2542
  • aiguo
    CD 2:
    SH2_DISC2.BWI -> 241MB
    SH2_DISC2.BWA -> 8.44KB
    SH2_DISC2.BWS -> 9.87MB
    SH2_DISC2.BWT -> 1KB
  • wid22
    Meg mondaná valaki hány MB s a második CD ? Mert azt hiszem nincs meg a BWI fájl annélkül meg nem megy nekem 235 MB s : A wandoo rol ne szedje senki mert nekem is onnan van és ezekszerint nem jó.
    Esetleg megmondaná valaki holelehet a jó tört werziot leszedni?
    Kösz [email protected]
  • CéZé
    Mennyivel egyszerübb a daemon.Nem kell minden új patch után crakre vadászni :)
  • aiguo
    Akkor az mar a javitott szoval avval mar mukodik rendesen!
  • Csacsi
    Millió thx a helpet. Lehet, hogy dátumban, és méretben nincs különbség a két crack között, de ezzel működik. Mégegyszer köszi a helpet.
  • aiguo
    Info
    Hat valamiben csak kulombozik mivel a crackfix-el mar megy rendesen a game,a regivel meg kidobalt az asztalra...
  • Devids Pro
    igen ez ugynaz ami fenn van faq-ban, legalábbis méretre és dátumra megegyezik
  • arpad vezer
    Sziasztok!
    Végre sikerült felrakni a saját gépemre a játékot. Eddig azért nem ment fel, mert éh hü**e nem raktam fel a DirectX 9.0c-t! Ilyen nincs! Működik a game, felraktam a patch-et. Recommend-en simán fut a gépemen, csak nem kell nagyon távolítani a képet. A Tutorialt végig nyomtam, nem ér semmit. Első 7 gazdasági küldi meg van. Na jó játékot mindenkinek!
  • aiguo
    Termeszetesen az 1.1-es hez,a (javitott)1.1 es crack kell!:)
  • aiguo
    Stronghold.2.Update.v1.1.Crackfix-HOODLUM
    Proper Working for v1.1 NoCd
  • pihi
    De az 1.1-es update csak akkor megy ha 1.1 es krekkel van mekrekkelve?
  • Csacsi
    mind1.....köszi a helpet...ezt az új cracket nem találtam meg....most leszedem a hoodlum féle verziót, hátha azzal menni fog.

Ha mégis vkinek van más ötlete, vagy egy linkje ehhez az új crackhez, akkor azt megköszönném.
  • Devids Pro
    Hát ennek az "új" cracknek ugyanaz a mérete meg a gyártási ideje is, szóval semmi különbséget így külsőre nem fedeztem fel.
  • Devids Pro
    Azaz mégsincs. Ez új ahogy nézem.
  • pihi
    Nekem nem teszi fel a patchet..:)
  • Devids Pro
    Nemis kell keresnie FAQ oldalán fenn van!
  • aiguo
    A "hozzavalo crack-en" a crackfixet erted?Mert az elso nocd szar volt!
    Ezt keresd:"Stronghold.2.Update.v1.1.Crackfix-HOODLUM"
  • Csacsi
    Sziasztok. Megvan a game. Feltelepítettem, el is indul. A Békés campaignt simán el tudtam kezdeni, viszont a battle campaign első küldetésénél, amint nálam lenne az irányítás 5 perc utáőn kivág a windowsba. A patch, és a hozzávaló crack fent van.

Vkinak van ötlete?
  • wid22
    Tudja valaki mit tudok csinálni ha nekem a BWI fájl hiányzik? Ami 242 mb lelehet tölteni valahonan? Mert én a Vandoo rol szedtem és ott nem volt meg a 2 cd n .Leszedném máshonan is ha máshol jó mert most a cd m nem haszálhatom.
    Ha tud valaki kérem segitsen köszönöm.
  • Ferro
    Ha pontosabb info kell vedd a fáradtságot és olvass vissza!
  • Cefre
    Köszi a pontos infornációt
  • Beagie
    az internetről :D
  • Cefre
    Honnan lehet letölteni a játékot?
  • CzKaresz22
    Online game miatt majd esetleg...
  • Breki33
    wuindws??

Amúgy tegnapelőtt volt ilyesmiről szó azt hiszem
  • pihi
    az összes strongholdba csak egy megadott mennyiségű karaktert hejezhetsz el..
    ha elfoglalsz másik területet akkor gyárthatsz még, ugy tudom..
    ( Stronghold Crusader alapján montam )
  • YencY
    Akinek beszagat a játék annak ajánlom az Alt+Tab megnyomását, nekem igy működik.
  • gstup
    Hi all!Egy területen belűl csak 88 embert lehet csinálni,mert nekem csak ennyit enged?!Ez bug vagy netán rosszól csinálok vlmit?

Előre is thx all
  • drCaligari
    Sziasztok!

Sajna nekem nem indul a játék! Elindul az intró, bejön a menü, de miután kiválasztom a módot és kezdődne a lényeg kidob a wuindws-ba. Felraktam mindent ahogy le van írva. A Poén, hogy az öcsém gépén megy, peddig uau. csináltam mindent, ráadásul az én gépe jóval izmosabb! Kérlek segítsetek ha tudtok!
  • Chaos Mad
    csá miért vettél fel msn-re?
  • gstyle
    Nekem 1024-ben meg sem mozdul a gép:)))

Szerintem újra rakom a Windózt.
    A Great Battle:Stalingrad pl. a telepítés kezdetén behal.

Lehet hogy a gépem a hiba oka.
  • Laky
    valószínűleg :)
  • DJ Lacek
  • pihi
  • CzKaresz22
  • dani92
    jó játék a stronghold2?
  • CzKaresz22
    Nálunk megy a driverekkel lesz gond
  • Falabu #1464
    Jóestét!
    Kérdésem a következő, mikor elkezdi az elején betölteni a játékot ott vinnyog valami pics aztán a felénél csak úgy hibaüzenet nélkül kilép. Miért? A Hoodlumos verzió van meg!
  • Laky
    szerendszerigényt valaki plshtx
  • CzKaresz22
    Valaki online gamera ? MSN:[email protected]