Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
az jó!
akkor megszerzem valahonnan

csak ostromfegyverek nekem még nincs meg de ez biztos

azt irták valahól hogy nem

bigfoot
ügye a 2ben a sima katona nem szedi szét a várfalat?
és nem olyan **** az mi mint az 1 be?

sajnos én csak hétvégén vagy igy estefelé tudok itt lenni kb:10 percre bocs, hogy nem válaszolok azonnal remélem megértitek a szüleim nem engedik, hogy géphez ûljek csak ilyenkor na én megyek sziasztok

köszi

Mike at home
valamivel takargatni kell, hogy beta 😄

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A konfigomon még szaggat is mint állat 😄 Nem elég neki a 9600XT+3Ghz :-/

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Egy nem elkészült játékhoz nem szokás 1.1es patchet kiadni 😄

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

udv! Nalatok is darabosan scrolloz a jatek?
Joke
Ha hoodlum verziót töltöd le nem is kell több file hozzá. Telepíted majd a hoodlum könyvtárból bemásolod a crakcet. Ennyi.

Letöltöttem másodszor is ugyan az egy hlm-sh2b könyvtár egy bin meg cue kitejesztésü imig fájlal. Ha muntolom akkor se lesz semmi csomag csak disk2 hodlum meg autorun nevü könyvtár. Segitsetek kérlek mit kéne még csinálni?
KJösz
Mike at home
de attol meg ez nincs kesz
talan majd fel ev - ev mulva

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Vajon még hányszor hozzátok elõ ezt az indul-nemindul témát?
Az elõzõ jópár oldalon le lett irva hogy mi a teendõ, sõt mi több még F.A.Q.
is készült.

ja és patch is müxik, jo a crack hozzá ,aki felrakta hála<#eljen>
a második lemez 259 mb, és azok a fájlok szépen egy csomagma voltak, semmi különöset nem csináltam velük, viszont az elsõ inditásnál szarakodik exe hibát észlel és kb negyedik inditásra megadja magát.De ez az exe hiba még telepítésnél is elõjött, autorunnal nem is indult
- nem vágom ezt a BWI-s dolgot, a hlm-sh2b.* kiterjesztése indul RAR-tól és megy R15-ig (ez 17 db. file)
- a fentiekbõl kitömörítés után lesz egy hlm-sh2b.bin 272,408,640 byte hosszú állomány

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Hmuda
Hát igen. Már mindenki tolja. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Obe Én is a wandoo s Strongholdot szedtem le de nekem hiányoznak a BWI meg a többi ami kell neked megvannak? Vagy ennélkül is müxik? Nekem a 2.cd 235mb ami igy kevés neked mennyi?
Kösz
a wanadoo-s hodlum tökéletesen mûködik, semmit nem kell hozzá állitgatni, mint clone-s társánál, uhhhogy csak azt ajánlom.patch-et nemm toltam még fel, mit javít? eddig nélküle is megvagyok.
nekem a clone-os van meg azt most újratelepítettem aztán milyen cracket kell rárakni

Esrohnoil
Kissé le vagy maradva, ugyanis már azt toljuk. <#eljen>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mike at home
Stronghold 2

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hmuda
Milyen játék lesz kész?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mike at home
kivancsi leszek, amikorra a jatek elkeszul, akkor is ilyen nagy elet lesz-e itt 😊)))))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Újra raktam a game-t és most jó! Elõbb raktam a crack-et és utána a update-t. Így lett jó! Kösz mindent!
Nagyon loool!!

Hallo!

Jön vki Stronghódolni? 😄

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

a FAQ-ból már mindent letöltöttem

valaki lebírná írni végig hogy mit kell csinál ahhoz hogy a gém normálisan mûködjön?clone cd-sel is jó?

Laky
már van 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Mitis?

Márt várom!!!!

Hallo!

Laky
ez elég izés kérdés,mert mindenki azt mondja, hogy jó (tömör), amibõl nem sokat szedsz ki (:
cikk + képek

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

milyen játék a stronghold2?

Kösz megprobálnám [email protected]
pihi
Én tudnék egy linket de kevésbé valoszinû hogy feljutsz oda..😄
vagyis regisztráltak tudnak csak bemenni..😊 de tultengésvan és nemlehet regizni..de utánajárok a linknek ha kell

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Onnan csak hármat a rövideket de a BWI kéne az 242 MB. De az nincs fönt sajna . Az kéne valahonan .
FAQ

Ok látom mik vannak Ezeket nem lehet valahonnan leszedni?
CD 2:
SH2_DISC2.BWI -> 241MB
SH2_DISC2.BWA -> 8.44KB
SH2_DISC2.BWS -> 9.87MB
SH2_DISC2.BWT -> 1KB

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Meg mondaná valaki hány MB s a második CD ? Mert azt hiszem nincs meg a BWI fájl annélkül meg nem megy nekem 235 MB s : A wandoo rol ne szedje senki mert nekem is onnan van és ezekszerint nem jó.
Esetleg megmondaná valaki holelehet a jó tört werziot leszedni?
Kösz [email protected]
Mennyivel egyszerübb a daemon.Nem kell minden új patch után crakre vadászni 😊

Akkor az mar a javitott szoval avval mar mukodik rendesen!

Csacsi
Millió thx a helpet. Lehet, hogy dátumban, és méretben nincs különbség a két crack között, de ezzel mûködik. Mégegyszer köszi a helpet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Info
Hat valamiben csak kulombozik mivel a crackfix-el mar megy rendesen a game,a regivel meg kidobalt az asztalra...

Devids Pro
igen ez ugynaz ami fenn van faq-ban, legalábbis méretre és dátumra megegyezik
arpad vezer
Sziasztok!
Végre sikerült felrakni a saját gépemre a játékot. Eddig azért nem ment fel, mert éh hü**e nem raktam fel a DirectX 9.0c-t! Ilyen nincs! <#buck> Mûködik a game, felraktam a patch-et. Recommend-en simán fut a gépemen, csak nem kell nagyon távolítani a képet. A Tutorialt végig nyomtam, nem ér semmit. Elsõ 7 gazdasági küldi meg van. Na jó játékot mindenkinek!

Árpádvezér

Termeszetesen az 1.1-es hez,a (javitott)1.1 es crack kell!😊

Stronghold.2.Update.v1.1.Crackfix-HOODLUM
Proper Working for v1.1 NoCd