2542
-
#1661 Sajnos semmi sem segített. A harmadik küldetésben ha a kőbányászok elérik a bányát kilép a játék.
Én nagyonrégen játszottam RTS-el, így szivesen nyomnám egy kicsit. De a hibák elháríthatatlannak tűnnek, így marad a Roma Total War, bár a kettő nem említhető egy lapon.
Az egyik haverom játszott, és játszik is mind a mainapig az első résszel, és a kiegészítőjével. -
#1660 US-hez biztosan ....
amugy én nemtalálom a régi stronghold feelinget. olyan tucat3d érzetet keltett bennem a game... persze, kellemes az ostrom, de... annyira szubjektiv dolog ez, hogy nem is tudom megfogalmazni mi nem tetszik :) -
#1659 Tudna valaki segíteni abban, hogy miként lehet 88ról elmozdítani a max populációt? :( -
#1658 hogy lehet hogy nekem akad?
2.81GHz
Sapphrie radeon 9600XT
512MB DDR ram
Alapbeállításnál akadt.
#1657 Na sziasztok mitkell csinálni azon a pályán ami a Farkas kiírtásos pálya után jön? -
#1656 Melyik patch-hez használható a Hoodlum 1.1-es crackelt exe-je? Az uk, vagy az us patch-hez? -
#1655 Köszönöm a tippeket! -
#1654 Amúgy nekem amikor a king menekül a legelső küldi, amikor kijelölöm a 2 lovast akkor dob ki, tehát 1 mp-t tudok kenpingelni :))) -
#1653 Jaa, vegyétek lejjebb a dolgokat a kritikus pontokon, és akkor elbírja a gép. -
#1652 Kikapcsoltam a shadert és azóta megy...
-
hapi #1651 Én játszok de nekem is lefyag és kilép a desktopra. De nem a 3. küldinél hanem a 9.nél
-
#1650 ... tehát senki sem játszik kampányt? -
#1649 remélem minnél előbb javítani fogják -
zoli #1648 Játszik itt valaki online multiba s2-öt?
Nekem nem igen akar menni vagy kidob vagy hibát észlel :( -
#1647 Bug remélhetőleg majd javítják a következő patchben.. -
#1646 hi, -ugyan ezzel kínlódok, a hídnál építek 1 kaput, elkezdek falat bcsinálni és akkor kivág. -jó lenne vmilyen megoldás -
#1645 Sziasztok!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz a kampány a harmadik missziónál (a fal befelyezése) kb. 1 perc után bezár a játék. Az eset nem egyedi, mert az ismeretségikörömben pontosan ugyanez a helyzet, különböző konfigokon. Azt hittem, hogy rossz verziót használok (Clone), ezért tegnap letöltöttem a Hoodlum-os verziót, de ezzel is ugyanott fagy. Légyszi segítsetek, mi a bánat lehet a baj!
Az 1.1-es patch fent van.
Előre is köszi. -
#1644 Nekem a Camping lefagy és kilép :(((((((((((((((((8 -
#1643 nagyon jó lesz hidd el -
#1642 A hoodlumos van meg,úgyhogy minden rendben, műxik a játék.Nekem tetszik bár még csak a Tutorialt csináltam végig :),remélem a campaign is jó lesz! -
DJ Lacek #1641 Ha a hoodlumos van meg akkos nem kell. Csak ha a carboncloneos van meg akkor kell -
#1640 Hello!Mindenképpen végig kell csinálni amit a FAQ-ban írnak?Mert nekem elindult a game anélkül is,igaz még nem kezdtem el vele ténylegesen játszani csak a menüt töltöttem be és kiléptem. -
#1639 én még a játékig se jutok el :D -
gernya #1638 Sziasztok!
Kéne egy kis help...
A FAQ-ban leírtak után végre sikerült elinditanom a játékot, viszont ahogy elindul a küldetés, kapásból lefagy és visszavág a desktopra...
Ötlet? Vki?
Help.PLS -
#1637 én a wandoo.try.hu -ról szedtem le -
dani92 #1636 jó köszi és neked fennvan a stronghold 1? -
Beagie #1635 de nezheted itt is : http://iamstupid.com/warezgames/Stronghold2 -
Beagie #1634 csak probalkozz, mondtam hogy tobbszor kell -
dani92 #1633 mindig azt irja hogy a lep nem jelenithető meg
-
dani92 #1632 jó kösz -
Beagie #1631 http://freewarez.hu/games/stronghold2-Hoodlum/
csak sokszor kell próbálkozni mert elsőre gyakran nem enged be -
#1630 warez oldalakról lelehet tölteni -
dani92 #1629 cseréban megmondod hogy ha tudod milyen honlapon lehet letőlteni a stronghol2-őt vagy a demóját -
dani92 #1628 állits a képernyőn mittudomén ne 800x600-as legyen hanem 480x640-es vagy 1240-es az egyike biztos bejön -
#1627 nem értem feltettem és mikor elakarom indítani becsíkozódva jelenik meg az egész!!! :(((((( -
dani92 #1626 tud valaki egy honlapot ahól le tudom tőlteni a stronghld2-nek a demóját vagy a telejes játékot? Kérlek üzenjetek fontos -
dani92 #1625 akinek megvan és felevan téve a gépéra az üzenjen mert szeretnék vele multizni
-
dani92 #1624 valakinek meg van a stronghold 1 ?
-
#1623 na megszereztem a játékot...remélem menni is fog a gépemen, mert a képek amiket láttam nagyon tetszettek!!! -
Csabeszonovits #1622 Van magyar oldal ahonnan letölthető? Amerikai oldalról nem jön le Pl: Torrentreactor.