2542
-
#377 milyen a multija? -
Thanatos #376 ott irta, ebgames-től :) -
#375 aztán honnét van meg neked? hol vetted? -
Thanatos #374 ??? :DDD -
AlbertoHUN #373 Csataig meg nem jutottam, mert az elejen amikor kezded a hadjaratot, ki kell valasztani milyen beallitotsagu vagy, es en nem a haborusat valasztottam. De szepen fut meg nem volt semmi bug. -
#372 :D -
Beagie #371 még a végén tényleg kénytelen leszek megvenni -
CzKaresz22 #370 Ha a Strongholdot kérdezed akkor már hivatalosan megjelent... -
ricky #369 Mikor fog megjelenni? -
CzKaresz22 #368 EMpire Earth 2 már csomó helyen megvan de a Stronghold 2 még sehol -
hapi #367 Igaz az hogy belssul kb 3-5 fps-re ha nagy a csata? Meg hogy néha a levegőben futnak a seregek? -
#366 Csak jönne már ki warezbe........de a türelem ezúttal stronghold 2-őt terem szal thantos ha nem hagyod abba azonnal a negativizálást, akkor felkeresek valami moderátort hogy kapj büntetőpontot -
AlbertoHUN #365 Sziasztok, tegnap sikerult megszereznem az ebgames-tol. A 3D-s motor nem csunya, pedig feltem tole, az iranyitas nem valtozott nagyon az elso reszhez kepest. Gyorsan elszaladt par ora amire abba tudtam hagyni. Most az elso 1 palyat 5-ig kuldijeig jatszotam. Azt hiszem hosszu ejszakak varnank rank. Szoval batran ajanlom aki szereti a strategiat. -
#364 yeah
EE-t mennyit toltuk haverral -
Thanatos #363 mongyuk szvsz empire earth 2 soha nem fog stronghold 2 nyomába érni, főleg azért mert nem ugyanaz a stilus a kettő :) -
Thanatos #362 lol, empire earth 2 és close combat gyk azonnal kijött..., mondom én hogy erre tojnak rá :( -
aiguo #361 kijott az Empire Earth II.-Reloaded -
Thanatos #360 hát pedig látod... -
#359 Tojnak? Na nem ! Egy ekkora gémre nem tojnak "csak úgy" -
Thanatos #358 szerintem csak tojnak rá :) -
aiguo #357 Mert a Securom v7.0.X.X vedelmet meg nem sikerult fetorniuk...:)))) -
crossy104 #356 Már nagyon kellene! -
#355 Még mindíg semmi :((((( Mikor adják már ki???? -
Thanatos #354 amugy tényleg securom 7:
http://img245.echo.cx/my.php?image=aray4aw.jpg -
Thanatos #353 csak tudnám hogyha securom 7 v an rjata mért nem adta még ki senki :( -
Beagie #352 még nem :( -
CéZé #351 na jó de ahhoz a játék is kéne :)
boltban már lehet nálunk kapni? -
Beagie #350 problémákat -
Beagie #349 ápr 22-e körül már patch is lesz hozzá a grafikai problémat orvosolandó -
CzKaresz22 #348 Egyébb hírek ? Valaki látta már valahol ? -
Beagie #347 nforce fórum
-
CzKaresz22 #346 Ezt honnan veszed ? -
CzKaresz22 #345 Na ja! -
hapi #344 2 cd . Securom 7 a védelem. A multi laggos nagyon és LAN nincs is benne. Zabálja a gépet, mert szépen fut az elején de aztán egyre jobban belassul. -
#343 legalább egy demo lenne -
CzKaresz22 #342 Még nem lehet sehonnan sem megszerezni ? Nem igaz :) -
Beagie #341 Lehet hogy Balázs Pali keze van ebben a dologban is? -
Beagie #340 Amit eddig tudunk:
1. A gamer oldalak nem irtak rola viszont a játék hivatalos oldalan (stronghold2.com) már "in stores now" és már a bonus mapokat is letolteni
2. nforce forumban vki új sf3-as védelemről ír másvalaki meg aki már állítólag megkapta, alc120-al készített egy másolatot és simán ment neki (ez persze ugyanúgy lehet igaz is mint nem)
-
CzKaresz22 #339 Sziasztok
Tud már valaki valamilyen forrást,hogy megjelent vagy nem ? -
Thanatos #338 és ez még nem is az amit először irtam...