2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• otiq
    Játszottam Urall nevű orosszal a neten, majd 100 percig tartott aztán legyalázott. Addig elég jól tartottam magam de aztán bekövetkezett amitől féltem ennél a játéknál, hogy semmi taktikázás manöverezés nem kell. Legyártott 800 egyforma mounted Ulah lovast és azzal végig tarolta, a pályát. Nem is látszódott csak 3-4 egységnek de amikor kijelöltem öket akkor láttam, hogy nem fér ki a egység felsorolásban lent. :)
    Szóval a szokásos CnC taktika, legyártani ezer mamouth tankot és annyi.
    De azért tapasztalat szerzésnek jó. Ha valaki fellép megdobhatna a játékon belül egy maillal, hogy mikor futhatnánk össze.
    Ja még valami, vége lett a játéknak és nézegettem , hogy az ellen miket épített utána visszaléptem a fő netes ablakba és kaptam valami punishmentet , hogy kiléptem, pedig nem. A játék felsorolásban ki is írja, hogy az ellenfél megkapta a győzelemért a 8 pontot, szóval nem értettem mi ez a büntetés. Na mindegy.
  • agrorocker
    Na ez elég kimerítő válasz volt ...úgy látom gyűlnek a népek,talán újra beindul a Cossacks 2-bfe...
  • TQ cheater
    Aha értem köszi.
  • otiq
    A kiegészítő a Battle for europe a napoleonic wars nélkül is játszaható és mindkettőt láttam már torrentes tracker oldalakon. A most megjelent Cossacks 2 Gold ami 2 az egyben 4990 forint.
  • TQ cheater
    Hali!

Nagyon tetszik a játék a demoja megvan.2 kérdésem lenne:
    1.Valahol le lehet tölteni teljeseben?És hol?Mennyi idő alatt?
    2.Ha az 1.kérdésre nem a válasz,akkor viszont mennyibe kerül megvenni?(+a kieg. ára is érdekelne)
  • otiq
    bocsi
    A Battle for Europe 1.3 [8EFB]
  • otiq
    A NApoleonic Wrsnál jobbra lent ezt írja. 1.2 [B9DB]
    A BfE 1.2 [8EFB]
    Érdekes, nem engedi megváltoztatni a jelszót amit kaptam, mindig azt írja, hogy ellenőrizzem újra a Game Box kódot, pedig tuti jól írom.
  • otiq
    Lehet, hogy tévedek de szerintem a cd-key-t bárki kérhet ingyen csak azt nem tudom, hogy a netről ellenőrzik-e, hogy eredeti vagy crackes a cossacks-od.
    http://www.cossacks2.com/key/english.php
    Ezt a linket beírod, ott Register, username e-mail címet megadod, majd kapsz egy ellenőrző e-mailt rögtön, arra kattintasz kiírja, hogy sikerült és megkapod rögtön a passwordot. Azzal pedig belépsz a az oldal login-nál, és ott kiírja a cd-key-t. Én csináltam 2 logint is és az egyikkel a napoleonic wars-ra enged be a másikkal a Battle for europe-ra, bár ugyanazok voltak fent, szóval lehet, hogy 1 szerverre tesz fel. És onnan van egy pár fajta játék típust ami nem tudom mi, majd el kell olvasnom a manual-t mert szerencsére magyarul van.
    Ha kéri valaki a pdf-eket sívesen elküldöm mailban.
  • otiq
    LOL
    pont ez akartam megkérdezni tőled, hogy neked volt-e a dobozon cd-key mert nekem se volt.
  • SZU
    Valószínűleg csak a kieggel mehetsz netre játszani, ha a kieg cd kulcsát írtad be.

