Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

démonigyerek
de volt járvány

Zsolo007
10-12xnél nem gyorsabban, benne van az NFOban

hát nem is a tutorialon van a hangsúly, hanem, a nagyobb baj az, hogy a tax csuszkája nem mqködik
démonigyerek
csak ennyi?????
felrakom alkohollal
aztán blindel kiírom és kész?
hallod
privibe írd hogy milyen sebességgel

Zsolo007
Ha megmondod hol kell megmondom tudok e 😄

A tax rate-t tudjátok állítani a tutorialban? (kérdés volt)
Zsolo007
Tutorial? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Aki játszott az 1el annak nem nagyon kell tutorial 😊
Viszont az 1ben nem volt járvány, ezért számomra ismeretelen hogy kéne megakadályozni

Szóval, csak van valami gáz, mégis. A Tax rate-t tudjátok állítani a tutorialban, ui. nálam nem lehet, így nem is tudom tovább folytatni. Ez most valami védelmi szarság, vagy mi?
Sonajk @:o)
Én így csináltam #582
Ha kell hozzá a progi, akkor #532

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Zsolo007
3 dolgot szeretnék kérdezni:
1. Hogy kell a járványokat megakadályozni?
2. Hogy kell az adót beállítani?
3. Kinek lenne kedve velem multizni 1et (nem is a harc végett, inkább csak tanulni egymástól, aztán élesben is 😊 )

HEHE megoldottam. Csak a direktx -et kellett újra lefuttatni mert biztos valamit elkutyultam szal 1 ostromot már el is vesztettem gyorsan 😊
Win reinstall pedig holnap mert már 1,5 éves és kicsit szanaszét van...
démonigyerek
hát a szokásos
azt írja mint a daemonnál

démonigyerek
majd ha jó gyere msn-re

Mi a baj vele, mert én már két példányt is írtam (természetesen csak a 2 CD-t) és mindkettõ hibátlanúl mûködik. Szóval???

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

EmThor
próbálkozom 😄 de most már menni fog remélem

<#eljen><#worship>

démonigyerek
én már kiírtam és nem jóû!!!!!!!!!

démonigyerek
mûxik?

démonigyerek
pont ma lezs leformázva a gép
úgyhogy majd nekem privibe írja le valaki hogy ne keljen majd keresni!
thx
az is jó ha elkülditek azt a lejjebbi megoldást

Nem igazán értelek benneteket 😞
Itt nyafogtok, hogy így nem megy, meg úgy nem megy. Miért nem írtjátok ki. Ennyi ideírogatás erejébõl már régen meg lenne. Esetlek sajnáljátok azt a koszos 150.-Ft-ot egy nyers lemezre??? Hát akkor csak küszködjetek tovább, ahelyett, hogy játszanátok már rég vele.
Bocs. Nem akartam senkit sem bántani, de ez már csúcs.

EmThor
már jó csak átneveztem a file-t de most már újra csomgolom kifele, így jó 😄

ha ugysem megy akkor win reinstall ha még mindig nem megy új gép vásárlása

nemadom mert annál érthetõbben nem megy...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

annál érthetõbben nem tudom

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

annál érthetõbben nem lehet
le van irva, van kép

démonigyerek
inkább add meg az msn-ed

démonigyerek
de amit írtál ott lent azt mond el érthetõbben

bwt már le lett késöbbiekben irva... b5t csak snowblind-nál volt... itt bwt-van... és az a kiterjesztése, ha ezt sem érted akkor én feladom inkább...

démonigyerek
de én azt nem értem
mond el érthetõbben
mi az a b5t file?

valami nagy gáz van nálad mert az nem létezik hogy azt nem tudja bemountolni daemon... 3.47es daemonod van?

démonigyerek
és mi az?

EmThor
detto

van, nem mert ott van a #758
annál jobban nem tom elmondani

win reinstallal porbálkoztál már? 😊 szvsz majdnem tuti hogy megoldaná a problémát 😊

démonigyerek
thantos: van msn-ed?
elmondod sorba hogy mit kell csinálni?

Már csak én nem tudom megoldani ezt a rohadt bugot. Rájöttem hogy valamiért nem írja ki a settingset a C:\dokumentumokba lehet hogy ezért szívok, de megoldást nem tudok pls help valaki!
EmThor
oké télleg ott van!!!

démonigyerek
csá
hogy kell megcsinálni?
van msn-ed?

EmThor
unable to mount image, file not accessable 😄 na jó abbahagyom elég , azért köszi!!

eltûnõ file... eccerûen nem volt benne...

Azért nincs meg minden file nektek mert wincommanderrel csomagoljátok ki!!
Ilyenkor a két utolsó file (mert kicsik) általában kimaradnak.
Keresd a BWT-t az utolsó rar fileban.
egyébként érdemes winrar-ral kicsomagolni mert az végignézi az egész archívot...
ezek az eltünõ fileok minenkinél érdekesek 😛

EmThor
nincs bwt... bwa 9k, bwi 247 mega, bws 10 megal , de ezt próbáltam már és nem volt jó de hátha újra...

BWT -t kell bemountolni nem bwi-t... <#sniffles>

EmThor
emulációk bekapcsolva (zöld lett a daemon ikonja), van bws, bwi, bwa tõletek...

EmThor
feladom, megvan a daemon, 3.47, megcsinálom a registry-t, bemountolom a bwi-t, úgy h all.files ra van állítva, ennyi... mi lehet rossz?

Zsolo007
Nah megnéztem, nem olyan rossz ez, grafikailag nem is olyan rossz. Igaz kicsit zavaró hogy átmennek egymáson az egységek, de ez elnézhetõ.

nekem is sp1 van csak...

Én kérdeztem azt hogy menne de az exe hibát észlel, és azt hittem az a gáz hogy nekem még mindig sp1 van fenn. Szal mûkszik ahogy mondtad, a securom már kilõve de maga a program nem fut valami hiba miatt és nem tudok rájönni mi a gáz.
Laptopomon már megnéztem milyen a progi és nekem bejön, csak hát laptopon kicsit lassú a drága meg kényelmetlen...