2542
-
#1781 Hát, most volt időm jáccani igazán vele, de nem vmi jó a véleményem. A megelőző részek sokkal jobbak voltak. Főleg az AI gyengus. Már leírtottam néhány katapulttal a fél várat de a katonák csak nem mozdultak meg, hogy megtámadjanak.
Gyapálom a vár egyik részén az ellent, 1 sarokkal arráb meg csak állnak, nem védekezik senki.. A látvány is eléggé nagy csalódás, ráadásul ha vmi harc van, beszaggat mint állat.
-ehhh pedig sokat reméltem a játéktól... - gondolom már mások is elmondták ugyanezt.. -
#1780 Ez mindenkinél ilyen...
Ha egész paks a gépedben lenne, akkor sem lenne gyorsabb. -
#1779 Nem tudjátok miért tölt nekem olyan marha sokat az elején? Vagy 10 percig csak tölt... Celeron 2.4, 512 Ram, Radeon 9600. És játék közbe is kicsikét akadozva megy. -
#1778 wáááá ménem akars senki neten nyomni?:D -
Scenn #1777 Ja, és nem CloneCD-s verzió van meg. -
Scenn #1776 Sziasztok, nálam is a szokásos gond van, a 3. pályán kilép, amikor kiüt a tüz. Próbáltam azt, amit azon az atw-s oldalon írtak, de semmi változás. 1.1-es változatom van. Valaki légyszi magyarázza el, hogy hogyan lehetne ezt megoldani! Köszi! -
#1775 érdekes dolog ez az akasztófa, volt olyan hogy a játék elején fellógatták a fickót ("blekszmissz-törn-tu-krájm") és a játék végéig nem jött új ember az épületbe -
#1774 nekem akkor van ez amikor kevés a munkája, vagy rossz sorban él az adott muki. -
MrTressy #1773 Azt tudja vki hogy egyes dolgoknál miért lesz egy akasztófa ikon?Mert úgy tünik hogy a kedves alattvaló szépen föl akassza magát na de miért? -
#1772 ehh:D ne tolongjatok enyien:D -
#1771 nekem megy rajta...:) -
Beagie #1770 mit értesz az alatt h nem megy? -
ulrik #1769 Van olyan, akinek radeonja van és nem megy a game? -
#1768 jön vki most neten? game? [email protected] az MSN en most van kedvem, profi ne jöjjön:DD -
CéZé #1767 Már jó -
#1766 Innen -
#1765 janem..:) -
#1764 sronghold2.atw.hu azzem
-
#1763 Honnan lehet letölteni az 1.1-es patch-et?
A FAQ-ban a patch és a crack linkje nem műxik. -
#1762 ja nem nekemse akad, csak akkor amikor fut MSN pár odlal meg a letöltés:D -
#1761 #1735 -
rayman2003 #1760 A tolvajok ellen akik ételt lopják,mit kell csinálni? -
Brezovics #1759 Ja és tök mindegy hogy milyen gép 3 rendszeren tesztelve mindenhol ugyanannál a résznél.Patch is fent van, semmi nem segített.Buheráltam a registrit is az sem segített.Szerintem hagyom a francba.Régen találkoztam ilyen bugos játékkal. -
Brezovics #1758 Sziasztok!
Nálam nem fagy be mint lejjebb látható, hanem egyszerüen kilép winbe.ENNYI. -
#1757 Ja, biztos túlmelegszik... -
#1756 és ebből arra következtetsz, hogy gynege az én 2,8asom, és inkább vegyek egy pIIIast? :DDD -
#1755 Nem viccelek, nálam 1G-s pIII-al egyszer sem fagyott. -
#1754 viccelsz? -
#1753 nekem a 2,660 ason is beszaggat biztos millásoknak lett megirva a játék.. -
#1752 Akkor a proci a gond. -
#1751 hát nekem is kurvára befagyogat 2,8-as prociavl... -
Brezovics #1750 Hi!
Szerintem nem gép függő, egyszerüen csak szarul van megcsinálval a jaték konfigja. -
#1749 Túl jó a gépetek. Én megcsináltam a békés kampányt egyetlen fagyás nélkül 1G-s procival. :) -
Brezovics #1748 Hi Ulrik!
Nekem is ugyanott szál el!Ha esetleg rájössz a problémára értesíthetnél.Nekem semmi nem segített.AMD 64 2800+ 754 [email protected] -
madmaxhu #1747 Nálam 2,8 AMD Sempron ketyeg 1 GB RAM-al és 1 GB swappal. Mire kellhet 3GB-nyi swap? -
ulrik #1746 Az első olyan jelenetnél, ahol tűz keletkezik a városban meghal a progi, mellesleg érdemes kipróbálni 640*480-ban a gamet igazi látványosság, persze a játékban nem lehet állítani a felbontást, minek azt:)
Szar az így is úgyis, biztos így voltak vele -
ulrik #1745 Nah azt hiszem törlöm is le a gamet, nagy csalodás számomra, krv sokat tölt az elején, néha még akad a térkép nézegetésnél, grafikája egy huszadrangú két évvel ezelőtt megjelent játéknak, jah és általában hibát észlel, úgyhogy fenn van a peccs 1.1, ami nélkül el se indult a game, fossss game -
#1744 Nah, végre úgyahogy önálló lábon álló gazdaságot készítettem, mostmár kezdeném a hadászatot, de majdnem minden területem beépített, és 80 emberkém van, annyira szaggat, hogy kénytelen voltam kilépni. Az a baj, hogy egy összetett, gazdasági elemekre épólő manage játékot, és egy stratégiai várépítőzsdit összekevertek...Én valahogy a kettőt nemtudom együtt játszani, úgyhogy inkább külön külön játszok mindkettőlvel. :) -
#1743 Pontosan, az első része a kieggel együtt jobb élményt nyújt... -
ulrik #1742 Üdv!
Én azt nem vágom, hogy mért ragaszkodnak ehhez a kurva 3D-hez, holott még mai napig gyerekcipőben jár a dolog, és csak gigaszuper gépen tudnak viszonylag normális 3D-s dolgokat futtatni, szval 2D-ben gyönyörűen meg lehetne csinálni a játékot, izometrikus nézetben