Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
vettem oké 😄

Devids Pro
olvass vissza van 1-2 link
adna valaki olyan linket ahonnan lehet tölteni a stronghold2ot?

<#papakacsint>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
De ez számomra akkor is rejtély marad hogy hogy tûnt el 2 fájl, de mind1 is mindenkinek köszönöm a helpet, és persze a türelmet is, mert elég idegesítõ lehettem. Szal:<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Már töltöm ezerrel az ápdétet 😊

gondolom hogy nemvagy hülye de nemhülyék is hibázhatnak bármikor, sõt mint kiderült még a filejaik is eltünhetnek!! 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nalátod mondtam hogy nemjó ott valami..., egy hiányzó file volt a nemjó 😛PP

Zsolo007
Hülye nem vagyok thantos, nem 1 starforce 3as gémmel nyomultam már mind CD lehúzással, mind registryedittel. Csak ezt nem tudtam hogy nincs meg minden fájl

Zsolo007
VVVVVVVVVVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá

Indul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

elöbb szvsz még a mountolásosdit probáld... meg igy hogy emgvan a file...

bocopy többi közé és most probáld végig újra a modszert 😊 ha igyse megy tuti valamit nem ugy csinálsz ahogy kéne csak nem tom igy megmondani látatlanban hogy mit 😊

Zsolo007
Akkor lehet hogy azért nincs RPMS infó? mert nem teljes a képfájl? nem semmi, de azt még mindíg nem értem hogy miért nicns, hiszen ugyanazt szedtem le mint bárki más

Zsolo007
bwa? olyanom nincs

bwa hun marad?

Zsolo007
SH2_DISC2.bwi/bws/bwt

elvielg kell lennie bwa bwi bws bwt fileoknak 8mindegyikbõl egynek)mountolni meg a bwt-t kell... (b5t vagy mi elirás volt, mivel az csak project snowblinde-nál volt..., modntam hogy onnan copy mert ugyanaz kell itt is 😛)

ird le a kiterjeszétseit a cd2 fileainak pls

Zsolo007
A második sem megy.

GYanakszom én arra a képfájlra nagyon. Van valaki akinek gyors nete van? El tudná helyezni valami tárhelyen vagy FTP szerveren (vagy ha másnem feltöltené az enyémre) a 2. CDt? Nem olyan nagy.

Zsolo007
Így nem megy próbálom a másikat

Zsolo007
De hogy????MIért van az hogy írásnál mindenkinek aktív az RMBS nekem meg nem??? Azt írja ki amikor kijelölöm a védelmet hogy a képben nincs RMBS infó tárolva! Ez hogy lehet ha ugyanazt töltötte mle mint bárki más?

jólteszed, hátha addig kijön pár adag patch 😊

Alcohol 1.9.5 Build 2802 Trial
Írásnál RMBs és Securom NEW 4.x, 5.x bekapcsolva

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Esrohnoil
Lehet,... de akkor is várok még 1 hetet legalább. Lefoglalom mással magam.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ennél jobb verziot nem fogsz találni amihez nem kell törés , összes patch fel fog menni rá etc..., lehet hogy lessz töréses is de akkor azok meg majd szivnak minden egyes patchel...

amugy 100+ új üzire aszitem van új patch vagy valami erre ez..., bah :/

Esrohnoil
Nem arról beszélek h. rohanj a boltba megvenni, hanem arról h. nem kell rögtön az elsõ dolgot tölteni ami Stronghold 2 néven szerepel a neten.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

a hibaészlelõsöknek (valaki irta hogy menne csak az exe hibát észlel és krédezte kinek miylen sp van fent) nekem sp1 es winxp van... de ezt a módszert már láttam sp2-n és simán is müködni..., sõt még win2k-n is bár ott mást kell irni regedit emgnyitásához meg msáokat kell asszem keresni szal az ucso lépés menete picit más de ha valakinek nagyon kell emgkérdezem havert hogy cisnálta pontosan...

