Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
találtam lejjebb egy képet ami szerint megint letiltottam a registryben, ez már haladás, mert gondolkodik és kiírja hogy nem találja az eredetit, ewrre van megoldás?
Az a hozzászólás bocsi 672
mert így külön külön a leírottakat nemtom
valaki írja már le msn-en vagy priviben hogy kell megcsinálni
msn: [email protected]
Nem gonoszkodva mondom próbáld meg a 642-t
Nekem azzal megy...
Sajnálom s legmélyebb együttérzésem...
Nekem azzal megy...
Sajnálom s legmélyebb együttérzésem...
mert az a legújabb
Ez már újra telepített...
Örüljön neki... <#nyes>#nyes>
Hát mostmár tele van a tököm...nem elég hogy egész éjjel ment a szar gép hogy lejöjjön a gém, most még elindulni sem hajlandó.
Mindent az NFO szerint csináltam, leszedtem a blindwrite-ot, beállítgattam, kijelölöm a képfájlt, erre mi történik? Nem hajlandó felismerni hogy van CVD a meghajtóban.
Jü mondom akkor legújabb alcohol. Felmegy az meg nem ismeri meg a képfájlt, kijelölöm akkor viszint manuálisan kéne megadnom a képfájl adatait, azt meg nem tom, szal hagyom a francab.
Jóü mondom akkor registry, letiltom ahogy kell, be daemon 3.47-be, nem megy.
Jó felrakom a 3.46 és ezzel sem megy. Mostmár kurvára elegemn van. Kibaszott boldog lennék ha valaki megmondanáá hogy mi a szart kéne ezzel kezdeni.
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent>
Mindent az NFO szerint csináltam, leszedtem a blindwrite-ot, beállítgattam, kijelölöm a képfájlt, erre mi történik? Nem hajlandó felismerni hogy van CVD a meghajtóban.
Jü mondom akkor legújabb alcohol. Felmegy az meg nem ismeri meg a képfájlt, kijelölöm akkor viszint manuálisan kéne megadnom a képfájl adatait, azt meg nem tom, szal hagyom a francab.
Jóü mondom akkor registry, letiltom ahogy kell, be daemon 3.47-be, nem megy.
Jó felrakom a 3.46 és ezzel sem megy. Mostmár kurvára elegemn van. Kibaszott boldog lennék ha valaki megmondanáá hogy mi a szart kéne ezzel kezdeni.
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent>
amikor elõszõr felraktam nekem ez volt a bajom, de egy ujratalapítés megoldotta
de te azt mondtad wandoo forumon(ott jo3 néven vagyok) hogy a blindwrite 5 kell
vagyis ilyen linket adtál
vagyis ilyen linket adtál
MOst 5 perc alatt elindítottam a laptopomon de az asztali gépemen az exe hibát ír ki sajnos 😞
akinél igy nem megy az várja meg a cracket
Nekem ez van meg Stronghold.2.Clone-Carbon
símán bemountolt az 1-es cd-t és ott belépek a disc1 könyvtárba aztán setup.exe
ha kiírtad a második cd-t és beteszed, akkor is ez van 😞
akkor csak az asztalon elhelyezkedõ Stronghold 2 ikonra klikk és már megy is 😊
ennyi
Kiírás meg:
Aztán a második lemezt kiírtam (Pioneer 107D). A program pedig BlindWrite 4.5.7.92.
símán bemountolt az 1-es cd-t és ott belépek a disc1 könyvtárba aztán setup.exe
ha kiírtad a második cd-t és beteszed, akkor is ez van 😞
akkor csak az asztalon elhelyezkedõ Stronghold 2 ikonra klikk és már megy is 😊
ennyi
Kiírás meg:
Aztán a második lemezt kiírtam (Pioneer 107D). A program pedig BlindWrite 4.5.7.92.
Mi a gond skacok ???
Miért nem megy ?
Miért nem megy ?
Hát én átjutottam 3 féle képpen is a védelmen de amikor végre elindulna akkor azt írja ki, stronghold2 exe hibát észlelt blablabla szóval végül is nem megy.
Tapasztalatok:
-a registryben nekem az scsi2 is le kellett tiltani
- legújabb blinwrite-tal kitudtam írni simán és be is olvasta
- van 1 progi a neve ANTIBLAXX 1.15 ez végül is azt csinálja amit a regystrybe turkálás tehát elrejti a virtuális drivert a védelem elõl.
Sajnos mindhárom megoldás nekem hibához vezetett.
Tapasztalatok:
-a registryben nekem az scsi2 is le kellett tiltani
- legújabb blinwrite-tal kitudtam írni simán és be is olvasta
- van 1 progi a neve ANTIBLAXX 1.15 ez végül is azt csinálja amit a regystrybe turkálás tehát elrejti a virtuális drivert a védelem elõl.
Sajnos mindhárom megoldás nekem hibához vezetett.
ha megy daemon tools-al most minek írjam ki? csak megy vhogy mégis... bár 3.47el is emulation software detected 😞
"Az a trükk, hogy a Windowsban a Területi és nyelvi beállításoknál válaszd az angol nyelvet és utána telepítsd a Blindwrite-ot. Így nem kapsz "patin couffin" hibaüzenetet. Persze ezután állítsd vissza a magyar nyelvet. "
Tegnap este kipróbáltuk 2-en a multis részét.... Hát kissé csalódtam mert nem lehet gépi ellenfelet berakni😞
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
nekem is
de Thanatosnak megy vele 😊
de Thanatosnak megy vele 😊
A Lego star wars-al is jó volt 😊
na azzal hanem felújittotal de 2d tényleg maradhatott volna mint ez az összedobált szar 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az 1-hez képest Nekem most még grafikailag csalódás... Jobb lett volna ha azzal a 2D-vel adják ki...
Vélemény ?
Sokáig játszottad este a gamet ?