Most nektek akkor milyen verzió van számszerűleg? Nekem 1.2-s.
  • agrorocker
    Hello

Az internetes cd kulcsot hogy kell megszerezni? (nekem is originál gold van),mert én nem találtam a dobozon,vagy a DVD-n.
  • otiq
    Hali
    Én is megvettem a cossacks goldot. Az lenne a kérdésem, hogy ha beregisztráltam magam a cdv-től kapott cd-key-el a battle for europe-on akkor a napoleonic wars-ot ha indítom ott miért nem enged be az internetes játékba?
    Egyébként tényleg minden müködik ami törttel nem. Ja és a legfrisseebb patch van rajta, szóval az 1.0-val nehéz lesz összehozni.Az interneten is vannak fent a hivatalos szerveren de nem mertem még kiállni ellenük majd ha kicsit jobban megy :)
  • agrorocker
    okérajta vagyok a témán,ha lesz vmi,szólok,de nem tudok semmi konkrétat mondani.
  • SZU
    Ja, igen 1.2-es verzió van nekünk is a védelem miatt. Akkor majd, ha van időd/kedved játszani, akkor ide írd.
  • agrorocker
    Én a Cossacks 2-Battle for Europe-val játszok,ami 1.3-as Cossacks 2-Napoleonic War alapra épül,ha ebből van neked az 1.0,akkor sztem telepítsd fel az 1.2-es patch-et,mert az megy törés nélkül is. Hamachi nem tudom mikor lesz,mert nekem 25-étől 2 hétig munkagyakorlatom lesz,a haver nevébeb nem tudok nyilatkozni,de mivel ő "normális" melósképzésen van,ezért kinéz egy nyári 1 hónapos gyakorlat...
  • SZU
    Szerintem a tört és nem tört verzió simán megy együtt, ha nektek is 1.0-s verzió van.

1.5 hétig szabin leszek. Mikor ütünk össze egy cooperativ meccset hamachin? =)
  • agrorocker
    Nem vagyok semmi jónak elrontója,sőt ha minden összejön,akkor szólok még egy cimborámnak,oszt nyomhatnánk 3 vs.3-as battlékat AI ellen . Meg ennek már editorja is van (nyomod a CTRL-t és kurzorral rányomsz a "Main Menü" feliratra,oszt bejön a régi cossacks-os pályaszerkesztő). Tényleg neked is gyári gaméd van? Mert szerintem a tört és az oroginál nem tud együttműködni,mert qrvára le van védve a játék,és törttel például gázosak az új népek...
  • SZU
    A hamachis multizást mi is nyomtuk Heavy knighttal. Nyomhatjuk gép ellen mi is!

Bár 4-en már játszhatunk fasza történelmi csatákat. 2-2 ember irányít egy népet! =)
  • agrorocker
    Hello

Nem foglalkoztam az internetes játékkal,sztem vannak még így páran... Az a baj,hogy az első rész qrva szar lett,így sokan már letették a lantot,én max Hamachin szoktam multizni,de csak cimbivel,gép ellen,mert nem állhatom a fanatikusokat. Amúgy az eredeti verzióval minden funkció elérhető,legalábbis eddig nem vettem észre semminek a a hiányát (tegnap óta játszok vele,mikrobiológia tanulás helyett,úgyhogy nem rossz... ).
  • SZU
    Hello!

Hát nem nagyon tudok rajongói oldalról, ami még él. Eléggé eltűnt ez a játék a süllyesztőben.
    Már én sem játszok vele, de fent van még a gépemen. Igaziból a multira tartogattam.

