Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen nekemis ez a legnagyobb bajon, nem lehet még egy jó free játékot se játszani mert már az elején elmegy a fickó és a gong meg csak jön, és az meg a csúcs, hogy még csak 16ember van de a szar annyi mintha 100000fõs lenne a város + lehetõleg a raktár elé szarnak hogy aki odamegy az dögöljön is meg.

Szerintem ezis egy olyan másolásvédelem mint a settlersben anno a vas helyett disznót gyártottak helyzet, bár remélem nem így van.

Esrohnoil
Elõfordulhat. Kis dolgokon múlnak a nagyok. 😊
Ilyen alapon bármelyik játékba belekötök.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nem, de szerinted msot a középkorban komoylan ez volt hogy összes szarlapátóló elment bünözni, heylére nem küldtek senkit, a várost elöntötte a szar és ezzel gyk elbukik az illetõ egy várostromot is mert olyan szinten kinyirja a gazdaságát ahogy mgé egy pestis jrvány se... 😛 jah tényleg biztos igy volt 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Esrohnoil
Miért, te élvezettel lapátolnád mások után a szart? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Jah, úgy tûnik az elsõvel nem játszottak... 😄

nforce-rol sehonnan...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Beagie
mi is! nem tudsz valami jo kis helyet ahonnan le lehet tolteni? az nforce-rol nem tudom hol kell leszedni

www.gtr-masters.hu

nincs fennt senkinek

<#eljen>

arpad vezer
Az angol nyelv nem értésre van +oldás: SZÓTÁR!!! Gondolom annyit csak lel lehet fordítani, hogy Time Remaining ?! Pihi (#1564) pedig lefordíthatná a "GONG" szót, és megtudhatja mit jelent az. (és egyet értek Hapival (#1569))
Jó játékot!

Árpádvezér

velekinek fennvan a stronghold 1? szeretnék velakivel multizni

pihi
Rablasokat ( crime ) hogy lehet csokkente? 😊

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

szeretném megszerezni

már megjelent a stronghold 2 ? ha igen akkór hól?

Hali!
Katonáknak úgy lehet "gyártás" után egy adott helyre küldeni, hogy rákattintasz a megfelelõ épületre (barakk?) aztán a zöld zászló, majd utána még KI KELL választani, hogy melyik katona tipust szeretnél oda zavarni, na utána már kattinthatsz. Nekem simán ment.

Amúgy igen az idegesítõ hogy van munkás és nem dolgozik. Patch-t felraktad?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

szvsz ha ilyen lenne akkor egyrész a clone-al kéne mennie és nem a crackel másrészt emg csak ugy lehetne letesztelni rendesen ha valakinek lenne itt eredetije 😊

azzal= eredetivel...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Az is lehet hogy ez a gongpites dolog csak valami másolásvédelmi elbaszás a többivel együtt, erre pl senki nem gondolt, lehet mindenki azzal nyomja, esetleg tegyétek fel a crack fix-et ami kijött, vagy nemtom bocs ha okoskodok csak próbálok segíteni...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

mindenki annyi idõs amennyinek érzi magát!! 😄DD
az angol nyelv nemértés viszont itt tényleg kellemetlen néha...
(amugy pl az is érdekes tény hogy egy épületrõl a helpet csak és kizárólag az után kérheted le hogy letetted az épületet... ismét egy zseniális 5let a készitõktöl 😞(( )

ez félig meddig igy van de azért azt tegyükk hozzá hogy pl az hogy MINDIG a gongpites megy el bünözni AKÁRMENNYI õrposztot raksz melléjük meg akármenyi kinzó eszközt meg court-ot emg mindent és mégis elmegy és ezzel együtt lerohad az egész város mert minden szaros az érdekes..., és nem hiszem hogy direkt lenne igy vagy ha igen elég érdekes 5leteik vannak a készitõknek egy régebbi beirást idézve: nincs más dolga a tamadónak mint kilõni siege weaponokal a gongpitet és az ember meghal akrámilyen jó gazdasága is legyen, met elönti a szar...., elég röhelyes szerintem...
szóval tény hogy sok midnent bugnak hisznek ami nem is az de valszinû azért mert már ugy emgszokták hogy faszbugos a játék hogy meg se probálják megoldani a ehlyzetet..., akárhonnan is nézzük jobb lett volna mindenkinek sokkal ha mgé legalább egy évet fejlesztgetik csiszolgatják a játékot mert egyenlõre olyan hibák vannak benne amit egy normális nem lowbudget játékfejelsztõ nem engedhetne meg magának... (tudom tudom újabban ez a divat és ez sajnálatos tény, de azért még az átlag bughalombol is sikerült kitünnie ennek a gamenak sajnos...)

gstyle
Ha az ember 37 évesen gyerek!😊)

Meg van egy kis ánglis nyelv hiány is.
A papok azért nem fogynak, mert van velük 15 ijászom és 15 lándzsásom.

