Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamecopyworld.com, meg szedd le a patchot is...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
asszem venni nem tudsz, általában csak foglalni...
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Még mindig nincs megoldásom az #1190-ben leírt problémámra.
Senki nem játszott még ezen a pályán?
Nem tudom mi lehet az oka.
Es nem latok sehol kapcsolot, amit at kellene irni a mukodesehez, meg a registry-t is megneztem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Így néz ki a map:
esetleg próbáld meg az uploadot állítani, nekem 3 óra alatt simán lejött
torrenten 4k-val szenvedek.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://stronghold2.atw.hu/
Meg oldás
Ellenõrizd, hogy a 2. CD mind a 4 fájlja megvan-e!!! bwa/bwi/bws/bwt
A daemon-ban (3.47) jobb klikk - emulation - All options ON
Mind a két cd autorun hibás ezért ha beolvastad a daemonba hibát fog jelezni.
Lépj bele az elsõ cd Disk1 mappájába és a setup.exe-vel indítsd a telepítést.
Mikor kéri a 2. lemezt a Disk2 mappát add meg.
Játék indítása elõtt az sh2_disc2.bwt fájlt mountold be!
Miután végzett:
egyszer ezt kell megcsinálni:
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok).
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagad)-t.
6. Okézd le, ennyi.
másik lényeg hogy a bwt file legyen bemountolvan 3.47-es daemonal és minden emualtion on!!
3. lényeg:
az scsi-s résznél azt kell megkeresni ahol az scsi-re kattintva látható egy ilyen bejegyzés: d347prt (ez a daemon, alcoholhoz mást kell elszedni de egyszerûbb ha az fent sincs..., vagy keressétek ki ahhoz mit kell keresni és csináljátok meg azzal is ugyanezt....) na ha megvan annál az scsi portnál jobbkatt engedélyek, rendszergazda kiválaszt, olvasás megtagadása...
ennyi ,mennie kell ismétlem ha fenn van daemon is és alcohol is akkor mind a kettõ scsi portját meg kell keresni és rendszergazdának olvasás megtagadás...
.....::KéP::.....
Ezek után asztalon lévõ ikonnal tudod elindítani.
Kijött már egy patch, ezt a játékon belül le is lehet tölteni! És érdemes i
Nekem is meg van a játék és sikerült meg csinálnóm,és ezzel játszok egész nap.
Itt a segítség.
http://goldgamesforum.atw.hu/viewtopic.php?t=15
Jakuza azt akartam kérdezni, hogy ha pl fájlba átírod az invert maouse-t true-ra akkor a játékba is látszik? Bár gondolom a feliratokhoz nem találtál ilyet...
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Valaki megcsinálta már azt a pályát, ahol kaját kell küldeni Sir William-nek?
Felpakoltam a kaját megadtam, hová vigye, de csak állnak a szekerek a Cart post elõtt, amíg le nem telik az idõ, vagy el nem fogy a kajájuk, és meghalok. A köves pályán simán elvitték a követ a szomszédba, nem volt vele semmi gondom. Nektek ment?
Ha valaki tudja a megoldást, segítsen!
Köszönöm!