2542
  • tibor16
    Hát, most volt időm jáccani igazán vele, de nem vmi jó a véleményem. A megelőző részek sokkal jobbak voltak. Főleg az AI gyengus. Már leírtottam néhány katapulttal a fél várat de a katonák csak nem mozdultak meg, hogy megtámadjanak.
    Gyapálom a vár egyik részén az ellent, 1 sarokkal arráb meg csak állnak, nem védekezik senki.. A látvány is eléggé nagy csalódás, ráadásul ha vmi harc van, beszaggat mint állat.
    -ehhh pedig sokat reméltem a játéktól... - gondolom már mások is elmondták ugyanezt..
  • Esrohnoil
    Ez mindenkinél ilyen...
    Ha egész paks a gépedben lenne, akkor sem lenne gyorsabb.
  • Duddits
    Nem tudjátok miért tölt nekem olyan marha sokat az elején? Vagy 10 percig csak tölt... Celeron 2.4, 512 Ram, Radeon 9600. És játék közbe is kicsikét akadozva megy.
  • pihi
    wáááá ménem akars senki neten nyomni?:D
  • Scenn
    Ja, és nem CloneCD-s verzió van meg.
  • Scenn
    Sziasztok, nálam is a szokásos gond van, a 3. pályán kilép, amikor kiüt a tüz. Próbáltam azt, amit azon az atw-s oldalon írtak, de semmi változás. 1.1-es változatom van. Valaki légyszi magyarázza el, hogy hogyan lehetne ezt megoldani! Köszi!
  • ReTeK
    érdekes dolog ez az akasztófa, volt olyan hogy a játék elején fellógatták a fickót ("blekszmissz-törn-tu-krájm") és a játék végéig nem jött új ember az épületbe
  • bazza
    nekem akkor van ez amikor kevés a munkája, vagy rossz sorban él az adott muki.
  • MrTressy
    Azt tudja vki hogy egyes dolgoknál miért lesz egy akasztófa ikon?Mert úgy tünik hogy a kedves alattvaló szépen föl akassza magát na de miért?
  • pihi
    ehh:D ne tolongjatok enyien:D
  • bazza
    nekem megy rajta...:)
  • Beagie
    mit értesz az alatt h nem megy?
  • ulrik
    Van olyan, akinek radeonja van és nem megy a game?
  • pihi
    jön vki most neten? game? [email protected] az MSN en most van kedvem, profi ne jöjjön:DD
  • CéZé
    Már jó
  • Devids Pro
    Innen
  • pihi
    janem..:)
  • pihi
    sronghold2.atw.hu azzem
  • Carlos
    Honnan lehet letölteni az 1.1-es patch-et?
    A FAQ-ban a patch és a crack linkje nem műxik.
  • pihi
    ja nem nekemse akad, csak akkor amikor fut MSN pár odlal meg a letöltés:D
  • bazza
  • rayman2003
    A tolvajok ellen akik ételt lopják,mit kell csinálni?
  • Brezovics
    Ja és tök mindegy hogy milyen gép 3 rendszeren tesztelve mindenhol ugyanannál a résznél.Patch is fent van, semmi nem segített.Buheráltam a registrit is az sem segített.Szerintem hagyom a francba.Régen találkoztam ilyen bugos játékkal.
  • Brezovics
    Sziasztok!
    Nálam nem fagy be mint lejjebb látható, hanem egyszerüen kilép winbe.ENNYI.
  • Esrohnoil
    Ja, biztos túlmelegszik...
  • bazza
    és ebből arra következtetsz, hogy gynege az én 2,8asom, és inkább vegyek egy pIIIast? :DDD
  • Esrohnoil
    Nem viccelek, nálam 1G-s pIII-al egyszer sem fagyott.
  • bazza
    viccelsz?
  • pihi
    nekem a 2,660 ason is beszaggat biztos millásoknak lett megirva a játék..
  • Esrohnoil
    Akkor a proci a gond.
  • bazza
    hát nekem is kurvára befagyogat 2,8-as prociavl...
  • Brezovics
    Hi!
    Szerintem nem gép függő, egyszerüen csak szarul van megcsinálval a jaték konfigja.
  • Esrohnoil
    Túl jó a gépetek. Én megcsináltam a békés kampányt egyetlen fagyás nélkül 1G-s procival. :)
  • Brezovics
    Hi Ulrik!
    Nekem is ugyanott szál el!Ha esetleg rájössz a problémára értesíthetnél.Nekem semmi nem segített.AMD 64 2800+ 754 [email protected]
  • madmaxhu
    Nálam 2,8 AMD Sempron ketyeg 1 GB RAM-al és 1 GB swappal. Mire kellhet 3GB-nyi swap?
  • ulrik
    Az első olyan jelenetnél, ahol tűz keletkezik a városban meghal a progi, mellesleg érdemes kipróbálni 640*480-ban a gamet igazi látványosság, persze a játékban nem lehet állítani a felbontást, minek azt:)
    Szar az így is úgyis, biztos így voltak vele
  • ulrik
    Nah azt hiszem törlöm is le a gamet, nagy csalodás számomra, krv sokat tölt az elején, néha még akad a térkép nézegetésnél, grafikája egy huszadrangú két évvel ezelőtt megjelent játéknak, jah és általában hibát észlel, úgyhogy fenn van a peccs 1.1, ami nélkül el se indult a game, fossss game
  • bazza
    Nah, végre úgyahogy önálló lábon álló gazdaságot készítettem, mostmár kezdeném a hadászatot, de majdnem minden területem beépített, és 80 emberkém van, annyira szaggat, hogy kénytelen voltam kilépni. Az a baj, hogy egy összetett, gazdasági elemekre épólő manage játékot, és egy stratégiai várépítőzsdit összekevertek...Én valahogy a kettőt nemtudom együtt játszani, úgyhogy inkább külön külön játszok mindkettőlvel. :)
  • Esrohnoil
    Pontosan, az első része a kieggel együtt jobb élményt nyújt...
  • ulrik
    Üdv!

Én azt nem vágom, hogy mért ragaszkodnak ehhez a kurva 3D-hez, holott még mai napig gyerekcipőben jár a dolog, és csak gigaszuper gépen tudnak viszonylag normális 3D-s dolgokat futtatni, szval 2D-ben gyönyörűen meg lehetne csinálni a játékot, izometrikus nézetben