáltam de kifagyott a játék vele!
A másik ami jó volt az meg 1.2-eshez volt!
És ahhoz a verzióhoz pedig crack nincs!
:S
valaki segítsen ha tud!