Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a csoport v. felhasználó nevénél mindenhol jelöltem (rendszergazdák,felhasználók,stb.).
démonigyerek
én 11óta 😄

Zsolo007
Jó neked! Nem mindenkinek olyan egyszerû és a nagy többségnél nem az a probléma hogy nem tudja hogy mit kell csinálni hanem az hogy nem mûködik ilyen olyan okok miatt az ami az NFOban van írva! Szal nem kéne leszólni senkit, fõleg nem engem én már 11:30 óta szívok ezzel és mostmár egész nyugodt vagyok, de fel nem adom nehogymá egy kibaszott cédékép kifogjon rajtam.....

démonigyerek
és melyik verzióval írtad ki?
regelve van az alcohol?

EmThor
nekem így se megy 😞

Leszedtem, kb 5 perc múlva játszom. Miért olyan nehéz megcsinálni amit az nfoban írnak? :😄 Kiírtam alcoholal ahogy írták a második cdt újraírhatóra, és már siegelek.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Zsolo007
NAh hihetetlen a blindwrite felismerte a CDmet most írom, hátha ezzel jó lesz 😊

de a rendszergazdához kell a pipa

Zsolo007
ÉS így sem megy, ezt én próbáltam és azt írja ki hogy nem eredeti a CDm

HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi--->jobb katt--->engedélyek----->olvasás megtagadásba pipa
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices---->jobb katt--->engedélyek----->olvasás megtagadásba pipa
Zsolo007
Hogy? hogy csináltad?

nézdmá, elindul démonnal 😊

démonigyerek
hogy?
mit állítottál be?

Zsolo007
NIncs RPMS információ a forrásban ezt írja a CD képre amikor beállítom íráshoz 😞

Basszus,elindult a daemonnal.<#vigyor3>
Most már azt írja ki,hogy emulator detected.És nem megy...
EmThor
sp2-m van.... 😄 és nem megy... 😞 már a daemon tools os mountolásos...

Pluskast
Jó kérdés. Egy próbát megér. Nem vesztesz vele semmit sem ha felrakod az sp2-t.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

EmThor
olvasás, és be kell pipálni a tiltás oszlop alatti fület...

Zsolo007
Köszi <#worship><#nevetes1>

Beagie
mit értesz az alatt hogy olvasás tiltása ?

www.gtr-masters.hu

EmThor
2ne ugyanígy csináltuk mint Moses és nekünk nem megy 😞

démonigyerek
van msn-ed?
privibe küldheted

EmThor
/me praying 😄

Zsolo007
NAh elkezdtem írni, lehet imádkozni 😄

démonigyerek
van msn-ed?

Beagie
ez hogy is volt?

www.gtr-masters.hu

EmThor
az nem BWS file ? 😄

Zsolo007
Felhívás következik! Ki az aki a piratebayrõl töltte? Vagy legalábbis kinek van a második CD BWI/BWS/BWT formátumban? Nah akinek ilyen van szóljon pls és megadom neki az email címem hogy küldje el nekem a BWT fájlt mert nekem az nincs meg és ezért nem látja az alcohol!!!! Segítsetek!!

EmThor
azt is beállítottam és lásd a lenti képet.... 😞

Megy daemonnal is!!!!!

Csak a registryben a HKEY_Local_Machine alatt nem csak a System/MountedDevice-t hanem a Hardware/devicemap/scsiport5-t olvasásást is deny-olni kell!!!
Nekem SP1 van és nem indul. Lehet hogy az sp1 a hibás?
Zsolo007
LOL átállítottam, nincs ez a pufi 😊 hiba, de a szokásos van, nem ismeri fel hogy CD van a meghajtóban................asszem ennyit errõl 😞 pedig imádtam az 1-et

Yossarian
xp+SP2. Elindul, de 2 próbából kétszer kék halál 5 perc alatt. XP-n még nem is találkoztam ilyennel :-o

Nieleen

EmThor

Sztem hagyd, úgysem éri meg ennyit a játékkal foglalkozni. Végén jobban megéri vhol dolgozni és a pénzért megvenni eredetiben mint ez a sok próbálkozás😄
Zsolo007
NEm jött be....most jön az ultraiso 😊

EmThor
azt irjákl angolra kell állítani winózt és nem lesz pufin vagy mi, olvass vissza

Pluskast
nekem fenn van a sp2 és megy

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Zsolo007
LOl kipróbáltam azt a blindwriteot ami lejebb be van linkelve. Jött az a pufin dolog 😄 leszdtem a pufin telepítõt, az meg acces read violation <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> abszolút kész vagyok, de már annyira hogy lassan röhögök az egészen, akármit csinálok nem megy, most írom ki néróval mondom ennyi pech után már mé ne? <#nevetes1><#nevetes1>

Akinek megy annak winxp sp1 vagy sp2 van?
Valamiért az én gépemen nem fut, Az a kis config ablak nem jön be!
Ha valaki erre rájön az írjon pls! Tehát ez már nem védelem hiba hanem a progi nem fut...
EmThor
küldtem privit

démonigyerek
a 2-es cd-t már nemtom

démonigyerek
van msn-ed?
ott elmondom mert itt szar

Breki33
jó éncsak megadtam a hozzászólásszámot
EmThor
feltelepült jól? elõször is? 😊

démonigyerek
valaki leírná nekem az elejétõl a végéig mit kell csinálni?
plz

EmThor
detto...

Zsolo007
Írtam hogy a bélindwrite nem volt hajlandó felismerni hogy cd van a meghajtóban.....