Az eredeti verzióval tudsz multizni mások ellen? Mármint vannak még fent emberek?
  • agrorocker
    Vmi jó Cossacks 2-ős oldal kellene,magyar rajongói,vagy vmi színvonalas külföldi. Ismertek ilyet?Lehetőleg ahol nem beteg fanatikusok vannak... Vagy döglött az egész?
  • agrorocker
    Én most vettem meg a Cossacks 2 Gold-ot,az 576-tól,4990-ért. Nem reklám,nézzetek körül. Egyátalán él még ez a topic? A tört nagy szívás,egy csomó minden nem műxik (kampány,3 új nép stb.),ennyi lóvét még fenntartással,de megér. Az a baj hogy nem csináltak még jó napóleonos stratégiát.
  • Heavy knight
    Egyébként azt hogyan kell? Privben lécci!
    Gondolom a bolti mindenképp működik, uh..., csak egyet be kéne szerezni.
  • Heavy knight
    BFE-ből még mindíg nincs normál verzió?:)
    Mostanában nem nagyon ér rá az ember cossacksozni... Sok időbe telik, inkább fps...
    Majd nyáron, ha ráértek. =)
  • otiq
    Hali.
    Szerettem volna megvenni a cossacks 2 Gold verzót, hogy végre online is kipróbáljam magam vagy a battle for europe hadjáratával tudjak játszani de sajnos nem megy. Ugyanis magyarországon nem lehet kapni pedig április közepén megjelent már.
  • kerla
    felvettelek. szombaton újratelepítés előtt kora délután, vagyesetleg vasnap vmikor egy gém?
  • SZU
    Oké! Semmi gond. Felvettél MSNen?
  • kerla
    no, bocsesz, nem felejtettem el, de nem úgy alakulnak a dolgok, hogy szabadidőm lenne. jelzek ahogy tudok!
  • kerla
    ok, valószínű hétvégén jelentkezem, csak egy picit sűrű a hetem :(
  • SZU
    Ok, vegyél fel msn-en vichapontsandorkukactéonlájnkponthu (anti spam eljárás miatt írtam így...).

Egyébként a játékok többségéhez elég egy ASE (all seeing eye szerver figyelő), ahol a telepített játékaidhoz tartozó szervereket látod. Általában a magyar szerverek (ha vannak), nem igényelnek orgy CD keyt. A Cossacks nem fog így menni. Ahhoz hamachi nevezetű progi kell. A jövhéten várom a keresésed! ;)

ui.: ebben a fórumban belinkeltem már párszor ezt a hamachit, a hozzá való magyarázattal. Ha valamit nem értesz belőle, akkor msnen megbeszéljük.
  • kerla
    na, azt is szívesen kipróbálnám. xfire-t használsz? én nemrégóta ismerkedem az online játékkal (főleg időhiány miatt). ha megírod a játékbeli neved lődözhetünk eccer egyet, de cossacks-ot is tolhatunk egyet multiban, ha elmnondod mi az eljárás (mondjuk jövő hét után vmikor). hm?
  • SZU
    Én meg elkezdtem onlineban tolni a BF1942-t ha van időm =)
  • kerla
    jáccanék, de alig van mostanság időm! néha lövöldözök online a cod-al oszt annyi. pedig folytatni akarom a campaign-t.
  • SZU
    Na mi van? Senki sem játszik már ezzel? =(
  • SZU
    Akkor legalább megy neked a BFE az European Warsban! Nekünk nem megy a tört verziókkal...

Esetleg le kellene valahogy khm. klónoznod a verziódat! =)
  • kerla
    azóta nem próbáltam a hadjáratot, el voltam foglalva a BFE-vel :) 2 néppel végig is toltam már, de nemsoká kipróbálom, hogy a hadjárat is rendbe jött e. csak mostanásg nincs úgy időm játszani :(
  • SZU
    Hello!

Most, hogy már megy, megy a hadjárat is?
  • Norbi5
    Sziasztok!!!Tudom h ez nem az European Wars topicja,de talán tudnátok segíteni!Nem tud nekem valaki linket adni European Wars crack-ről?!Előre is köszi a segítséget!
  • SZU
    Hmm. Nekem ilyen gondom még nem volt.

Foglald el őket még a csatában. Hátha akkor nem jön elő ez a bug. Saját tüzérséged van? Lődd szét az ágyúkat! =)
  • kerla
    Hali SZU! végülis úgy fest sikerült megoldani a problémát (bár nem akarom elkiabálni). kiiktattam a videobejátszást, így továbbenged (vmi kodek ill. video probléma lehetett). de mindjárt lenne is egy kérdésem: ha eg ycsatában lenyomom az ellen ágyúsait, uyge az ágyúk ott maradnak a csatatéren, ez oké. csakhogy amikor továbblépek, azt látom, hogy a parancsnokomnál ott van 3 ágyú a 3 legjobb gyalogságom és lovasságom helyén! ráadásul ők jóval többe kerülnek mint az ágyúk! Hogyan lehet azt elérni, hogy ne fogllakozzon az üres ágyúkkal és az alap seregem menjen tovább?