Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
mindennek csak az alapja látszott
a másik az, hogy zavar, hogy nem látom mennyi cucc van a taktárban
és eszembe jutott még valami
az elsõ részben lehetett több kajatár egymás mellett illetve raktárterület is növelhetõ volt
itt nem?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Valaki este nem jön egy onlinera ?
1. az elso reszben volt egy gomb, amivel el lehetett tuntetni az epuleteket?
most van ilyen?
2. nem lehet azt vhogy bekapcsolni, hogy rakozelites nelkul is belassak az epuletekbe, elsosorban a raktarakba?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
2005-04-24 PC Game Rips Stronghold 2 (c) 2K Games MYTH 48x05 MB
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nalatok elkapjak a tolvajokat? mert nalam csak uldogelnek
a tolvaj ott settenkedik az orruk elott, a hatuk mogott, nem szamit az orhleyen csak uldogelnek nyugodtan
mmi ez? masolasvedelem?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szerintem a crack a szar!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Minden mûködik, csak néha kivág a játékból. Nem tudom, hol a hiba, lehet, hogy az én készülékemben.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A pach fentvan de vajon mi a baj a grafikával is szenvedtem de ugis kifagy!!! vajon mi???
SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild
Esetleg nézi az RTL Klubot :))))
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
na szol van az a sir grey akit tamadnak. Felull megy 2 csik nem az egyik asszem az hogy enyi ido van meg vissza mig megtamadjak a sir greyt. meg televan a kornyek farkasokkal. es meg lesem tellik az ido aztan kiirlya hogy vesztettem. Fogalmam sincs miert
:(
Elakadtam a chapter 4 nel. Ez az a kudletes ahol van a sir grey vagy ki meg a bull. A bull varat nem tudom tamadni raviszem az embereim a falara es egy piros x van a helyen nem tudom tamadni a falat. Valaki irja le plz mit kell itt csinalni
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Fekete fehér zászló van és kész...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun