2542
-
#1059 Nekem gyengébb, de akad nálam is. Megoldás: várj patchekre. -
#1058 Senkinek semmi 5let?
Legalább azt írjátok le ki miylen konfiggal játszik. -
#1057 Forog, a cd ikon, aztán kiírja: Original disk could not be found or authenticated. -
#1056 Még kell a BWA és a BWT is. -
#1055 Vagyis állj, nekem ez a clone változat van meg, 1 es cd egy bin, és egy cue, 2-es egy BWS és egy BWI fájl. -
#1054 Ezt install után vagy előtt állítottad be? -
#1053 Bwt-vel sem megy. -
#1052 Módosítva a regeditben a 2 helyen, sh2_disc2.bws betöltve, ugyanabba a könyvtárba ott a bwi is, securom emuláció bekapcsolva (de ha mindet bekapcsolom akkor sem megy), azt írja wrong disc inserted please insert... daemon 3.47-em van. -
#1051 akkor minden probléma megoldva. Jó ötletek vannak benne csak néhányuk elég bárgyún van megoldva. -
Thanatos #1050 fogalmam sincs hogy mit tuti hogy bwt-t mountolod? 3.47-es daemon? all emulation on? -
#1049 Mit? Mindent úgy csináltam, ahogy le volt, írva, mégsem megy. -
#1048 Nekem az épületeknél marhára akad a játék ez mitől lehet? A konfigom nem okozna iylen akadást sztem..
Játék patchelve 1.1-re és mountolva van.
Konfig: AMD Athlon XP 2800+, 768Mb DDR RAM, Ati Radeon 8500 64 Mb DDR
Már midnent levettem minimumra! Valami javaslat? -
Thanatos #1047 akkor továbbra is rosszul csinálsz valamit... -
#1046 Megvan mind a 4 file... -
Thanatos #1045 igen :) és talicskával hordják bele a szart :) és a talcsikás előszereetettel szeret bünözővé válni :/ -
#1044 Ja, hogy a gongpit a pöcegödör? Eh... -
Thanatos #1043 akkor ez emgint gyk igy hazsnálhatatlan mert már az utcán folyik szinte a szar mert állandoan a gongpiteseimet viszik el, emg néha a solymászokat :(((
igy képtelen vagyok 50 fölött tartani a jókedvet :( -
Thanatos #1042 ezt mondom énis :) -
#1041 Nekem is úgy marad, amíg le nem tölti a büntetését. -
#1040 Nekem kezdésnél tölt baromi sokat. Ha már azon túl van, akkor tényleg szinte semmi töltés nincs, csak ez a kezdeti hercehurca az ami idegesít. -
Thanatos #1039 nemakar valaki egy faq-t gyártani belinkelni a két filet oda ami áltlaában hiáynozni szokot és kirakni felülre? kb napi 200 hsz-t megsporolnánk :) -
Thanatos #1038 akkor nicns meg mind a 4 file... -
Thanatos #1037 mert szarul csinálsz valamit... -
Thanatos #1036 gong pit rulzik, kérdés neked ha valakit elkapnak bünözőnek beköltözik a minkahelyére más?? csak mert nekem ott van felete a kis akasztofahurok ikon és baszik dolgozni az az épület :/ -
#1035 És mindkettőt átírtam, mert azelőtt csak azt írta, hogy tegyem be a lemezt. -
Thanatos #1034 is-is a patch is sok emg a töltés se kevés de ezentul legalább game közbe pár mp-nél többet nekem még nem töltött... -
#1033 Original disk could not be found or authenticated... -
#1032 :)) -
#1031 Nekem elindult, csak nem elég egyetlen reg bejegyzést átírni, kettőt kell. -
CéZé #1030 nem -
#1029 Akkor szólni kellene a moderátoroknak, hogy lejárt a két hét már fél éve. -
#1028 Nemtudja, de nemis kell megcsinálni, ugyanis így se indul el. -
#1027 egyébként ez a regedites dolog nem tudja elszarni a maschinát ?? -
#1026 a büntetésről annyit hogy 1 hetes bünti és fél éve megvan! pedig csak szobát nyitottam! -
#1025 köszi CéZé! nagyon kösz! -
#1024 A büntetőpontodból kiindulva nemcsodálom, hogy nem találod. -
#1023 ez a topic hol van? project snowblind topic -
CéZé #1022 utoljára :)
Telepítés :
Ellenőrizd, hogy mind a 4 fájl megvan-e!!! bwa/bwi/bws/bwt
A daemon-ban (3.47) jobb klikk - emulation - All options ON
Mind a két cd autorun hibás ezért ha beolvastad a daemonba hibát fog jelezni.
Lépj bele az első cd Disk1 mappájába és a setup.exe-vel indítsd a telepítést.
Mikor kéri a 2. lemezt a Disk2 mappát add meg.
Miután végzett, Futtatás - Regedit -és két helyre tegyél pipát !
Az asztalon lévő ikonnal tudod elindítani.
Ha igy nem jó a hiba az ön készülékeben van. -
#1021 Vagy itt nézd meg az 1002-ik hozzászolást! -
#1020 Menj át a project snowblind topicba és nézd meg a 77-es és a 124-es beszolást az alapjá csináld meg!