2542
  • bigfoot
    az jó!
    akkor megszerzem valahonnan
  • dani92
    csak ostromfegyverek nekem még nincs meg de ez biztos
  • dani92
    azt irták valahól hogy nem
  • bigfoot
    ügye a 2ben a sima katona nem szedi szét a várfalat?
    és nem olyan **** az mi mint az 1 be?
  • dani92
    sajnos én csak hétvégén vagy igy estefelé tudok itt lenni kb:10 percre bocs, hogy nem válaszolok azonnal remélem megértitek a szüleim nem engedik, hogy géphez űljek csak ilyenkor na én megyek sziasztok
  • dani92
    köszi
  • Mike at home
    valamivel takargatni kell, hogy beta :D
  • Drawain
    A konfigomon még szaggat is mint állat :D Nem elég neki a 9600XT+3Ghz :-/
  • Drawain
    Egy nem elkészült játékhoz nem szokás 1.1es patchet kiadni :D
  • Zsoldos
    udv! Nalatok is darabosan scrolloz a jatek?
  • Joke
    Ha hoodlum verziót töltöd le nem is kell több file hozzá. Telepíted majd a hoodlum könyvtárból bemásolod a crakcet. Ennyi.
  • wid22
    Letöltöttem másodszor is ugyan az egy hlm-sh2b könyvtár egy bin meg cue kitejesztésü imig fájlal. Ha muntolom akkor se lesz semmi csomag csak disk2 hodlum meg autorun nevü könyvtár. Segitsetek kérlek mit kéne még csinálni?
    KJösz
  • Mike at home
    de attol meg ez nincs kesz
    talan majd fel ev - ev mulva
  • CéZé
    Vajon még hányszor hozzátok elő ezt az indul-nemindul témát?
    Az előző jópár oldalon le lett irva hogy mi a teendő, sőt mi több még F.A.Q.
    is készült.
  • obe
    ja és patch is müxik, jo a crack hozzá ,aki felrakta hála
  • obe
    a második lemez 259 mb, és azok a fájlok szépen egy csomagma voltak, semmi különöset nem csináltam velük, viszont az első inditásnál szarakodik exe hibát észlel és kb negyedik inditásra megadja magát.De ez az exe hiba még telepítésnél is előjött, autorunnal nem is indult
  • Tusy
    - nem vágom ezt a BWI-s dolgot, a hlm-sh2b.* kiterjesztése indul RAR-tól és megy R15-ig (ez 17 db. file)
    - a fentiekből kitömörítés után lesz egy hlm-sh2b.bin 272,408,640 byte hosszú állomány
  • Hmuda
    Hát igen. Már mindenki tolja. :D
  • wid22
    Obe Én is a wandoo s Strongholdot szedtem le de nekem hiányoznak a BWI meg a többi ami kell neked megvannak? Vagy ennélkül is müxik? Nekem a 2.cd 235mb ami igy kevés neked mennyi?
    Kösz
  • obe
    a wanadoo-s hodlum tökéletesen működik, semmit nem kell hozzá állitgatni, mint clone-s társánál, uhhhogy csak azt ajánlom.patch-et nemm toltam még fel, mit javít? eddig nélküle is megvagyok.
  • woody
    nekem a clone-os van meg azt most újratelepítettem aztán milyen cracket kell rárakni
  • Esrohnoil
    Kissé le vagy maradva, ugyanis már azt toljuk.
  • Mike at home
    Stronghold 2
  • Hmuda
    Milyen játék lesz kész?
  • Mike at home
    kivancsi leszek, amikorra a jatek elkeszul, akkor is ilyen nagy elet lesz-e itt :))))))
  • drCaligari
    Újra raktam a game-t és most jó! Előbb raktam a crack-et és utána a update-t. Így lett jó! Kösz mindent!
  • VadKacsa
    Nagyon loool!!
  • DokySG
    Jön vki Stronghódolni? :D
  • woody
    a FAQ-ból már mindent letöltöttem
  • woody
    valaki lebírná írni végig hogy mit kell csinál ahhoz hogy a gém normálisan működjön?clone cd-sel is jó?
  • Laky
    már van :)
  • CéZé
    Mitis?
  • VadKacsa
    Márt várom!!!!
  • Laky
    ez elég izés kérdés,mert mindenki azt mondja, hogy jó (tömör), amiből nem sokat szedsz ki (:
    cikk + képek
  • dani92
    milyen játék a stronghold2?
  • wid22
    Kösz megprobálnám [email protected]
  • pihi
    Én tudnék egy linket de kevésbé valoszinű hogy feljutsz oda..:D
    vagyis regisztráltak tudnak csak bemenni..:) de tultengésvan és nemlehet regizni..de utánajárok a linknek ha kell
  • wid22
    Onnan csak hármat a rövideket de a BWI kéne az 242 MB. De az nincs fönt sajna . Az kéne valahonan .
  • woody
    FAQ
  • wid22
    Ok látom mik vannak Ezeket nem lehet valahonnan leszedni?