2542
-
#1139 Hali!
Jó játék csak bugos szegényke.Stratégia. -
#1138 Sziasztok!
Látom elég nagy híre van ennek a játéknak. Milyen típusú? Stratégia? És jó játék? -
altbrucke #1137 hogy tudom a követ átszállitani a másik várba mert az istené nem akarja megcsinálni -
#1136 krekk -
hapi #1135 Na kivégeztem a békés küldit. Egyedül az utolsó volt szemét!!! -
#1134 Hát nem nagyon elkeztem a másik Campaignt abban már a Chapter 4-be vagyok.Eddig semmi gond nem volt mert még nem kelett semmit újjáépíteni .
-
#1133 Na mindegy, ez bugnak néz ki, talán majd egy patch, vagy cheat elintézi. -
#1132 És ha dutyiba vágják akkor mivan? Attól ugyanúgy nem megy oda többé dolgozni senki, egyébként csak 4 guard post volt körülötte :) bár többször is próbáltam, mindíg minden volt, aztán elöntötte a falut a... :D -
Thanatos #1131 rakj le guard postot és azok majd dutyiba vágják a bünözőket... -
#1130 Na oda sem megy dolgozni senki? -
#1129 Hogy találjam ki?????????? Mondd má el! Azt hogy találjam ki, hogy mérnem lapátolják el a sz*rt? :D -
#1128 mostmar ottis... -
#1127 pedig van :) -
#1126 FAQ;) -
#1125 hol?
én nemlátom nforcon -
DokySG #1124 Hi all!
Nekem meg azt irja ki a game h emulation protected.. mikor csak daemon tools van fenn :) tipp?:) -
hapi #1123 Én a békés küldiknél ott járok hogy jön hozzám a Király és ezért mindenből 70-et kell összegyűjteni + 500 honor. Na ez durva annyi idő alatt. És amikor minden megvan de borból csak 68 és má viszik befelé azt a 2 kurva hordót, na pont akkor fogyott el az időm. -
hapi #1122 Csináld meg adott idő alatt a feladatot, azt hiszem fel kell építeni a szomszédos kő várat. -
hapi #1121 Ha nem áll senki a tűz körül akkor minden paraszt dolgozik, tehát 1 új házat kell letenni.
-
#1120 Stronghold.2-HOODLUM -
#1119 Én leraktam egy csomo kutat de ha elfogynak ahónapok akkor felaksztanak ilyenkor mivan? -
Thanatos #1118 bazz békés verzioban erről szol a game találjmá ki valamit magadtól is :) -
Thanatos #1117 -
#1116 Már rájöttem most más a problémám még mindig a 3. pályán ahol a várat kell újjáépíteni.Ahogy kezdödik a pálya egyből teszek kútakat utánna a kövekhez építek köfejtőt meg nemtom mi a neve ahonnan az ökör viszi a köveket.
A következő történik jön a tűz eloltom már séróból de nem megy senki dolgozni a kövekhez.
Mi van ilyenkor? -
hapi #1115 Kutakat kell letenni a város különböző pontjaira. -
#1114 De helyette nem megy másik ember oda dolgozni, és hogy nyírjam ki az íjászokkal, ha a játék első 2 percében jönnek a farkasok? akkor még nemnagyon van katonám...
De ha bűnözni megy akkor mit csináljjak? Akkor szívom az egészet. -
#1113 :-) -
#1112 Na már bent is van a link meg a banner:) -
Thanatos #1111 gonbgpites emberke bünözni megy el nekem is aztszokta :) farkasokat meg kinyirja egy marék iylász pl a barak tetejére állitva... :) -
#1110 Na akkor mondd meg miért csinálja?? -
#1109 Kéne valami lógó is ide nem? Mondjuk ez:
-
Thanatos #1108 -
Thanatos #1107 igazadvan biztos a game a szar hogy béna vagy hozzá :PPP -
Beagie #1106 nem tudom sajnos :( -
#1105 És arra mi?:) -
#1104 Be van rakva! -
Beagie #1103 meg az #1088-ra is megoldást -
#1102 javítva, köszi -
#1101 sztem -tedd be a cézé által készített képet #1022 -mert én is a sci-t így találtam meg... -
CéZé #1100 az első sorát javítsd ki légyszi hogy a 2. CD-n kell 4 fájlnak lenni