2542
  • Johnyy
  • Thanatos
  • Johnyy
    aszem lesz mivel szórakozni békeidőben is
  • Thanatos
    asszem nem
  • Johnyy
    DE most télleg! e hónapban yön ki ugye????
  • Thanatos
    jah :) amugy ez inkább váréptgetés + settlers , generals utodnak ott az act of war, az szeritnem teljesen kitölti a generals után keletkezett űrt :P
  • M@TriX
    jaj, de itt azért látszik, hogy nem nyomták szét a gazdasági részt, a raklap most is tele van :)
    persze majd meglátjuk, mi nem vesztünk vele, ha elcseszik menjenek a sunyiba :)
    a Generals óta nem vettem strat gémet. Jó lenne ha lenne már valami igazi jó játék ebben a kategóriában, erre van esélye ennek a 2 alkotásnak, ami mind2 ízlésének megfelel. :)
  • Thanatos
    hát énis igy vagyok vele de én má nem remélek semmit settlers 5 után nehogy ez is csakódás legyen :(
  • M@TriX
    lehet, hogy a Settlers 5 által ejtett sebet a szívemen a Stronghold2 fogja begyógyítani? Hát elég nagy rá az esély. Minden esetre a képek nagyon ígéretesek...

új képek
  • Realtibi
    na már nincs messze a játék megjelenése
    kibirom addig
  • Thanatos
    jah de újabban ez a divat... :/
  • PResident Evil
    mondjuk ez elég nagy hiba lenne :\
  • PResident Evil
    hát én is remélem ;)
  • Thanatos
    amugy szeirntem nem fognak kiadni demo-t a megjelenésig..., bár kitudja :/
  • Thanatos
    hát lehet én jáccotam a régi rts-ekel is az újakal is gyk összesel ami érdemleges, mindig is voltak jók is orsszak is 2d-ben és 3d-ben is, remélem ez a jók közé fog tartozni :)
  • PResident Evil
    demo :(

lehet... velem is az a baj, hogy Dune 1-2 után meg a régi igazi 2D-s stratégiák vannak belém rögződve. Aztán tértem át az FPS-ekre és így a 3d-s RTS-ek kimaradtak :\ talán ezért vagyok ezen a véleményen.
  • Thanatos
    azsincs...., arról emg hogy makacs vagy nem én tehetek :PPP
    amugy ált sok 2d-s gamet énis jobban csipek mint 3d-s agyonbonyolitottakat de ettől meg nincs ez igy belémrögzödve hogy ami 3d az szar..., 3d-s game is simán oda vissza verheti a 2d-st ha jól meg van csinálva egyszerűségben...
  • PResident Evil
    Strongholdban ?! Majd meglátjuk !
  • PResident Evil
    végülis a meg-nem győzésnek ez lett az eredménye !

de majd meglátjuk ha kijön végre... demo sincs még ?
  • Thanatos
    hm? :))
  • Mike
    Prezi úgyis csak sírni fox, amikor kikapsz :DDDD
  • Thanatos
    miért off? amig el nem kezdted ezt a bétateszt baromásgot addig gy erről a gameről és az előzményérol volt szo ez szvsz anyira nem off :)
  • PResident Evil
    látom nehezen fog ívelni a pályád felfele, dee bízok benned :D

de amugy jól össze offoltuk a topicot
  • Thanatos
    lehet :) viszont nem tok programozni az emg kifejezeten nagy hátrány :)
    amugy ez nem bug stilusu hiba meg hasonlok amit egy bétateszt során ki lehet üszöbölni hanem ezt eleve igy találták ki direkt igy akarták... ami szvsz elég nagy hiba volt...
  • PResident Evil
    jah... hagyjál ! :DDD
  • PResident Evil
    arra hogy a tökéletességre törekedsz, ilyen személyeket keresnek béta-teszternek :P
  • Thanatos
    még mindig nem érted... nem az volt a gáz hogy üzengetek benne, mert istenem fel akarták dobni a hangulatot hanem maga az hogy iylen idiota karaktereket gyártottak főenemy-nek...
  • PResident Evil
    amikor bejött az a kis video az enemykről... lehet hogy üzentek galambpostán !

[reális megoldást keres]
  • Thanatos
    ezzel msot mire célzol? azt nem mondhatod hogy valamenyire nem probált stronghol normálisabb irányba elmeni, mert full rendes egységek voltak, a várépitkezés is eégsz korrekt lett a következetlenségektől eltekintve etc...
  • PResident Evil
  • PResident Evil
    kiegészítővel nem játszottam !!! :o

[letölt]
  • PResident Evil
    nem akarsz egy állást ?

bétateszter
  • Thanatos
    ???? mi akart a galambposta lenni?
  • Thanatos
    nekem nicns enyivel jobb vagy, grat ;PP
  • Thanatos
    amugy onnét remélem hogy ebbe má nem lesz patkány meg diszno meg tökömtugya mi hogy valaki anno copyzott be egy olyan szöveget hogy állitolag ez már normális középkorban fog játszódni és nem fantasyfaszságban.... (megjegyzem iylen téren stronghold 1 kiegje egész nagy javulást hozott hogy normális főenemy volt nem pedig pl teve )
  • PResident Evil
    nekem van gyakorlatom, sötétben is 10 ujjasba nyomom :D
  • PResident Evil
    nem lehet hogy galamb posta akart az lenni ? :D
  • Thanatos
    jah csak éppen ez valamenyire reális akart elnni szvsz redalert meg soha még csak a közelébe se járt a realitásnak..., itt viszont kifejezeten zavaro hogy az amugy eégsz reálisnak indulo gamet ilyenekel basszák el...
  • Thanatos
    bár az spec télleg elég káosz lett sorry :)
  • PResident Evil
    ilyen minden játékban van egy pici... gondold el a Red Alert es korszakot: ledobod az atomot... :DDD