Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Esetleg le kellene valahogy khm. klónoznod a verziódat! =)
Most, hogy már megy, megy a hadjárat is?
Foglald el õket még a csatában. Hátha akkor nem jön elõ ez a bug. Saját tüzérséged van? Lõdd szét az ágyúkat! =)
Kell egy 1.2-es patch az alap játékra, meg a hamachi.
Majd valamikor akarsz multizni jövhéten? =D
Amúgy volt 1 érdekes csatám 6 squadom volt 30 ellen és 2 ágyúm csata közepén már vagy 10-et megsemmisítettem nálam is 2 szétoszlott erre beállítom az ágyút hogy az úton menetelõ ellent kilõjem de már kartácstöltésre nem volt idõ mondom akkor lesz ami lesz... erre a hülye gép nem áll meg és pont akkor sütöm el az ágyút amikor 1 méterre van az ágyúm csövétõl az ellen 1 embere és pontosan 1 sort a 4bõl kilõttem egymás mögött volt vagy 30 ember::😊
Kerta. Küldöm PMben.
sima cossack II. megvettem de egy kiegre nem adnék ki ennyi pénzt
viszont csináltam egy full újratelepítést, fél napon ráment.
háát a probléma viszont maradt, ugyanúgy kidob. viszem haverhoz, majd utána vissza a boltba....
viszont vmi nem stimmel a kampányban sem, mert az elsõ küldetésben már teljesen letisztítottam a terepet és az uccsó falu nem áll át. nem nagyon értem mivan.
Még nem láttam semmi javítást a BFE-hoz. Tényleg! Kerla! Megnéznéd, hogy neked lehet-e alakzatba állítani az egységeket a 3 új néppel?
(spanyol, lengyel, x)
EZ így van! Nagyon jó játék a blitzkrieg, de van jobb is.Olyat ismertek,h. Hidden Stroke II? Hasonló, mint a blitzkrieg, csak picit talán jobb is, hangefektekben fõleg. 😊
Off:
Blitzkrieg mapokhoz küldetést tudod,h. hogyan lehet kerálni?
On
Cossackshoz visszatérve, illetve mégsem, csak a történelmi téma ua. .
AMercian conquestet ismertek? Nos, a Fight Backhez néhány elvetemült napóleoni háborús modot készített, illetve folymataban van. Multiban persze lehet már az elkészített pályákon játszani,és hamarosan remélem sp. patch is lesz.
Kicsit a régi cossacksos beütése van a dolognak, de szerintem remek szórakozást fog majd nyújtani.
AKit érdekel itt lehet keresgélni:
http://mastersofthefield.com/ew_mod_menu.htm
Cossacks II BFe-hez már adtak ki valami jaítást a spanyol bugra?
A panzersben a géppuskás gyalogosok is sebzik a tankokat. Ha lemegy a pajzs valahonnan, jön a kis szervízes kocsi s rádobállgatja a paneleket... 3 párduc több lövéssel sem tud kilõni egy gumikerekes felderítõt, ha az nem áll meg...
A Blitzkriegben ha egy Párducot szembõl talál el egy T34-es, lehet, hogy lepattan a lövedék és nem sebez. De az is lehet, hogy telibe trafálja de nem sebez, mert túl vastag a frontpáncélja. Egyes könnyû harckocsik meg szembõl nem is tüzelnek a nehézpáncélosokra, mert azt mondják, túl nagy a páncél, nem lövik át! Szerintem sokkal realisztikusabb.
A hadjárathoz nem tudok szólni, mert a tört verzióban csak a Napoleonic wars hadjárata megy, a kiegé nem.
egyébként az arcade II. vh ért nem vagyok oda, pl a Blitzkrieg sem tetszik, de aPanzers nagyon el lett találva. hangulat, grafika, nyelv minden franya.
egyébként most vettem meg Codename Panzers 2-t (jól leárazták 2000 ft volt.)
A másik meg, hogy SATA-s winyód van?
Ugyanez van más vinyóimnál is (csináltam 80-as és 60-asssal is)
maygarán csak egybeformatált vinyóra telepíthetek.
régebben pedig engedte egy partícióra is, de egyszer csak meggondolta magát a gépezet éa azóta szivat. ez van, már megszoktam, de csendesen ellenállok.
remélem követhetõ voltam.
kiegjét nézted?