Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg nyomj le egy gyors történelmi csatát, hogy ott is kidob-e...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
a céges segítség, aszondta tegyem fel az 1.2-es patchot, de az meg ugye az alapjátékhoz kell. így nem tudom feltenni.
Hello cenobite!
A hadjáratban van a problémád, vagy skirmisben? Asszem hadjáratban nem lehet gyártani egy jó darabig, csak ad esetleg 1-2 csapatnyit, ha kell. Skirmisben meg simán a barrakban kellene gyártani, mint asszem sapper.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Combat engineer-t hogyan tudok csinálni? Aki az elején felrobbantja a tornyokat. Sehogy sem jön össze, pedig van Academy, Forge, meg minden...
gamertag: kenobita
konfigom nem új, de simán ment rajta sok egységnél is. amd athlon xp 2,5 ghz, 1 gb ram, nvidia 6600, 160 vinyó, 1 éves alaplap francsetudja milyen.
ennyi. próbálkozom.
Próbálj lenyomni skirmisht, vagy történelmi csatát. Ha ott nem fagy le, akkor érdekesebb a probléma. Egyébként ki is ír valamit?
Milyen konfigod van?
ez speciel most nagyon idegesít.
Melyiket vetted meg? Az European Warst, vagy a Napoleonic Warst?
na most lettem teppedt ideg. beszereztem a gyári játékot (valóban a verziómmal volt baj, mert most látom, mi minden nem mûködött). feltettem oszt uccu neki. Kb negyedszerre (jól van még bele kell jönnöm) végre sikerült lenyomnom az elsõ területet ( a lengyeleket)és a gyõzelem után úgy kilépett a windózba hogy csuda. na mégegyszer visszatölt, ahogy elindítom bfe-t a csata elején kezdem, megen lenyomom õket, de ismét kidob a végén, könyörgöm ez gyári játék, ezért vegyem meg?
esetleg ötleted?
köszöntem elõre is.
Lac
Azért nincs hadimérnököd, meg ágyúd, mert nem elég rangos a fõtiszted. Azt majd csak olyan 10-12 egységnél kapod.
Szerintem is bugos a tört verziód. Ismerek pár embert, aki szintén törttel nyomja, de minden megy kivéve a hadjáratot.
A Cossacks II NW-ben viszont törttel is mennie kellene mindennek!
A sima Cossacks2 NW-d ha megvan még, akkor zúzz fel egy 1.2-es patchet!
Sajna törttel játszok, nem megy nálam sem a hadjárat, sõt az alapjátékot (C II. NW) is csak a második pálya felééig sikerült mozgásba hoznom, ott kiakadt és kampec.
Amit írtál, az oké, jól hangzik, de zsinórban nyertem vagy 6-ot és egységeim száma 4/4. nem növekszik és az a gáz, hogy már csak egy megtámadható 4 egységes védelmes terület van oszt annyi. Ugye ez azt jelenti, hogy ezután nincs több gyõzelem. 😞 Extrém esetem pedig az volt, hogy poroszokkal kezdtem nyomulni, de az elsõ csata (gyõztem)után 0/6-ra ment az egységeim száma, úgy hogy egyet sem vesztettem, és innentõl nem is engedte feltölteni õket. én arra gyanakszom, hogy esetleg valami baj van a "verziómmal"?? mert ha igen, megveszem eredetbe, de ha a játék alapból ilyen gázos, nem nagyon akarok költeni rá. arról nem is beszélve, hogy lovasokkal, ágyúval, hadimérnökkel (?) nem is találkoztam, azt se tudom ezeket hogyan érhetem el.
no megint jól kisírtam magam. ha van további ötleted, örömmmel fogadom. és ha megfejtjük a baj forrását és belejövök mehet a multi is!
üdv!
Lac
Úgy mûködik a dolog, hogy ha tapasztaltabb lesz a hadvezéred, akkor nõ az általa írányítható egységek száma. Mondjuk nyersz 3 csatát és egyet sem veszítesz, akkot már 6 egységed lehet, s így tovább. A végefelé, kb. 20-30 gyõzelem és remélhetõleg 0 vereség után már lehet olyan 21-25 egységed.
Akkor már bátran nekimehetsz a fõvárosoknak, amiket 24 egység véd + ügye ha bent van a honvédõ seregük, akkor az maximum 45-50 is lehet! Akkor már ki kell izzadnod a gyõzelmet! =)
Ha elvesztesz egy egységet, akkor jórészt a tapasztalatuk miatt fájjon a fejed, mert az áruk viszonylag elenyészõ. Vissza lehet õket vásárolni a commander fülön.
Ha fõvárost akarsz támadni, akkor gyûjts elõtte erõt, vigyél magad hadi mérnököket is egy csapatot és építs pár õrtornyot, ahova visszavonulhatsz. Szükséged lesz rá! =)
A másik pénzesebb és szerencsejátékos megoldás. Lehet szabotálni az erõdöt. Ha sikerül, akkor buksz kb. 15000 aranyat és az erõd "szintje" 1-el csökken.
Ha nem sikerül, akkor csak a pénzt bukod.
0-ás alap szint. Ingyen van, alapból. 4 õrszázad, ha fõváros, akkor 6
1-es szint, 5000 arany,fa,kõ, 6 õrszázad, ha fõváros, akkor 8
2-es szint asszem 10.000. arany,fa,kõ 8 század, ha fõváros, akkor asszem 12
3-as szint talán 15.000 cucc, talán 10-12 század, ha fõváros, akkor 16.
4es utolsó szint. Talán 25K cucc, talán 16-18 század, ha fõváros akkor 24.
