Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pihi
De az 1.1-es update csak akkor megy ha 1.1 es krekkel van mekrekkelve?

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Csacsi
mind1.....köszi a helpet...ezt az új cracket nem találtam meg....most leszedem a hoodlum féle verziót, hátha azzal menni fog.

Ha mégis vkinek van más ötlete, vagy egy linkje ehhez az új crackhez, akkor azt megköszönném.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Devids Pro
Hát ennek az "új" cracknek ugyanaz a mérete meg a gyártási ideje is, szóval semmi különbséget így külsõre nem fedeztem fel.
Devids Pro
Azaz mégsincs. Ez új ahogy nézem.
pihi
Nekem nem teszi fel a patchet..😊

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Devids Pro
Nemis kell keresnie FAQ oldalán fenn van!
A "hozzavalo crack-en" a crackfixet erted?Mert az elso nocd szar volt!
Ezt keresd:"Stronghold.2.Update.v1.1.Crackfix-HOODLUM"

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Csacsi
Sziasztok. Megvan a game. Feltelepítettem, el is indul. A Békés campaignt simán el tudtam kezdeni, viszont a battle campaign elsõ küldetésénél, amint nálam lenne az irányítás 5 perc utáõn kivág a windowsba. A patch, és a hozzávaló crack fent van.

Vkinak van ötlete?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tudja valaki mit tudok csinálni ha nekem a BWI fájl hiányzik? Ami 242 mb lelehet tölteni valahonan? Mert én a Vandoo rol szedtem és ott nem volt meg a 2 cd n .Leszedném máshonan is ha máshol jó mert most a cd m nem haszálhatom.
Ha tud valaki kérem segitsen köszönöm.
Ferro
Ha pontosabb info kell vedd a fáradtságot és olvass vissza!

Köszi a pontos infornációt
Beagie
az internetrõl 😄

www.gtr-masters.hu

Honnan lehet letölteni a játékot?
Online game miatt majd esetleg...

Breki33
wuindws??

Amúgy tegnapelõtt volt ilyesmirõl szó azt hiszem
pihi
az összes strongholdba csak egy megadott mennyiségû karaktert hejezhetsz el..
ha elfoglalsz másik területet akkor gyárthatsz még, ugy tudom..
( Stronghold Crusader alapján montam )<#idiota>

Akinek beszagat a játék annak ajánlom az Alt+Tab megnyomását, nekem igy mûködik.

Hi all!Egy területen belûl csak 88 embert lehet csinálni,mert nekem csak ennyit enged?!Ez bug vagy netán rosszól csinálok vlmit?

Elõre is thx all

Sziasztok!

Sajna nekem nem indul a játék! Elindul az intró, bejön a menü, de miután kiválasztom a módot és kezdõdne a lényeg kidob a wuindws-ba. Felraktam mindent ahogy le van írva. A Poén, hogy az öcsém gépén megy, peddig uau. csináltam mindent, ráadásul az én gépe jóval izmosabb! Kérlek segítsetek ha tudtok!
csá miért vettél fel msn-re?

gstyle
Nekem 1024-ben meg sem mozdul a gép😊))

Szerintem újra rakom a Windózt.
A Great Battle:Stalingrad pl. a telepítés kezdetén behal.

Lehet hogy a gépem a hiba oka.

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

<#taps><#taps><#gunyos1>
pihi
<#gun><#violent><#banplz>

<#nyes><#mf1>

jó játék a stronghold2?

Nálunk megy a driverekkel lesz gond

Falabu
Jóestét!
Kérdésem a következõ, mikor elkezdi az elején betölteni a játékot ott vinnyog valami pics aztán a felénél csak úgy hibaüzenet nélkül kilép. Miért? A Hoodlumos verzió van meg!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Laky
szerendszerigényt valaki plshtx

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Valaki online gamera ? MSN:[email protected]

Az kevés lesz

rendszerigény: minnélt több/jobb annál jobb és még az se elég... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pihi
láttam snyin futott azt lopott egsy csirkét..😄

Laky
valami redszerigényt pls, mert úgy tûnik kevés a memóriám (256) 😄D

arpad vezer
Mellé raksz még egyet.

Árpádvezér

arpad vezer
A farkasok ellen szerintem a legjobbak az íjászok, mert mire odaérnek hozzájuk a farkasok, addigra megölik õket.

Árpádvezér

arpad vezer
Úgy tudom ilyenkor kell építeni bíróságot, mert vmi bûnt követett el a munkás.

Árpádvezér

vagy megfuladt a trágyában a kocsmáros vagy esetleg lecsukták és kivégezték <#nevetes1>

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

pihi
õõõõ, az mitöl van hogy van pl a kocsmám és felette pirosan elkezd forogni vmi..?
de nem az hogy nincs ember ien kötél van benne..na az mitöl van?<#nemtudom><#kerdes><#help>

pihi
Én csak ott járok amikor a medvéket kinyirtam..a templomos páján ( háborús )

pihi
ehh

grebber
Köszi.
A farkasok ellen van valami hatásos véekezés??Vagy harcosokat küldejek rájuk de akkor egy csomo ember veszitek?

Next PC upgrade: 2022

Én úgy csináltam meg, hogy építettem barakkot meg piacot +fegyverraktár és vettem fegyvereket a piacon így gyorsabb a hadsereg fejlõdése viszont pénzbe kerül, de itt még lessz elég a vásárlásra vagy ha mégse akkor adj el valamit pl fát v követ.

z0ty
nemmondommeg!

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Mike
lehet növelni a stockpile méretét?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

arpad vezer
Felküldöd õket a toronyba. A tengerpart melletti (elõzõ) területedre építessz egy csomó kõfejtõt, ökröt, és favágót. Építesz (nem tudom pontosan a nevét)egy olyan épületet, ami egy szekérrel a beállított mennyíségû fát vagy követ átviszi a kijelölt területre (ez esetben a raktárodba). Lesz köved + fád. Építessz fegyverraktárat és kaszárnyát. A fegyverraktárba automatikusan (asszem) kapsz minden fegyverbõl 50darabot. Kiképzel íjászokat, majd megölöd a zöld ruhás ellent!

Árpádvezér

arpad vezer
Köszi a segítséget nekem is ott fagyott le!

Árpádvezér

grebber
HELP!! 4.-es küldi asszem a nemháborus campaign-ba.

Ötlet hogy mit csináljak hogy ne nyirjanak ki már az elején,mert jönnek a banditák vagy mit és hiába ad nekem embert a gép megölik õket?

Next PC upgrade: 2022

Laky
ez is <#banplz>

Laky
<#banplz>