Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
(amúgy eredeti a játékom még mielõtt rákérdez valaki)
amúgy természetesen be foglak tenni a készítõkhöz 😛
ha már itt tartunk multizhatnánk is majd valamikor
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
|LINK|
a játék magyarítását csinálom (és nem azt folytatom, amit már mások elkezdtek), elég jól haladok, tegnap megint 0-ról elkezdtem, ott van az eredmény 😄
a FELIRATOKAT az átvezetõ videókba hogy lehet becsempészni? az a helyzet, h itt a fájlokban benne van minden szöveg, de a feliratot egyáltalán nem tudom beállítani! valaki kérem mondja el! elõre is köszi
A másik meg,hogy a Readme fileban ír egy csomó grafikai beállítási lehetõséget (pl: bloom,antialiasing,depth of field,Distance Based LOD,Frame Rate Based LOD)amiket én nem találtam meg a settings ablakban játékindítás elõtt,meg máshol sem.
Ezt írja a readme a grafikai beállításokhoz:
"Click on Settings and click on the picture of the video card (level of detail). Generally speaking reducing settings or turning effects off will increase the graphics performance in the game."
Namármost lehet hogy én vagyok hülye,de én nem látok semmiféle videokártya-képet a settings ablakban,amire rá kéne kattintani,a játékban pedig nem elérhetõk a grafikai beállítások. Ha vki tud segíteni pls jelezzen vissza! Elõre is kösz!
(Ja amúgy sztem naon cool a game!!!)
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
50% hangulat alatt elmennek a kis árulók, 50 felett jönnek a jómunkásemberek.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Még annyi lenne, hogy a parasztok mindig "elfogynak". Mindig az van kiírva, hogy pl: 6/80. Miért tûnnek el? Pedig van kaja.
Ezen "könnyen" segíthetsz, ha a büntetésvégrehajtáshoz kapcsolódó épületeket mind felhúzod + néhány kínzõeszközt telepítesz a várlakók legnagyobb örömére. 😊
Persze vannak egyszerûbb módszerek is, de nem akarom elnyomni a gondolkodni képes agysejtjeidet. 😊
és akkor menne az 1.3-as patch
El kell lapátoltatni.
Légyszi valaki segítsen! Mi az a trutymó ami magától lesz ott a földön egy ilyen pici domb búzlik és kinyirja az embereimet. 😞 Hogyan lehet azt onnan eltüntetni mit kell csinálni?
Köszi!
Én nemtudom honnan szedte de ha õ mondja 😄
Next PC upgrade: 2022
Szétröhögöm néha magam azon amiket mondanak.
mivip-re adna valaki meghívót elõre is thx