2542
  • grebber
    Hali!

Jó játék csak bugos szegényke.Stratégia.
  • Duddits
    Sziasztok!

Látom elég nagy híre van ennek a játéknak. Milyen típusú? Stratégia? És jó játék?
  • altbrucke
    hogy tudom a követ átszállitani a másik várba mert az istené nem akarja megcsinálni
  • toMpEr
    krekk
  • hapi
    Na kivégeztem a békés küldit. Egyedül az utolsó volt szemét!!!
  • grebber
    Hát nem nagyon elkeztem a másik Campaignt abban már a Chapter 4-be vagyok.Eddig semmi gond nem volt mert még nem kelett semmit újjáépíteni .
  • Sanyix
    Na mindegy, ez bugnak néz ki, talán majd egy patch, vagy cheat elintézi.
  • Sanyix
    És ha dutyiba vágják akkor mivan? Attól ugyanúgy nem megy oda többé dolgozni senki, egyébként csak 4 guard post volt körülötte :) bár többször is próbáltam, mindíg minden volt, aztán elöntötte a falut a... :D
  • Thanatos
    rakj le guard postot és azok majd dutyiba vágják a bünözőket...
  • Sanyix
    Na oda sem megy dolgozni senki?
  • Sanyix
    Hogy találjam ki?????????? Mondd má el! Azt hogy találjam ki, hogy mérnem lapátolják el a sz*rt? :D
  • toMpEr
    mostmar ottis...
  • hali
    pedig van :)
  • Devids Pro
    FAQ;)
  • Devids Pro
    hol?
    én nemlátom nforcon
  • DokySG
    Hi all!
    Nekem meg azt irja ki a game h emulation protected.. mikor csak daemon tools van fenn :) tipp?:)
  • hapi
    Én a békés küldiknél ott járok hogy jön hozzám a Király és ezért mindenből 70-et kell összegyűjteni + 500 honor. Na ez durva annyi idő alatt. És amikor minden megvan de borból csak 68 és má viszik befelé azt a 2 kurva hordót, na pont akkor fogyott el az időm.
  • hapi
    Csináld meg adott idő alatt a feladatot, azt hiszem fel kell építeni a szomszédos kő várat.
  • hapi
    Ha nem áll senki a tűz körül akkor minden paraszt dolgozik, tehát 1 új házat kell letenni.
  • toMpEr
    Stronghold.2-HOODLUM
  • BaziJoe
    Én leraktam egy csomo kutat de ha elfogynak ahónapok akkor felaksztanak ilyenkor mivan?
  • Thanatos
    bazz békés verzioban erről szol a game találjmá ki valamit magadtól is :)
  • Thanatos
  • grebber
    Már rájöttem most más a problémám még mindig a 3. pályán ahol a várat kell újjáépíteni.Ahogy kezdödik a pálya egyből teszek kútakat utánna a kövekhez építek köfejtőt meg nemtom mi a neve ahonnan az ökör viszi a köveket.

A következő történik jön a tűz eloltom már séróból de nem megy senki dolgozni a kövekhez.

Mi van ilyenkor?
  • hapi
    Kutakat kell letenni a város különböző pontjaira.
  • Sanyix
    De helyette nem megy másik ember oda dolgozni, és hogy nyírjam ki az íjászokkal, ha a játék első 2 percében jönnek a farkasok? akkor még nemnagyon van katonám...
    De ha bűnözni megy akkor mit csináljjak? Akkor szívom az egészet.
  • Hmuda
    :-)
  • Devids Pro
    Na már bent is van a link meg a banner:)
  • Thanatos
    gonbgpites emberke bünözni megy el nekem is aztszokta :) farkasokat meg kinyirja egy marék iylász pl a barak tetejére állitva... :)
  • Sanyix
    Na akkor mondd meg miért csinálja??
  • Devids Pro
    Kéne valami lógó is ide nem? Mondjuk ez:
  • Thanatos
  • Thanatos
    igazadvan biztos a game a szar hogy béna vagy hozzá :PPP
  • Beagie
    nem tudom sajnos :(
  • Devids Pro
    És arra mi?:)
  • Devids Pro
    Be van rakva!
  • Beagie
    meg az #1088-ra is megoldást
  • Devids Pro
    javítva, köszi
  • tibor16
    sztem -tedd be a cézé által készített képet #1022 -mert én is a sci-t így találtam meg...
  • CéZé
    az első sorát javítsd ki légyszi hogy a 2. CD-n kell 4 fájlnak lenni