Azért sok a talán, mert nem játszottam már kb. 2 hónapja a gémmel.
Ha van kérdésed szólj bátran. Ha szeretnél multizni (akár tört verzióval) akkor is! =)
Annyit azért írj le légyszíves, hogy neked a Battle for Europe verzióval mûködik a hadjárat?
valakinek valami ötlete?
köszöntem.
Nekem 2.5-ös AMD-m van, 1GB rammal meg Gef 6600GTO-val. Szerintem szedj le új drivert mindenhez, szedd le az 1.2-es patchet, ha még nem lenne meg, és esetleg nyomj egy defragot...
Nekem borzasztóan beszaggat szerintem így játszahatatlan.
A gépem: P4 3Ghz Prescott, 1,5GB RAM, Radeon X800XL.
Szóval milyen géppel mozognának az egységek folyamatosan?
Már megint ide írtam véletlenül a Diablo2 topic helyett... =7
Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
Diin Slayer Ataghan
dmg 76-136
+250-500 fire
2 socket
very fast
+196% enhanced dmg
A másik meg:
Sazabi's Cobalt Redeemer
12-192-ig
indestruct.
Very fast (gyorsabb mint az elõzõ)
+40% increasing attack speed
+150% enhanced dmg
1 socket
A 3. meg Fury rúnaszavas morning star.
Most a legfelsõvel nyomom és gyúrok arra a rúnára, ami crushing blowt ad. Egy már van de még nem raktam bele.
Szerintem sokkal jobb mint az elsõ rész. Nekem pont az nem tetszett az egyben, hogy végtelen muskétást és gránátost kell legyártani (konkrétan 1023 egység még számmal van kiírva, de felette már végtelen jellel), oszt gó. Ráadásul elég gyorsan lõnek, ha fel vannak fejlesztve.
A 2. részben azért egy hirtelenjében kiadott össztûzparancs akár a csata végét is jelentheti. Ráadásul van értelme hátulról támadni, meg vegyes egységeket alkalmazni. Van szerepe a morálnak és a tapasztalatnak is. Meg a formációknak is. Ehhez képest annyival gyengébb a régi résznél, hogy a fejlesztgetés dömping kimaradt. Meg nem kell annyit pecselni a parasztokkal, mert ha elfoglalsz egy falut, az termel amit, és kész.
Ha adsz neki egy új esélyt, remélem találkozunk vmikor multiban is, ha nem akkor köszi, hogy itt voltál... =7
Az meg, hogy nem lehet normálisan állítani a grafikát, pedig a vicc kategória.
Sajnálom, kár érte.
Neked viszont köszönöm a segítséget!
Ha egyszer a telepítés végén highra raktad, akkor úgy marad. Reinstall segít csak. Ez egy ilyen hülye megoldás 2007ben... =7
Csakhogy van egy másik problémám: A monitor frissítési frekvenciát (refresh) hol lehet állítani benne? Mert a menüben nem találom, és így a monitorom kikapcsol, nem lehet játszani. Illetve csak 1280X1024-ben lehet, mert azt 60Herz en nyomja a progi. 1024X768 at nyilván magasabb frekin csinálja, és annál kikapcsol a monitor mert nem arra tervezték.
A gond az, hogy a menü felbontása ugyebár fix, nem lehet állítani. Annál aztán mindig kikapcsol a monitor.
Ezt a hibát már a játék demója is produkálta X évvel ezelõtt, elég fure hogy nem javították a patchekben.
A másik dolog hogy a setup végén lehetett választani hogy normal vagy high minõségben akarok játszani. Ott high-ot választottam, de hol tudom ezt normalra visszaállítani? A menüben semmi épkézláb opció nem volt.
Éljen a Sztálini stratégia 😊))
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Nincs szerintem legjobb ország. Nekem a törökök meg az oroszok jöttek be, mert velük a legnehezebb és legérdekesebb a játék. Kicsit olyan Zergesen kell velük nyomni, tudod, végeláthatatlan gyenge egységek rohama, tekintélyes veszteségekkel.
Talán a poroszok kicsit jobbak az átlagnál, mert a black corps-juk nagyot bök közelrõl és kevés lõporral sebeznek korrektet. Míg a többi nép elit katonái ezek közül max 2-vel rendelkeznek. Pl.: a britek high landerei kevés szénbõl lõnek erõset, de közelrõl bénák. stb.
Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
Ez a Napoleonic Wars-ra igaz. A kiegnek van némi problémája. Crackes és clone-os változatot is kipróbáltunk patch és anélkül. Megy, de kilép a játék, ha hadjáratot/tutorialt/Európai csatát indítanál.
A skirmis, Historical battle és a multi megy. Ebbõl a multija érdekes eset, mert végre lehet 2-nél többen is játszani, és 2 játékos is irányíthatja ugyanazt a népet! =)
Egyébként meg próbáld meg leszedni a hivatalos 1.2-es patchet hozzá, (google), és még akkor crackelned sem kell. Szerintem megoldja a dolgot. Ha nem, akkor neked is csak demod van.
meg az a tutorial olyan hogy elõször egy kis területtel kezd és aztán tágul. és ebben is csak a franciákkal lehet lenni
Ez campaignra igaz? Egyébként egyszerû. 2cds verziód van, vagy kisebb? =)
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Legyen az elkövetkezendõ év méggazdagabb sikerekben, és éljetek szeretetben,békességben és legfõképp boldogan embertársaitaokkal!
Holnap este pedíg mindenki rúgjon ki a hámból,s vígdva búcsúztassuk az elõzõ egy esztendõt, amit végigszenvedtünk.
BÚÉK!<#integet2>#integet2>