2542
  • Devids Pro
    Egykis FAQ(GYIK) ha megfelel és ha kell: http://stronghold2.atw.hu
  • CéZé
    örülj annak, hogy legalább elindult :)
  • Breki33
    a kerités nem véletlen van
  • Sanyix
    Hát mér lehet így jáccani, nem fél óra alatt úgyis elbukom emiatt, szóval semmit nemtudok tenni.
  • Thanatos
    tetudod :)
  • Sanyix
    1024*768 85hz
  • Sanyix
    Najó most ott tartok, hogy uninstall, mert rohadtul felidegesített, elkezdődik a játék, építek 3 épületet, egyből jön egy csapat farkas, és minden embert kinyír. Vagy kidobják a sz*rt az utcákra, útálják, építek pár gong pit-et, eltakarít egy kupacot mindegyik, aztán elmegy a munkás, és nem megy vissza többé. Egyre több kupac, útálnak az emberek, és semmit nemtudok tenni.
  • Beagie
    és ez milyen felbontást jelent?
  • tibor16
    A régiben úgy volt, hogy ciszternákat kellett lerakni és ha tűz volt automatáén oltottak
  • Thanatos
    meg kell tanulni...
  • Thanatos
    nyugi majd fog... :)
  • Beagie
    basszus nekem csak 848x480-as felbontáson hajlandó működni, ha másra állítom egyszerűen nem működnek a főmenü gombjai, még az introt sem tudom lelőni.
    Mondjuk elég régi a vidkartyam (Radeon 9700 PRO) de hát azért ez így akkor is durva
  • Ratatosk
    na, mostmár nekem is megy, köszi... kár h ilyen ocsmány... de legalább nem akad... habár ki is készültem volna ha 6800GT-n nekiáll szaggatni
  • grebber
    Én csak olyan tutorialt találtam ami leirja de nén nem tudok angolul.

Valaki nem tudja hogy a tűzet hogy lehet eloltani mert a 3. pályán amikor azt a várat kell újjáépíteni szarrá ég mindenem??
  • Thanatos
    tutorial...
  • grebber
    LOL itt sirok mint a fürdős k...ák :)
    Nem olvastam :)
    Sirályság.Mostmár "tudok" vele játszani :)
  • Sanyix
    Álldokál egy rakás paraszt, és nem dolgoznak a guard postba most. Najó asszem hagyom a játékot egy darabig, mert csak felidegesítem magam.
  • Sanyix
    Tutorial, alapokat meg lehet tanulni, de azt nem, hogy egyes épületeknél mérnem hajlandók dolgozni :)
  • Sanyix
    Amúgy fura, de nekem tökéletesen megy recommended beállításokkal, nagyobb városba sem szaggat, a gépem amd XP 2500+, geforce2 MX400 64MB, 1 giga 400-as DDR ram.
  • grebber
    Elkeztem játszani :(

Play-->The Path of Peace-->Sim Campaign.

És rájöttem hogy nem tudok ezzel játszani mert fogalmam sincs mit kell csinálni :(

Majd egyszer csak belejövök.
  • Sanyix
    Hát ezt nemértem 1-el jáccottam, jó volt 2 nél 100-as a popularity, áll vagy 10 paraszt a tűz körül, lerakok egy épületet, és nem mennek oda dolgozni, lerakok ugyanabból egy másikat, oda mennek, mintha válogatnának.
  • Thanatos
  • KáZé
    a regedit bazz az magyar és nem nehéz! azé azt már kistesóm is megcsinálja!
  • Thanatos
    ovlass talán vissza...
  • Thanatos
    megálja ez msot is csak bugos egy kissé... :/
    amugy a legnagyobb baj az hogy a strongholdnak mint olyannak nicns konkurenciája :( igy azt cisnálnak amit akarnak :///
  • Ratatosk
    letudná valaki írni nekem, hogy ez a regedit dolog hogy megy, lépésről lépsre? mert még elképzelni sem tom h mi ez... plíz
  • I.C.ram
    ehhh.. azért a véleményem beírhatoom, nem?

egyébként meg azt is odaírtam, hogy a maga idejében.

Ez a játék viszont még 2 éve sem állta volna meg a helyét.
  • Thanatos
    jah :///
  • Devids Pro
    BWS zippelve
  • dracho
    köszike
  • Johnny23
    Nos , kérdésem ,az lenne,hogy a regeditnél (mivel még nem csináltam ilyet) csak egyszer kell ezt megcsinálni,az első indításnál,vagy pedig rá kell nyomni (a pipálásnál),hogy "alkalmaz" ,hogy a gép ujraindításánál is megmaradjon a beállítás????!

Vagy nemmuszáj "alkalmazni"
  • KáZé
    :)! Nekem megy a game úgy ahogy leírták! köszi! csak igaz, a betöltés lassú egy picit! ha hálóban akarok játszani, akkor lehet betenni botokat? mert nyomok egy 8 személyes mapot, és nem enged betenni ellenséget.
  • Devids Pro
    mindjárt felér
  • Sanyix
    Köszike. A hozzászólásokból úgylátom ezis egy bugos szar lett? Mondjuk nem meglepő, ma már mindegyik ilyen. Sajnos.
  • dracho
    esetleg a bws-t is feltudnád rakni? előre is köszi...
  • Hmuda
    Tudom. Én is leraktam minimumba és ugyanúgy szaggatott. Akkor már inkább hagyom maxon.
  • Devids Pro
    De így élvezhetetlen a játék:(
    Nagyon optimizálatlan lett ez a játék..
  • Devids Pro
    Nesze:
    bwa
    bwt
  • Hmuda
    Hát akkor szedheted mégegyszer a második CD-t, mert mint azt már kismilliószor leírták: mind a négy kell.
  • Sanyix
    És azt honnan szedjem elő, ugyanis a torrentbe nem volt BWA és BWT.