2542
-
CzKaresz22 #1461 Az kevés lesz -
Thanatos #1460 rendszerigény: minnélt több/jobb annál jobb és még az se elég... :) -
#1459 láttam snyin futott azt lopott egsy csirkét..:D -
#1458 valami redszerigényt pls, mert úgy tűnik kevés a memóriám (256) :DD -
#1457 Mellé raksz még egyet. -
#1456 A farkasok ellen szerintem a legjobbak az íjászok, mert mire odaérnek hozzájuk a farkasok, addigra megölik őket. -
#1455 Úgy tudom ilyenkor kell építeni bíróságot, mert vmi bűnt követett el a munkás. -
Zoolesz #1454 vagy megfuladt a trágyában a kocsmáros vagy esetleg lecsukták és kivégezték -
#1453 őőőő, az mitöl van hogy van pl a kocsmám és felette pirosan elkezd forogni vmi..?
de nem az hogy nincs ember ien kötél van benne..na az mitöl van? -
#1452 Én csak ott járok amikor a medvéket kinyirtam..a templomos páján ( háborús ) -
#1451 ehh -
#1450 Köszi.
A farkasok ellen van valami hatásos véekezés??Vagy harcosokat küldejek rájuk de akkor egy csomo ember veszitek? -
Tom911 #1449 Én úgy csináltam meg, hogy építettem barakkot meg piacot +fegyverraktár és vettem fegyvereket a piacon így gyorsabb a hadsereg fejlődése viszont pénzbe kerül, de itt még lessz elég a vásárlásra vagy ha mégse akkor adj el valamit pl fát v követ. -
#1448 nemmondommeg! -
#1447 lehet növelni a stockpile méretét? -
#1446 Felküldöd őket a toronyba. A tengerpart melletti (előző) területedre építessz egy csomó kőfejtőt, ökröt, és favágót. Építesz (nem tudom pontosan a nevét)egy olyan épületet, ami egy szekérrel a beállított mennyíségű fát vagy követ átviszi a kijelölt területre (ez esetben a raktárodba). Lesz köved + fád. Építessz fegyverraktárat és kaszárnyát. A fegyverraktárba automatikusan (asszem) kapsz minden fegyverből 50darabot. Kiképzel íjászokat, majd megölöd a zöld ruhás ellent! -
#1445 Köszi a segítséget nekem is ott fagyott le! -
#1444 HELP!! 4.-es küldi asszem a nemháborus campaign-ba.
Ötlet hogy mit csináljak hogy ne nyirjanak ki már az elején,mert jönnek a banditák vagy mit és hiába ad nekem embert a gép megölik őket? -
#1443 ez is -
#1442 -
Chaos Mad #1441 ááá :DD -
#1440 Laky egy nyomi:DD ( remélem nem jön a stronghold 2 szoba fele ):D tnap attam neki oda.. -
Chaos Mad #1439 jézusom. Laky a szomszédod :O
án ism már itt vagfyok több mint 1 éve :)
[büszke magára] -
#1438 hááát Laky a szomszédom ő mutattta meg kb 1 éve csak nem forumoztam..:) -
Chaos Mad #1437 tudok logot csinálni, de hogy találtad meg az sg-t?:) -
#1436 2 vel is nyomhatunk...majd:D de most tanulom nagyon sok az uj dolog:D te,tudsz Logot csinálni ide? Logomühly lassu..és nemtom közbe mondani h mien legyen:D -
Chaos Mad #1435 [email protected] -
Chaos Mad #1434 áááááááááá :DDD
jah az a mad vagyok :)))) -
#1433 jaaaA:DDDD az a mad vagy?:D add má meg MSN cimed..:) -
Chaos Mad #1432 jézusom...
emléxel még mikor strongholdoztunk régen neten.. a Gergő meg a Sajtika, meg te meg én.. -
#1431 az a Sajtika az unokatesóm:D -
#1430 az a Sajtika az unokatesóm:D -
#1429 ok, kösz, én még töltöm
29 óra alatt lejött belőle majdnem 700 mega! :D -
Chaos Mad #1428 csá, te ismersz vmi Sajtikát? -
CzKaresz22 #1427 Ja tegnap telepítettem egyet belölle... Jobb mint a Clone verzió -
#1426 elkell vhol kezdeni -
#1425 ez nekem szól? :D -
CzKaresz22 #1424 -
#1423 oke..:))elöször aszittem hogy azokkal a vasvillás hapikkal kell eltakaritani:DD -
#1422 Ahhoz olyan "sasos" karókat kell letenni