2542
-
#1099 Egykis FAQ(GYIK) ha megfelel és ha kell: http://stronghold2.atw.hu -
CéZé #1098 örülj annak, hogy legalább elindult :) -
#1097 a kerités nem véletlen van -
#1096 Hát mér lehet így jáccani, nem fél óra alatt úgyis elbukom emiatt, szóval semmit nemtudok tenni. -
Thanatos #1095 tetudod :) -
#1094 1024*768 85hz -
#1093 Najó most ott tartok, hogy uninstall, mert rohadtul felidegesített, elkezdődik a játék, építek 3 épületet, egyből jön egy csapat farkas, és minden embert kinyír. Vagy kidobják a sz*rt az utcákra, útálják, építek pár gong pit-et, eltakarít egy kupacot mindegyik, aztán elmegy a munkás, és nem megy vissza többé. Egyre több kupac, útálnak az emberek, és semmit nemtudok tenni. -
Beagie #1092 és ez milyen felbontást jelent? -
#1091 A régiben úgy volt, hogy ciszternákat kellett lerakni és ha tűz volt automatáén oltottak -
Thanatos #1090 meg kell tanulni... -
Thanatos #1089 nyugi majd fog... :) -
Beagie #1088 basszus nekem csak 848x480-as felbontáson hajlandó működni, ha másra állítom egyszerűen nem működnek a főmenü gombjai, még az introt sem tudom lelőni.
Mondjuk elég régi a vidkartyam (Radeon 9700 PRO) de hát azért ez így akkor is durva
-
#1087 na, mostmár nekem is megy, köszi... kár h ilyen ocsmány... de legalább nem akad... habár ki is készültem volna ha 6800GT-n nekiáll szaggatni -
#1086 Én csak olyan tutorialt találtam ami leirja de nén nem tudok angolul.
Valaki nem tudja hogy a tűzet hogy lehet eloltani mert a 3. pályán amikor azt a várat kell újjáépíteni szarrá ég mindenem?? -
Thanatos #1085 tutorial... -
#1084 LOL itt sirok mint a fürdős k...ák :)
Nem olvastam :)
Sirályság.Mostmár "tudok" vele játszani :) -
#1083 Álldokál egy rakás paraszt, és nem dolgoznak a guard postba most. Najó asszem hagyom a játékot egy darabig, mert csak felidegesítem magam. -
#1082 Tutorial, alapokat meg lehet tanulni, de azt nem, hogy egyes épületeknél mérnem hajlandók dolgozni :) -
#1081 Amúgy fura, de nekem tökéletesen megy recommended beállításokkal, nagyobb városba sem szaggat, a gépem amd XP 2500+, geforce2 MX400 64MB, 1 giga 400-as DDR ram. -
#1080 Elkeztem játszani :(
Play-->The Path of Peace-->Sim Campaign.
És rájöttem hogy nem tudok ezzel játszani mert fogalmam sincs mit kell csinálni :(
Majd egyszer csak belejövök. -
#1079 Hát ezt nemértem 1-el jáccottam, jó volt 2 nél 100-as a popularity, áll vagy 10 paraszt a tűz körül, lerakok egy épületet, és nem mennek oda dolgozni, lerakok ugyanabból egy másikat, oda mennek, mintha válogatnának. -
Thanatos #1078 -
#1077 a regedit bazz az magyar és nem nehéz! azé azt már kistesóm is megcsinálja! -
Thanatos #1076 ovlass talán vissza... -
Thanatos #1075 megálja ez msot is csak bugos egy kissé... :/
amugy a legnagyobb baj az hogy a strongholdnak mint olyannak nicns konkurenciája :( igy azt cisnálnak amit akarnak :/// -
#1074 letudná valaki írni nekem, hogy ez a regedit dolog hogy megy, lépésről lépsre? mert még elképzelni sem tom h mi ez... plíz -
#1073 ehhh.. azért a véleményem beírhatoom, nem?
egyébként meg azt is odaírtam, hogy a maga idejében.
Ez a játék viszont még 2 éve sem állta volna meg a helyét. -
Thanatos #1072 jah :/// -
#1071 BWS zippelve -
dracho #1070 köszike
-
#1069 Nos , kérdésem ,az lenne,hogy a regeditnél (mivel még nem csináltam ilyet) csak egyszer kell ezt megcsinálni,az első indításnál,vagy pedig rá kell nyomni (a pipálásnál),hogy "alkalmaz" ,hogy a gép ujraindításánál is megmaradjon a beállítás????!
Vagy nemmuszáj "alkalmazni" -
#1068 :)! Nekem megy a game úgy ahogy leírták! köszi! csak igaz, a betöltés lassú egy picit! ha hálóban akarok játszani, akkor lehet betenni botokat? mert nyomok egy 8 személyes mapot, és nem enged betenni ellenséget. -
#1067 mindjárt felér -
#1066 Köszike. A hozzászólásokból úgylátom ezis egy bugos szar lett? Mondjuk nem meglepő, ma már mindegyik ilyen. Sajnos. -
dracho #1065 esetleg a bws-t is feltudnád rakni? előre is köszi...
-
#1064 Tudom. Én is leraktam minimumba és ugyanúgy szaggatott. Akkor már inkább hagyom maxon. -
#1063 De így élvezhetetlen a játék:(
Nagyon optimizálatlan lett ez a játék.. -
#1062 Nesze:
bwa
bwt -
#1061 Hát akkor szedheted mégegyszer a második CD-t, mert mint azt már kismilliószor leírták: mind a négy kell. -
#1060 És azt honnan szedjem elő, ugyanis a torrentbe nem volt BWA és BWT.