Ááá szóva' siege camp a lelke))))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Ez a két dolog sem bug.

ostrom gépet tudsz építeni ha a bull városának a közelébe építessz 1 siege campot.(sátrak) és abban építed.
A monks remaining az nem ez hogy mikor jönnek hanem hogy mennyi marad. Tehát minél elõbb értük mész annál több áll be hozzád. Nyilván már nem eszik õket a farkasok azért nem fogynak.
Csupa gyerek játszik ezzel vagy mi van veletek?
Kicsit gondolkodhatnátok mielõtt beszéltek. Amiket itt olvastam bugként annak a 80% nem bug hanem láma a felhasználó és elõbb beszél aztán gondolkodik.(vagy aztán sem)
pl:
Nekem nem lehet kijelölni a katonák gyülekezõ helyét-
NEM BUG csak még 1 click hogy melyik fajta katonáét és aztán kilehet jelölni.
Nem takarítják el a szart -
NEM BUG csak késõn teszed le az elsõt meg a többit rossz helyre azt a küldit idõ elõtt be lehet fejezni ha jókor cselekszel. Ráadásul késõbbi pályákon 2 gong pit elég 1 nagy városnak.
Nem megy ki az ember a felépített házhoz
NEM BUG 90% hogy valamit elbasztál lehet olyan helyre is építeni amit nem lehet megközelíteni + sok dologtól függ kimegy e a fickó a házhoz.
Belóg a feje, keze lába ennek,annak a falba. Még a legjobb FPS-ekben is így van pedig ott nem kell lekezelni egyszerre több száz alakot az enginnek. Ez NEM BUG hanem erõforrás takarékoskodás. Különben meg az lenne a baj hogy 2 fps-el megy csak a progi.

Egyszerûen nem tudom visszaszorítani a sz**t, meg a patkányokat. Már annyi gong pit-et építettem mint az állat de amikor lejár az idõ akkor elvesztettem és kezdhetem elõrõl. Hogyan lehet megfékezni h. a parasztok ne fossanak össze mindent, és a patkányokkal mi a teendõ?
Elõre is köszi!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Beagie
vagy olvass vissza, vagy nyomd meg az ALT+TAB-ot és válaszd ki ujra a jatek task-jat

www.gtr-masters.hu

Most rakjam fel ujra a windowst?! Amugy Xp professional SP2 van fent! Ezt nem hiszem el hogy lehet ilyen hogy a klikkelést nem érzékeli a menüben a mozgatást meg igen???? Sztem a billentyüzetet sem érzékeli mert az intrónál nyomhatok akármit de nem ugorja át!!!!! PLEASE HELP!
gstyle
Azért z 1.1 patch sem lett tökéletes.
Az íjászok a falon beleülnek a falba, az õz úgy legel, hogy a feje a falban van, a favágó úgy hajt át az embereken, mintha szellemek lennének. És mintha több lenne a farkas támadás.

Viszont gondom volna a Skót Bull gyilkolászos pályával.
Várom a papokat már jó idelye, de megállt a "Monks remaining" csík.
Ostromolnom kéne a Bull várát, de nem tudok ostromgépeket gyártani. Gondolom, ha a papok megjönnének,utánna lehetne.
Ebben kérnék seeegííítséget😊))))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

pihi
" hanem azokkal a posztokkal " mien posztokkal kell a tolvajokat megfékezni? Amugy a GONG az mi? enekm mindig - ba van

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

pihi
#1542 üzi help

Nem daral a vinyod? Nalam rohadt gyorsan megy natur 6600-al, csak neha swaphegyek a keves ram miatt. Ez talan az elso 512 rammal nem jatszhato a jatek, akarmilyen optimalisan is van belove a gep.
tibor16
Hi, játszottam ma este egy békés építgetõs szabad játékot. Kissé csalódott vagyok, köllött csinálnom egy akkora szartelepet mint ide Balmazújváros. Errõl azér nem volt szó, meg kissé gusztustalan, hogy ezzel kell foglalkozni. meg Mire rájöttem, hogy nem a katonákkal lehet a tolvajokat megfékezni, hanem azokkal a posztokkal, már kissebb hadsereget csináltam. Nem rossz a játék de ez gondolom a harcok alatt is így van... ez meg azért nem teccik annyira. Bug is van dögivel - van, hogy hiába rakom le a workshopot, ember is van de mégse dolgozik benn senki. A katonák gyülekezõhelye meg nekem nem volt kijelölhetõ. A mérnökök mellesleg, hogy lesznek ballisták? mert inaktív maradt a gomb - gondolom vmit kell még csinálnom - vagy ez is bug?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

kcisit laggol? más gond nincs? hmm érdekes... nekünk gyk jácchatatlan volt...

Nekem továbbra sincs semmi bajom a geméval. Neten kicsit laggol néha valamitõl. A campaignt rendesen élvezem. Half life 2 óta nem játszottam ennyit 1 játékkal.
Esrohnoil
Egyetértek. 😊

Ferro
/off

Ha a Sims2 félkész, akkor a Stronghold 2-höz még hozzá se fogtak... mármint a bugok tekintetében...

/on

Mike at home
probald meg mas oprendszer alatt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
lehet benne vmi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Esrohnoil
Tudod mi a félkész? Sztem a Sims 2 a félkész. <#vigyor3><#eplus2>

A többieknek is ugyanez a verzio van meg akkor nekem miert nem jo? Megoldást irjatok PLEASE!!!!!! (Különös ez de nem vicc)
Mike at home
szerinted ma amiket kiadnak, az mind kesz, tesztlet, stb? a nagy csudat

itt a net, kiadjuk, aztan fel evig megy a toldozgatas

Mike at home
jo, meghagylak ebben a hitben

Az intro után a játék menüjében nem érzékeli a klikkelést de mozogni mozog az egér!!! Mi lehet a gond???????
Te vagy a félkész!
Mike at home
az, hogy felkeszen adtak ki

Az intro után a játék menüjében nem érzékeli a klikkelést de mozogni mozog az egér!!! Mi lehet a gond???????
pihi
gong pit a kinzoeszközöknél😊 ellapátojja a szart😄 de rakjsokat mer gyilkojja magát rendesen

Johnyy
és mi a faxot csináljak a szarral?? 😮 😄DDD

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

jah, 2 kellet hozzá...

Sanyix
1 be se szedte szét 1 ember a falat...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

pihi
Crime-t hogy lehet csökknteni?