2542
-
Chaos Mad #17 remélem a 2-ben is igy lesz :) -
Chaos Mad #16 :D
sztem a David-ra is igy köszön, vagy minden angol/amcsi névre :D -
#15 Akor vagy beleintegrálták az összes lord előjelű üdvözlést vagy a hangokért a fejlesztő brigádban valami John Meg Peter volt a felelős :D -
#14 Mintazállat ,mondom én a crusaderrel a mai napig ezerrel multizok.... -
Chaos Mad #13 megy is a kedvencekhez :) -
Chaos Mad #12 ez egy kúl game lesz megint :)
zsirály! :D -
Chaos Mad #11 én mindig simán "Peter" -t irok be és azt mondja mindig hogy: Greetings Lord Peter! :))) -
#10 Megjelenés: 2005 tavasz
Info: Hardwired -
Beagie #9 számomra ez az év híre! -
Rusy #8 Hú tényleg szépek, én is nagyon várom, nagyon sokat játszottam én is az elsővel meg a kiegészítőkkel... -
#7 Az 1. 2 részben írjátok be jatekosnévnek hogy Lord John
na most én ezt írtam be és ha belépsz akkor névszerint rádköszön,valami felylesztő lehet aki poénból magát is integrálta.... ;) -
#6 DE gyönyörűűűűűű! Mihaverokkal mai napig játszunk vele multiban,, az egyki legjobb tratégia...... jeeee -
#5 Szép képek! Már alig várom:) -
#4 Jó game lesz ez.Várom már csak odább lesz. -
#3 "Stron"-ra nem talált a kereső. -
#2 Képek:
-
#1 "A Take-Two kiadó bejelentette a Stronghold 2-t, ami a Stronghold és annak kiegészítője, a Crusader után a harmadik játék a Firefly Studios-tól. A stílus természetesen megmaradt stratégiának, a szingli kampányokat pedig multis élvezetekkel díszítették. Az első rész úttörőnek számított a szimulátor és harci stratégia kombinációjával - a fejlesztők most megint valami egészen egyedit igérnek. Ám ezt csak valamikor jövőre tapasztalhatjuk meg. Az első két képet máris mutatom. "
Info:
Gamestar