Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Ha mégis vkinek van más ötlete, vagy egy linkje ehhez az új crackhez, akkor azt megköszönném.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Ezt keresd:"Stronghold.2.Update.v1.1.Crackfix-HOODLUM"
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Vkinak van ötlete?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha tud valaki kérem segitsen köszönöm.
ha elfoglalsz másik területet akkor gyárthatsz még, ugy tudom..
( Stronghold Crusader alapján montam )<#idiota>#idiota>
Elõre is thx all
Sajna nekem nem indul a játék! Elindul az intró, bejön a menü, de miután kiválasztom a módot és kezdõdne a lényeg kidob a wuindws-ba. Felraktam mindent ahogy le van írva. A Poén, hogy az öcsém gépén megy, peddig uau. csináltam mindent, ráadásul az én gépe jóval izmosabb! Kérlek segítsetek ha tudtok!
Szerintem újra rakom a Windózt.
A Great Battle:Stalingrad pl. a telepítés kezdetén behal.
Lehet hogy a gépem a hiba oka.
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Kérdésem a következõ, mikor elkezdi az elején betölteni a játékot ott vinnyog valami pics aztán a felénél csak úgy hibaüzenet nélkül kilép. Miért? A Hoodlumos verzió van meg!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Árpádvezér
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
de nem az hogy nincs ember ien kötél van benne..na az mitöl van?<#nemtudom>#nemtudom><#kerdes>#kerdes><#help>#help>
A farkasok ellen van valami hatásos véekezés??Vagy harcosokat küldejek rájuk de akkor egy csomo ember veszitek?
Next PC upgrade: 2022
Árpádvezér
Ötlet hogy mit csináljak hogy ne nyirjanak ki már az elején,mert jönnek a banditák vagy mit és hiába ad nekem embert a gép megölik õket?
Next PC upgrade: 2022