2542
  • MiQ
    Sajnos semmi sem segített. A harmadik küldetésben ha a kőbányászok elérik a bányát kilép a játék.
    Én nagyonrégen játszottam RTS-el, így szivesen nyomnám egy kicsit. De a hibák elháríthatatlannak tűnnek, így marad a Roma Total War, bár a kettő nem említhető egy lapon.
    Az egyik haverom játszott, és játszik is mind a mainapig az első résszel, és a kiegészítőjével.
  • arty
    US-hez biztosan ....

amugy én nemtalálom a régi stronghold feelinget. olyan tucat3d érzetet keltett bennem a game... persze, kellemes az ostrom, de... annyira szubjektiv dolog ez, hogy nem is tudom megfogalmazni mi nem tetszik :)
  • a.carkey
    Tudna valaki segíteni abban, hogy miként lehet 88ról elmozdítani a max populációt? :(
  • Sland
    hogy lehet hogy nekem akad?

2.81GHz
    Sapphrie radeon 9600XT
    512MB DDR ram

Alapbeállításnál akadt.
    Na sziasztok mitkell csinálni azon a pályán ami a Farkas kiírtásos pálya után jön?
  • MiQ
    Melyik patch-hez használható a Hoodlum 1.1-es crackelt exe-je? Az uk, vagy az us patch-hez?
  • MiQ
    Köszönöm a tippeket!
  • Johnyy
    Amúgy nekem amikor a king menekül a legelső küldi, amikor kijelölöm a 2 lovast akkor dob ki, tehát 1 mp-t tudok kenpingelni :)))
  • Esrohnoil
    Jaa, vegyétek lejjebb a dolgokat a kritikus pontokon, és akkor elbírja a gép.
  • tibor16
    Kikapcsoltam a shadert és azóta megy...
  • hapi
    Én játszok de nekem is lefyag és kilép a desktopra. De nem a 3. küldinél hanem a 9.nél
  • MiQ
    ... tehát senki sem játszik kampányt?
  • Sheva
    remélem minnél előbb javítani fogják
  • zoli
    Játszik itt valaki online multiba s2-öt?
    Nekem nem igen akar menni vagy kidob vagy hibát észlel :(
  • Devids Pro
    Bug remélhetőleg majd javítják a következő patchben..
  • tibor16
    hi, -ugyan ezzel kínlódok, a hídnál építek 1 kaput, elkezdek falat bcsinálni és akkor kivág. -jó lenne vmilyen megoldás
  • MiQ
    Sziasztok!

Csatlakoznék az előttem szólóhoz a kampány a harmadik missziónál (a fal befelyezése) kb. 1 perc után bezár a játék. Az eset nem egyedi, mert az ismeretségikörömben pontosan ugyanez a helyzet, különböző konfigokon. Azt hittem, hogy rossz verziót használok (Clone), ezért tegnap letöltöttem a Hoodlum-os verziót, de ezzel is ugyanott fagy. Légyszi segítsetek, mi a bánat lehet a baj!

Az 1.1-es patch fent van.

Előre is köszi.
  • Johnyy
    Nekem a Camping lefagy és kilép :(((((((((((((((((8
  • Sheva
    nagyon jó lesz hidd el
  • Shotogan
    A hoodlumos van meg,úgyhogy minden rendben, műxik a játék.Nekem tetszik bár még csak a Tutorialt csináltam végig :),remélem a campaign is jó lesz!
  • DJ Lacek
    Ha a hoodlumos van meg akkos nem kell. Csak ha a carboncloneos van meg akkor kell
  • Shotogan
    Hello!Mindenképpen végig kell csinálni amit a FAQ-ban írnak?Mert nekem elindult a game anélkül is,igaz még nem kezdtem el vele ténylegesen játszani csak a menüt töltöttem be és kiléptem.
  • Sheva
    én még a játékig se jutok el :D
  • gernya
    Sziasztok!
    Kéne egy kis help...
    A FAQ-ban leírtak után végre sikerült elinditanom a játékot, viszont ahogy elindul a küldetés, kapásból lefagy és visszavág a desktopra...
    Ötlet? Vki?

Help.PLS
  • Sheva
    én a wandoo.try.hu -ról szedtem le
  • dani92
    jó köszi és neked fennvan a stronghold 1?
  • Beagie
    de nezheted itt is : http://iamstupid.com/warezgames/Stronghold2
  • Beagie
    csak probalkozz, mondtam hogy tobbszor kell
  • dani92
    mindig azt irja hogy a lep nem jelenithető meg
  • dani92
    jó kösz
  • Beagie
    http://freewarez.hu/games/stronghold2-Hoodlum/

csak sokszor kell próbálkozni mert elsőre gyakran nem enged be
  • Sheva
    warez oldalakról lelehet tölteni
  • dani92
    cseréban megmondod hogy ha tudod milyen honlapon lehet letőlteni a stronghol2-őt vagy a demóját
  • dani92
    állits a képernyőn mittudomén ne 800x600-as legyen hanem 480x640-es vagy 1240-es az egyike biztos bejön
  • Sheva
    nem értem feltettem és mikor elakarom indítani becsíkozódva jelenik meg az egész!!! :((((((
  • dani92
    tud valaki egy honlapot ahól le tudom tőlteni a stronghld2-nek a demóját vagy a telejes játékot? Kérlek üzenjetek fontos
  • dani92
    akinek megvan és felevan téve a gépéra az üzenjen mert szeretnék vele multizni
  • dani92
    valakinek meg van a stronghold 1 ?
  • Sheva
    na megszereztem a játékot...remélem menni is fog a gépemen, mert a képek amiket láttam nagyon tetszettek!!!
  • Csabeszonovits
    Van magyar oldal ahonnan letölthető? Amerikai oldalról nem jön le Pl: Torrentreactor.