2542
  • Chaos Mad
    remélem a 2-ben is igy lesz :)
  • Chaos Mad
    :D
    sztem a David-ra is igy köszön, vagy minden angol/amcsi névre :D
  • Johnyy
    Akor vagy beleintegrálták az összes lord előjelű üdvözlést vagy a hangokért a fejlesztő brigádban valami John Meg Peter volt a felelős :D
  • Johnyy
    Mintazállat ,mondom én a crusaderrel a mai napig ezerrel multizok....
  • Chaos Mad
    megy is a kedvencekhez :)
  • Chaos Mad
    ez egy kúl game lesz megint :)
    zsirály! :D
  • Chaos Mad
    én mindig simán "Peter" -t irok be és azt mondja mindig hogy: Greetings Lord Peter! :)))
  • Tom3 #10
    Megjelenés: 2005 tavasz

Info: Hardwired
  • Beagie
    számomra ez az év híre!
  • Rusy
    Hú tényleg szépek, én is nagyon várom, nagyon sokat játszottam én is az elsővel meg a kiegészítőkkel...
  • Johnyy
    Az 1. 2 részben írjátok be jatekosnévnek hogy Lord John
    na most én ezt írtam be és ha belépsz akkor névszerint rádköszön,valami felylesztő lehet aki poénból magát is integrálta.... ;)
  • Johnyy
    DE gyönyörűűűűűű! Mihaverokkal mai napig játszunk vele multiban,, az egyki legjobb tratégia...... jeeee
  • Devids Pro
    Szép képek! Már alig várom:)
  • grebber
    Jó game lesz ez.Várom már csak odább lesz.
  • Tom3 #3
    "Stron"-ra nem talált a kereső.
  • Tom3 #2
    Képek:

• Tom3 #1
    "A Take-Two kiadó bejelentette a Stronghold 2-t, ami a Stronghold és annak kiegészítője, a Crusader után a harmadik játék a Firefly Studios-tól. A stílus természetesen megmaradt stratégiának, a szingli kampányokat pedig multis élvezetekkel díszítették. Az első rész úttörőnek számított a szimulátor és harci stratégia kombinációjával - a fejlesztők most megint valami egészen egyedit igérnek. Ám ezt csak valamikor jövőre tapasztalhatjuk meg. Az első két képet máris mutatom. "

Info:
    Gamestar