Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hali!

Jó játék csak bugos szegényke.Stratégia.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Sziasztok!

Látom elég nagy híre van ennek a játéknak. Milyen típusú? Stratégia? És jó játék?

hogy tudom a követ átszállitani a másik várba mert az istené nem akarja megcsinálni
toMpEr
Na kivégeztem a békés küldit. Egyedül az utolsó volt szemét!!!
grebber
Hát nem nagyon elkeztem a másik Campaignt abban már a Chapter 4-be vagyok.Eddig semmi gond nem volt mert még nem kelett semmit újjáépíteni <#vigyor1>.

Sanyix
Na mindegy, ez bugnak néz ki, talán majd egy patch, vagy cheat elintézi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
És ha dutyiba vágják akkor mivan? Attól ugyanúgy nem megy oda többé dolgozni senki, egyébként csak 4 guard post volt körülötte 😊 bár többször is próbáltam, mindíg minden volt, aztán elöntötte a falut a... 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

rakj le guard postot és azok majd dutyiba vágják a bünözõket...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sanyix
Na oda sem megy dolgozni senki?

Sanyix
Hogy találjam ki?????????? Mondd má el! Azt hogy találjam ki, hogy mérnem lapátolják el a sz*rt? 😄

toMpEr
mostmar ottis...

hali
pedig van 😊

www.napisajto.hu

Devids Pro
FAQ😉
Devids Pro
hol?
én nemlátom nforcon
Hi all!
Nekem meg azt irja ki a game h emulation protected.. mikor csak daemon tools van fenn 😊 tipp?😊

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Én a békés küldiknél ott járok hogy jön hozzám a Király és ezért mindenbõl 70-et kell összegyûjteni + 500 honor. Na ez durva annyi idõ alatt. És amikor minden megvan de borból csak 68 és má viszik befelé azt a 2 kurva hordót, na pont akkor fogyott el az idõm.
Csináld meg adott idõ alatt a feladatot, azt hiszem fel kell építeni a szomszédos kõ várat.
Ha nem áll senki a tûz körül akkor minden paraszt dolgozik, tehát 1 új házat kell letenni.
toMpEr
Stronghold.2-HOODLUM

BaziJoe
Én leraktam egy csomo kutat de ha elfogynak ahónapok akkor felaksztanak ilyenkor mivan?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

bazz békés verzioban errõl szol a game találjmá ki valamit magadtól is 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#eljen>

grebber
Már rájöttem most más a problémám még mindig a 3. pályán ahol a várat kell újjáépíteni.Ahogy kezdödik a pálya egybõl teszek kútakat utánna a kövekhez építek köfejtõt meg nemtom mi a neve ahonnan az ökör viszi a köveket.

A következõ történik jön a tûz eloltom már séróból de nem megy senki dolgozni a kövekhez.

Mi van ilyenkor?

Kutakat kell letenni a város különbözõ pontjaira.
Sanyix
De helyette nem megy másik ember oda dolgozni, és hogy nyírjam ki az íjászokkal, ha a játék elsõ 2 percében jönnek a farkasok? akkor még nemnagyon van katonám...
De ha bûnözni megy akkor mit csináljjak? Akkor szívom az egészet. <#rinya>

Hmuda
:-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Devids Pro
Na már bent is van a link meg a banner😊
gonbgpites emberke bünözni megy el nekem is aztszokta 😊 farkasokat meg kinyirja egy marék iylász pl a barak tetejére állitva... 😊

Sanyix
Na akkor mondd meg miért csinálja??

Devids Pro
Kéne valami lógó is ide nem? Mondjuk ez:
<#eljen>

igazadvan biztos a game a szar hogy béna vagy hozzá 😛PP

Beagie
nem tudom sajnos 😞

www.gtr-masters.hu

Devids Pro
És arra mi?😊
Devids Pro
Be van rakva!
Beagie
meg az #1088-ra is megoldást <#lookaround>

www.gtr-masters.hu

Devids Pro
javítva, köszi
tibor16
sztem -tedd be a cézé által készített képet #1022 -mert én is a sci-t így találtam meg...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

az elsõ sorát javítsd ki légyszi hogy a 2. CD-n kell 4 fájlnak lenni

Devids Pro
Egykis FAQ(GYIK) ha megfelel és ha kell: http://stronghold2.atw.hu
örülj annak, hogy legalább elindult 😊

Breki33
a kerités nem véletlen van
Sanyix
Hát mér lehet így jáccani, nem fél óra alatt úgyis elbukom emiatt, szóval semmit nemtudok tenni.

tetudod 😊

Sanyix
1024*768 85hz

Sanyix
Najó most ott tartok, hogy uninstall, mert rohadtul felidegesített, elkezdõdik a játék, építek 3 épületet, egybõl jön egy csapat farkas, és minden embert kinyír. Vagy kidobják a sz*rt az utcákra, útálják, építek pár gong pit-et, eltakarít egy kupacot mindegyik, aztán elmegy a munkás, és nem megy vissza többé. Egyre több kupac, útálnak az emberek, és semmit nemtudok tenni.

Beagie
és ez milyen felbontást jelent?

www.gtr-masters.hu

tibor16
A régiben úgy volt, hogy ciszternákat kellett lerakni és ha tûz volt automatáén oltottak <#vigyor5><#bohoc>

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

meg kell tanulni...