jah és mind a kettõ a project snowblind féle topicból lett kimásolva mondtam hogy nézzétek emg ott de ez elgtöbbeknek nehéz....

jah és még annyit hogy ez 100%-os megoldás tutira kell hogy menyen win xp-vel és nem zsákbamacsek és irófüggõ mint az irogatás...

ha valakinek igy nem menne mgése valami rejtéjes oknál fogva akkor ucsó helyett ezt kell csinálni:

© Lifeforce 2005. márc. 20. 15:08 | Privát | Válasz | #50
brrr.
Szóval.
Minden olyan játékkal müxik a trükk ami "pontos másolat"
Beállítod a daemonnak a védelem tipusát ami az nfo-ban le van írva.
behívod a játékot, telepíted, majd indítás elött ahova telepítetted a daemon-toolst, átírod a daemon.exe -et mondjuk 1daemon.exe -re.
Elindítod a játékot és már megy is.
Fontos!!!
A daemonba az a fájlt töltsd be amit lát.
Ne állítsd át, hogy minden fájlt lásson.
Ha nem látja akkor frissítsd újabb verzióra a daemon-toolsodat.

ennek tuti mennie kéne mert már vagy 10 különbözõ gépen láttam müködni ezt a módszert szal ez nem zsákbamacska...

egyszer ezt kell megcsinálni:

1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok).
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagad)-t.
6. Okézd le, ennyi.

másik léyneg hogy a b5T file legyen bemountolvan 3.47-es daemonal és minden emualtion on!!

3. lényeg:

az scsi-s résznél azt kell megkeresni ahol az scsi-re kattintva látható egy iylen bejegyzés: d347prt (ez a deamon, alcoholhoz mást kell elszedni de egyszerübb ha az fent sincs..., vagy keresétek ki ahoz mit kell keresni és csináljtáok meg azzal is ugyanezt....) na ha megvan annál az scsi protnál jobbkatt engedélyek, rendszergazda kiválaszt, ovlasás megtagadása...

enyi ,menie kell 8ismétlem ha fentvan daemon is és alcohol is akkor mind a kettõ scsi portját meg kell ekresni és rendszergizdának ovlasás megtagadás...

démonigyerek
én megvárom a végleges, mûködö verziót

Zsolo007
LOL ezt nem vártam volna tõled.....

EmThor
igen, nem mindenki engedheti meg magának sajnos... 😞 és most ne térjünk ki a játékárak/bérek/zebpénz problémára se...

Peace

Esrohnoil
Jó nézni benneteket ahogy szenvedtek vele. 😊
Így jár akinek azonnal kell a hamis cucc. Sok felesleges töltögetés...

démonigyerek
nálamse jó 😞(((((

EmThor
reménytelen 😞 azért kösz

Nálam a MountedDevices engedélyeinél a Felhasználók,Kiemelt felhasználók és a Systemnél van pipa.A Scsi engedélyeinél meg a Mindenki-nél.De szerintem ez másnál máshogy van.Én annyira nem értek hozzá.
EmThor
orizsinál disc hiba megint 😞

Zsolo007
MOst megint bepipáltam mindent, ugyanaz az eredmény mint a CDvel........
Valaki be tudná linkelni azt az anti blavklist progit, mert az az oldal ami az NFO ban van német és én meg nem tok németül.....

démonigyerek
😄

démonigyerek
muti má miket pipáltá be

Zsolo007
NAh ugyanaz az eredmény kiírja hogy nem eredeti

Bizonyíték:
démonigyerek
én a rendszergazdákhoz és emthor is oda

EmThor
ja most pipáltam be daemon ba az emulációkat, mind a 4et (securom, stb), de igy se megy, max restartolok, hátha 😄

csak a rendszergazdákhoz kell !

démonigyerek
"csoport v." az mi?

hova raktad a pipát?