Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Asszem lehet, csak baromi helyigényes.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mike
arra gondoltam, ami az elsõ részben a spece gomb csinált
mindennek csak az alapja látszott

a másik az, hogy zavar, hogy nem látom mennyi cucc van a taktárban
és eszembe jutott még valami
az elsõ részben lehetett több kajatár egymás mellett illetve raktárterület is növelhetõ volt
itt nem?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Pluskast
A helyzet az, hogy a játék ebben a tekintetben - és még egy jó pár dologban is- bugos. Tegnap játszottunk 3-an egy partit, és mind a hármunknak elõjött nem is egyszer, hogy a bíró elött ott volt a tolvaj és 30 perc után sem hozott ítéletet, a faszi meg csak ott magyarázott. Közben ugye a börtönben lévõ tolvajok száma meg csak nõtt, és sikerûlt elérni, hogy mínusz nyolccal csökkent a népszerûségem mert a program bugos. Kb 3-szor bontottam le a bíróságot mire találtam a térképen egy olyan helyet, ahol végre normálisan mûködött az egész. A gond csak az volt, hogy ennek köszönhetõen a népszerûségem lement 50 alá és az emberek meg elkezdték elhagyni a kastélyt. Ja és akkor még nem is beszéltem a kínzó céh hasonló bug-os megnyilvánulásáról. Amikor az egyik elitélt folyamatosan "odatapadt" - jobb szót nem lehet használni rá - a hóhérhoz és az meg mindenhova vitte magával. Szóval van még mit csiszolni ezen a játékon és ilyen állapotban nem igazán élvezetes a játék. Azt meg végképp nem értem, hogy ha az elsõ részben multiban be lehetett rakni gépi ellenfelet itt miért nem lehetett berakni?? Az online meg annyira instabíl, hogy az már nevetséges. Állandóan lefagy vagy kivágja az embert. Csak és kizárólag local network-n érdemes játszani. A battle lan v 0.5-el gond nélkûl lehet játszani.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem a lebontásra gondolt hanem arra ,hogy teljesen átlátszóvá lehetett tenni az épületeket...

1. re a válasz radír kinézetû a gomb amivel lebontod az épületeket. Baloldali ikonsor tetején van.
Na ezeket én se találtam...

Valaki este nem jön egy onlinera ?

Mike at home
htx, megprobalom

1. az elso reszben volt egy gomb, amivel el lehetett tuntetni az epuleteket?
most van ilyen?

2. nem lehet azt vhogy bekapcsolni, hogy rakozelites nelkul is belassak az epuletekbe, elsosorban a raktarakba?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[Jakuza]
Ezt kene megszerezni es kioperalni belole a cracket, akkor tuti jo lenne, mert a MYTH ritkan ad ki szar cracket a kezebol.
2005-04-24 PC Game Rips Stronghold 2 (c) 2K Games MYTH 48x05 MB

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsolo007
Nálam elkapják, a dolog titka az hogy nem csak õrhelyet kell építeni hanem bíróságot is :) utána meg valami kivégzõeszközt.

Mike at home
1 kerdes:

nalatok elkapjak a tolvajokat? mert nalam csak uldogelnek
a tolvaj ott settenkedik az orruk elott, a hatuk mogott, nem szamit az orhleyen csak uldogelnek nyugodtan

mmi ez? masolasvedelem?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Engem is kivag az asztalra ha a crackell inditom(v1.1),cd-rol inditva egyszersem dobot meg ki....
Szerintem a crack a szar!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

retteneteske
Most próbáltam ki a Hoodlum-osat, két békés pályán túl vagyok.
Minden mûködik, csak néha kivág a játékból. Nem tudom, hol a hiba, lehet, hogy az én készülékemben.

artschi
Van Hoodlum-os verzió, ahol copy crack és csá. Nem próbálta még senki azzal?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SigaDragon
Valaki elárulná hogy a jaték mért fagy ki nekem!!
A pach fentvan de vajon mi a baj a grafikával is szenvedtem de ugis kifagy!!! vajon mi???

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

bigfoot
vagy tv2 ;)

Mike at home
475 uj uzenet <#wilting>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kapcsold be az MSN-ed...

Nincs MSN-ed ?

Sonajk @:o)
Mindnki játszik :)))
Esetleg nézi az RTL Klubot :))))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Na mivan nincs senki ???

ha megadod az msn ed akkor megbeszelnuk 1 idopontot aztan nyomunk 1 et
Nincs mit egy online lesz...

koszi megnezem:)
Akkor nem ha a sebességet felveszed...

Ja megvan azt hiszem fennt a jobb sarokban vannak embereid azokat kell megszabadítani a farkasoktól...

en mar voltam de eleg sokaig tart 1 meccs
leirom aztan csak rajosz:P
na szol van az a sir grey akit tamadnak. Felull megy 2 csik nem az egyik asszem az hogy enyi ido van meg vissza mig megtamadjak a sir greyt. meg televan a kornyek farkasokkal. es meg lesem tellik az ido aztan kiirlya hogy vesztettem. Fogalmam sincs miert
Gyertek inkább onlinera...

Már nem emlékszem mi volt a 4-nél
:(

esetleg nem tudod mit kell csinalni mert lehet hogy nem is kell megtamadni
De kell lennie

de nem lehet se ostromgepet se letrasat csinalni mert nics emg oylan epuletem
Vagy katapult vagy létrákat támasztassz a valnak.. A Stronghold 1 látom kimaradt <#crazya>

Hello!
Elakadtam a chapter 4 nel. Ez az a kudletes ahol van a sir grey vagy ki meg a bull. A bull varat nem tudom tamadni raviszem az embereim a falara es egy piros x van a helyen nem tudom tamadni a falat. Valaki irja le plz mit kell itt csinalni
Na ha valaki akar egy onlinet keressen meg msnen:[email protected]

Nekem nem akadt ki egy amerikai gyerekkel játszottam

Meg lehet venni a semleges területeket HONOR-ért. klikk a terület zászlóján és aztán már látod. általában 100 honor az ára.
Keress meg MSN-en ha gondolod s be tudsz majd lépni a bithumenre...

azt szerintem meg kell venni csak nemtom hogy...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

jó amúgy multiba nem akad ki?

De amikor senkié sem a terület akkor hogy

Fekete fehér zászló van és kész...

Keress meg msnen

a tutorialban úgy hogy kinyírod az összes katonát, meg harci épületet, és akkor a tied lesz...

Chapter 6-nál járok

Hogy lehet lefoglalni egy szomszédos területet ?

chapter 3 valami tipp?

Valaki online gamera ? Most vertem meg egy amcsit.... <#hehe>

MSN:[email protected]

Gyertek

Hmuda
Capslockot kapcsold már ki gyökérgyerek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

KÁR